Premier League
om 2h47m
Premier League
om 2h47m
Premier League
om 2h47m
Premier League
om 2h47m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Viki titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Viki.com är en streamingtjänst som verkligen är unik. Gratis att använda kan användare strömma hundratals koreanska och kinesiska filmer och TV-program utan registrering krävs. Men för hardcore-fans kan du registrera dig för premiumprenumerationer för att få tillgång till exklusivt innehåll. Med en dedikerad gemenskap av undertextskapare och tittare att interagera med kan Viki bara vara den bästa streamingwebbplatsen för dig!

Viki

rakuten viki sverige

viki log in

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

viki.com

Det verkar som om varje dag släpps en ny premiumstreamingtjänst. Numera vill varje nätverk och filmstudio ha en bit av kakan. Förr eller senare kan jag inte låta bli att undra om tjusningen med premiumstreamingtjänster kan blekna. Det börjar kännas mindre som en bra affär, som det gjorde när du bara behövde oroa dig för att betala för Netflix, Hulu och Amazon Prime Video. Dessa dagar, med alla som startar sina egna premiumströmmingssajter, verkar det bara som kabel men dyrare.
Det är därför varje ny streamingwebbplats jag stöter på idag är en välsignelse. Lyckligtvis finns det för varje ny premiumstreamingwebbplats minst en gratis streamingwebbplats under utveckling. Oavsett om dessa gratis strömmande webbplatser stöds av annonser eller erbjuder freemium-nivåmedlemskap, välkomnar jag varmt gratis strömmande webbplatser i viken som Viki.
Det finns ingen annan streamingwebbplats jag har sett som skiljer sig så mycket från Viki som den är. Deras affärsmodell, innehållsfokus och tillvägagångssätt för störningar återspeglar alla Silicon Valley-etos av "störningar". Denna webbplats lockar en växande efterfrågan på asiatiskt innehåll runt om i världen, och den följer den gamla filosofin att göra något nytt och annorlunda för att vädja till en nischmarknad.
Viki specialiserar sig dock inte på den typ av asiatiskt innehåll som folk kanske tänker när de hör "asiatisk streamingtjänst". Istället tillhandahåller Viki främst sydkoreanska och kinesiska drama. Genom att erbjuda både gratis TV-serier och gratis filmer har Viki en stor chans att bli den bästa asiatiska streamingtjänsten på marknaden. Även om företaget har sitt huvudkontor i USA (San Mateo, Kalifornien), erbjuder Viki ett brett utbud av asiatiskt innehåll som kan tilltala alla.
Rakuten Viki är en streamingtjänst med moderbolaget Rakuten. Den består av ett brett spektrum av kulturer och dess publik är representerad i tjänsten och dess kontor. Förutom sitt amerikanska huvudkontor har Rakuten Viki också kontor i Seoul, Singapore, Tokyo och Japan.
Det som gör Viki till en så unik gratis film- och TV-streamingwebbplats är dess namn, vilket hänvisar till användningen av volontärer när det gäller innehållshantering. Detta är ett verkligt fascinerande och tittarbaserat sätt att driva en streamingwebbplats, en som kan bana väg för en mer interaktiv och praktisk streamingupplevelse på vägen.
Kärnan i Viki är deras sätt att förvärva och distribuera innehåll inte nödvändigtvis nytt. Deras premiumsyndikering kan jämföras med Hulus, men skillnaden ligger i vad som händer med det innehållet när det väl är licensierat. Först läggs en serie eller film till i en av webbplatsens kanaler. Därifrån kan innehållet textas av volontärer i samhället. Viki är den första freemium-streamingwebbplatsen som tillhandahåller underitling i realtid samt redigering av community-innehåll. Det finns 200 undertextspråk tillgängliga på Viki, och cirka 50 av dem är hotade eller sårbara språk.

Historia

Viki grundades 2007 av entreprenörerna Razmig Havaghiman, Changseong Ho och Jiwon Moon. De fick finansiering från en Singapore-start, Neoteny Labs, liksom Joichi Ito och medgrundaren av Linked In, Reid Hoffman.
Ett år senare fattade företaget ett klokt och smart beslut att flytta verksamheten till Singapore för att dra nytta av generösa statliga subventioner och dess läge som ett rikt och livligt panasiatiskt nav. Efter dessa första tre år av utveckling och insamling lämnade Viki officiellt sin beta-testperiod 2010 och släppte den kostnadsfria streamingtjänsten för film och TV-serier till allmänheten.
Tre år efter det, i september 2013, meddelade företaget att det hade förvärvats av sitt nya moderbolag, Rakuten. Förvärvet värderades enligt uppgift till 200 miljoner dollar.

Design

Viki erbjuder en gratis streamingwebbplats som är mycket användarvänlig. En sak jag verkligen gillar med Viki är hur lätt det är att börja strömma TV-program och filmer. Det ligger inget i det! Allt du behöver göra är att bläddra i biblioteket, välja en show eller episod eller film och klicka på play. HD-strömmen börjar med liten eller ingen fördröjning alls. Det är inte varje dag du hittar en gratis streamingwebbplats som är så intuitiv och förenklad.
Dessutom är visningsgränssnittet effektivt. Allt är strömlinjeformat och smidigt. Bläddra bekvämt bland andra avsnitt och säsonger av en viss serie medan du fortfarande tittar på ett visst avsnitt. Ändra och anpassa din tittarupplevelse med djupgående underitningsverktyg och alternativ. Och casta via Chrome Cast med bara ett klick på en knapp.
Jämfört med bibliotekets surflayout är Vikis design ganska standard. Bläddra efter genre, ämne eller kanal med en sidscrollande layout. Om du någonsin har använt Netflix eller Hulu kommer layout- och surffunktionerna i Viki att vara omedelbart igenkännliga och intuitiva.

Innehåll och funktioner

Det finns många funktioner på Viki som gör att den sticker ut från andra webbplatser. Förutom det ovanliga tillvägagångssättet för gemenskap och frivillig underitring, som jag nämnde tidigare, har Viki också inbyggda tidsintidskommentarer som användare kan slå på eller av. Detta presenterar en aldrig tidigare skådad nivå av samhällsinteraktion för en strömmande webbplats av denna storlek, att kunna titta på och kommentera tillsammans med andra. Detta är en genial extra funktion som hjälper till att ytterligare skilja Viki från andra strömmande webbplatser för film och TV-serier.
Många tycker om att titta på koreanska och kinesiska drama på Viki. Förutom några välkända klassiker erbjuder webbplatsen sina användare ett bra originalinnehåll. Och om du är premiumanvändare kan du också titta på vissa program och filmer som bara är tillgängliga för dem som har ett Viki Pass.
Viki är utan tvekan den bästa streamingwebbplatsen som ägnas åt asiatiska drama. Det är en av de bästa gratis TV- och filmströmmingssajterna på webben, och deras innovativa tillvägagångssätt kommer säkert att eka i resten av branschen.

Mobil och stationär upplevelse

Viki-mobilappen är fantastisk! Den är tillgänglig på ett brett utbud av mobila enheter och smarta TV-apparater, och apparna erbjuder en smidig, intuitiv och användarvänlig tittarupplevelse. Oavsett om du är i ditt vardagsrum eller på tåget är Vikis appar fantastiska!
Fans av Viki kan komma åt sina favoritprogram och filmer på iOS- och Android-enheter, Roku, Android TV, Apple TV, Chrome Cast och Fire TV. Mobile Streaming-apparna tenderar att vara ganska hit eller miss, men Viki-appen har ett genomsnittligt användarbetyg på 4.8 (av 5) stjärnor i Apple App Store. Detta bör ge dig en bra uppfattning om kvaliteten på Vikis appdesign.

Prissättning och planer

Om du bara vill titta på program och filmer som är tillgängliga för alla är Viki Pass Plus alternativet för dig. Detta pass erbjuder obegränsad tillgång till allt Vikis innehåll, inklusive exklusiva program och filmer. Men om du bara vill kunna komma åt vissa typer av innehåll (som exklusiva program eller filmer), är Viki Pass rätt alternativ för dig. Detta pass tillåter användare att bara titta på den typen av program och filmer utan att behöva betala extra för dem.
Om du letar efter ett billigt sätt att hålla dina foton och videor säkra och ha enkel åtkomst till dem när som helst, Viki Pass är det perfekta alternativet för dig. Det kostar $ 4.99 / månad att ha full tillgång till alla Vikis funktioner, vilket inkluderar streaming och nedladdning av innehåll.
med ett köp -Få allt standardinnehåll med ett köp.
är endast tillgängligt för prenumeranter Tillgång till Viki exklusiva intervjuer, original, filmer och globala drama är endast tillgänglig för nuvarande prenumeranter.
Netflix är ett utmärkt sätt att titta på dina favoritprogram utan annonser.
Viki Pass Plus är en månatlig prenumerationstjänst som gör det möjligt för användare att titta på över 1,500+ TV-program och filmer på sina enheter. Det inkluderar annonsfri tillgång till allt innehåll och kommer också med exklusiva erbjudanden och rabatter.
under en begränsad tid! +Lås upp alla Plus-program och filmer under en begränsad tid!
gratis -Få tillgång till alla standardprogram och filmer gratis.
i priset -Viki Pass Standard inkluderar inträde till alla deltagande museer och attraktioner.
Många ytterligare timmar koreansk tv inkluderades (från toppsändare) i år.
en nyligen genomförd studie i hennes presentation om effekterna av klimatförändringar Nyligen inkluderade Kocowa en studie i sin presentation om effekterna av klimatförändringar.
Både 7-dagars gratis provperiod och 20% rabatt för standardversionen av Viki Pass är tillgängliga för studenter.

Slutsats

Många som älskar koreanska och kinesiska filmer och TV-program kanske inte känner till Viki. Det är en gratis streamingwebbplats som erbjuder mycket bra innehåll för dem som är intresserade. Så länge du menar allvar med asiatisk underhållning rekommenderar jag att du prenumererar som premiumanvändare på Viki eftersom kvaliteten på streamingtjänsten är förstklassig.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Viki

rakuten viki sverige

viki log in

Viki titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Viki.com är en streamingtjänst som verkligen är unik. Gratis att använda kan användare strömma hundratals koreanska och kinesiska filmer och TV-program utan registrering krävs. Men för hardcore-fans kan du registrera dig för premiumprenumerationer för att få tillgång till exklusivt innehåll. Med en dedikerad gemenskap av undertextskapare och tittare att interagera med kan Viki bara vara den bästa streamingwebbplatsen för dig!

Om oss     Villkor     Kontakta oss