Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

uBlock Origin titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du letar efter en annonsblockerare som är lika kraftfull som den är anpassningsbar är uBlock Origin det perfekta alternativet. Jag rekommenderar starkt att kolla in det idag!

Ublock Origin

antal enheter cmore

ublock origin pluto tv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

ublockorigin.com/

Ingen gillar annonser. De är irriterande och störande, och de blir mer invasiva varje dag. Det är ingen hemlighet att många av de annonser vi ser online är resultatet av en annan enhet som säljer våra personuppgifter. Annonser och reklamfilmer har alltid varit en av de saker vi kan (och ofta gör) rysa om när det gäller media, men det betyder inte att vi gillar dem mindre.
Det har nyligen skett en pushback till annonser och reklamfilmer. Det beror dels på den ökade användningen av teknik, men också på att företagen har blivit för aggressiva i sin reklamtaktik. Reklam har blivit en extremt lönsam affärsmodell på egen hand, snarare än att användas som ett sätt för medieföretag att tjäna extra pengar.
Annonser är nu det främsta sättet företag tjänar pengar. Så här har medieinnehåll och många onlinetjänster blivit "gratis". Med andra ord får användare till exempel titta på videor på YouTube utan att behöva betala en månadsavgift. Den som är villig att stå ut med YouTubes aggressiva reklamtaktik behöver inte betala med sin dollar; de måste bara betala med sin tid för att visa annonser.
Många sociala medier säljer våra personuppgifter till annonsörer. Det är här de riktiga pengarna ligger, i big data-branschen. Webbplatser som Facebook och Instagram säljer skamlöst våra personliga intressen och surfhistorik till ett antal företag som sedan använder denna information för att sälja oss produkter som vi statistiskt sett sannolikt vill ha.
Ibland kan detta uppfattas som bekvämt - jag ser en hel del Instagram-annonser för produkter som jag faktiskt skulle tycka om. Men i princip är det enligt min mening ett grovt intrång i privatlivet och oetiskt.
Det finns några svar på att undvika reklam på nätet, till exempel att inte använda sociala medier. Men för många av oss är det inte ett realistiskt alternativ - så mycket beror på att ha en profil på sociala medier idag. Så när vi zoomar ut och ser hela omfattningen av hur annonsridet internet är som helhet, skulle den här lösningen snabbt förvandlas till att säga, "ja, jag antar att du bara måste sluta på internet helt och hållet om du inte vill se annonser." Lyckligtvis finns det dock ett annat sätt att undvika annonsernas ständigt växande roll på internet som inte kräver att du går utanför nätet och överger dina favoritstreamingtjänster - och det är att hitta dig själv en högkvalitativ, kraftfull annonsblockerare.
Kanske har du en annonsblockerare av något slag. Under lång tid använde jag de standardtillägg som erbjuds av de flesta större webbläsare. Dessa visade sig dock inte vara tillräckligt starka - särskilt när de ställdes mot de extremt annonstunga gratis streamingwebbplatserna som jag gillar att använda. Så småningom kom jag på att om jag ville fortsätta använda dessa gratis strömmande webbplatser (och njuta av dem), skulle jag behöva hitta något bättre.
Det var så jag så småningom stötte på annonsblockeringsprogramvaran som kallas uBlock Origin. Till skillnad från de flesta andra annonsblockerande plugins och appar är uBlock Origins anspråk på berömmelse att det inte tillåter "acceptabla annonser", som inte är något annat än annonser för vilka en annonsör betalar extra pengar för att kringgå annonsblockerare. Den andra utmärkta kvaliteten på uBlock Origin är det faktum att det är 100% gratis och öppen källkod - vinst har aldrig varit och kommer aldrig att vara målet för uBlock Origin - en annonsblockerare som kan lita på.

Historia

Detta var inte alltid fallet för uBlock, som ursprungligen använde en vinstdrivande modell. Hela anledningen till att uBlock Origin kom till (som en utveckling av den ursprungliga programvaran, uBlock) var som ett sätt att återgå till form, ett sätt att återta ursprunget till vad uBlock ursprungligen var tänkt att vara: en helt fri och öppen källkod ad-block programvara.
Den ursprungliga utvecklaren av uBlock, Raymond Hill, överförde det officiella förvaret för uBlock-projektet till Chris Aijoudi i april 2015. Hill gjorde denna överföring på grund av frustration som kom från att hantera förfrågningar. Omedelbart, efter denna överföring, gafflade Hill uBlock själv och fortsatte sina anti-reklaminsatser under sin nyligen gafflade programvara. Denna programvara skulle senare bli känd som uBlock Origin. Det är nu 100% separat från uBlock of Aijoudi.
Även om uBlock har upphört med utvecklingen sedan 2015 uppdateras det fortfarande ibland. I juli 2018 förvärvades uBlock av AdBlock. Från och med februari 2019 började uBlock tillåta "acceptabla annonser", som, som jag nämnde tidigare, är annonser som programvaran tillåter baserat på mottagna betalningar.
Även om uBlock Origin inte tar betalt för sina tjänster är det en av de sista annonsblockerarna som fortfarande behåller sitt oberoende. Det tillåter annonser utan att äventyra dess integritet.

Design

Det finns inte mycket att säga om utformningen av uBlock Origin, eftersom det är ett webbläsartillägg. Ändå är tillägget användarvänligt, lätt och snabbt att installera. När jag lade till tillägget i Google Chrome kunde jag omedelbart använda det - som många VPN-tjänster visas tillägget med en stor strömbrytare högst upp i rullgardinsmenyn - slå snabbt på eller av uBlock Origin enligt dina behov.
Under strömbrytaren finns ytterligare funktioner, liksom vissa data om vad uBlock Origin har åstadkommit - till exempel hur många annonser som har blockerats på en viss sida, antal anslutna domäner och antal annonser som blockerats sedan installationen. Designen är sparsam, vilket gör det så tydligt som möjligt hur man använder uBlock Origin, liksom hur effektiv förlängningen har varit.

Innehåll och funktioner

uBlock Origin tillåter användare att ha kontroll över vilka typer av annonser de ser, liksom hur de ses. Det är lätt den mest funktionsrika annonsblockeraren som jag har använt.
Du kan välja att blockera alla popup-fönster på en viss sida, eller så kan du göra dessa inställningar permanenta. Detsamma gäller för blockering av stora medieelement, kosmetisk filtrering och Javascript. uBlock Origin gör mer än bara blockera annonser - det ger dig full kontroll över din onlineupplevelse.
Gillar du att eliminera irriterande innehåll från webbsidor? Element Zapper Mode är perfekt för dig! Klicka bara på vad som helst på en sida och se det försvinna. Den här funktionen är otroligt kraftfull, så använd den ofta!

Mobil och stationär upplevelse

Det verkar inte som om det finns en mobilversion av uBlock Origin. Det här är en bummer, eftersom det inte finns många solida annonsblockerare för mobila enheter. Det betyder att mobil surfning vanligtvis har flest annonser - det är en vild djungel av kommersialism. Visst, om du är en teknisk wiz kan du räkna ut en lösning för Android? Men om du använder iOS är du typ av SOL.

Priser och planer

Som jag nämnde tidigare är uBlock Origin en gratis programvara med öppen källkod med kod tillgänglig på Git Hub. Med detta sagt överlever uBlock Origin på donationer. Så om du har medel och du tycker om uBlock Origin rekommenderar jag starkt att du överväger en donation - vad du än har råd att ge för att visa din uppskattning och hjälpa till att se till att Hill och uBlock Origin fortsätter att kunna hålla sig flytande och ge alla den bästa annonsblockeringstjänsten på webben idag.

Förslag som jag har för uBlock Origin

Ärligt talat har jag inte många klagomål. Det enda jag skulle älska är om det var lättare att ångra enskilda handlingar som begåtts med tillägget. Till exempel, om jag använder Element Zapper och jag av misstag zap fel element, borde jag kunna ångra den åtgärden utan för mycket besvär. Jag kämpade dock för att ta reda på hur man un-zap (om det är möjligt alls).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Ublock Origin

antal enheter cmore

ublock origin pluto tv

uBlock Origin titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du letar efter en annonsblockerare som är lika kraftfull som den är anpassningsbar är uBlock Origin det perfekta alternativet. Jag rekommenderar starkt att kolla in det idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss