Premier League
om 3h00m
Premier League
om 3h00m
Premier League
om 3h00m
Premier League
om 3h00m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube TV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du vill byta kabelleverantör bör du definitivt kolla in YouTube TV! Den har massor av streamingalternativ och ett trådlöst kabelnätverk så att du kan titta på dina program från vilken enhet som helst. Dessutom finns det inga extra avgifter för DVR eller obegränsad lagring. Kolla in min fullständiga recension för att lära dig mer!

Youtube TV

omlogin

youtube tv login

youtube tv sverige

gratis tv app

rippa svtplay

youtube tv

youtube tv sweden

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tv.youtube.com

YouTube förbereder sig för ett digitalt medieövertagande, va? Kanske är det lite hyperboliskt, men de verkar ha sina händer i nästan alla kategorier av strömmande underhållning idag. Kanske har du själv trakasserats av YouTube, miljarder människor är det, varje gång du besöker webbplatsen. När du klickar på ?nej tack? detta verkar dock inte hindra erbjudandena från att komma tillbaka. Nästa gång du besöker YouTube är chansen stor att de kommer att fråga dig igen. Nej betyder nej, YouTube - lär dig att ta en ledtråd!
Jag har varit nyfiken på att prova några av YouTubes tilläggstjänster ett tag nu. Jag är ett stort musikfan och eftersom minst hälften av min tid på YouTube spenderas på att titta på videor av rippade MP3-3-kort som är svåra att hitta på musikströmningstjänster har jag varit intresserad av YouTube Music vid mer än ett tillfälle.
Jag har inte heller hört något annat än bra saker om YouTube TV. Så då väcker detta frågan: är vårt omedelbara avslag på YouTubes premiumtjänster motiverat? Dessutom, varför är det så att allmänheten verkar vara så ovillig att ge dem en chans?
Efter att ha tittat på videon tror jag att människor har många giltiga poäng. YouTube har kämpat med sin offentliga bild ett tag nu och annonser är en av de främsta anledningarna till att människor inte litar på webbplatsen längre. Människor brukade njuta av att titta på videor utan avbrott av annonser, men de dagarna verkar vara borta.
En annan anledning till att YouTubes PR-kris eskalerar beror på dess drakoniska censurpolitik. Detta har långsamt krypit upp på användare under de senaste åren, tills det nådde en feberhöjd under det senaste året eller två. YouTube är inte längre en plats där yttrandefriheten härskar högst; det är nu mer en kontrollerad plattform med strikta censurriktlinjer.
Om du laddar upp en video som YouTube anser bryter mot deras användarvillkor kan den tas bort. Om du har en kanal med intäktsgenerering och gör uttalanden som YouTube tycker är stötande kan dina annonser dessutom tas bort.
Medan YouTube tekniskt sett har rätt att ta bort vilken video som helst som de tycker är lämplig, är deras beslut att göra det mer komplicerat, eftersom många ser det som ett farligt prejudikat att ställa in.
Jag är intresserad av att ta en titt på en av de betalda prenumerationstjänsterna som YouTube erbjuder, särskilt i samband med hur det fungerar och om det är värt våra pengar. Det finns potential med något som YouTube TV att vara en gudstjänst för sladdskärare över hela världen.

Historia

YouTube TV är en streamingtjänst som först gick live i april 2017. Det var en slags provkörning som var avsedd att göra traditionella trådbundna kabel-tv-nätverk föråldrade eller åtminstone ge dem en körning för sina pengar.
Sedan lanseringen har YouTube TV erbjudit livestreaming av några av de bästa kabelnätverken. Användare har kunnat strömma kanaler som ABC, CBS, NBC, PBS, FX och Discovery Channel. Nyligen har YouTube TV förvärvat ännu fler nätverk, inklusive Disney Channel, MSNBC, BBC och för många andra att lista. I huvudsak på kort tid hade YouTube TV ett betydande kabelnätverk online.

Design

Det finns många människor (inklusive mig själv) som känner att den grundläggande designen av YouTube är rörig och klumpig, svårare att navigera än den behöver vara och mer förvirrande än nödvändigt. Jag menar, detta kan förväntas, med tanke på att webbplatsen inte har ändrat sin layout eller design mycket sedan den lanserades för femton år sedan.
YouTube TV verkar ha ökat sitt spel avsevärt när det gäller design. Det är väldigt modernt, snyggt, intuitivt och mycket lättare att använda och navigera än den tidigare versionen. Dessutom är den helt strömlinjeformad och konsekvent oavsett vilken enhet du använder den på. Du kan också använda YouTube TV på nästan vilken enhet som helst - Roku, Google Chrome Cast, Apple TV, alla nyare smart-TV (LG, Samsung, Hisense, Vizio, Sharp, etc.), Xbox One, Android, iOS och Fire Stick. Perfekt för familjen också! YouTube TV kan strömma samtidigt på tre separata enheter.
Layouten på YouTube TV, oavsett vilken enhet du kommer åt den på, är bekant och lätt att använda. Detta resulterar i möjligheten att plocka upp den och omedelbart veta hur man använder den - en nivå av intuitiv design som du bara kunde få från en sådan ikonisk webbplats.

Innehåll

YouTube TV är ett utmärkt sätt att få tillgång till en stor lista över tv-nätverk. Faktum är att YouTube TV, beroende på din ort, erbjuder livestreamingsåtkomst till 70+ kanaler, vilket är rätt i nivå (om inte en bättre affär) än de flesta lokala kabelleverantörer. Plus, med YouTube TV kan du hålla jämna steg med alla dina favoritprogram oavsett var du är. Detta gör YouTube TV till ett utmärkt alternativ till traditionellt kabel-TV-tittande.
YouTube TV säkerställer att alla i din familj kan titta på och DVR vad de vill utan att behöva följa vad alla andra har valt, gillat eller spelat in. Dessutom har YouTube TV obegränsad molnlagring för inspelningar, vilket gör den till den enda DVR på marknaden med den här funktionen. Slutligen kan du strömma allt från ditt DVR-bibliotek på vilken enhet som helst när som helst - vilket gör det bekvämare att titta på TV än någonsin tidigare.
YouTube TV inkluderar tillgång till allt YouTube Premiums originalinnehåll, samt över 70 kanaler och alla lokala sändningar. Ett YouTube Premium-konto ingår dock inte i prenumerationen.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag berörde tidigare fungerar YouTube TV och fungerar på samma sätt som YouTube endast på ett mer pålitligt, glitchfritt sätt. Oavsett om du strömmar live-tv på din smartphone, stationära dator eller smart-TV, presterar denna plattform konsekvent.
Den nya streamingtjänsten är helt strömlinjeformad, så att du kan fortsätta titta på dina program där du slutade oavsett vilken enhet du tittar på dem på. För live-TV, helt enkelt stänga av TV: n och sedan slå på igen kommer att byta enheter åt dig.

Prissättning och planer

Jag lovade några stycken upp för att ge dig scoop om hur YouTube TV faktiskt kan vara billigare än traditionella kabelabonnemang. Så på själva webbplatsen gör YouTube TV följande påstående: Klipp av sladden och spara $ 700 per år. YouTube TV har inga dolda avgifter, till skillnad från traditionella tjänster. Allt du betalar är månadsavgiften som du samtycker till att betala i förskott - du betalar inte extra för DVR, HD, kabelboxar, avbokning, sportkanaler eller lokala kanaler.
Och avgiften du samtycker till att betala i förskott är bara $ 49.99 per månad - billigare om inte i nivå med de flesta kabelplanpriser.

Förslag jag har för YouTube TV

Jag skulle vilja att YouTube TV gör det möjligt för människor att hålla inspelade program under en längre tid. Helst skulle detta inkludera att låta människor behålla några av dem på obestämd tid, eller säga i några år. Detta skulle sätta andra streamingtjänster som Netflix och Hulu på en tuff plats på samma sätt som YouTube redan har satt press på traditionella kabelleverantörer.

Slutsats

Det verkar som om YouTube TV har gått bra de senaste åren. Det är billigare än kabel, oavsett vilken enhet du använder för att titta på den, så det kan vara en bra idé att klippa sladden och byta till YouTube TV.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube TV

omlogin

youtube tv login

youtube tv sverige

gratis tv app

rippa svtplay

youtube tv

youtube tv sweden

YouTube TV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du vill byta kabelleverantör bör du definitivt kolla in YouTube TV! Den har massor av streamingalternativ och ett trådlöst kabelnätverk så att du kan titta på dina program från vilken enhet som helst. Dessutom finns det inga extra avgifter för DVR eller obegränsad lagring. Kolla in min fullständiga recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss