Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Twitch titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Jag tror att Twitch är det bästa stället att titta på e-sport, videospel, bordsspel, hantverk eller bara chatta med riktiga människor. Plattformen är mycket strömlinjeformad och användarupplevelserna är fenomenala. Förutom att kunna ansluta till dina favoritstreamers kan du också skapa och strömma ditt eget innehåll med en livepublik.

Twitch

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

twitch.tv

Twitch är en webbplats där innehållsskapare kan samlas för att fira ömsesidiga spel, exklusiva shower och mer. En av de coolaste sakerna med det är möjligheten att interagera med innehållsskaparna i realtid! Streamers går live och spelar spel medan de pratar med sina följare och prenumeranter.
2011 lanserades ett streamingföretag som heter Twitch. Vid den tiden fokuserade det på videospel och e-sport. Webbplatsen såg snabb tillväxt och 2014 köpte Amazon företaget för över 1 miljard dollar. Som mest såg Twitch enligt uppgift 20 miljoner tittare per månad.
Det är tydligt att Twitch har förändrat hur människor spelar. Nu kan även avslappnade spelare strömma och uppnå framgång genom att göra det. Tittarna kan förhandsgranska spel som de vill prova och titta på demos av innan de tar steget att göra ett köp. Streamingwebbplatsen gör också ett underbart jobb med att främja samhället i spelvärlden.

Webbdesign

Jag tycker att Twitch är en av de bästa streamingtjänsterna där ute. Deras design är verkligen konsekvent och lätt att använda. Logotypen är en cool lila och svart text som säger "Twitch."
Vid första inspektionen är webbplatsmenyerna mycket att ta in. Men efter ytterligare inspektion är det ganska lätt att komma runt layouten på strömmarna och kanalerna. När du har skapat ett konto kommer din hemsida att ändras till dina personliga preferenser. Jag har upptäckt några fantastiska streamers genom att kolla min rekommenderade kategori!
Det finns två olika vyer av Twitch-instrumentpanelen som du kan välja mellan. Den första vyn är en ren och skarp vit bakgrund med lila accenter. Det andra populära valet är nattläget. Denna vy har en svart bakgrund med pops av lila accenter.

Innehåll

Många tycker om Twitch-innehåll eftersom det finns så många olika strömmar att titta på. Ibland kan det vara svårt att bestämma vilken ström du ska börja titta på, men när du har skapat ett konto kan du anpassa ditt hemflöde för att visa strömmar som sannolikt kommer att intressera dig.
Det finns videospelare i ett hörn av strömmen. De strömmar alltid livespel som Fortnite, World of Warcraft, Dead By Daylight och mer. Det finns alltid någon som spelar när som helst på dygnet, inklusive de lite på morgonen.
En annan aspekt av Twitch är bordsspelgemenskapen. Dungeons and Dragons temakanaler är värd för strömmar av sina sessioner. Magic: The Gathering är ett annat populärt bordsspel som ser mycket spel från tittarna. Bortsett från pappersformatet är Magic också synligt i videospelformerna Magic Online och Arena. Ett annat bordsspel som streamas är Pathfinder.
Slutligen finns det Twitch-strömmar för Hantverk och Slice of Life-chatt. Cosplayers strömmar sin process för att göra sina karaktärer, och gör också några i karaktärsvideor. Det finns också många konstnärer och hantverkare som streamar sina processer. Avsnittet Bara chatta innehåller människor som bara umgås och pratar med sina följare om sin dag och andra ämnen.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Jag älskar absolut den stationära webbläsarversionen av denna webbplats! Twitch gjorde ett fantastiskt jobb med att få det att kännas som en dröm, och det är fortfarande en av de mest pålitliga underhållningskällorna där ute. Det blåser alla andra webbplatser för innehållsskapande ur vattnet.
Den mobila webbläsaren är en förenklad, nedskalad version av skrivbordswebbläsaren. Skärmen går direkt till en välkomstrubrik och rekommenderade liveflöden. Sidofältet för rekommenderade kanaler är komprimerat i det här läget. Toppmenyn förenklas ännu mer och tillåter bara användare att växla mellan hemflödet och kategorierna. Sökfältet är synligt högst upp på sidan. Om användarna öppnar appen kommer ett popup-fönster att uppmana dem att börja använda den
Appen är fantastisk. Formatet justeras för att optimera tittarupplevelsen. Laddningsskärmen är en lila bakgrund med Twitch-logotypen. Toppmenyn är aviseringar, sociala medier och sökfältet. Längst ner följs den första målsidan av följande: aviseringar, sociala medier och upptäcktsfliken.

Positiva

Dessutom är webbplatsen mycket lätt att använda. Många älskar Twitch eftersom det är en helt gratis streamingtjänst med massor av innehåll att titta på från de mest populära streamersna. Det är också superlätt att använda, vilket innebär att du inte behöver vara en teknisk expert för att börja använda den.
Vissa streamers på Twitch erbjuder subs mot en avgift som ger tittarna mer tillgång till funktioner på webbplatsen, till exempel att kunna interagera med underhållande människor i realtid. Tittarna tittar live för att se interaktionen och sedan kommentera den. Att personligen kunna ansluta till någon som spelar ett spel som du älskar eller gör ett hantverk som du kan relatera till är en viktig del av vår internetbesatta kultur idag och Twitch ger den bästa versionen av denna upplevelse.
Mängden streamingalternativ är otroligt. Det finns så mycket variation att välja mellan. Även om du hittar en kategori du gillar finns det tusentals streamers att titta på. Om din favoritstreamer går offline är det inte ett problem. Det finns vanligtvis mycket mer streaming online, så du kan hitta en annan sändare du tycker om.
Webbdesignen är en annan imponerande aspekt av Twitch. Webbsidan, mobilwebbläsaren och applikationen är alla enkla att använda. Navigationssystemet är felfritt utformat. Varumärket som Twitch-teamet har arbetat så hårt för att marknadsföra är mycket uppenbart. Signaturfärgen blå och logotypen är omisskännliga, och Twitch är ett känt namn som folk omedelbart känner igen.

Negativ

Det finns inte många negativa aspekter av Twitch, eftersom webbplatsen överlag är i gott skick. De få problem som finns är lätt att fixa och utgör inte en stor sak.
För någon som är ny på strömmande webbplatser för innehållsskapande verkar Twitch lite förvirrande. Den har ett bra flöde men kan vara svårt att lista ut vad du behöver. Detta löses enkelt genom att spendera mer tid på webbplatsen och lära sig symbolerna.
Många klagar på att Twitch är för restriktiv med sina förbud. Till exempel blir kvinnor ofta sparkade om de anses vara för otäcka. För det mesta är dessa streamers inom riktlinjerna, men de är fortfarande förbjudna. Jag har sett många klagomål på Twitter om orättvisa förbud. Vanligtvis löses dessa klagomål, men att skära av en streamer som tjänar pengar kan vara ekonomiskt skadligt. förhoppningsvis kommer detta problem i framtiden att lösas.

Förbättringar behövs

Det finns några saker som inte verkar fungera bra på Twitch. Det viktigaste är förbudet, som jag tycker behöver reformeras på ett mer rimligt sätt. Om det fanns ett sätt att långsamt klippa av en streamer istället för att bara avsluta sitt konto plötsligt, skulle det vara bättre. Det skulle sannolikt kräva för många anställda dock. Jag är inte säker på den bästa lösningen på detta problem, men förhoppningsvis tänker någon i Twitch-teamet på något. Detta är en mindre fråga i det övergripande systemet.

Sammanfattning

Sammantaget tycker jag att Twitch är en bra webbplats. Deras webbplats och mobildesign är felfria. Navigeringen på webbsidan är lätt att följa och du kommer att bli ansluten på nolltid när du tittar på underhållare som spelar spel.
Jag har mest positiva saker att säga om Twitch. Några av de negativa sakerna jag måste säga var mycket nära att vara osanna, men jag tror att Twitch fortfarande är den främsta bland konkurrenterna. Jag skulle definitivt rekommendera den här webbplatsen till alla som gillar att spela, skapa eller socialt interagera med människor.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Twitch

Twitch titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Jag tror att Twitch är det bästa stället att titta på e-sport, videospel, bordsspel, hantverk eller bara chatta med riktiga människor. Plattformen är mycket strömlinjeformad och användarupplevelserna är fenomenala. Förutom att kunna ansluta till dina favoritstreamers kan du också skapa och strömma ditt eget innehåll med en livepublik.

Om oss     Villkor     Kontakta oss