Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TIDAL titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Tidal.com verkar vara ett bra alternativ till Spotify och Apple Music. Med exklusiva musikutgåvor, liveframträdanden och dubbelt så många låtar att välja mellan är det svårt att gå fel. Är det värt att byta från din gamla streamingtjänst till Tidal? Läs våra strömmande webbplatser? granska idag för att ta reda på det!

Tidal

tidal pris

tidal pris sverige

tidal priser

tidal kostnad

tidal sverige

vad kostar tidal

tidal login

tidal pris 2022

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Från knarklangare till miljardär

Rapparen Jay-Z, född: Shaun Carter, är känd för många saker. Han är en av de mest populära och framgångsrika inspelningsrapparna genom tiderna, efter att ha kommit från att sälja crack-kokain i gathörn i New York City och blivit en av de mest kända och respekterade artisterna inom hiphop. Han har släppt några av de mest hyllade och kritikerrosade hiphopalbumen genom tiderna, inklusive hans debutalbum Reasonable Doubt, The Blueprint-serien och The Black Album. Jay-Z har också vunnit 24 Grammy-utmärkelser under sin karriär, inklusive en speciell Salute to Industry Icons-utmärkelse 2018 som erkänner hans hårda arbete genom åren.
Jay-Z är inte bara en rappare, han är också VD för ett av de mest framgångsrika rap-skivbolagen och Roc Nation, som sedan dess har utvecklats till Roc Nation. Han grundade också ett framgångsrikt klädföretag, Rocawear. Idag är Jay-Z inget annat än en mogul, i ordets alla bemärkelser.
Det finns en annan produkt som ofta överskuggas av alla Jay-Z: s höga framgångar, som människor inte ofta tänker på omedelbart när de tänker på alla de saker som Shaun Carter har bidragit till världen. Och det är naturligtvis hans ljudströmningstjänst, Tidal. Tidal kritiseras ofta som en av hans mer riskfyllda affärstaktiker och har haft svårt att konkurrera med de andra prenumerationsbaserade musikströmningsjättarna i världen som Spotify och Apple Music.
Tidvatten, under sina 5 års existens, har sett sin andel av upp- och nedgångar. Till exempel, när det redan finns två andra musikströmningstjänster som har gjort i huvudsak samma sak som Tidal, var användarna inte särskilt intresserade av att använda den. Men lyckligtvis kom Jay-Z och hans team med en lösning: de förändrade hur Tidal skiljer sig åt.

En exklusiv streamingplattform

Det första svaret på denna fråga var att ta bort vissa artister? album och låtar från andra streamingtjänster i hopp om att mer dedikerade fans skulle hoppa skepp när de insåg att de bara kunde strömma vissa artister på Tidal. Detta visade sig inte vara så framgångsrikt som de hade hoppats, men det verkade som om de flesta nöjde sig med att hålla fast vid sin valda streamingtjänst som de redan hade. Tidal nabbade också några av de artister som vägrade att ge Spotify och Apple Music rättigheter till sin musik, som Taylor Swift, och lade till Tidals luft som streamingtjänst för exklusivitet.
För att främja den uppfattningen började Tidal erbjuda exklusiva utgåvor, liveuppträdanden, singlar och musikvideor. Utöver detta började de få rättigheterna att släppa vissa album en vecka tidigare än alla andra streamingtjänster. De livestreamade också VIP-evenemang som lyssningsfester och en gång i livet föreställningar som inte kunde ses någon annanstans. Även om de sedan dess har avbrutit några av dessa metoder, följer Tidal för det mesta fortfarande denna modell idag. Till exempel kanye Wests senaste opera, Nebukadnessar, livestreamades som en exklusiv på Tidal. Om du inte var där för föreställningen på Hollywood Bowl i Kalifornien den 24 november 2019 var Tidal ditt enda sätt att titta på det.
Men jämför Tidal faktiskt bra med andra musikströmningstjänster? När det gäller prestanda, ljudkvalitet, urval, anpassade funktioner och webbplats- / appdesign - sticker det ut? Och är det värt den månatliga prenumerationsavgiften? Låt oss ta en titt och ta reda på det en gång för alla! Vem vet, kanske kommer vissa Spotify- eller Apple Music-användare äntligen att byta till Tidal idag.

Prenumeration med två nivåer

Låt oss först och främst ta en titt på priset. Eftersom det sätt som Tidal nivåer sina prenumerationspaket skiljer sig lite från många av de andra tjänsterna där ute. Det finns baslinjeprenumerationen på Tidal, som är jämförbar med vad Spotify och Apple Music erbjuder. Det kostar $ 9.99 per månad. Och i utbyte får du standard ljudkvalitet, HD-musikvideor och "expertkurerade redaktionella" spellistor gjorda bara för dig. Denna grundläggande premiumplan kommer också med ett familjepaket för endast $ 5 mer per månad, så att du kan lägga till totalt 6 konton till den.
Dessutom erbjuder Tidal också en HIFI-version av sin tjänst för ungefär dubbelt så mycket som priset på deras premiumpaket. För $ 19.99 per månad får användare förlustfri High Fidelity-ljudkvalitet samt alla tjänster som följer med ett premiumpaket. Så i huvudsak förväntar sig Tidal att några av sina prenumeranter betalar cirka $ 20 per månad bara för bättre ljudkvalitet.
Och hej, det här kan verka skrattretande först, men underskatta inte nischdemografin för sanna audiofiler runt om i världen. Det finns många människor som värdesätter kvalitetsljud och säkert kommer att betala $ 20 per månad för det. Dessutom är Tidal stolt över att vara den streamingtjänst som betalar mest till artister i royalties; så om du har extra pengar kan det inte skada att veta att dina pengar går till de artister du spenderar din tid på att lyssna på.
Men vad erbjuder Tidal i utbyte mot ditt månadsabonnemang? Tja, de hävdar att de har ett bibliotek med över 60 miljoner låtar och 250,000 XNUMX HD-musikvideor. Det är inte dåligt alls. Faktum är att när det gäller mängden låtar har Tidal dubbelt så mycket musik tillgänglig som Spotify, som rapporterar att de har över 30 miljoner enskilda spår. Så kanske finns det något i allt detta tidvattensurr trots allt.

Av artisterna för fansen

En annan sak som Tidal erbjuder som andra musikströmningstjänster inte gör är en regelbundet uppdaterad lista över expertkuraterade spellistor. Nu pratar vi inte spellistor som kastades ihop genom att ansluta en algoritm till en dator. Nej, det här är listor som är handvalda av musikjournalister, artister och andra yrkesverksamma som faktiskt känner till och älskar musik. Det ger en viss mänsklig touch till Tidals spellistor som du inte riktigt hittar någon annanstans, vilket till och med främjar plattformens rykte som en streamingtjänst för seriösa fans och artister.
Det här stycket handlar om hur författaren tycker att Tidal ser tilltalande ut hittills, men de nämner att det har vissa användbarhetsproblem. De säger att det är bra att det finns många funktioner och gimmicks, men utan en bra användarupplevelse uppgår det inte till mycket. De säger också att Spotify och Apple Music är lika enkla att använda som Tidal.

Bra webbplats- och appdesign

På Tidals hemsida hittar du till exempel allt du behöver snabbt och enkelt. Avsnitten är tydligt markerade med utvalda artister, album och spellistor högst upp. Du hittar också några listor över aktuella spellistor just nu. För jul och nyår finns det ett speciellt avsnitt som ägnas åt semesterspellistor och årets bästa låtar.
Nedan hittar du några artist spotlight-spellistor. Dessa spellistor, som kallas "Now Playing" på Tidal, är baserade på vad fansen har lyssnat på av artisterna. Sedan hittar du en lista över utvalda nya spår, album, populära spellistor och utvalda spellistor som bara bidrar till den unika Tidal-upplevelsen.
Dessutom erbjuder Tidal ett stort urval av kommande artister i deras Tidal Rising-sektion, vilket gör det mycket lättare än någonsin att hitta ny musik och att ligga före kurvan på vad som är nästa att dominera musikindustrin. Sedan har du naturligtvis en meny där du kan komma åt alla dina egna spellistor, mixar, album, spår och musikvideor. Och sist men inte minst finns det en Explore-flik som låter dig bläddra i Tidals massiva musikbibliotek efter genre. Så oavsett om du letar efter nya låtar eller bara vill utforska de senaste trenderna inom populärmusik har Tidal något för alla.
Om du letar efter en musikströmningstjänst som erbjuder en mer exklusiv upplevelse än antingen Spotify eller Apple Music är Tidal det bästa alternativet. Med både det grundläggande premiummedlemskapet och de högkvalitativa HIFI-medlemskapsalternativen kommer din Tidal-upplevelse att vara positiv.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tidal

tidal pris

tidal pris sverige

tidal priser

tidal kostnad

tidal sverige

vad kostar tidal

tidal login

tidal pris 2022

TIDAL titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Tidal.com verkar vara ett bra alternativ till Spotify och Apple Music. Med exklusiva musikutgåvor, liveframträdanden och dubbelt så många låtar att välja mellan är det svårt att gå fel. Är det värt att byta från din gamla streamingtjänst till Tidal? Läs våra strömmande webbplatser? granska idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss