Premier League
om 2h32m
Premier League
om 2h32m
Premier League
om 2h32m
Premier League
om 2h32m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

TCM titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du är ett av klassiska filmer är TCM den perfekta streamingwebbplatsen för dig. Med sin expansiva katalog kan du titta på dina favoriter antingen live eller on-demand. Om du vill lära dig mer om TCM-streaming, läs min recension idag!

Tcm

turner classic movies sverige

tcm tv guide

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

tcm.com

1986 köpte Ted Turner Metro Goldwyn Mayer filmstudio från en man vid namn Kerk Kerkorian för hela 1.5 miljarder dollar. Detta extravaganta köp var dock kortlivat eftersom Turner snart blev orolig för företagets skuld. Turner Entertainment såldes sedan tillbaka till Kerkorian under ett år av att först förvärva det.
Hade det inte varit för en specifik klausul i det ursprungliga försäljningsavtalet hade Ted Turner haft en pinsamt kort historia att berätta. Det föreskrevs att, oavsett vad, Turner Entertainment skulle behålla rättigheterna till MGM: s filmbibliotek. Detta är filmbiblioteket som, tillsammans med den redan stora listan över filmer turner tidigare ägde rättigheterna till, i slutändan fungerade som grund för Turner Classic Movies när den äntligen lanserades den 14 april 1994.
När jag tänker på det verkar historien om TCM nästan som handlingen i en film du skulle se på TCM, eller hur? En skrotig filmentreprenör riskerar allt på en dröm, misslyckas nästan, men så småningom övervinner han sin kamp för att uppnå mer än han någonsin kunde ha drömt om? Säger du bara? Jag skulle titta på den filmen (Teddy boy, låt oss göra lunch snart, jag tror att vi har lite affärer att diskutera).
Tack och lov gick Ted Turners dröm om TCM i uppfyllelse till slut. Detta är den enda anledningen till att vi i nästan 30 år nu har haft en pålitlig källa för att titta på klassiska filmer på TV. Och nuförtiden finns det ett ännu mer pålitligt sätt att njuta av TCM: s förstklassiga innehåll tack vare en av de bästa filmströmmingssajterna på webben, Watch TCM.

Design

med sin uppfinningsrika och snygga webbplatsdesign. Jag uppskattar verkligen hur Watch TCM har brutit formen med sin webbdesign. Det är verkligen sällsynt att hitta en streamingwebbplats som sticker ut från resten och gör sig minnesvärd på något sätt. De har gjort ett bra jobb med detta, särskilt med tanke på hur konventionella de flesta strömmande webbplatser är.
Om du till exempel klickar på ? Handling? fliken, hittar du en lista över actionfilmer som presenteras i omvänd kronologisk ordning. Ärligt talat lurades jag först av det eleganta utseendet på den här filmströmmingssajten. Det kan bero på att webbplatsen är i svartvitt, eller det kan bero på att de har en layout som liknar nyhetswebbplatser där alla olika genrer är sida vid sida. Men när jag började titta närmare på deras filmer märkte jag att de varierade sin presentation lite. Till exempel under ? Handling? fliken hittar du en lista över filmer som presenteras i omvänd kronologisk ordning.
Denna webbplats är minst sagt uppfriskande. Det strävar efter att göra något annorlunda när filmströmmingssajter blir alltmer enhetliga för varje dag. Men det betyder ingenting om det inte också är lika effektivt som den om än monotona layouten på de bästa filmströmmingssajterna som Netflix, Hulu och resten. Jag skulle gå så långt som att säga att Watch TCM? s webbplatsdesign är nästan lika effektiv.
Jag älskar inte att det kräver lite mer att klicka runt än några av de andra stora filmströmmingssajterna. Till exempel, genom att inte bara tillhandahålla så mycket innehåll som möjligt på webbplatsens huvudsida som Netflix gör, får du helt enkelt ett begränsat antal titlar att bläddra i baserat på bara ett enda kriterium: Nyligen tillagd. För att bläddra bland mer än de 20 filmerna som visas här måste du klicka på en ny sida. Detta är inte riktigt lika strömlinjeformat eller användarvänligt som de mer typiska layouterna på de flesta av de bästa filmströmmingssajterna på webben.
En sak som Watch TCM gör bra är att vara enkel. När du klickar på sidan där alla filmer kan bläddras har du två alternativ för filtrering av resultat. Du kan välja en genre från en rullgardinsmeny högst upp på sidan; eller så kan du välja hur du vill att dina resultat ska beställas från en rullgardinsmeny direkt till höger. Det är inte mycket mer komplicerat än så. Mitt enda klagomål är att du bara kan välja en genre åt gången.
Detta skulle ha varit en mycket effektivare surfmekanism om det gjorde det möjligt för dig att välja flera samtidigt. Ibland kanske du inte bara är på humör för en specifik sak, vet du vad jag menar? Kanske kan jag till exempel satsa på antingen en noirfilm eller en western. Webbplatsens surffunktion bör göra det möjligt för mig att filtrera bort båda dessa genrer samtidigt.

Innehåll och funktioner

På tal om enkelhet verkar detta vara filosofin bakom TCM writ large. Funktionerna som finns tillgängliga på denna webbplats är också ganska minimala. Många av de bästa filmströmmingssajterna erbjuder fler funktioner, till exempel att kunna lägga till titlar i bevakningslistor, kommentera filmer och betygsätta dem. Detta verkar inte vara fallet här. Nu är detta inte nödvändigtvis en dealbreaker för mig när det gäller webbplatser för filmströmning, men det verkar som om den här typen av sociala funktioner skulle vara särskilt fördelaktiga på en webbplats som Watch TCM.
Jag tror att Watch TCM är ett bra sätt för människor att diskutera klassiska filmer. Det kallas klassiska filmer, så det är vettigt att folk skulle vilja använda det för att prata om gamla filmer.
Watch TCM erbjuder en enkel tjänst: strömma klassiska filmer. Kanske stör detta dig inte lika mycket som det gör mig. Om så är fallet, känn dig fri att bortse från vad jag säger här - en sak förblir dock odiskutabel: Titta på TCM har ett av de största biblioteken med klassiska filmer att strömma på webben idag. Om det är allt som betyder något för dig, ett stort urval av tidlösa filmer, då Titta på TCM kan definitivt kallas en av de bästa filmströmmingssajterna på marknaden, utan tvekan. Från romantik till krig, från brott till sci-fi, det finns lite för varje älskare av klassisk film att hitta här.
Om du är en traditionell kabelabonnent kan du också titta på TCM live online. Klicka bara på "Titta live", välj din tidszon och - voila! - ställa in vilken film som helst som sänds just nu. Att titta på TCM är det perfekta sättet att njuta av både filmer och live-tv - det bästa av två världar!

Mobil och stationär upplevelse

Några goda nyheter: tack vare Watch TCM: s dedikerade mobilappar för Android och iOS kan fans av Watch TCM titta på TCM oavsett var de råkar vara. Oavsett om du vill fånga en film live medan du pendlar hem från jobbet eller titta på en tidlös klassiker på begäran medan du står i kö på DMV, har Watch TCM-appen din rygg.
Denna app fungerar ungefär på samma sätt som själva webbplatsen. Det är inte den bästa filmströmningsappen jag någonsin har sett, men det är inte heller det värsta. Jag har ett liknande klagomål med appen som jag gör med webbplatsen - det är bara lite klumpigare och svårare att navigera än det behöver vara. Men det får jobbet gjort, ändå.
Många är överens om att medelmåttigheten i den här appen är något som inte är bra. På Apple App Store, till exempel, Watch TCM har ett genomsnittligt användarbetyg på 3.9. Det här är inte fantastiskt, men det är inte heller hemskt.

Priser och planer

Tyvärr finns det inget sätt att prenumerera på Watch TCM på egen hand. För att komma åt både filmströmningswebbplatsen och appen måste du vara en traditionell kabelkund. Det betyder att du redan har tillgång till TCM via old-school-kabel för att kunna använda TCM online-streamingwebbplatsen. Även om detta är lite irriterande är det inte ovanligt - de flesta kabelnätverk går om sina strömmande webbplatser på detta sätt. Om de inte tar språnget och skapar sin egen fristående streamingtjänst, som NBC: s Peacock (men detta är mycket sällsynt).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Tcm

turner classic movies sverige

tcm tv guide

TCM titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du är ett av klassiska filmer är TCM den perfekta streamingwebbplatsen för dig. Med sin expansiva katalog kan du titta på dina favoriter antingen live eller on-demand. Om du vill lära dig mer om TCM-streaming, läs min recension idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss