Premier League
om 2h50m
Premier League
om 2h50m
Premier League
om 2h50m
Premier League
om 2h50m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Subscene titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du nyligen laddade ner en film eller ett TV-program och det saknade sitt eget undertextspår, oroa dig inte! Subscene finns för att tillhandahålla undertexter på så många språk som möjligt för filmer och program. Oavsett om du är hörselskadad eller inte, är Subscene en utmärkt resurs för att komma åt undertexter. Läs min recension idag för att lära dig mer!

Subscene

subscene

subscne

subscen

sibscene

sub scene

subcene

subscene'

subscene.

subscene.com

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

subscene.com

För personer som är döva eller hörselskadade är undertexter en gudstjänst. Tack vare dem kan alla som är döva eller hörselskadade njuta av varje film och TV-program på samma sätt som någon som kan höra normalt. Oavsett om du använder dold textning i direktsänd tv. de förskrivna undertexterna som kommer förinstallerade med Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, etc .; eller om du laddar ner undertexter för dina favoritfilmer och -program, har det aldrig funnits en mer tillgänglig tid i TV- eller filmhistorien före idag.
Det är naturligtvis när undertexterna är korrekta. Jag har definitivt sett många undertextsskript som är borta från vad som sägs. Visst, det finns gott om mindre fel att oroa sig för, till exempel fel stavning av ord, felaktig användning av homonymer eller irriterande grammatiska fel (kanske dessa inte stör dig så mycket som de stör mig). Men ibland får undertexterna bara saker och ting helt felaktiga.
Många gånger har jag sett en film med undertexter på och hört skådespelaren säga något. Undertextstexten nedan har dock ofta en annan känsla än vad som talades. Dåligt utförda undertexter är en sak, men de är helt oacceptabla när någon är hörselskadad. Det är inte rättvist att höra och icke-hörande människor måste titta på två olika filmer!
Om du är någon som tittar på filmer och TV-program med undertexter, bör du definitivt kolla in en undertextssida. Det finns massor av dem där ute, och var och en är utformad för att ge bästa möjliga undertexter. Om du inte vet om dessa webbplatser tidigare är det dags att lära dig!
Undertexter kan göra hela skillnaden i din streamingupplevelse, oavsett om du är hörselskadad eller inte. Kanske fångade du inte riktigt vad en skådespelare sa - inga problem, kolla bara undertexten. Kanske tittar du på en film där karaktärerna har tjocka accenter - igen kommer undertexterna att rensa upp eventuell förvirring.
Även om jag kan höra bra, gillar jag att lämna undertexterna på 99% av tiden när jag tittar på en film eller ett TV-program. Det kan inte bara hjälpa till att klargöra vad skådespelare säger, men det kan också vara roligt att läsa med ibland. Du skulle också bli förvånad, några av beskrivningarna (särskilt av musiken och andra icke-dialogljud) kan vara särskilt humoristiska.
Du kanske undrar varför du skulle behöva en webbplats för att ge dig undertexter. Tja, ibland kommer de inte automatiskt laddade med streamingtjänster som filmer och program. Så vi har skapat Subtitles.com för att hjälpa människor! Klicka bara på undertextsalternativet i menyn så är du klar!
Om du har laddat ned en film eller ett avsnitt av ett tv-program och undertextsfilen för den är på fel språk kan du använda en ny på det språk du föredrar för att lösa problemet.
Om du laddade ner en film och den inte kommer med en undertextsfil kan du försöka ladda den själv med en mediaspelare. Vissa spelare har alternativ för att ladda undertexter automatiskt.
Så vi kommer att titta på en av de många undertextwebbplatserna, Sub Scene, som tillgodoser många olika språk och har en bredd av filmgenrer.

Design

När du landar på Sub Scene kan du bli positivt överraskad av enkelheten i layouten. Det är en ganska användarvänlig och intuitiv webbplats. Det är vad det är, så börja omedelbart bläddra bland utvalda undertexter på hemsidan eller använd sökfältet om du har en specifik film eller TV-program i åtanke.
Det finns en menyrad på webbplatsen, men den är gles och har inte den höga närvaro som webbplatsens menyrader ofta tar på sig. I finstilt, diagonalt från sökfältet, kan du välja mellan följande: Logga in eller Registrera, Forum eller Mörkt tema. Omedelbart till höger om sökfältet hittar du en ?bläddra? -knappen och en ?upload? som uppmuntrar dig att bli en del av Sub Scene aktiva community.
Jag gillar det när webbplatser erbjuder ett val mellan ett mörkt och normalt tema. Jag tycker att mörka teman tenderar att vara lättare för mina ögon (särskilt när jag är i nattuggla-läge), så jag uppskattar alltid valet. Om du klickar i mörkt läge förvandlas webbplatsen till en svart bakgrund och blå text. Klicka tillbaka till normalt läge och du har en gradient himmel bakgrund, som bleknar delikat från moln, till blått, till vitt, till en mjuk beige. Hur som helst ser webbplatsen ganska bra ut.

Innehåll och funktioner

Subscene har ett stort urval av filmer och undertexter till TV-program. Nästan allt du kan tänka dig är tillgängligt, så du kommer säkert att hitta något som fungerar för dina behov. Därifrån är allt du behöver göra att hitta det språk du behöver, klicka på nedladdningsknappen och sekunder senare har du din undertext redo att extraheras.
Hej, en sak att notera är att undertextsfilerna komprimeras, så det kan vara en bra idé att ladda ner en mapp unzipper, till exempel Win Rar, 7 Zip eller Rarzilla.
Sub Scene-webbplatsen erbjuder en mängd olika undertextsfiler på olika språk, samt en aktiv och engagerad online-community. Medlemmar här chattar om sina favoritfilmer och allt annat som kommer att tänka på. Det är alltid en fin touch när en webbplats erbjuder både sina huvudtjänster och en aktiv och engagerad online-community.
Annat än det är det ganska mycket ett "vad du ser är vad du får" -scenario med Sub Scene. Det är en grundläggande, barebones webbplats som gör vad den föresätter sig att göra och gör det bra. På grund av den nästan omfattande listan över undertexter på så många olika språk är det här webbplatsen jag sannolikt skulle skicka någon först om de skulle be mig om en solid nedladdningssida för undertexter.

Mobil och stationär upplevelse

Trots att det är en mobilvänlig webbplats ser Sub Scene tyvärr inte särskilt mobilvänlig ut. Layouten är statisk och texten är liten, vilket kan vara svårt att läsa på en telefon. Det fungerar dock okej nog för att ladda ner undertexter.
Mitt huvudsakliga grepp med webbplatsen är att deras annonser är lite mer subtila och mindre invasiva än annonser på andra webbplatser, men alla annonser alls tenderar att vara en stor avstängning för mig. Dessutom är jag säker på att om Sub Scene tog donationer skulle deras hängivna medlemmar hålla dem flytande ändå, annonsfria.

Förslag som jag har för Sub Scene

Sub Scene ser över sin mobila webbplats för att göra den mer intuitiv för telefoner och surfplattor. Förutom det gillar jag den här webbplatsen som helhet och jag rekommenderar den starkt till alla som behöver undertexter ASAP.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Subscene

subscene

subscne

subscen

sibscene

sub scene

subcene

subscene'

subscene.

subscene.com

subscene.com alternative

subscenne

subscenr

subscnes

Subscene titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du nyligen laddade ner en film eller ett TV-program och det saknade sitt eget undertextspår, oroa dig inte! Subscene finns för att tillhandahålla undertexter på så många språk som möjligt för filmer och program. Oavsett om du är hörselskadad eller inte, är Subscene en utmärkt resurs för att komma åt undertexter. Läs min recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss