Premier League
om 2h09m
Premier League
om 2h09m
Premier League
om 2h09m
Premier League
om 2h09m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TuneIn titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

TuneIn Radio-streamingnätverket erbjuder sina användare tillgång till live-radiostationer med nyheter, sport, musik och podcasts. Nätverket har över 100 000+ live-radiostationer varav 600 är reklamfria radiostationer. TuneIn gör ett bra jobb med att underhålla sin plattform och erbjuder användarna en mängd olika kanaler och liveinnehåll.

Tunein

tunein radio kanaler

tunein free

tunein pris

tunein radio gratis

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tunein.com

TuneIn har för närvarande 75 miljoner aktiva användare av sin totala användarbas på 350 miljoner.

Varför ska du strömma på TuneIn Radio?

det stora utbudet av innehåll, det högkvalitativa ljudet och hur TuneIn vänder sig till lyssnare. Om du letar efter ett sätt att hålla jämna steg med dina favoritgenrer eller komma ikapp med aktuella händelser, är streaming på TuneIn ett bra alternativ. Med ett brett utbud av innehåll att välja mellan, liksom ljud av högsta kvalitet, ser TuneIn till att lyssnarna alltid har något att lyssna på. Dessutom är det lätt att använda och perfekt för lyssnare som vill ha bekvämlighet och kvalitet på ett och samma ställe.

Massivt innehållsbibliotek

TuneIn Radio ger tillgång till ett stort antal direktsända radiostationer. Detta antal växer för varje kvartal som går, och det finns ett brett utbud av innehåll som finns på TuneIn Radio-strömmar, från nyheter till sport, filmer till musik och till och med podcasts. Den har ett varierat utbud av innehåll - från lokala podcasts till internationellt hyllade serier - som tilltalar miljontals aktiva användare varje månad.

Diversifierade planer

Det finns bara två planer tillgängliga när jag pratar om planer: gratis och premium. Anledningen till att premiumplanen är dyrare än gratisplanen är att den erbjuder extra åtkomst, till exempel live NFL-, NBA-, MLB- och NHL-spel som inte är tillgängliga i det fria nätverket. Dessutom, om du väljer premiumplanen, kommer du inte att uppleva några annonser på din musikströmningstjänst.

Enkel åtkomst till stationer

Att få lyssna på dina favoritpodcaster på TuneIn Radio är enkelt. Du kan strömma dem eller lägga till dem i dina favoriter. Det finns många sätt att hitta stationer du är intresserad av med hjälp av fliken Kategorier eller sökfältet.

Intuitiv webbplats och app

Webbplatsen för TuneIn Radio är riktigt cool. Du behöver inte skapa ett konto för att bläddra igenom det, så det är lätt att vänja sig vid gränssnittet direkt. Färgerna och layouten är perfekta, vilket gör det enkelt för människor att hitta det de letar efter.
TuneIn-radioappen har en fantastisk funktion där det inte finns några popup-fönster eller pre-roll-annonser. Det betyder att det inte finns något avbrott i musiken när du använder appen.

Obehindrad användarupplevelse

Totalt genererar TuneIn över $ 75 per användare och månad. TuneIn gör ett utmärkt jobb med att generera inkomst utan att undergräva användarupplevelsen. Det genererar intäkter genom att använda Google-drivna displayannonser och pre-roll-ljudannonser som den kör före strömmarna. En annan metod genom vilken den genererar intäkter är genom sin prenumerationsnivå - som även om den är under kritik har en stor följd. Totalt genererar TuneIn över $ 75 per användare och månad.

Design

TuneIn Radio-webbplatsens gränssnitt är intuitivt och bekvämt. Det klickar med dig och du vill stanna kvar på webbplatsen. De ljusa färgbannersna och ett minimalt tema på webbplatsen känns verkligen premium. Från sidhuvudet till sidfoten finns det en designsynergi som håller ihop allt.

Rubrik

Knappen Lyssna nu är markerad och sticker ut på vänster sida av webbplatsens rubrik. Det finns sju alternativ längs vänster sida: Sport, Musik, Nyheter, Podcasts, Premium och Ladda ner App. På höger sida av webbplatsen finns alternativet Logga in och registrera dig. Rubriken har en röd bakgrund med mörkblå text.

Hjälte avsnitt

Webbplatsens hjältesektion har banners med kreativ text till vänster. Till exempel är den röda bannern tillägnad journalistik som indikerar nyhetsradionätverk, och när det glider till vänster, kommer den blå bannern som belyser NBA- och sportradionätverk. De lekfulla färgerna och den kreativa texten gör den här webbplatsen till en av mina favoritströmmingswebbplatser.

Kropp

Webbplatsens kroppsavsnitt har ett sökfält när du rullar ner. Du ser ett textområde med "Lyssna nu?" CTA följt av Premium CTA. En gång förbi det är webbplatsens favoritavsnitt de intuitiva kategorierna. Dessa är så briljant gjorda att du verkligen känner för att stanna och kolla in designen. Arbetet är så minimalt men ändå så effektivt på grund av den sömlösa övergången mellan kategorier - livesport, musik, nyheter, podcasts.

Inre sidor

Sidorna på webbplatsen kan nås genom att klicka på ett av alternativen på hemsidan. Om du till exempel klickar på sportkategorin kommer du att dirigeras till en dedikerad sportsida. Jag älskar hur menyerna blir vertikala så att du fortfarande kan komma åt dem när det behövs. När du besöker sportsidan hittar du alternativ som Hem, Premium, Lokalradio, Senaste, Trender, Nyheter, Talk och Podcasts. På höger sida av sidan visas kategorier som Top Sports Events, Schedule, Weekly Top Sports Podcasts, Top Sports talk stations, Top College Football Podcasts och Top NBA, NFL och MLB podcasts. Är det inte allt du letar efter i en design?

Innehållssökning

Det finns många sätt att hitta innehåll på denna streamingwebbplats. Ett sätt är att använda ett sökfält. Om du inte vet vad du vill titta på kan du lita på TuneIns rekommendation. Ett annat sätt att hitta innehåll är genom att använda sorteringsfunktionen som låter dig välja ? Efter plats? och? Efter språk?. Således, om du vill höra en podcast på ett visst språk från en viss region, kan du välja plats och språk för att komma igång.

Innehåll

Det finns många radiostationer att välja mellan på denna plattform - internationell och lokal, musik, nyheter, podcasts, sport etc. Du kan se de olika nätverken och stationerna utan annonser eller med annonser som har pre-rolls. Men om du har ett premiumkonto kan du få tillgång till kommentarer från några av de bästa ligorna i världen som MLB, NBA, NHL, NFL, EPL och Bundesliga samt över 40 XNUMX ljudböcker utan reklam! Dessutom finns det massor av original podcasts att välja mellan i vilken tidslucka du vill.

Stationär / mobil upplevelse

Jag tycker verkligen om att surfa på den här webbplatsen från mitt skrivbord. Det är en sömlös upplevelse och det gör att jag kan strömma det bästa innehållet med största möjliga bekvämlighet. Om streaming på skrivbordet inte är något du älskar, bör du prova det på din mobiltelefon via appen. Appen är lika bra som skrivbordsversionen och kan synkroniseras ganska bra, så att du kan ställa in vart du än går.
Det finns inga annonser i appen, vilket är bra eftersom det är en användarvänlig upplevelse. Du kan anpassa din upplevelse genom att välja vilka kanaler du vill se, och albumbilden för den aktuella låten (som är mycket data) ser bra ut. Dessutom är delning av sociala medier enkelt med Facebook, Twitter och e-poststöd.
Slutligen uppmanar jag dig att prova premiumversionen eftersom den lägger till DVR-liknande funktioner i din tjänst. Du kan faktiskt pausa, spela, spola tillbaka och till och med spela in live-radioströmmarna. Alla dina inspelningar sparas i ett visst avsnitt så att du kan komma åt dem senare.

Planer och prissättning

Det finns bara en plan tillgänglig på TuneIn Radio, och det är Premium-kontot. Du kan gå premium genom att betala $ 9.99 / månad eller $ 99.99 / år. Med ett premiumkonto får du tillgång till exklusivt sportinnehåll, reklamfri musik och DVR-liknande funktioner som ströminspelning, uppspelning, paus och spolning.

Förslag jag har för TuneIn Radio

Även om jag älskade TuneIn Radio och allt innehåll på plattformen, var jag inte imponerad av streamingkvaliteten på premiumstationerna. Jag menar 64 kbps AAC och 128 kbps MP3 är inte något du skulle acceptera om du betalar $ 9.99 / månad. Dessa är inte en acceptabel bithastighet i dagens tid och det är uppenbart eftersom high-end snedvrider mycket när man lyssnar via hörlurar eller högtalare. Således är detta något jag skulle vilja att utvecklarna fixar.

Slutsats

Bortsett från några små fel finns det inget som hävdar att TuneIn Radio är en fantastisk tjänst. Det är en av de bästa strömmande radioapparna som finns tillgängliga, och den erbjuder bra innehåll både lokalt och nationellt. Du kan lita på TuneIn för kvalitetsprogrammering
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tunein

tunein radio kanaler

tunein free

tunein pris

tunein radio gratis

TuneIn titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

TuneIn Radio-streamingnätverket erbjuder sina användare tillgång till live-radiostationer med nyheter, sport, musik och podcasts. Nätverket har över 100 000+ live-radiostationer varav 600 är reklamfria radiostationer. TuneIn gör ett bra jobb med att underhålla sin plattform och erbjuder användarna en mängd olika kanaler och liveinnehåll.

Om oss     Villkor     Kontakta oss