Premier League
om 2h27m
Premier League
om 2h27m
Premier League
om 2h27m
Premier League
om 2h27m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TVGuide titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

TVGuide.com är en digital plattform som liknar det du ser på din TV, förutom att den har mycket mer innehåll och funktioner. Du kan utforska TV-program, bläddra bland strömmande innehåll och lära dig mer om dina favoritprogram här. TVGuide ger sina användare en omfattande plattform och välkurerat innehåll, där användare kan lära sig om de senaste nyheterna och skvallret kring underhållningsindustrin.

Tvguide

tvguiden idag

tvguiden igår

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tvguide.com

TV Guide, även känd som en TV-lista plattform, erbjuder en mängd olika innehåll till sin publik bortsett från de allmänna funktionerna som den tillhandahåller på tv-apparater.

Vad är TVGuide.com?

TVGuide är ett digitalt medieföretag som hjälper fans att ansluta och konsumera innehåll. Den har uttömmande information om TV-program och webbserier, inklusive recensioner från betrodda redaktörer, detaljerade intervjuer, senaste nytt, korta klipp och sammanfattningar. Detta gör det möjligt för fans att fördjupa sig i allt TV-innehåll där ute.

Historia

TVGuide skapades som en tidning varannan vecka som täckte tv-programmeringsinformation. Tidningen finns fortfarande kvar och täcker tv-nyheter, skvaller, kändisintervjuer och filmrecensioner. Webbplatsen ägs av CBS Interactive och de digitala tillgångarna förvaltas av ViacomCBS.

Varför ska du strömma på TVGuide?

TVGuides bevakningslista är ett utmärkt sätt att hålla jämna steg med dina favorit-TV-program, sportlag, kändisar och filmer. Bortsett från detta urval kan du också välja när du vill titta på innehållet och hur du vill titta på det. TVGuide gör det enkelt att hitta TV-program genom att erbjuda tillgång till nyheter och annat innehållsmaterial var som helst och när som helst.

Tillgänglighet för fullständiga avsnitt

Om du använder TVGuide-appen kan du titta på hela avsnitt av TV-program, såväl som filmer, om du prenumererar på någon av följande tjänster - Hulu, ABC, HBO Go, CBS, Max Go, iTunes och Crackle. Du kommer till och med att se innehåll uppdaterat i realtid vilket gör att du kan hålla dig uppdaterad om nytt innehåll på webbplatsen.

Bra ytterligare funktioner

Med tillgång till TVGuide kan du hantera ditt visningsschema på olika sätt. Du kan lägga till program i din bevakningslista, dela det du tittar på med dina vänner på sociala medieplattformar eller använda filter som Nya program, trender och bevakningslista för att sortera innehållet du vill titta på.

Exklusivt innehåll

com - webbplatsen strävar efter att ge sina tittare en upplevelse som de inte hittar någon annanstans. Webbplatsen TVGuide.com har en funktion som länkar din streamingtjänst så att du kan titta på ytterligare innehåll som inte finns på webbplatsens huvudsida. Detta innehåll kan vara exklusiv täckning före och efter evenemanget, exklusiva intervjuer eller bitar som är specifikt kuraterade för användare. Detta ger tittarna en anledning att ställa in TVGuide.com för den extra biten innehåll. Från senaste nytt, till att presentera berättelser, alla kuraterade av redaktörerna för TVGuide.com, strävar webbplatsen efter att ge sina tittare en upplevelse som de inte hittar någon annanstans.

Ett enda konto

Det här är inte en banbrytande funktion, men det är ganska praktiskt om du inte vill skapa massor av id och vill länka alla dina familjemedlemmar under ett paraply. I likhet med Netflix kan du skapa olika konton för varje familjemedlem så att det finns innehållsdiskretion till god effekt.

TVGuide i olika länder

TVGuide ägs av Viacom CBS, men det används över hela världen som en ordagrann för tidskrifter och annat publiceringsmaterial. Låt oss kolla in några!
Under 1970-talet publicerades TV av Southdown Press. 1980 slogs originalversionen och en konkurrent samman och blev TV Week. Logotypen liknar TVGuide.
Nya Zeeland: En papperstidning som heter TVGuide publicerades i Nya Zeeland av Fairfax Media. Det är inte associerat med USA eller Kanada, och än så länge är det den största cirkulerade tidningen i Nya Zeeland.
I Kanada, Mexiko och Italien finns det egna iterationer av TVGuide som kallas TV Guides (Mexiko) och Guide TV (Italien). Dessa versioner täcker i huvudsak samma information.

Design

TVGuide är bra. Jag förväntade mig att TV.com skulle vara det, men CBS verkar inte tro det, eftersom de också äger TVGuide. Grafiskt är TVGuide ren och modern med en elegant design - perfekt för denna nisch. Den har en fantastisk hemsida banner med stödjande text tillsammans med väldefinierade menyer och kategorier, vilket gör den till en av de bästa webbplatserna inom detta område.

Rubrik

Rubrikavsnittet smälter riktigt bra med hemsidans banner. Det finns ett sökfält där du kan söka efter vilken TVGuide du vill. Förutom det hittar du fem alternativ - Recensioner, Upptäck, Listor, Nyheter och Min bevakningslista. Var och en av dessa kategorier har en rullgardinsmeny, så du hittar uppdaterat innehåll som leder dig till den inre sidan. Även om du klickar på "Min bevakningslista?" får du två alternativ i ett rullgardinsformat - logga in och titta på listan.

Hjälte avsnitt

Jag gillar verkligen hur rubriken flyter direkt in i hjältesektionen. Det mörka lagret på banderollen hjälper verkligen texterna att sticka ut. Jag har inga klagomål angående layouten eller utseendet och känslan av just detta avsnitt.

Kropp

Kroppsdelen på webbplatsen är full av information. Du hittar fyra miniatyrbilder med innehåll från olika nätverk. Till exempel, när den här recensionen skrevs, fanns det "High Maintenance" från Vimeo, "Mythic Guest: Raven's Banquet" från Apple+, "Locke & Key" från Netflix och "Briarpatch" från USA Network. Var och en av dessa program har en liten sammanfattning under miniatyren.
Om du bläddrar längre ner hittar du avsnittet Snabblänkar och avsnittet Senaste nytt med en integrerad videospelare. Under avsnittet Snabblänkar kan du komma åt nyhetsbrev, TV-premiärdatum, Bachelor Recap Podcast och förnyade eller avbrutna alternativ. Om du bläddrar längre ner får du scoops om olika TV-program följt av ännu ett nyhetsavsnitt. Slutligen hittar du den första sponsrade innehållsannonsen som inte stör din upplevelse som de på TV.com.

Sidfot

Sidfoten känns något rörig men är ändå bättre än TV.com. Du hittar ikoner för sociala medier högst upp följt av alternativ som "Hjälp?" "Media Kit?" "Upphovsrättspolicy?" "Om oss?" "Webbplatskarta?" "RSS?" och "Mobil" precis under. Om du vill ladda ner appen kan du använda klicka på ikonen Google Play Store och App Store till höger.

Inre sidor

På varje inre sida finns olika banners och färgkombinationer som stöds av knappar i ett liknande färgschema. Ansträngningen att utforma dessa sidor är tydlig - det finns en lista över kanaler under knapparna som du kan klicka för att komma åt.

Innehåll

TVGuide har ett mycket mer expansivt bibliotek än TV.com främst för att det också har Viacom-kanaler där inne. Du hittar de mest livliga programmen i nätverket med serier från företag som Netflix, USA, Vudu, iTunes, Google Play, Hulu, HBO, Viacom och CBS för att nämna några. Således kan du hitta populära serier som "Big Bang Theory?", "Seinfeld?", "Stranger Things?", "Frontline?", "Modern Family?", "Survivor?", "Locke & Key?", "The Bachelor?", "Grey's Anatomy?", "Chicago Fire?" och "This is Us?".

Stationär / mobil upplevelse

Jag streamade TVGuide på mobilsajten och det var en bra upplevelse. Jag kände mig frestad att ladda ner appen, men det var ett av de bästa besluten eftersom det känns så mycket bättre att navigera i appen. Du kan hitta allt så enkelt och det finns inget krångel med att länka din streamingtjänst när du använder en app.

Planer och prissättning

TVGuide är en gratis plattform, men du kan inte strömma hela avsnitt och innehåll på plattformen om du inte länkar ditt konto. Så de fullständiga avsnitten är inte gratis.

Förslag jag har för TVGuide

Jag använde inte TVGuide före 2017. Men efter att ha läst några recensioner verkar det som om folk inte riktigt gillar korta trailers och en webbplats fylld med annonser. Dessutom har många hävdat att guiderna är felaktiga. Om så är fallet skulle jag rekommendera att teamet undersöker det. Ett annat förslag jag har är att lägga till ett feedbackalternativ eller en hjälpkolumn som användare kan använda.

Slutsats

Om du älskar att titta på TV-innehåll är TVGuide utan tvekan den bästa webbplatsen att följa i USA. Det erbjuder stor täckning av underhållningsindustrin, med särskilt fokus på de shower som finns tillgängliga på deras plattform.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tvguide

tvguiden idag

tvguiden igår

TVGuide titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

TVGuide.com är en digital plattform som liknar det du ser på din TV, förutom att den har mycket mer innehåll och funktioner. Du kan utforska TV-program, bläddra bland strömmande innehåll och lära dig mer om dina favoritprogram här. TVGuide ger sina användare en omfattande plattform och välkurerat innehåll, där användare kan lära sig om de senaste nyheterna och skvallret kring underhållningsindustrin.

Om oss     Villkor     Kontakta oss