Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

uTorrent titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Även om uTorrent främst är känt som en torrentnedladdningsklient, har den utvecklats till en torrentnedladdare och mediaspelare i webbläsaren som kan användas för att få tillgång till miljontals gratis mediefiler snabbt och enkelt. I den här recensionen hjälper jag dig att lära känna det här praktiska verktyget lite bättre.

Utorrent

ladda ner utorrent gratis

utorrent login

utorrent svenska

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

utorrent.com

Nyligen har tv blomstrat och nya program kommer ut hela tiden. Folk försöker hänga med i alla olika genrer och nya författare och regissörer får sin början. Ibland kan det vara svårt att hänga med, men i slutändan är det värt det eftersom det finns så mycket bra innehåll där ute.
Ökningen av streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon Prime Video har lett till en ökning av kvalitets-tv- och filminnehåll. Var och en av dessa tjänster producerar sitt eget högkvalitativa originalinnehåll samt populärt syndikerat innehåll. Detta gör det enklare än någonsin för TV- och filmfantaster att hitta det de letar efter. Det har aldrig funnits en bättre tid att vara ett ivrigt av TV och filmer.
Men som många av er säkert vet kan det bli ganska dyrt att hålla jämna steg med alla olika streamingtjänster. Varje tjänst har sina egna inbyggda månatliga prenumerationsavgifter som kan lägga till upp till $ 30 per månad. Dessutom har varje nätverk och medieföretag börjat släppa sina egna streamingtjänster så att kostnaden fortsätter att växa.
Netflix har till exempel nyligen lanserat sin egen streamingplattform (och därmed tagit det mesta av sitt ursprungliga innehåll med sig), NBC meddelade nyligen att de kommer att lansera en streamingtjänst och HBO Max kommer ut vilken dag som helst. Kort sagt, vad vi kommer att titta på under de kommande åren är något som liknar kabel-TV, där varje kanal hade sitt eget syndikerade och ursprungliga innehåll men mycket dyrare eftersom varje tjänst kommer med sina egna separata månadsavgifter.
Peer to peer-fildelning är en gammal innovation. Det går hela vägen tillbaka till Napster och Bear Share.
Det är dock utan tvekan en mer värdefull tillgång idag än någonsin tidigare för de sätt på vilka det gör innehåll lättillgängligt - det tar program och filmer som annars skulle kräva att man navigerar i en labyrint av olika streamingplattformar för att hitta dem - och gör dem tillgängliga 100% gratis, allt på ett bekvämt läge.

Historia

Torrenting är ett utmärkt sätt att dela filer med andra. UTorrent är ett gratis program som kan laddas ner från internet. Det är i grunden en mer kompakt version av det populära Bit Torrent-programmet. År 2004 föreslog programmeraren Serge Paquet att utveckla en mindre, effektivare version av Bit Torrent-klienten till Bit Torrents skapare, Ludvig Strigeus.
Resultatet av detta projekt blev uTorrent. Det är ett mycket litet minnesfotavtryck jämfört med den ursprungliga Bit Torrent-klienten och kan ladda ner och ladda upp torrenter med samma hastighet. Allt detta snygga prat betyder i princip att uTorrent kan använda mindre CPU-kraft än Bit Torrent och är också älskad av användarna.

Design

Torrent tycker att det är en bra idé att uppdatera sitt utseende, eftersom den gröna och vita designen ger den en hastighet. Användare som är vana vid Bit Torrent behöver inte lära sig något om hur man använder programvaran, eftersom den ser nästan identisk ut. Detta är smart eftersom det minimerar störningar för användare som kan vara ovilliga att byta till ett nytt program.
Du hittar samma välbekanta nedladdningssida där du håller reda på alla dina torrenter när de pågår. Det är också här du kommer att hantera dina uppladdningar om du vill behålla dina torrents sådd för andra användare efter att nedladdningen har avslutats.
Det finns en lables-sektion i programmet, som låter dig organisera alla dina torrenter efter tagg. Om du vill separera dina filer efter medietyp (musik, filmer, program, spel, program etc.) kan du enkelt göra det här. Eller, om du är lite mer OCD som jag är, kan du alltid tagga efter konstnär eller regissör för att hålla ditt bibliotek så enkelt att bläddra som möjligt.
uTorrent-klientdesignen är effektiv och enkel att använda. Det enda som saknas, åtminstone i den nedladdningsbara klientversionen av uTorrent, är en inbyggd mediaspelare. Men återigen skulle det förmodligen besegra syftet med att minimera programmets minnesfotavtryck.

Innehåll

Så när det gäller innehåll: torrenter är inte ett sätt på vilket du hittar de media du vill ladda ner. Du måste använda en tredje parts torrent-värdwebbplats. När du har gör det öppnas uTorrent automatiskt och du kan spåra dina nedladdningar därifrån.
Med detta sagt har uTorrent nyligen börjat erbjuda en webbläsarbaserad torrentingupplevelse som heter uTorrent Web. Med detta behöver du inte ens lämna din webbläsare för att hantera, ladda ner och ladda upp torrenter. Faktum är att uTorrent Web helt skär ut mellanhanden och erbjuder ett sätt att söka och ladda ner dina torrenter allt från uTorrent-webbsidan.
Dessutom löste den webbaserade applikationen av uTorrent problemet med att inte ha en mediaspelare för gamla körbara program. Med uTorrent Web kan du också spela mediefiler i klienten när de laddas ner, vilket resulterar i vad som verkligen är i orden på uTorrent-webbplatsen, "torrentingupplevelsen på nästa nivå." Denna webbaserade torrentnedladdare / mediaströmningsenhet är förmodligen bäst reserverad för filmer, musik och TV-programfiler. Om du vill ladda ner detaljerade program och videospel rekommenderar jag att du använder det klassiska körbara uTorrent-programmet själv.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Appen är mycket lik skrivbordsprogrammet. Den har ett strömlinjeformat gränssnitt som låter dig länka enheter via ett enda uTorrent-konto. Detta gör det enkelt att dela filer mellan skrivbordet och telefonen.

Prissättning och planer

Basic, Plus och Pro. Basic- och Plus-planerna erbjuder fler funktioner än Pro-planen, men är också dyrare. Även om det är gratis att använda, erbjuder uTorrent också en mängd olika alternativ för gratis och betalda användare. Grundläggande användare kan få tillgång till fler funktioner med en betald plan medan Plus-användare får fler funktioner för mindre pengar. Pro-planen är det mest robusta erbjudandet med alla funktioner som är tillgängliga för både Basic- och Plus-användare tillsammans.
Om du letar efter en annonsfri upplevelse med uTorrent är Ad-Free paketet för dig! Det erbjuder alla fördelar med uTorrent utan annonser och kommer också med premium kundsupporttjänster. Det är prissatt till bara $ 4.99 per år, så det är en hel del om du vill uppgradera din torrentingupplevelse.
Därefter har du uTorrent Pro, som innehåller ytterligare säkerhetsfunktioner för att blockera hot och potentiellt skadliga torrenter. Detta är en årlig avgift på $ 19.95.
Slutligen kan du få uTorrent Pro + VPN, som tillhandahåller allt av Pro men också inkluderar CyberGhost VPN för $ 69.95 per år.

Förslag som jag har

Uppriktigt sagt har jag inga bra idéer - annat än att det skulle vara till stor hjälp om användare enkelt kunde strömma och spela upp torrenter från skrivbordsprogramversionen av uTorrent.

Slutsats

Om du letar efter en kraftfull torrentnedladdningsklient som tar upp en bråkdel av datorutrymmet och bandbredden är uTorrent vägen att gå. Det är perfekt för både nybörjare och experter, och mångfalden av strömlinjeformade sätt att använda uTorrent (gratis om du inte har något emot annonser) gör det till ett måste-ha-program för torrenting och streaming.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Utorrent

ladda ner utorrent gratis

utorrent login

utorrent svenska

uTorrent titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Även om uTorrent främst är känt som en torrentnedladdningsklient, har den utvecklats till en torrentnedladdare och mediaspelare i webbläsaren som kan användas för att få tillgång till miljontals gratis mediefiler snabbt och enkelt. I den här recensionen hjälper jag dig att lära känna det här praktiska verktyget lite bättre.

Om oss     Villkor     Kontakta oss