Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

SVT Play titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

SVT Play är en fantastisk gratis streamingsajt och app. Jag tycker att alla ska använda den. Med massor av svenska TV-program, filmer, dokument och mer tillgängliga finns det säkert något för alla. Om du vill lära dig mer om SVT Play och om det är rätt gratis streamingsajt för dig, kom och läs min recension idag!

Svt Play

plex svt play

svt play fotboll live

svt play gratis

svt live fotboll

svtplay app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

svtplay.se

Jag upptäcker fler och fler fantastiska gratis TV-streamingtjänster som finns utomlands, vilket får mig att önska att jag kunde utvisa mig själv från USA. I länder som Sverige, där dessa tjänster är rikliga och av hög kvalitet, skulle det vara en dröm som går i uppfyllelse att kunna titta på massor av högkvalitativa program utan att behöva betala en cent.
Återigen, om någon amerikan vet väl, finns det otaliga andra skäl till varför en svensk kan tendera att tro att Amerika ser väldigt lockande ut, gratis TV-streamingtjänster åt sidan? Du säger till mig att om jag skulle bli svensk medborgare skulle jag kunna få tillgång till fantastiska, gratis TV-streamingsajter som SVT Play, gratis sjukvård, gratis högskoleutbildning (hela vägen genom en doktorsexamen!), och gratis daghem för mina barn? Var registrerar jag mig?
Okej, okej, jag vet att dessa saker inte är tekniskt "gratis", i ordets sannaste bemärkelse - svenska medborgare beskattas vanligtvis ungefär 62% av sin personliga inkomst, förutom att betala en ganska brant konsumtionsskatt på 25% - men hej, om dessa skatter slutar betyda att jag måste betala mindre för att leva ett bekvämt och hälsosamt liv, Jag är allt för det.
Med allt detta sagt är det kanske inte helt korrekt att kalla SVT Play för en gratis tv-streamingsajt så mycket som det är att säga att SVT är ett privilegium som alla svenskar får till följd av vad de betalar i inkomstskatt. Om du bor i Sverige och inte utnyttjar SVT Play minst en gång i taget, ja då kan du lika gärna kasta bort pengar! Med det sagt kan man inte låta bli att undra om ett gratis, statligt kört, kvasi-access TV-nätverks streamingtjänst verkligen är en av de bästa gratis TV-streamingwebbplatserna som finns tillgängliga. Tja, i slutet av denna recension är det här vad vi kommer att ha räknat ut, en gång för alla.
SVT Play är en streamingsajt som erbjuder gratis tv-streaming i ett "catch up"-format. Detta skiljer sig från det vanliga sättet att komma åt innehåll som du skulle hitta på, säg, Netflix, där en serie eller film görs tillgänglig för förutbestämd, kontraktuellt mandat tid (vanligtvis minst 1 år).
Om du är som jag kanske du har missat ett avsnitt av ditt favoritprogram och vill titta på det direkt. Catchup TV-streamingtjänster som SVT Play är utformade med den vanliga, Over The Top kabel-TV-tittaren i åtanke. Som namnet antyder kan du, om du missar sändningen av ett sändningsprogram, komma ikapp SVT Play inom 30 dagar efter att det sänds. Efter de 30 dagarna, om du inte har kommit ikapp då, ja, tyvärr har du tur (såvida du inte kan hitta den på en annan streamingtjänst någon annanstans).
SVT Play är en streamingsajt som erbjuder ett brett utbud av innehåll, bland annat tv-serier, filmer, dokumentärer, nyhetsprogram, stand-up comedy specialerbjudanden, sända evenemang och ceremonier, och till och med livekonserter. Denna sajt är en av de mest genomgående imponerande på marknaden eftersom SVT har en historia av att erbjuda engagerande underhållning.

Historia

SVT Play, som vi känner det idag, lanserades inte förrän i december 2006. SVT kan dock spåra sina rötter tillbaka till 1920-talet då den svenska regeringen beslutade att anta en mediestruktur som var mycket lik den för British Broadcasting Company. Radio skulle med andra ord vara ett monopol som finansierades genom licensavgifter och strukturerades som ett aktiebolag. Det var då känt som Radiotjã nst, eller Radio Service Ltd.?
År 1954 blev tekniken tillräckligt överkomlig för att en offentlig /privat medieenhet skulle börja köra testsändningar på tv. Den allra första tv-sändningen skedde den 29 oktober 1954 från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Ändå sändes inte vanliga TV-program i Sverige förrän 1957. Samtidigt genomgick Sveriges Radio (SR) seismiska ägarskiften, vilket gav både staten och pressen 40 procent av bolagets aktier; de återstående 20% skulle tillhöra företaget självt. År 1967 ökade staten sin egen andel till 60%.
Och så föddes Sveriges Television, Sveriges Television eller SVT. Och från och med nu skulle SVT inleda en stadig tillväxt- och expansionsplan. Detta innebar att utöka antalet kanaler som det erbjöd, vilket naturligtvis ledde till ett bredare urval av regelbunden programmering. I mitten av 1960-talet hade SVT blivit ett flerkanaligt mediekraftverk med allt från sitcoms till dramer som sträckte sig i genre.
Idag gör SVT Play det möjligt för dig att se vad som helst som sänds på SVT oavsett när eller var du befinner dig (så länge du är i Sverige och det är inom 30 dagar efter sändning). Vilken lång väg vi har kommit.

Design

Jag uppskattar SVT Plays nonsenssyn på webbdesign. Det är väldigt minimalistiskt och barebones, saker som jag tenderar att uppskatta på alla streamingwebbplatser. En sak som jag har märkt om gratis TV-strömmande webbplatser (och premium också) är det faktum att de tenderar att vara för röriga, som om de försöker göra för mycket eller klämma in alldeles för mycket innehåll på varje sida. Tack och lov, på SVT Play, förstår värdet av ordspråket ?less is more.?
SVT är inte bara snyggt tempo och distanserat i sin layout, utan det omfamnar också ett underskattat och underdiskuterat element till bra webbplatsdesign - en som jag kommer att hänvisa till som alternering. Du kan också kalla det mönstran. Vad jag menar är att när du bläddrar ner på SVT Plays hemsida börjar du märka ett mönster av alternerande miniatyrstorlekar. En kategori presenterar innehåll med mindre miniatyrer, nästa med längre. Sidan volleys sedan fram och tillbaka i denna natur. Vad jag tycker är fantastiskt med denna designteknik är att den lurar ögat att tro att den tar in en dynamisk användarupplevelse, även om det bara handlar om att växla rektanglarnas dimensioner!
Gå in i en serie eller film för att upptäcka bra webbplatsdesign. Mediaspelaren är stor och sträcker sig nästan över hela skärmen i bredd. Bakgrunden är svart, vilket resulterar i en slags filmisk effekt. Under mediaspelaren hittar du en sidscrollande lista över liknande program att strömma - allt jag kan begära från en TV-streamingwebbplats, åtminstone ur ett designperspektiv? Allt är precis där jag vill att det ska vara.

Innehåll och funktioner

Så det här är ett område där SVT Play streamingtjänst kommer till korta. Det är inte när det gäller innehåll - det har över 2,000 XNUMX titlar att strömma gratis när som helst. Det finns dock några funktioner som tjänsten saknar - som funktioner som skulle göra det lättare att hitta det du letar efter. Även om SVT Play går bra när det gäller innehåll kan det använda några ytterligare funktioner för att hjälpa människor att hitta det de letar efter lättare.
Det finns dock inte många användarvänliga funktioner. Jag kan bläddra efter kanal, kategori och genre. Det är ungefär allt jag kan göra på SVT Play. Jag skulle ha velat ha sett några anpassningsbara funktioner - som att kunna lägga till program i en lista, betygsätta dem, markera dem som "titta senare" eller lämna kommentarer. Förutom att titta på massor av bra innehåll finns det inte så mycket du kan göra på SVT Play.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Svt Play

plex svt play

svt play fotboll live

svt play gratis

svt live fotboll

svtplay app

SVT Play titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

SVT Play är en fantastisk gratis streamingsajt och app. Jag tycker att alla ska använda den. Med massor av svenska TV-program, filmer, dokument och mer tillgängliga finns det säkert något för alla. Om du vill lära dig mer om SVT Play och om det är rätt gratis streamingsajt för dig, kom och läs min recension idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss