Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

VH1 titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Video Hits 1 är ett långvarigt och framgångsrikt kabelnätverk, och Vh1-webbplatsen och appen gör det enkelt att komma åt allt innehåll. Jag granskade Vh1 idag, så läs min recension för att lära dig mer!

Vh1

vh1 login

vh1 stream

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

vh1.com

Om du var ett av musik på 1990-talet fanns det en god chans att du också var ett av VH1. Denna kanal var en av de enda sakerna på grundläggande kabel som ägnades åt att spela musikvideor, men det slutade inte där. VH1 hade också en hel del annan bra programmering, som dokusåpor och manusprogram.
Vh1 har mycket inflytande på musik- och underhållningsnyheter. Detta beror på att de har funnits länge och har förändrats med tiden. De är fortfarande relevanta idag, vilket är sällsynt.
Det ser ut som att Vh1 håller fast vid sin framgång genom de senaste förändringarna i det samtida medielandskapets ombytliga topografi genom att sända program som Love and Hip Hop, Wild 'N Out, RuPaul's Drag Race och Martha and Snoop's Potluck Party Challenge värd Martha Stewart.
Flera företag kunde inte effektivt göra övergången till internetåldern, särskilt de som hittade berömmelse på 1980- och 1990-talet. Vh1 kunde dock göra det ganska bra genom att omprofilera sig som ett underhållningsföretag för en mer ungdomlig publik samtidigt som de behöll sin integritet.
Oavsett om du är intresserad av musiknyheter, tittar på dina favoritprogram som inte är tillgängliga på Netflix eller Hulu, eller bara letar efter något att göra, är Vh1 en bra webbplats att kolla in. Med en mängd olika innehåll är det alltid pålitligt och tillfredsställande.

Historia

Under de första åren koncentrerade sig Vh1 på mjukare, mjukare musik istället för hårdrocken som dominerade MTV. Till exempel presenterade de artister som Olivia Newton-John, Tina Turner, Carly Simon, Elton John, Kenny Rogers, Kenny G, Fleetwood Mac, Eric Clapton och Billy Joel under denna tid.
Vh1 hoppades ursprungligen kunna tilltala en demografi av personer i åldern 18-35 år eller äldre. Om MTV var för barnen hoppades Vh1 kunna tillhandahålla ett musikvideonätverk för äldre tittare som har mognat. Således, förutom att spela musikvideor som denna demografi skulle njuta av, spelade Vh1 också ofta oldies under dessa år, till exempel Motown och gamla konsertfilmer från 1960 -talet.
Detta är formen från vilken VH1 skulle skapa ett decennier långt imperium av musikinnehåll och nyheter. Därifrån var det perfekt för VH1 att bygga vidare på sin redan väletablerade grund av legendarisk och klassisk musik genom retrospektiva program som VH1 Legends och Behind the Music - filmiska funktioner och profiler av artister med sanna arv.
Nuförtiden, med det nya århundradet på gång, har VH1 beslutat att ändra sitt fokus och göra mycket fler shower som är mer inriktade på millennials och Generation Z. Till exempel finns det Wild 'N Out - en show inspirerad av rapstridskultur - som är populär på sociala medier.

Design

Webbplatsen har ett snyggt utseende, med rena linjer och en välorganiserad struktur till layouten. Detta stöds av Vh1.com enkla svartvita tema, som är minimalistiskt men inte för prickigt eller rörigt. Om jag var tvungen att använda ett ord för att beskriva hur Vh1-webbplatsen är utformad skulle det förmodligen vara "elegant".
Vh1-webbplatsen är laddad med innehåll och lätt att navigera. En nedringningsmenyrad i det övre vänstra hörnet av sidan leder användare till olika delar av webbplatsen. Det finns tre alternativ: Program, App och Titta på Live TV. Det finns inga främmande klockor och visselpipor på denna webbplats; bara snabb och enkel åtkomst till klipp, musiknyheter och debattartiklar.

Innehåll

Vh1 erbjuder en mängd olika musik- och underhållningsnyheter, program och information. Webbplatsen erbjuder dock inte mycket allmänna musiknyheter. Avsnittet för trendiga artiklar finns längst ner på sidan, men det gäller främst Vh1-programmering.
Med det sagt, om ditt primära intresse är att titta på VH1-program när de sänds, gör deras webbplats och app det så enkelt och bekvämt som möjligt. Så länge du har en kabelleverantör, det vill säga. Som det är fallet med de flesta TV-kanaler som blivit strömmande webbplatser, låter VH1 dig logga in via din kabelleverantör för att titta på alla deras sända program, samt ställa in för att titta på VH1 live genom att klicka på knappen "Titta på Live TV" högst upp på sidan.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag berörde tidigare är webbdesignen för VH1 fantastisk. Du hittar en lättanvänd webbplats med strömlinjeformad design i alla digitala medier, oavsett om du besöker på din stationära dator, smartphone-webbläsare eller använder den stiliserade och effektiva VH1-appen. Oavsett din digitala ledning erbjuder VH1 optimerad webbplatsdesign och live och förinspelad streaming av program med få fel. För ett kabelnät som började tillgodose nostalgi på 1980-talet har VH1 varit förvånansvärt framgångsrikt för att hålla jämna steg med alla bekvämligheter i den moderna världen.

Prissättning och planer

När det gäller prissättningen på Vh1 kan jag egentligen inte säga så mycket. Detta beror på att Vh1 i skrivande stund inte erbjuder sin egen prenumerationstjänst. För att njuta av allt som Vh1 har att erbjuda kommer din prispunkt att vara vad ditt kabelföretag debiterar dig. Så om du redan betalar en månatlig kabelräkning är du redo att gå. Med det sagt, om du är en av de miljontals människor som har avstått från traditionell tv till förmån för alla streamingtjänster som finns tillgängliga nuförtiden, kanske Vh1 inte passar dina behov.

Förslag som jag har för VH1

Jag tycker att det skulle vara trevligt om Vh1 erbjöd mer innehåll för människor som inte har kabel. Jag förstår att de huvudsakligen är ett kabel-TV-nätverk, men några fler underhållningsnyheter, debattartiklar och listor skulle vara till stor hjälp.
Jag tror att det skulle vara bra om Vh1 började tillåta användare som inte har ett kabelabonnemang att registrera sig för prenumerationer så att de kan titta på åtminstone en del av innehållet på den här webbplatsen. Det är så här det går, och Vh1 borde definitivt göra det, med tanke på hur saker och ting har förändrats över tid.

Slutsats

Denna webbplats och app gör det enkelt för dig att titta på Vh1-innehåll när som helst, dag eller natt. Det finns inte mycket allmänt musik- och underhållningsinnehåll utanför Vh1-universum, men för allt som rör detta legendariska musikvideonätverk blir det inte mycket bättre än så här.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Vh1

vh1 login

vh1 stream

VH1 titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Video Hits 1 är ett långvarigt och framgångsrikt kabelnätverk, och Vh1-webbplatsen och appen gör det enkelt att komma åt allt innehåll. Jag granskade Vh1 idag, så läs min recension för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss