Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TED titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Strömmande webbplatser? recension idag! Ted.com är en brunn av nya idéer, inspiration, utbildning och sätt för dig att förändra världen. Visste du att TED har sin egen streamingplattform, där du kan komma åt alla TED-samtal som någonsin spelats in? Samt poddar, bloggar, böcker och nyhetsbrev? För allt som rör innovation och handling är Ted där det är. För att lära dig mer om ted.com läsa våra strömmande webbplatser? recension idag!

Ted

ted info

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Från ett skrotigt kollektiv av akademiker till en mediejätte värd miljoner

Baserat på den stora mängden TED Talks som har delats online är det troligt att du redan är bekant med detta populära utbildningsformat. Videorna från deras många konferenser har blivit virala flera gånger och fortsätter att göra det även idag. Vissa av samtalen kan vara motiverande och inspirerande, medan andra kan innehålla tankeväckande budskap. TED - som står för Technology, Entertainment och Design - är en av de mest populära utbildningsmedierna där ute idag, med miljontals dollar i beräknade intäkter.
Men TED: s status som en mediabehemoth med hundratals konferenser per år runt om i världen och en flashig streamingplattform är en relativt ny. Det har inte alltid varit så här för de skrotiga medierna som är inriktade på att föra positiv förändring och proaktiv dialog till världen. Faktum är att det är sällsynt att ett företag med ett så högt och intellektuellt uppdrag som Teds någonsin ser dagens ljus, än mindre skjuta i höjden i popularitet i sociala mediers tidsålder. Men gång på gång har TED visat sig vara ett skrotigt medieföretag med en vision - en som vet hur man växer och anpassar sig med de skiftande tiderna.
Det stora evenemanget som TED är mest känt för är sin årliga TED-konferens, som drar in tusentals människor från hela världen. TED producerar också ett antal andra medier, inklusive onlineföreläsningar och korta dokumentärer. Det började som något av ett perifert kollektiv av akademiker men nu är det värt över 65 miljoner dollar.
TED hjälper till att sprida idéer, lösningar på globala problem och inspirerande självhjälpssamtal genom att skapa ett massivt medienätverk som inkluderar podcasts, böcker, videor och en videoströmningswebbplats. Dessutom ger TED bidrag, stipendier och stipendier som gör det möjligt för okända akademiker och offentliga talare att bli ikoner för sina branscher över en natt. Allt som krävs är ett skott på TED Talk-scenen.
Det tredje kriteriet är om talet är "upplysande". Det betyder att det borde få människor att tänka på saker annorlunda, kanske gnista nya idéer eller få dem att överväga frågor som de inte hade tidigare.
Den andra frågan vi ställer om TED Talk-bidrag är: erbjuder detta samtal publiken en smart lösning på ett visst problem eller löftet om en bättre framtid? Om du har sett ett TED Talk tidigare är du redan bekant med formatet. Talaren presenterar ofta en unik fråga, erbjuder data, exempel eller ljudlogik för att säkerhetskopiera den och erbjuder sedan en lösning - helst en som ingjuter hopp eller inspirerar till handling i publiken.
Detta leder oss till den sista kategorin som TED letar efter i de samtal som den accepterar: inspiration. För att ytterligare tala till denna idé sa Teds direktör, Chris Anderson till Business Insider, ? Vi har det här verktyget för överbryggning som gör att två människor kan se världen lite annorlunda. Ring verktyget vad du vill: anledning, diskussion, delning av idéer. Det är faktiskt en fantastisk sak att det kan hända alls.? TED Talks måste inspirera publiken att agera på något sätt - vare sig det är genom att positivt ändra sina beteenden, behandla människor annorlunda (bättre) eller ägna sin tid eller pengar åt en sak.
Det är både inspirerande och uppmuntrande att se ett mångmiljonföretag sätta detta fokus på. Detta är en av de saker som gör TED till en så inflytelserik och viktig del av medielandskapet. Företagets existens ensam är tillräcklig för att ge hopp till en värld som i vissa avseenden verkar bli dystrare för varje dag.

TED:s egen streamingplattform

Tidigare, fram till för bara några år sedan, om du ville titta på ett TED Talk, var du tvungen att söka efter en på YouTube. TED hade naturligtvis sin egen YouTube-kanal, men det var fortfarande en svårare och mer tidskrävande process än många TED-fans hade hoppats på. Detta ledde till att folket på TED började arbeta med sin egen streamingplattform.
Detta gjorde det möjligt för TED att skapa mer exklusivt och plattformsspecifikt innehåll utan att behöva oroa sig för YouTubes besvärliga krav och intäktssystem.
Och idag ska vi ta en titt på streamingwebbplatsen, TED.com, som skiljer sig från alla andra mediesajter där ute. Vi har vetat detta ett tag nu, men hur är det med deras streamingwebbplats? Jämför det bra med andra? Vi får reda på det idag.

Design är utmärkt, som du förväntar dig

När jag landar på TED-hemsidan märker jag att den är utformad på ett sakkunnigt sätt. Den? D? i TED står för Design, så det skulle vara en enorm besvikelse om de försummade denna aspekt av deras streamingwebbplats. Lyckligtvis lever ted.com upp till de högsta standarderna för webbplatsdesign. Webbplatsen är minimalistisk och lätt att navigera - den är lika intuitiv som den är ren och lätt för ögonen.
Jag älskar hur TED: s webbplatsdesign låter dig registrera dig och logga in omedelbart, med tanke på en serie flervalsfrågor om vilken typ av innehåll du föredrar. De frågar vilka typer av idéer som är av intresse för dig, och från en lista med taggar väljer du de som fångar din uppmärksamhet. Det ber i princip om din anpassade version av deras tredelade test.
TED vet vilket innehåll som ska visas baserat på dina individuella intressen. Och de gör allt utan att du ens vet det! Webbplatsen uppdateras automatiskt så att innehållet skräddarsys specifikt för dig. Så om du letar efter något att titta på eller läsa har TED täckt dig!
När du först anländer erbjuds du rekommenderade videor bara för dig. Dessa rekommendationer förändras naturligtvis med dina visningsvanor - så webbplatsen lär sig också dina intressen bättre ju mer du tittar. Du hittar ett avsnitt av de senaste samtalen; följt av trender, redaktörens val, TED-Ed-animationer, en samling spellistor och slutligen samtal åtskilda av specifika kategorier. Hela webbplatsen är felfri och mer intuitiv än de flesta.
Om du letar efter något att titta på eller läsa har TED-webbplatsen mycket att erbjuda. Det finns videor, blogginlägg, podcasts, böcker och mer på webbplatsen. Du kan bläddra igenom dem alla genom att klicka på de olika flikarna i huvudmenyraden på webbplatsen. Om du vill engagera dig i TED eller lära dig mer om vad de gör kan du registrera dig för deras nyhetsbrev eller gå med i deras community.
Sök på fliken Delta på TED.com efter evenemang över hela världen. Välj en talare, organisera ett evenemang eller ansök om att bli TED-stipendiat i avsnittet Delta på webbplatsen. TED är en av de webbplatser som överskrider den digitala sfären och låter dig komma ut ur ditt hus och engagera dig i frågor som är viktiga för dig i den verkliga världen.

Förslag på TED framåt?

Det finns definitivt sätt att förbättra TED-webbplatsen. Till exempel är designen och användarupplevelsen förstklassig, men videoströmningskvaliteten är sällan så högupplöst som den borde vara. Några av videorna är gränsfall oöverskådliga, det är så illa. Jag uppmanar TED att ta hand om denna fråga så snart som möjligt.
Men i slutet av dagen är TED gratis att använda. Det finns ingen prenumerationsavgift, inga nivåindelade medlemskap att oroa sig för. Registrera dig helt enkelt och ha full tillgång till webbplatsen - oroa dig gratis. Detta betyder dock att det finns annonser - men de är inte för invasiva för att allvarligt hindra upplevelsen av webbplatsen. Om du älskar idéer, vill bli inspirerad och lära dig något nytt är TED webbplatsen för dig!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Ted

ted info

TED titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Strömmande webbplatser? recension idag! Ted.com är en brunn av nya idéer, inspiration, utbildning och sätt för dig att förändra världen. Visste du att TED har sin egen streamingplattform, där du kan komma åt alla TED-samtal som någonsin spelats in? Samt poddar, bloggar, böcker och nyhetsbrev? För allt som rör innovation och handling är Ted där det är. För att lära dig mer om ted.com läsa våra strömmande webbplatser? recension idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss