Premier League
om 2h48m
Premier League
om 2h48m
Premier League
om 2h48m
Premier League
om 2h48m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Subtitles titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du är på marknaden för en streamingwebbplats som erbjuder undertexter, är iSubs Movies definitivt webbplatsen för dig. Denna webbplats uppdateras ständigt med alla de senaste filmerna och tv-programmen, så du behöver aldrig missa någonting. Dessutom är det gratis att använda! Läs min fullständiga recension av iSubs Movies idag för att ta reda på mer.

Subtitles

omlogin

isubmovies

isubs

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

isubsmovies.com

Det finns ingen som helst brist på streamingalternativ när det gäller filmer och TV-program. Det är verkligen en vacker tid att leva för oss filmälskare och sitcommissbrukare, med bara bördan att välja mellan så många olika alternativ att oroa sig för. Faktum är att det enda som spelar in är hur många olika strömmande webbplatser, appar eller tjänster det finns att välja mellan.
Det finns först och främst de vanliga misstänkta. De stora streamingtjänsterna som vi alla känner till och älskar - Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, HBO (Go, Now, Max), Disney Plus, etc. Och jag har en känsla av att listan bara kommer att bli längre under de kommande åren. Hur ska vi välja bara en? Den goda nyheten är att du inte behöver välja bara en ? du kan prenumerera på valfri kombination av dessa månatliga medlemskap som du tycker är lämpligt. Den dåliga nyheten är att vi inte alla har råd att prenumerera på flera streamingtjänster? Heck, det kan vara svårt att scrounge upp den extra degen för att prenumerera på en av dessa!
Även om du har råd med flera streamingtjänster, varför spendera extra pengar om det inte är nödvändigt. Gud, jag älskar internet! Det är med andra ord fullt möjligt att strömma alla program eller filmer som kommer att tänka på utan att någonsin betala en enda krona för att göra det.
Det finns många av dessa gratis film- och TV-strömmande webbplatser där ute som kan drabbas eller missas. Alltför många av dem lever inte ens upp till vad de lovar: så att du kan strömma filmer och avsnitt av TV-program gratis. En hel del av dem finns faktiskt bara som annonsutrymme, vilket tar dig till en ny länk varje gång du klickar på något på webbplatsen. Eller värre - några av dessa så kallade "gratis TV- och filmströmmingssajter" kan vara raka bedrägerier, fyllda med virus, spårare och en rad andra skadliga digitala attacker.
Även om webbplatsen som vi ska titta på idag, iSubs Movies, verkar vara säker och legitim, är det i allmänhet en bra idé att vidta försiktighetsåtgärder mot onlineattacker. Även om du inte letar efter den perfekta gratis filmströmmingswebbplatsen är du aldrig riktigt säker online. Åtminstone inte utan ett virtuellt privat nätverk som krypterar din IP och gör dig anonym och oupptäckbar online. Du skulle förmodligen också vara klokt att installera ett bra annonsblockerartillägg för din webbläsare och naturligtvis ett pålitligt antivirusprogram. Om du behöver några nya försvarslinjer för din dator eller mobila enhet, känn dig fri att bläddra runt resten av streamingsites.com för att hitta det du behöver!
En sak som saknas mycket på dessa gratis film- och TV-strömmande webbplatser, även om de är praktiska, högkvalitativa och laddade med innehåll, är pålitliga undertexter för undertexter. Och om du är något som jag, gillar du att ha undertexter som körs tillsammans med ljudet när du tittar på någonting.
Undertexter gör det mycket enklare. Ibland hör du vad någon säger men ditt öra fångar inte riktigt det. I så fall, oroa dig inte, undertexterna kommer omedelbart att klargöra vad som sades. Dessutom, som en extra bonus, kan du läsa tillsammans med undertexterna medan du tittar på din favoritfilm eller show och plötsligt får du också din läsning klar för dagen!
Om du upptäcker att du har svårt att höra i bullriga miljöer kan undertexter vara en nödvändighet. Tyvärr är inte många streamingtjänster som tillgodoser hörselskadade tittare tillgängliga. Det betyder dock inte att du inte kan njuta av att titta på gratis film- och TV-program - jag har en fantastisk webbplats speciellt för dig! Låt mig presentera dig för iSubs Movies.

Design

För det andra är menyraden och huvudlogotypen båda ganska daterade. De är inte moderna och snygga, utan mer som en Ikea-katalogdesign från början av 2000-talet. Jag har aldrig sett en webbplats som använder teckensnitt så slarviga som den här - det ser ut som om de designades bråttom. Denna riktigt billiga känsla sträcker sig också till webbplatsens innehåll. Ofta laddas sidorna mycket långsamt eller laddas inte ens alls på grund av hur låg kvalitet bilderna och teckensnitten är. På något sätt är designen av iSubs Movies både modern och snygg men daterad samtidigt. Det finns en bestämd uppdelning som jag märker mellan utseendet på webbplatsens menyrad och logotypdel på webbplatsen och det faktiska innehållet som visas på sidorna under den. Jag tror att splittringen för mig finns i hur lo-fi och, uppriktigt sagt, billigt logotypen för webbplatsen ser ut. Och jag är nog bara kräsen, men hej, det är ju mitt jobb. För det första finns det inget tydligt namn på vad den här webbplatsen är - den heter iSubs Movies eftersom det är dess domännamn isubmovies.com . Men det finns en annan logotyp ovanpå varje sida som läser "Titta på filmer online med undertexter." Detta är egentligen inget problem i sig men det slår mig bara som lite oprofessionellt. För det andra ser menyraden och huvudlogotypen ganska daterad ut. De är inte moderna och snygga utan mer som en Ikea-katalogdesign från slutet av 2000-talet. Och denna billiga känsla sträcker sig också till webbplatsinnehåll, särskilt när sidor ofta slutar ladda eller visas mycket långsamt på grund av hur lågkvalitativa bilder och teckensnitt används ã
Resten av webbplatsen ser dock ut och känns modern och intuitiv. Jag prenumererade på iSubs Movies för att titta på några gratis filmer och TV-program. Det är en av de enklaste och mest strömlinjeformade webbplatserna som jag någonsin har sett. Många webbplatser som denna tar dig överallt online för att titta på deras innehåll. iSubs Movies bäddar dock in varje video direkt på webbplatsen. Klicka bara på en titel och tryck på play för att njuta av. De kunde inte göra det lättare. Jag gillar också hur du svävar markören över en viss titel ger en interaktiv upplevelse - titeln överlagrar omslaget, det markeras i gult och utgivningsåret och webbplatsens användarbetyg (av 10 stjärnor) dyker upp i hörnet av miniatyrbilden. Det kan också verka som en liten sak, men det är verkligen en mycket fin touch.

Innehåll

En av de bästa sakerna med iSubs Movies är att den har en stor katalog med textade filmer och TV-program. Du kan välja att bläddra bland titlar alfabetiskt, efter typ (filmer, TV-program), senaste uppladdningar, funktioner, släppdatum eller genre (action, thriller, skräck, komedi, drama, brott). Det finns aldrig brist på innehåll att titta på på iSubs Movies - du skulle vara hårt pressad för att hitta något som du inte är intresserad av på den här webbplatsen.
Jag älskar det faktum att denna gratis streamingwebbplats uppdateras regelbundet. Den innehåller aktuella avsnitt av mina favoritprogram samt de hetaste nya filmerna. Kvaliteten på videorna är anmärkningsvärd - de är kristallklara med höga buffringshastigheter och undertexter.
Det är också värt att notera att iSubs Movies inte bara kastar upp generiska undertexter på sina videor. Det finns anpassningsbara undertextsinställningar som du kan justera efter eget tycke, inklusive att ändra teckensnitt, teckensnittsfärg, bakgrundsfärg, storlek och plats. Dessutom finns det många olika undertextalternativ än vad du hittar på många av de vanliga streamingtjänsterna.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Även om det är lite av en besvikelse att det inte finns någon app för iSubs-filmer - det är alltid en besvikelse när en webbplats du älskar inte har en app att gå med den - men med det sagt är mobilversionen av webbplatsen faktiskt ganska bra. Detta är inte alltid fallet för gratis strömmande webbplatser som den här. Faktum är att webbplatser som dessa oftare än inte är idealiskt optimerade för mobilsurfning. Därför är det uppfriskande för mig att rapportera att, ja, mobilupplevelsen av iSubs-filmer är lika bra som den stationära.

Förslag som jag har för iSubs-filmer

Jag skulle gärna se iSubs Movies skapa en app. Det skulle göra det mycket lättare för människor som tycker om att titta på filmer och program på sina telefoner och surfplattor. Jag skulle också vilja se iSubs erbjuda några fler community-funktioner, till exempel ett betygssystem och ett kommentarsfält på videorna. Detta skulle verkligen införa en känsla av gemenskap på webbplatsen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Subtitles

omlogin

isubmovies

isubs

Subtitles titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du är på marknaden för en streamingwebbplats som erbjuder undertexter, är iSubs Movies definitivt webbplatsen för dig. Denna webbplats uppdateras ständigt med alla de senaste filmerna och tv-programmen, så du behöver aldrig missa någonting. Dessutom är det gratis att använda! Läs min fullständiga recension av iSubs Movies idag för att ta reda på mer.

Om oss     Villkor     Kontakta oss