Premier League
om 2h57m
Premier League
om 2h57m
Premier League
om 2h57m
Premier League
om 2h57m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube Gaming titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

YouTube Gaming är en livestreaming, video on demand-plattform där användare kan titta på innehåll från skapare. Under de senaste åren har plattformen uppdaterats och har sett estetiska förbättringar. Inte bara det, men det har också bevittnat införandet av en kuraterad spellista som gör att tittarna kan hålla sig limmade på nätverket. Det finns mer än dussintals skapare som strömmar live samtidigt och därmed finns det ingen brist på innehåll i detta nätverk.

Youtube Gaming

alternativ till youtube

skapare av miniatyrbilder för youtube

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

youtube.com/gaming

Även om du blir uttråkad av att titta på andra människor som spelar videospel, är chansen stor att du kommer att tycka att den här recensionen är rolig att läsa. Detta beror på att för tio år sedan var det inte mycket meningsfullt för mig att titta på andra streamers spela. Liksom majoriteten av tittarna hade jag en förändring i perspektiv och blev beroende av att titta på spelvideor. Om du ännu inte är i det, oroa dig inte. Fortsätt bara läsa eftersom chansen är stor att du i slutet av den här bloggen kommer att utveckla en affinitet mot spelgemenskapen och YouTube Gaming i synnerhet.
YouTube Gaming är en populär spelplattform som åtnjuts av både skapare och tittare. Många hävdar att titta på spelinnehåll är den bästa användningen av deras internetdata. YouTube Gaming tillåter användare att titta på ett oändligt antal liveströmmar och förinspelade videor av videospel. Dessutom låter det dig också sända dina egna livestreams. Detta gör det bra för att se Markiplier spela live eller för att titta på PewDiePies förinspelade videor.

Cut-throat konkurrens eller mättnad?

Sedan YouTube Gaming skapades har Twitch varit tvungen att möta konkurrens från den nyare plattformen. YouTube Gaming erbjuder en mer funktionsrik upplevelse som låter dig titta på spelinnehåll precis som du skulle titta på någon annan video på YouTube. Dessutom är Mixer Microsofts egen streamingtjänst som är speciellt utformad för spel och tillåter användare att chatta med varandra medan de tittar på innehåll.

Låt oss prata siffror

Enligt YouTubes senaste rapport har spelinnehåll på plattformen 83,3 miljoner prenumeranter, men skaparna har bara producerat 460 000 timmars innehåll - jämfört med Twitchs 64 000 skapare som har producerat 1,9 miljoner timmar livevideoinnehåll. Men med den uppmärksamhet YouTube får nyligen kommer det säkert att komma ikapp Twitch när det gäller siffror.

Vad är YouTube Gaming?

YouTube Gaming är en ny tjänst som erbjuder on-demand och live videospelinnehåll. Du kan hitta de bästa YouTubers som har spelat ett visst spel, samt kuraterade spellistor med sina bästa videor. För ett par år sedan skulle det vara tumultartat att hitta videor, men inte idag.
YouTube Gaming har förnyat hela gränssnittet, vilket gör det visuellt tilltalande och bra för funktionalitet. Från League of Legends till Street Fighter kan du fånga upp nästan alla större titlar på plattformen där.

Design

Det finns också två knappar, spela och framåt, som gör att tittaren kan styra hur mycket de vill se. Om du ännu inte har besökt sidan skulle du förmodligen anta att sidan inte kommer att skilja sig från det vanliga YouTube-gränssnittet. Det är dock långt ifrån sanningen eftersom utvecklarna har lagt ner mycket arbete på sidan. Det måste vara en av de mest ikoniska sidorna på YouTube. Omedelbart fångar hjältesektionen min uppmärksamhet. Det finns fem skjutreglage där var och en bär en individuell video som spelas sömlöst. Det finns också två knappar, spela och framåt, som gör att tittarna kan styra hur mycket de vill se.
Du kan också hitta dina prenumererade kanaler och den senaste aktiviteten. När du bläddrar ner på sidan ser du en spelbanner med en prenumerationsknapp till höger. Under det hittar du väl kuraterade spellistor med rubriker som "Top Live Games", "Top Live Streams", "Recommended?" Du hittar också listan över spel du följer, i mitt fall finns det "PES 2020", "EA Sports FIFA 20", "PUBG", "Minecraft" och "Sekiro". Du kan också hitta dina prenumererade kanaler och den senaste aktiviteten.
När du klickar på någon av titelns miniatyrer laddas en ny sida med vertikal kreativ miniatyrbild till vänster. Förutom miniatyren hittar du titel, beskrivning och nyckelord. Och på höger sida hittar du knapparna Prenumerera och Titta på trailer. Min favoritdel är omslagsbilden med en transparent svart design ovanpå. Det ser fascinerande ut. Små anpassade detaljer som den här gör streaming på YouTube värt det - de misslyckas aldrig med att fånga nyanserna.
Precis under den rubriken hittar du sju alternativ - Hem, Live, Senaste, Utforska, Låt oss spela, Officiell och Om. När du klickar på något av dessa alternativ uppdateras spellistan under rubriken enligt dina önskemål. Livekommentarerna och föreslagna videor har ett större fokus med ett mörkare färgschema. Huvudsidan är fylld med on-air-strömmar och täcker mestadels de mest populära kanalerna eller videorna. Du kan anpassa profilen och få en rekommendation av spel som du bryr dig om.

Innehåll

YouTube-spels innehåll är dess största styrka. Titlar som "Minecraft", "PUBG", "Sekiro", "Counter-Strike: Global Offensive", "Temple Run?" och "Grand Theft Auto V?" är alla tillgängliga. Du kan också hitta de flesta speltäckningar för alla spel YouTuber genom att klicka på sökfältet.
Beroende på kvaliteten på det ursprungliga innehållet kan du titta på innehåll med en upplösning på upp till 4K. De flesta spelströmmar är i HD-kvalitet eller bättre, så se till att du antingen är på Wi-Fi eller har en bra dataanslutning med minst 5 mbps hastighet.
Det finns fyra olika typer av innehåll på webbplatsen: underhållning, nyheter, utbildning och livsstil.

Låt oss spela

Let's Plays är roliga att titta på eftersom spelarna bara testar ett visst spel med strategi. Denna kategori är specifikt för en publikgrupp som är intresserad av att köpa ett spel men vill också lära sig mer om det via YouTube.

Recensioner

Du hittar mycket spelinnehåll på YouTube. Det beror på att många människor förlitar sig på YouTube för ärliga recensioner innan de spenderar $ 40- $ 100 på ett spel. Det finns många spel på marknaden, vilket är ganska överväldigande. Genom att titta på recensioner kan du alltså hitta det spel som passar dig bäst.

Genomgång

Let's Plays skiljer sig från genomgångsvideor. Videorna är väl strukturerade och kartläggs ordentligt. Tittarna kan njuta av spelet - upplev händelserna, karaktärerna och sidouppdragen som de annars kunde ha missat.

Reaktioner

Jag tycker att reaktionsvideor är väldigt underhållande. Även om vissa av skaparna ofta kan få mycket värme för dem, finns det något attraktivt spontant med reaktionsvideor. Webbplatser som OzzyMan Reviews har omdefinierat reaktioner och kommentarer på YouTube, vilket gör dem mer spontana och roliga att titta på. Precis som Snoop Doggs kommentar om djur.

Stationär / mobil upplevelse

YouTube Gaming är ett bra verktyg som både skapare och konsumenter kan använda för att förbättra sin upplevelse. Skapare kan helt enkelt klicka på "Gå live" -knappen för att börja sända sig själva, och du kan också ladda upp nya videor eller börja strömma. Se bara till att din spelinställning är upp till par- till exempel en Hauppauge HD PVR 2 Gaming - och du kommer att vara bra att gå!
Streamers kan enkelt ansluta till sina fans och tjäna pengar på liveströmmar genom att spela annonser och visa en länk till Patreon- eller Kickstarter-sidor där deras community kan stödja dem ekonomiskt. Detta är ett stort plus för skaparna såväl som publiken, eftersom de tillsammans kan stödja varandra genom att förbättra kanalens övergripande kvalitet.
Denna plattform har ingen hård politik för musik; istället stängs upphovsrättsskyddade låtar av på Twitch men tas inte bort på YouTube.

Planer och prissättning

Du kan använda den kostnadsfria YouTube-plattformen för både tittare och innehållsskapare. Du kan stödja dina favorit YouTubers via Patreon eller Kickstarter, och du kan till och med donera när de strömmar. YouTube som plattform debiterar dig dock ingenting för att titta på strömmarna.

Förslag jag har för YouTube Gaming

Jag gillar verkligen plattformen. Det finns inga klagomål om streamingkvalitet. De flesta av funktionerna är fantastiska. Mitt enda förslag skulle vara att skapa en individuell plattform med en unik överklagande. Det är utmanande och kanske inte är bra råd, men det kommer säkert att locka miljontals användare om det är någonstans lika bra som den nuvarande streamingtjänsten. Det är bara det att YouTubes innehållsegenskap känns likadan på grund av den mörka layouten.

Slutsats

YouTube Gaming är en fantastisk plattform för att titta på oändligt spelinnehåll. Jag älskar att strömma YouTube Gaming på min mobil och jag spenderar mycket tid på att titta på genomgångar i nätverket. En av mina favoritspel YouTubers är BrendenPlayz som strömmar WWE-spelinnehåll för det mesta. Förutom hans kanal tittar jag ofta på MGH, TheRadBrad, Chris Smoove och ShuffleGamer.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube Gaming

alternativ till youtube

skapare av miniatyrbilder för youtube

YouTube Gaming titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

YouTube Gaming är en livestreaming, video on demand-plattform där användare kan titta på innehåll från skapare. Under de senaste åren har plattformen uppdaterats och har sett estetiska förbättringar. Inte bara det, men det har också bevittnat införandet av en kuraterad spellista som gör att tittarna kan hålla sig limmade på nätverket. Det finns mer än dussintals skapare som strömmar live samtidigt och därmed finns det ingen brist på innehåll i detta nätverk.

Om oss     Villkor     Kontakta oss