Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TLC titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

TLC är en av de mest populära strömmande webbplatserna där ute. Webbplatsen är lätt att använda, har en bra layout och är fylld med innehåll. Även om videor och ljud ibland kan vara korniga, är det fortfarande ett anständigt val totalt sett. Det finns flera sätt att titta på program och appen låter dig titta på dem live när de sänds på tv.

Tlc

tlc gratis

streama tlc

tlc play gratis

tlc stream

tlc tv program idag

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tlc.com

Tv-kanalen TLC ägs av Discovery. De producerar shower om livsstil, familjeliv och personliga berättelser. Realitystjärnor som är med i dessa program är vanliga människor som lever sin vardag. Några hits-program som produceras av dem är 90 Day Fiance, Cake Boss och Dr. Pimple Popper.
TLC visade ursprungligen mer pedagogiska shower. Det grundades 1972 och har sedan dess utvecklats och ändrat fokus genom åren. 1980 började TLC ta babysteg bort från pedagogiska ämnen, luftningsprogram främst fokuserade på utbildning men doppade också tårna i hem- och hemförbättringsämnen.
I slutet av 1990 -talet hade TLC genomgått ett skifte i innehållsfokus, med program som Paleo World och True Detectives som ersattes av titlar som Trading Spaces, Junkyard Wars och A Wedding Story.
Under de första åren sände TLC fler heminredningsprogram. Senare skiftade nätverket fokus till verklighetsprogrammering som 17 Kids and Counting, Toddlers and Tiaras, Cake Boss och Here Comes Honey Boo-Boo.

Webbdesign

Webbdesignen är enkel och har inte för många prickiga funktioner som skulle distrahera tittarna. Det är väldigt enkelt att hitta dina favoritprogram och sökfältet är lätt att hitta, vilket alltid är ett plus. Du kan också se de mest populära titlarna på TLC genom att klicka på en rullgardinsmeny.
Det finns bara några små annonser på sidan, medan videor har några frustrerande. För personer som har medlemskap bör de inte inkludera annonserna.
Bakgrunden är en svart panel med snygg, modern design. De presenterade programmen är lätta att se och mycket framträdande. Det första programmet visas till stor del högst upp, och när du bläddrar blockeras resten av programmen i ett konsekvent mönster och storlek.
Toppmenyn på webbplatsen är lätt att förstå och navigera. Den har alternativ som Shows, Schedule, TLC Me och Sign In.

Innehåll

TLC är det bästa nätverket för reality -tv -fans. Webbplatsen har mycket reality-TV och innehållet varierar, från äldre program som sändes i början av 2010-talet till program som för närvarande sänds.
Om du klickar på casting-knappen på extramenyn på webbplatsen kan du hitta inlägg på jakt efter personer för flera shower. 90 Day Fiance verkar alltid ha ett castingsamtal. Några andra shower som för närvarande letar efter människor är Smothered, Seeking Sister Wife, Drag Me, Four Weddings och Dr. Pimple Popper.
Även om biblioteket med tv-program är stort, var beredd att titta på en mycket liten del av det. Om du inte har ett kabel-tv-medlemskap ger webbplatsen dig inte tillgång till många av deras videor. Lyckligtvis har jag ett medlemskap och kan få tillgång till hela antalet shower.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Webbplatsen är lätt att använda och har bra navigering. Designen är modern och elegant. Logotypen är tydlig och lätt att känna igen. Att komma till videor är enkelt. TLC: s TV-kanalinformation finns i det övre vänstra hörnet, vilket är en fin touch.
Den mobila webbläsarversionen är bara en nedskalad version av skrivbordet. Det är i huvudsak detsamma. Sammantaget är det okomplicerat att använda. Den mobila webbläsarversionen frågar om du vill ladda ner appen. Den enda största skillnaden är att det finns ett par fler annonser när du bläddrar mellan program.
Jag kunde hitta program som jag tyckte om, titta på dem senare och dela dem med mina vänner. Jag försökte applikationen, som heter TLC Go. Appen fungerar bra. TLC-logotypen sitter i det övre vänstra hörnet och sökfältet speglar den på andra sidan. Det finns en meny som är hopfällbar som erbjuder alternativen - Hem, Program, Titta live, Fortsätt titta, Favoritprogram, Titta senare, Bläddra och Inställning. Jag hittade program jag tyckte om och tittade på dem senare.
Jag tror att mobilappen är det bästa sättet att gå. Tittarupplevelsen är optimerad i den här versionen, och det är inget fel med de andra två versionerna.

Positiva

Dessutom är kvaliteten på streamingen utmärkt och kan ses på vilken enhet som helst. Denna streamingwebbplats har många positiva aspekter av att använda den. För det första är antalet avsnitt som är tillgängliga för medlemmar stort och sträcker sig över ett stort antal år. Det finns titlar tillgängliga på streamingtjänsten som inte längre spelas på tv. För det andra är kvaliteten på streamingen utmärkt och kan ses på vilken enhet som helst.
En annan intressant egenskap hos TLC är att de tillåter medlemmar att titta på hela avsnitt på sin webbplats innan den sänds på tv. Detta är ett stort plus för reality -tv -missbrukare! Denna funktion underutnyttjas ofta, men från och med nu kommer det att vara något jag överväger att göra i framtiden.
På webbplatsen kan du registrera dig för att vara en del av TLC-casten. Processen är enkel: maila motsvarande adress med skäl till varför du ska väljas för att vara med på showen, tillsammans med ett nytt foto av dig själv. De kommer att nå ut till dig om du passar riktlinjerna för vad de letar efter. De uppdaterar regelbundet sina castingsamtal.
Mobilappen för TLC är fantastisk; den har enkel navigering och många användbara funktioner. Watch Live-funktionen är ett trevligt alternativ. Om du inte kan ta dig hem innan din måste-se-show kommer på kan du titta på den var som helst när den sänds!

Negativ

Ett problem med webbplatsen är att om du inte har kabel kan du inte logga in för att titta på nyare avsnitt. Detta begränsar kraftigt dina alternativ till mestadels annonser för showerna. Även avsnitt från 2017 är låsta. Detta är utan tvekan den värsta delen av webbplatsen.
Kvaliteten på videon är hit and miss med TLC. Ibland fungerar det bra, medan andra gånger är det suddigt. När videokvaliteten kommer igenom ser det fantastiskt ut. Ljudkvaliteten är dock inte bra oavsett vilka inställningar som ändras.
Även om du prenumererar på streamingtjänsten måste du fortfarande sitta igenom annonser. De tar evigheter. Annonser är normala för strömmande webbplatser, men dessa hoppar över hela tiden vilket gör väntetiden ännu längre.

Förbättringar behövs

Det finns några saker som kan göras för att göra TLC-streamingtjänsten lite roligare. Det skulle vara trevligt att se fler avsnitt tillgängliga utan medlemskap. Att begränsa program från år sedan är avskräckande för potentiella nya prenumeranter.
En annan förbättring av TLC: s erbjudanden skulle vara att förbättra video- och ljudkvaliteten. Det skulle vara en förbättring som skulle göra långvariga tittare glada. Det är oacceptabelt att människor som betalar för tjänsten inte kan titta på videor utan att de blir suddiga och ljudet låter dämpat.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tlc

tlc gratis

streama tlc

tlc play gratis

tlc stream

tlc tv program idag

TLC titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

TLC är en av de mest populära strömmande webbplatserna där ute. Webbplatsen är lätt att använda, har en bra layout och är fylld med innehåll. Även om videor och ljud ibland kan vara korniga, är det fortfarande ett anständigt val totalt sett. Det finns flera sätt att titta på program och appen låter dig titta på dem live när de sänds på tv.

Om oss     Villkor     Kontakta oss