Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TMZ titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

TMZ är en underhållningsnyhetswebbplats som täcker kändisskvaller, drama, uppbrott, sport och mer. De erbjuder artiklar, foton och videor. Det finns till och med kändisturer tillgängliga via företaget i Hollywood. TMZ påstår sig visa Hollywood i sin sanna form genom att publicera det goda, det dåliga och det fula.

Tmz

kändisskvaller kändisnyheter

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tmz.com

TMZ är ett mycket stort namn inom underhållningsnyhetsindustrin. En del av deras täckning har alltid varit snabb, korrekt och underhållande. TMZ har brutit nyheter om kändisinkörning med brottsbekämpning, uppbrott och annat drama.
TMZ, som grundades 2005, blev snabbt populärt för sina snabba rubriker. 2007 utsåg Newsweek TMZ ? Breakout Blog från 2007.?

Webbdesign

TMZ-schemat är röda, svarta och vita färger med en ostliknande textlogotyp. Estetiken ser väldigt klibbig ut, men det är vad företaget alltid har använt så vid denna tidpunkt skulle det vara förvirrande att ändra det.
Layouten är ren och stilren. Webbplatsens övergripande atmosfär är rolig och prickig. Men trots sin funky stil fungerar webbplatsen bra. Det finns en mycket liten annons i rubriken, men det märks knappt.
De sociala knapparna är lätta att hitta på webbplatsen. Webbplatsnavigeringen är en bra funktion. Inte bara är webbplatsen organiserad, men hemsidan är ett bra exempel på hur underhållningswebbplatser ska ställa in sina senaste nyheter. Under rubriken finns en strategiskt placerad uppställning av populära nyheter.

Innehåll

Webbplatsen, TMZ, täcker i allmänhet kändisnyheter och skvaller. Webbplatsen håller inte tillbaka på kritik av kändisar och sparar inte heller några detaljer. Dessutom täcker TMZ sport och erbjuder turer.
Webbplatsen har många foton och videor. Några av bilderna är tagna av paparazzi utan att kändisar vet, och ibland får de fina uppriktiga bilder av dem offentligt. Men i andra stunder sömmar det som om de invaderar människors integritet genom att ta bilder utan deras tillstånd. Videorna på webbplatsen innehåller intervjuer från TMZ, som är en del av videosektionen. Detta segment kan vara kontroversiellt eftersom det driver kändisnyheter med referenser till grunden för deras påståenden. En nackdel med webbplatsen är att undertexterna på videorna är felaktiga.
TMZ Sports täcker en mängd olika sportrelaterade ämnen. Nyligen, på framsidan av deras sportsektion, publicerade de en video av ett kvinnligt college basketlag som bråkar. Det finns andra historier om spelare som har befunnit sig i varmt vatten eller relationsproblem.
Webbplatsen är också värd för kändisturer. Om du klickar på turknappen på huvudmenyn dirigeras du till en annan webbplats. Hemsidan har en stor buss med TMZ logotyp på och passagerare som ler och vinkar med kameror i handen. Turerna är i hela Hollywood, och passagerare kan förvänta sig att se kändisar på sin två timmars rutt. Biljetter är tillgängliga för en hel del $ 50 styck för vuxna, eller $ 29 styck om barn följer med dem. Det finns ett stort bildspel med kändismöten och interaktioner på hemsidan.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordsversionen av TMZ är bra. Webbplatsen kan se billig ut, men den fungerar bra. Det finns inte många problem med webbplatsen. Ett problem jag hittade efter att ha grävt var felaktiga undertexter på videor.
TMZ-mobilwebbläsaren är också välformaterad. Webbläsaren är optimerad för mobilvisning, kollapsar sidofältet på webbplatsen och håller sig till endast en kolumn. Huvudmenyn görs något mindre, men den kollapsande menyn kompenserar mer än för det. Teckenstorleken är stor och lättläst. Det finns en liten annons som flyter nära botten av webbsidan, men det märks inte särskilt.
TMZ uppmanar tittarna att ladda ner sin applikation. Appen har mycket höga betyg i appbutiken med en 4.78-stjärnig poäng. Appen är formaterad på samma sätt som den mobila webbläsaren men verkar renare och mer strömlinjeformad.

Positiva

Det finns några bra saker med TMZ. De uppdaterar sina sociala medier väl och kan bryta nyheter snabbare än de flesta webbplatser.
Webbsidan är inte värd för många annonser, vilket alltid är ett plus i min bok. Det finns en liten rubrikannons som vanligtvis är skräddarsydd för tittarnas intressen. Det finns också några annonser i sidofältet. Sammantaget finns det inte så många.
På webbplatsen finns det mycket innehåll att välja mellan. Läsarna kan bläddra igenom foton av sina favoritkändisar, titta på videointervjuer och läsa om det senaste dramat.

Negativ

Även om TMZ är en välkänd källa till underhållningsnyheter, finns det vissa nackdelar med det. För det första ser deras webbdesign och färgschema ut som om det kommer från en tabloid. Designen känns opålitlig, och vissa rubriker är krassa.
En negativ egenskap som jag upptäckte vid olyckan var att undertexten ofta var felaktig. Ofta fanns det fel i det transkriberade ljudet, vilket gjorde det svårt för tittare med hörselskador. TMZ bör arbeta för att förbättra denna funktion i framtiden.
Det värsta med TMZ är några av reportrarnas agerande. Nyligen har webbplatsen kommit under eld för att släppa nyheten om en kändis död. Normalt är detta inte ett problem. Men i denna situation släppte webbplatsen denna nyhet innan familjen blev medveten om situationen. På grund av detta fick de förödande information från ett underhållningsnyhetsutlopp.

Förbättringar behövs

Trots några bra punkter kan TMZ: s webbplats använda några förbättringar. Deras färgschema och övergripande design känns skissartad och påminner om tabloider. Det finns dock en balans med just den här underhållningsnyhetswebbplatsen, eftersom det finns några saker de får riktigt rätt och ett par saker som de gör fel.
En stor förbättring TMZ bör göra är att korrigera bildtexterna på sina videor. Först insåg jag inte misstaget, men ju längre jag tittade på TMZ Newsroom-videorna desto mer insåg jag det. Lyckligtvis lyssnade jag på ljudet och kunde förstå intervjun. Hörselskadade personer skulle dock inte få korrekt information i dessa videor om bildtexter inte korrigeras. TMZ bör åtgärda detta misstag snabbt. En snabb granskning innan du publicerar skulle vara till stor hjälp.
TMZ har alltid varit känt för att bryta nyheter om storskaliga kändisdrama, uppbrott och dödsfall. Detta har gjort dem till ett av de mest framgångsrika varumärkena i branschen. Men deras senaste kontrovers om att bryta nyheter innan deras kändis familj kontaktades av myndigheterna är inte acceptabelt. Detta beteende har satt en buckla i deras rykte och jag hoppas att de kommer att göra det bättre i framtiden och visa mer respekt för andras integritet.

Sammanfattning

Många underhållningswebbplatser fokuserar på Hollywood-skvaller och nyheter. TMZ är en av de mest populära webbplatserna för denna typ av information, eftersom de ofta är de första som rapporterar nyheter. De är också mycket snabba att uppdatera sin webbplats och ger frekventa uppdateringar.
Det finns dock också några negativa om TMZ. Några av de negativa aspekterna inkluderar deras tendens att sensationalisera berättelser, deras brist på journalistisk integritet och deras partiska rapportering.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tmz

kändisskvaller kändisnyheter

TMZ titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

TMZ är en underhållningsnyhetswebbplats som täcker kändisskvaller, drama, uppbrott, sport och mer. De erbjuder artiklar, foton och videor. Det finns till och med kändisturer tillgängliga via företaget i Hollywood. TMZ påstår sig visa Hollywood i sin sanna form genom att publicera det goda, det dåliga och det fula.

Om oss     Villkor     Kontakta oss