Premier League
om 2h35m
Premier League
om 2h35m
Premier League
om 2h35m
Premier League
om 2h35m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

YouTube titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

YouTube är en webbplats som många redan använder. Om du inte är bekant med det bör du kolla in vår Recension av YouTube för strömmande webbplatser idag!

Youtube

youtube pris

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

En plats kan leda ett kulturellt skifte

En webbplats som revolutionerar hur vi konsumerar media kommer runt då och då. Napster förändrade hur vi tänker på intäktsgenerering av media, ägande, Copywrite-lagar och fildelning. Det tog bort makt och inflytande över konst från de få mediekonglomerat som styr världen och återlämnade den till konsumentens händer. Det befriade media genom att presentera en alternativ värld där den kunde vara fri.
En annan webbplats, YouTube, har haft en viktig inverkan på hur vi konsumerar media, särskilt videoinnehåll. Före YouTubes lansering var våra alternativ ganska begränsade för vilka typer av videor vi skulle ha tillgång till. Människor kan i princip välja mellan ett av bara några få val.
Vi kunde titta på förprogrammerade tv-program när de råkade vara på, gå och se en film på teatern, hyra en film från Blockbuster eller använda en fildelningswebbplats som Napster för att ladda ner en film.
YouTube steg dock oväntat upp och erbjöd oss inte bara ett nytt sätt att titta på videor utan också ett nytt sätt att dela vårt eget innehåll. Jag tror inte att YouTube får tillräckligt med kredit för att sätta fokus på videostreaming, vilket bevisar att en videoströmningswebbplats kan vara både praktisk, skalbar och lönsam.
Utan YouTube är det möjligt att det inte skulle finnas någon Netflix, Hulu, HBO Go eller Amazon Prime Video. YouTube var avgörande för att bana väg för dessa strömmande webbplatser ? och vi är tacksamma för deras arbete. Utan dem kanske vi inte njuter av alla dessa fantastiska webbplatser idag.
I februari 2005 skapade tre personer som tidigare arbetat tillsammans på PayPal YouTube. Kort därefter, i november 2006, köpte Google videostreamingtjänsten för 1,6 miljarder dollar. Idag ägs och drivs YouTube fortfarande av Google, ett av Googles dotterbolag.

Mer än vad som möter ögat

Om du inte är medveten om det erbjuder YouTube en mängd olika funktioner och typer av innehåll. Låt oss gå igenom vad som kan göras på webbplatsen.
YouTube-användare kan visa, betygsätta, dela och kommentera videor samt skapa personliga spellistor med videoinnehåll som är något som är okänt på de flesta andra videoströmmingssajter. Ett annat sätt som YouTube skiljer sig från sina konkurrenter ligger i det faktum att användare också kan ladda upp en obegränsad mängd videoinnehåll, skapa livevideosändningar och regelbundet videoblogg.
YouTube har gjort sitt bröd och smör genom att producera massor av unika och tidigare okända typer av innehåll, till exempel "unboxing video". Detta har resulterat i att företag hittat nya och kreativa sätt att marknadsföra produkter, vilket bidrar till "influencern". kultur som nu dominerar sociala medier.
Innan Twitch laddade folk upp videor av sig själva när de spelade videospel i flera år på YouTube. YouTube var den ursprungliga platsen där dessa typer av streamers skulle lägga upp innehåll. Efter att Twitch insåg att det fanns en enorm möjlighet på denna växande marknad utnyttjade de snabbt den.
Det har nyligen varit en trend på YouTube av människor som helt enkelt reagerar på ny musik, stand-up komedi och filmtrailers när de kommer ut. Dessa reaktioner fungerar som recensioner som du kan titta på. YouTube-granskare är inte experter inom sitt område, men de kan vara mycket underhållande att titta på - särskilt om YouTubern i fråga har en elektrisk eller knäpp personlighet.
Med allt nytt YouTube-innehåll där ute är det inte svårt att leva på att ladda upp videor till webbplatsen. Med ett komplext och mycket reglerat system för att tjäna pengar på videor kan du göra karriär som professionell YouTuber om du får tillräckligt med tittare och gillar.
Vissa videor på YouTube är amatörmässiga, medan andra är av professionell kvalitet. Du kommer inte att kunna hitta filmer eller TV-programavsnitt i full längd på YouTube längre, men det finns gott om klipp och enstaka företagssanktionerade hela avsnittet av en serie.
Det finns många intressanta YouTube-videor som du kanske inte har känt till. YouTube är hem för en uppsjö av musikvideor, dokumentärer, miniserier, kortfilmer, tecknade serier och utbildningsvideor. I grund och botten är allt som faller inom YouTubes Copywrite-policy tillåtet.

Ett häpnadsväckande stort videoströmningsfenomen

Jag slår vad om att YouTube växte ur allt som de tre skaparna ursprungligen drömde om att det skulle bli. Den har snabbt vuxit och expanderat, men har också kommit i brand och försämrats.
Vi har berört YouTube på ett abstrakt sätt tidigare, men bara för att ge dig en konkret uppfattning om hur massiv den är, sammanställde Merch Dope denna statistik: det totala antalet personer som använder YouTube är 1.3 miljarder och 300 timmars video laddas upp till YouTube varje minut! Nästan 5 miljarder videor ses på YouTube varje dag. Under en genomsnittlig månad tittar nästan 8 av 10 18-49-åringar på YouTube.
Dessa siffror är verkligen otroliga. Det finns ingen annan videoströmningswebbplats i världen med den typen av tittare.

Ikonisk webbplatsdesign

Låt oss ta en titt på YouTubes webbplatsdesign. Det är naturligtvis ikoniskt - det har inspirerat layouterna för nästan alla videostreamingtjänster efter det. Och av goda skäl: det är logiskt, effektivt och intuitivt.
Du hittar sökfältet högst upp på sidan. Under det får du ett gäng videor att välja mellan, varav de flesta kommer att baseras på dina egna tittarvanor. De är indelade i sektioner, som börjar med Rekommenderade videor för dig. Därefter hittar du nyheter, senaste inlägg, senaste uppladdningar av kanaler som du följer, YouTube-blandningar (populära spellistor baserat på din visning) och sedan ännu mer rekommenderade videor.
Till vänster om dessa miniatyrbilder hittar du alla personliga användarfunktioner. Det är här du kan komma åt ditt bibliotek, historik, titta senare, gillade videor, dina spellistor, prenumerationer och en lista med kategorier från vilka du kan bläddra på hela YouTube efter taggar som mode, spel, sport etc. Att klicka på en video håller visningsprocessen strömlinjeformad.
Under mediaspelaren finns alla kommentarer, där du kan delta i en diskussion som aldrig kommer att ta slut. Och på höger sida av skärmen föreslås videor som du kan bläddra bland som liknar den här. Det här är en imponerande webbplats, och den är alldeles för bekväm för sitt eget bästa!

För många annonser förstör nästan en annars perfekt webbplats

Vissa människor som har använt YouTube länge tror att webbplatsen har sålt slut, stor tid. Den största bristen är att det finns många annonser och de kan vara mycket irriterande. Dessutom avbryter de ofta dina videor. YouTube är en av de mest annonsridna webbplatserna på webben, utan tvekan.
Med det sagt finns det ingen annan webbplats som den på webben - åtminstone inte av samma storlek. Älska det eller hata det, YouTube är här för att stanna och det kommer att förbli en av de bästa gratis videoströmmingssajterna i världen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Youtube

youtube pris

YouTube titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

YouTube är en webbplats som många redan använder. Om du inte är bekant med det bör du kolla in vår Recension av YouTube för strömmande webbplatser idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss