Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YuppTV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

YuppTV är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som erbjuder live-tv, catch-up TV och filmer på 14 språk. Du kan få allt innehåll på över 14 språk, inklusive hindi, telugu, tamil, malayalam och punjabi. Denna streamingtjänst har mer än 250 sydasiatiska kanaler med 5000+ filmtitlar som når ut till mer än 400 miljoner hem över hela världen.

Yupptv

yupptv schweiz

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

yupptv.com

Om du är väl insatt i streamingplattformar har du förmodligen hört talas om YuppTV. Om du inte har gjort det, vänligen stanna kvar eftersom vi hjälper dig att lära dig mycket om den här plattformen.
Om du letar efter en högkvalitativ och prisvärd streamingtjänst är YuppTV ett bra alternativ.
Det är främst ett nätverk för indier som bor utomlands i länder som Storbritannien, Australien, Kanada, Karibien och Nya Zeeland. Ganska nyligen har dess räckvidd utvidgats till Singapore och till och med Mellanöstern. Listan över länder där nätverket är tillgängligt för att inkludera Fiji, Europa, Japan, Kenya, Malaysia, Mauritius, Sydafrika, Nigeria tillsammans med namnen som nämns ovan.

Historia

YuppTV är en Atlanta-baserad OTT-leverantör som startade sin tjänst i USA för att tillgodose indisk publik som söker Live TV-kanaler på internet. I de flesta av de första världsländerna är indiska kanaler oftast inte tillgängliga och även om det finns några är de ganska dyra. Således identifierade Yupptv smärtpunkten och startade nätverket för att förse indiska tittare med Internet-TV-tjänst bestående av Live TV, Catch-up-innehåll, On-demand-filmer bland annat.

Varför ska du strömma på YuppTV?

Många tycker om att strömma innehåll på YuppTV, eftersom tjänsten erbjuder en mängd olika alternativ. Jag vill sammanfatta några av dessa fördelar för dig innan jag förklarar varför streaming är ett bra alternativ. För det första har YuppTV ett brett urval av innehåll som du kan titta på oavsett var du är i världen. För det andra är tjänsten enkel att använda och har ett användarvänligt gränssnitt. För det tredje är streamingtjänster billigare än kabel- eller satellit-TV, vilket gör dem till ett prisvärt alternativ. Slutligen låter strömmande innehåll dig titta på dina favoritprogram när du har tid istället för att behöva vänta tills de sänds på TV. Det finns många anledningar till varför jag skulle råda dig att strömma på YuppTV. Innan jag förklarar dem vill jag sammanfatta några punkter innan det så att du har en rättvis förståelse för denna streamingtjänst: Många tycker om att strömma innehåll på YuppTV, eftersom tjänsten erbjuder en mängd olika alternativ. Jag vill sammanfatta några fördelar för dig innan jag förklarar varför streaming är ett bra alternativ. För det första har YuppTV ett brett urval av innehåll som du kan titta på oavsett var du är i världen. För det andra är tjänsten enkel att använda och har ett intuitivt gränssnitt. För det tredje är streamingtjänster billigare än kabel- eller satellit-TV, vilket gör dem till ett prisvärt alternativ. Slutligen. Strömmande innehåll låter dig titta på dina favoritprogram när du har tid istället för att vänta tills de sänds på TV.

Kvantitet och kvalitet på innehållet

Med Yupp TV får du tillgång till mer än 180 kanaler från hela världen, med obegränsade storfilmer från Bollywood. Här erbjuds också 10 dagars Catch-up TV och klassiska TV-program som Kasauti Zindagi Ki.

Sömlöst push-medieinnehåll

YuppTV uppfyller kompatibilitetsstandarderna som fastställts av ledande streamingtjänster som Amazon Prime och Netflix. Den har avancerad teknik som inte kräver satellitanslutning, kabelbox, DVB eller någon installation. Allt du behöver för att strömma innehåll är en aktiv internetanslutning. När du väl har det kan du strömma YuppTV från inte bara din dator eller mobiltelefon utan också dina smarta TV-apparater och enheter som Chromecast, Roku och Fire TV.

Inget kontrakt

Medan de flesta streamingtjänstleverantörer gillar att binda dig i ett 12 eller 24-månaders kontrakt, ber YuppTV att skilja sig. Det har inte bara en fem minuters registreringsprocess utan har inte heller några kontrakt eller åtaganden från användarens slut. Du kan prenumerera och avsluta prenumerationen när som helst och du skulle inte bli ombedd att betala det återstående beloppet.

Butik & Media Center

Med ett Yupp TV-abonnemang har du tillgång till obegränsat innehåll i butiken. Du kan använda mediacentret för att titta på allt innehåll på din USB-enhet och kasta det på din stora skärm med YuppTV Box (hitta mer information nedan). Du kan strömma en film utan att behöva ansluta till den eftersom du redan har innehållet på din USB.

Design

Jag tycker att yupp TV: s gränssnitt är bra. Det är lika bra som alla A-lista streamingtjänstleverantörer och jag tror att det toppar Hotstar och AT & T. Den grå-orange-vita kombinationen flyter jämnt över hela webbplatsen, och varje sida känns sammanhängande och lätt att navigera.
Det finns också en ? Bläddra bland alla? på toppen. När du besöker hemsidan hittar du kategorialternativ som "Live TV?", "Catch-up TV?", "Filmer?", "TV-program?", "Omfattning?" och "Enheter?" till vänster. Till höger hittar du ett sökfält, paket, registrerings- och inloggningsalternativ som alla är standard när det gäller kategorifältet. Det finns också ett bläddra bland alla alternativ ovanpå.
Hjältesektionen i streamingtjänsten är definitivt en av de mest unika där ute. Den har en lyhörd banner till vänster och ett litet fönster med livestreamade nyheter som spelas i den till höger. Så det är uppdelat 80:20 mellan skjutreglage (banners) och livevideo. När du bläddrar nedåt hittar du avsnitt som "Trending Live?" "Bäst av Yupp Studios?" "Populär live-tv?" "YuppFlix Movies?" och "Popular Catchup?"
När du klickar på Live TV-sidan i rubrikmenyn kommer du till en ny sida med ett väldesignat TV-schema. Liknande är fallet med catch-up-innehåll, som har ledande kanaler som NDTV, RT & NSF.

Innehåll

Yupp TV blir snabbt en av de mest populära online-TV-plattformarna med ett expansivt innehållsbibliotek. Med över 200 kanaler kan du titta på ditt favoritregionalt och Bollywood-innehåll. Yupp Flix har filmer och TV-program från Yupp TV samt andra populära streamingtjänster, vilket gör det till en one-stop-shop för alla dina underhållningsbehov.
Engelska, spanska, portugisiska, franska och tyska. Några av de mest populära kanalerna är segregerade efter språk inklusive engelska, spanska, portugisiska, franska och tyska.
Det finns många TV-kanaler på hindi. Några är Star Plus, Aaj Tak, NDTV India, MTV India, Sony TV, Colors, UTV Movies, Set Max, Zee Cinema, 9XM, Sony Max, Bindass TV och Rishtey TV.
Telugu TV-kanaler inkluderar Star Maa TV, Zee Telugu, Gemini TV, ETV - Plus, Cinema, Life, ABN, TV5, iNews, Jeeyar TV, Mana TV, OM CVR, Calvary TV, Bhaarat Today, Aradhana TV och Bhakti TV.
Några av de mest populära tamilska kanalerna är Star Vijay, Sun TV, Kalaignar TV, Jaya TV, KTV, Sirippoli TV, Seithigal, Puthiya Thalaimurai, Chithiram, Captain News och Sun Music.
Flera TV-stationer på malayalamspråket finns tillgängliga. Dessa inkluderar Surya TV, Kiran TV, Asianet, Asianet Plus, Mathrubhumi News, Jai Hindi och Kaumudy TV.
Kannada: Det finns många Kannada-kanaler på TV. Asianet, Suvarna, Udaya TV, ETV Kannada, Udaya Movies, Udaya Music, Udaya News, Udaya Comedy och Sri Sankara Kannada är några av de mest populära.
Ctrip: 9X Tashan, PTC - Punjabi, Chakde and News, Zee Punjabi and Alpha ETC Punjabi.
Zee Marathi och Zee 24 Taas är båda kanaler som sänder i Marathi. Star Pravah, Saam, ETV Marathi och 9X Jhakaas är alla kanaler som sänder på andra språk.
Det här är några av de mest populära bengaliska tv-kanalerna.
Här är några av de populära TV-kanalerna på urdu: Dekho TV, Hum World TV, Paigham TV, Such TV och Hadi TV.
Färger Gujarati.
Om du trodde att dessa Yupp TV: s regionala kanalförmåga är episk, vänta tills du ser de populära programmen på de populära programmen: De populära programmen på de populära Yupp TV: s regionala kanaler är episka.
Några av de mest populära programmen i nätverket inkluderar ? Blå drake?, ? Breakless Band?, ? Byomkesh?, ? Stor chef hindi?, ? Dans+?, ? Naagini 3?, ï¿1/2Chinnari PelliKuturu? ï¿1/2Comedy Darbar? ï¿1/2CID? ï¿1/2Brottspatrull? ï¿1/2Comedy Nights med Kapil? ï¿1/2Durga Dustak? ï¿1/2EeTharam Illalu? ï¿1/2ï¿1/2Flavors av Gujarat? ï¿1/2ï¿1/2Ek Cup Cha? ï¿1/2ï¿1/2Gurbaani Live? ï¿1/2ï¿1/2Halla Bol? ï¿1/2ï¿1/2Hoyto Tomari Jonno? ï¿1/2ï¿1/2Itna Karo Na Mujhe Pyar?, ï¿1/2ï¿1/2Kanyadaan?, ï¿1/2ï¿1/2Khao Piyo Bindasï¿1/2 och ï¿1/2ï¿1/2Kysmat Connection Live.?
Några av de populära filmtitlarna inkluderar ? Kaappaan?, ? Petromax?, ? Aruvam?, ? Magamuni?, och ? Arjun Reddy.?

Stationär / mobil upplevelse

Alla högkvalitativa streamingalternativ är tillgängliga för dig, oavsett om du använder en Firestick eller Chromecast. Jag har strömmat Yupp TV på min Google Pixel 2 och Samsung LED via Chromecast och jag måste säga att jag älskar webbplatsen och appen. Det liknar Sony LIV- och Hotstar-upplevelsen men bättre.
Det finns bara en nackdel med appen, vilket är att om du köper ett paket med innehåll i Indien och försöker strömma det i Förenade Arabemiraten kommer du inte att kunna komma åt innehållet. Och det är uppenbart eftersom planerna och prissättningen är olika i båda regionerna.

Utmärkt kundsupport

Jag var verkligen nöjd med den kundservice jag fick när jag var tvungen att felsöka ett problem jag hade med mitt köp från några månader sedan. De kunde hjälpa mig inom några minuter och det finns alltid någon tillgänglig för att svara på frågor dygnet runt.

Planer och prissättning

Det finns två planer tillgängliga på webbplatsen: - Den första planen har 128 kanaler och kostar $ 6.99 / månad - Den andra planen har 162 kanaler och kräver en årlig prenumeration på $ 79.99.
Det här är de enda två paketen som du skulle se om du är i USA.

Förslag jag har för YuppTV

Även om deras partnerskap med Hotstar säkerställer att det finns sportinnehåll på Yupp TV, känner jag att de borde knyta till sig andra sportkanaler och andra premiumkanaler för att ytterligare främja sitt nätverk.

Slutsats

Den senaste investeringen från Emerald Media har drivit Yupp TV: s användarbas uppåt, vilket leder till nätverkets senaste ökade fokus på programmering. Om investerarna är positiva ser jag inte varför vi som abonnenter inte skulle vara glada över utsikterna för detta växande nätverk. Nätverket blir större och bättre hela tiden, så det är bara en tidsfråga tills vi är en del av dess underbara värld!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Yupptv

yupptv schweiz

YuppTV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

YuppTV är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som erbjuder live-tv, catch-up TV och filmer på 14 språk. Du kan få allt innehåll på över 14 språk, inklusive hindi, telugu, tamil, malayalam och punjabi. Denna streamingtjänst har mer än 250 sydasiatiska kanaler med 5000+ filmtitlar som når ut till mer än 400 miljoner hem över hela världen.

Om oss     Villkor     Kontakta oss