Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VLC Media Player titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du letar efter en mediaspelare som är intuitiv, enkel att använda och kommer att spela vilken filtyp och codec som helst, leta inte längre än VLC Media Player. Det är också 100% gratis att ladda ner och använda, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som letar efter ett alternativ med öppen källkod. Om du är missnöjd med din nuvarande mediaspelare, prova VLC - jag garanterar att du inte blir besviken! Läs min fullständiga recension för att lära dig mer.

Vlc Media Player

vlc svenska

vlc gratis

ladda ner från svt play vlc

vlc media player gratis

gratis vlc

media player gratis

vcl player

video lan player

vlc mediaplayer

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

videolan.org

Hur ofta har detta hänt dig? Du laddar ner en film och blir upphetsad att titta på den, men sedan när du försöker spela den på datorns fabriksmediaspelare (Windows Media eller iTunes eller något liknande), upptäcker du att filtypen inte kan kännas igen. Plötsligt har det du trodde skulle bli en rolig filmkväll nästan förstörts; det eller så måste du göra lite forskning och ta reda på hur du konverterar filen, laddar ner en annan version av den etc. som alla kan vara en massiv huvudvärk.
Problemet med datorns mediaspelare är att den inte kan hantera alla olika filtyper där ute. Detta beror på att nya filtyper introduceras hela tiden, medan din mediaspelare inte är utrustad för att anpassa sig till detta.
Det är därför det är viktigt att ha en mediaspelare som både fungerar bra och är lätt att använda, samt att kunna läsa och spela vilken filtyp som helst. Tyvärr kommer iTunes och Windows Media Player inte alltid att kunna göra detta.
VLC Media Player är den bästa mediaspelaren för att anpassa sig till föränderlig teknik. Det är användarvänligt och mångsidigt, vilket gör det perfekt för användning på stationära datorer och mobila enheter.

Historia

()Video Lan Project är ett mjukvaruprojekt med öppen källkod som har sitt ursprung som ett högskoleprojekt 1996. Initialismen, VLC, står för Video Lan Client. Eftersom detta nu inte längre är fallet håller initialismen inte längre (även om namnet har det). Det ursprungliga syftet med VLC var att implementera en klient och en server så att digital streaming av innehåll från parabolantenner över ett högskolecampus kunde göras med hjälp av universitetets nätverk. Men det har gått långt utöver dessa relativt ödmjuka ambitioner idag.
VLC skapades av studenter vid Ecole Centrale Paris 1994. Det har sedan dess tagits över av bidragsgivare från hela världen, som har samarbetat för att skapa en kraftfull och fritt tillgänglig mediaspelare. Video Lan Project övervakar utvecklingen av VLC och släpper gratis programvaruversioner av det för att gynna alla.
Det var inte förrän 2010 som människor började arbeta med mobilversioner av mediaspelaren, och den första VLC Media Player-appen släpptes i Google Play Store för Android-användare 2011. Ungefär samtidigt skapade dock ett företag som heter Applidium en version av VLC för iOS med fullt godkännande från Video Land Project.
Så småningom uppstod dock en licenskonflikt mellan Apple Apps Store-policyn och VLC-utvecklaren Remi Denis-Courmant, vilket resulterade i att appen drogs tillbaka från App Store för iOS. Det var inte förrän 2013 som VLC-appen omlicensierades med en mer universellt acceptabel licenskod tack vare tillkomsten av Mozilla Public License-alternativet. VLC har kört starkt på iOS sedan dess.

Design

Om du har använt VLC tidigare finns det en god chans att du känner igen programmets berömda orange trafikkonikongrafik. Detta designval inspirerades av trafikkonerna som samlades in av Ecole Centrale Paris nätverksstudenter när den ursprungliga iterationen av VLC skapades.
Trafikkonikonen har alltid varit vettig för mig. Redan innan jag lärde mig om detta visste jag alltid att jag kunde klicka på VLC och frågan skulle asfalteras över. VLC gör verkligen mycket arbete, så även om det bara är en slump skulle det vara svårt att föreställa sig en mer passande ikon för programmet.
Jag tror att det bästa sättet att beskriva själva mediaspelaren är att den är enkel. Den har några enkla knappar att välja mellan, samt en ljudutjämnare i aktivitetsfältet.
På tal om anpassning, det är en annan sak som gör VLC Media Player så bra. Det är faktiskt lite svårt att tala om design när det gäller detta program, eftersom VLC erbjuder hundratals och åter hundratals fördesignade skinn som gör att du kan göra VLC helt till din egen. Gillar du inte något av skinnen som erbjuds på Video Lan Project-webbplatsen? Det är också okej, eftersom VLC också ger dig möjlighet att skapa anpassade skinn. Utformningen av VLC är upp till dig - såvida du inte använder VLC på Mac OS; tyvärr är skinn ännu inte kompatibla med Mac.

Innehåll

Som jag sa tidigare är VLC Media Player ett utmärkt verktyg för att spela vilken filtyp som helst. Från nedladdade filer till skivmedia och till och med strömmande videor från webbkameror kan den hantera allt. Nästan varje codec stöds automatiskt, utan behov av ytterligare codec-paket eller omvandlare. Från MP2 till H.264 och WMV har VLC täckt vad dina mediebehov kan vara.
Skinn är inte heller det enda sättet som VLC Media Player kan anpassas. Video Lan Project erbjuder hundratals mediaspelartillägg. Du kan bläddra i deras imponerande tilläggsbibliotek för att få VLC att fungera för dina unika behov, oavsett vad de kan vara. Njut av tillägg som undertextladdare, historikbaserad blandning, snabba spara / ladda spellistgeneratorer och till och med sätt att strömma live-tv i vissa länder. Nya plugins utvecklas för VLC hela tiden - så himlen är verkligen gränsen när det gäller vad denna mediaspelare kan erbjuda!

Skrivbords- och mobilupplevelse

Under de 10+ år som jag har använt det har jag aldrig haft några problem med VLC Media Player: s skrivbordsprogram. Jag har inte sett en enda bugg eller glitch överhuvudtaget. Den körs alltid, använder minimalt CPU-utrymme och spelar alla filer pålitligt till den högsta upplösningen som de tillåter.
Även om jag tror att mobilupplevelsen kan behöva förbättras, särskilt på iOS-versionen av VLC, tror jag att appen har potential. Den får dock bara tre stjärnor på Apple Apps Store, vilket jag tycker är rättvist med tanke på hur klumpigt och besvärligt det ser ut.
Även om appen inte är lika användarvänlig eller anpassningsbar som skrivbordsprogrammet, ger den fortfarande en storlek som passar alla upplevelser. Vissa redesigns kan göra det bekvämare, men du kan inte hitta en mer mångsidig mediaspelarapp gratis.

Prissättning och planer

En av de stora sakerna med VLC är att den är öppen källkod och gratis för alla att använda. Det finns inga nivåindelade prenumerationer eller dolda avgifter att oroa sig för. Från det ögonblick du laddar ner mediaspelaren kan du omedelbart njuta av allt som VLC har att erbjuda. Med detta sagt accepterar Video Lan Project donationer. Så om du upptäcker att du gillar programvaran rekommenderar jag starkt att du donerar om du har råd med det. Ett freeware av denna kaliber är sällsynt, så det bör definitivt stimuleras där det är möjligt!

Förslag som jag har för VLC Media Player

Jag har egentligen inga förslag på VLC, eftersom jag tycker att deras mobilapp är bra som den är. Annat än det, fortsätt det goda arbetet!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Vlc Media Player

vlc svenska

vlc gratis

ladda ner från svt play vlc

vlc media player gratis

gratis vlc

media player gratis

vcl player

video lan player

vlc mediaplayer

VLC Media Player titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du letar efter en mediaspelare som är intuitiv, enkel att använda och kommer att spela vilken filtyp och codec som helst, leta inte längre än VLC Media Player. Det är också 100% gratis att ladda ner och använda, vilket gör det till ett utmärkt val för alla som letar efter ett alternativ med öppen källkod. Om du är missnöjd med din nuvarande mediaspelare, prova VLC - jag garanterar att du inte blir besviken! Läs min fullständiga recension för att lära dig mer.

Om oss     Villkor     Kontakta oss