Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube Music titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

YouTube Music är inte bara din genomsnittliga musikstreamingtjänst. Den har funktioner som konkurrenter som Spotify inte har, som möjligheten att söka efter låtar med texter eller helt enkelt beskriva musiken. Det har också över 30 miljoner spår, vilket är mer än vad många andra musikströmningstjänster har. Du kan till och med dra nytta av några av de mest banbrytande spellistalgoritmerna på marknaden med YouTube Music. Så om du letar efter ett bra sätt att lyssna på dina favoritlåtar, se till att kolla in YouTube Music!

Youtube Music

youtube premium pris

youtube music gratis

youtube music pris

pris youtube premium

youtube music gratis 2022

youtube music gratis app

youtube music kostnad

youtube music login

youtube music premium pris

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

music.youtube.com

Så uppenbarligen är YouTube en streamingtjänst som har många användare. Det är den största videoströmningsplattformen i världen och det finns miljarder aktiva användare. YouTube fortsätter bara att växa för varje dag och det har gjort det länge. På vissa sätt kan man säga att YouTube är den ursprungliga videoströmningswebbplatsen.
YouTube öppnade dörrarna för andra videoströmmingssajter genom att dra nytta av det på ett stort sätt.
Sedan videoströmningstekniken blev mer tillgänglig för allmänheten har YouTube kunnat skapa något nytt med sin plattform. De har fortsatt att utöka sin räckvidd till andra digitala utrymmen, till exempel musikströmning och sladdskärning. Det verkar som om YouTube inte saktar ner när som helst snart.
Om du är något som jag, har du vänt dig till YouTube i flera år nu för att få tillgång till massor av musikaliskt innehåll. YouTube har i huvudsak vuxit till något av dagens motsvarighet till MTV. Med andra ord, när en artist släpper en ny musikvideo är YouTube den webbplats som folk oftare än inte ställer in för att titta på den.
Idag är musikvideor inte lika kända som tidigare, men de används fortfarande för att marknadsföra en artists albumsläpp och andra marknadsföringsaktiviteter. YouTube har varit en central del av detta, så att människor enkelt kan se dessa videor.
Jag har navigerat i min webbläsare till YouTube i över ett decennium nu när jag vill höra musik som jag inte kan hitta på någon av de andra vanliga musikströmningstjänsterna. Detta beror på att människor (läs: YouTube-användare) ofta rippar och laddar upp ljudinnehåll som YouTube-videor, vilket gör det möjligt för alla att komma åt det - vare sig det är en läcka, en exklusiv utgåva eller något annat.
Många mindre kända artister har sina egna YouTube-kanaler från vilka du kan komma åt deras musik när Spotify eller Apple Music kan misslyckas med dig. YouTube är en pålitlig källa för att lyssna på musik från mindre kända artister.
Jag antar att vad allt detta uppgår till är att det är vettigt för YouTube att dra nytta av deras långvariga relation med musikfans och skapa sin egen officiella musikströmningstjänst, YouTube Music. Men hur står det sig mot Spotify eller Tidal? Tja, låt oss ta en titt och se, okej?

Historia

Den nyligen tillkännagivna YouTube Music-appen lanserades officiellt i oktober 2015 tillsammans med sin streamingtjänst, YouTube Red. Många har varit kritiska till appen eftersom den är mycket lik Google Play Music, men jag är glad att kunna säga att den var avsedd för människor som jag som har använt YouTube specifikt för sina musikbehov. Föreställ dig Google Play men med YouTubes varumärke och ikoniska layout!
YouTube meddelade den 17 maj 2018 att de skulle utöka sin YouTube Music-tjänst till att omfatta en stationär webbplats samt den redan etablerade YouTube Music-appen. Denna expansion resulterade i en total redesign av appen med en ny och förbättrad algoritm som är baserad på användarnas lyssningsvanor.
Med omprofileringen av YouTube Music utnyttjar den nya algoritmen Googles artificiella intelligens för att föreslå låtar till lyssnare. Detta vitaliserade sätt att söka musik baserat på texter och beskrivningar är en helt ny upplevelse och är en direkt konkurrens till tjänster som Spotify och Apple Music. YouTube Music, med denna ändring, är fortfarande tillgängligt som en del av YouTube Premium (tidigare YouTube Red) samt en del av Google Play All-Access.

Design

Av alla de olika tjänster som YouTube erbjuder idag tror jag att YouTube Music kan vara det bästa exemplet på webbplats- och appdesign som YouTube har satt ihop. Det är snyggt, användarvänligt, lätt att använda och lätt för ögonen. Många människor har grepp, för kontrast, med hur den traditionella YouTube-webbplatsen är utformad. Klagomål sträcker sig från att webbplatsen är för rörig till brist på intuitiv applayout.
YouTube Music verkar inte ha några av de vanliga streamingproblemen, till exempel långsamma laddningstider eller förvirrande menyer. Att söka och bläddra bland låtar är enkelt och webbplatsen ser bra ut. Det ser faktiskt ut som att YouTube Music lånat mycket av sin design från Spotify. Så om du är bekant med Spotify (eller Tidal, till och med), kommer du att kunna använda YouTube Music som ett proffs nästan omedelbart. Tack vare den strömlinjeformade och intuitiva designen

Innehåll

Detta är en av anledningarna till att jag tror att YouTube Music är bättre än sina konkurrenter. Inte bara får du välja mellan ungefär samma antal låtar som finns på Spotify (30 miljoner och räknas), men YouTube Music matas också direkt in i dina YouTube-visningar, så det blir smartare i mycket snabbare takt. Dessutom, förutom 30 miljoner + låtar, ger YouTube Music snabb åtkomst till alla officiella musikvideor på YouTube - en innehållsnivå som ingen annan musikströmningsapp verkligen kan skryta med.
YouTube Music är en fantastisk musikströmningstjänst som har många spellistor sammansatta av experter och algoritmer. Dessutom, beroende på ditt prenumerationspaket, kan du också ladda ner och lyssna på musik offline och helt integrera YouTube Music med Google Play och Google Home-enheter.
Detta är verkligen nästa nivå enligt min mening. Möjligheten att söka låtar efter text och till och med beskrivning av musiken är så spännande.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag gillar verkligen hur YouTube Music är utformat - det ser bra ut, hela upplevelsen är strömlinjeformad med din Google Play och traditionell YouTube-användning, och skrivbordsspelaren är perfekt. Så du kan vara säker på att den stationära (och mobila webbläsaren) versionen av webbplatsen är utmärkt.
YouTube Music-appen är lika bra som de andra apparna på plattformen. Den har en genomsnittlig poäng på 4.7 stjärnor av 5 på Apple App Store, och den har redan fått 239,000 XNUMX betyg.

Prissättning och planer

De betalda prenumerationsnivåerna erbjuder å andra sidan annonsfri lyssning, bakgrundsuppspelning och upp till tio timmars lyssning per månad. Det finns tre prenumerationsnivåer för YouTube Music: gratis, annonsstödd och betald. Den fria nivån låter dig använda tjänsten utan att betala någonting, men du måste kämpa med annonser och begränsade offline-lyssningsalternativ. De betalda prenumerationsnivåerna ger annonsfri lyssning, bakgrundsuppspelning och upp till tio timmars lyssnande per månad.
YouTube Music Premium är ett utmärkt alternativ för lyssnare som vill njuta av högkvalitativ musik utan avbrott. Det kommer att kosta $ 9.99 per månad, vilket handlar om branschstandarden.
Slutligen kan du komma åt YouTube Music genom att registrera dig för YouTube Premium. Detta ger dig allt som YouTube Music har att erbjuda, samt låser upp din allmänna YouTube-upplevelse helt (inga annonser, bakgrundsspel etc.).

Förslag som jag har för YouTube Music

: Jag tycker att YouTube Music borde tillåta musik i deras app som är tillgänglig i ljudform, oavsett om artisten har en video på YouTube för låten eller inte. I framtiden skulle jag vilja se YouTube Music utöka sina horisonter genom att inkludera fler musikalternativ som är lättillgängliga i ljudform. Detta kan vara lite av en mardröm för företaget, men det skulle vara bra för mindre kända, upp och kommande artister.
YouTube Music är fantastiskt. De gör några riktigt innovativa saker med smart sökning och AI-algoritmer, vilket definitivt kommer att inspirera sina konkurrenter att upp sitt spel i teknikavdelningen under de kommande åren. Och för priset kan du inte gå fel.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube Music

youtube premium pris

youtube music gratis

youtube music pris

pris youtube premium

youtube music gratis 2022

youtube music gratis app

youtube music kostnad

youtube music login

youtube music premium pris

youtube musik app

youtube premium lite pris

youtube premium priser

youtube premium sverige

youtube premium sverige pris

youtube pris

YouTube Music titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

YouTube Music är inte bara din genomsnittliga musikstreamingtjänst. Den har funktioner som konkurrenter som Spotify inte har, som möjligheten att söka efter låtar med texter eller helt enkelt beskriva musiken. Det har också över 30 miljoner spår, vilket är mer än vad många andra musikströmningstjänster har. Du kan till och med dra nytta av några av de mest banbrytande spellistalgoritmerna på marknaden med YouTube Music. Så om du letar efter ett bra sätt att lyssna på dina favoritlåtar, se till att kolla in YouTube Music!

Om oss     Villkor     Kontakta oss