Streama fotboll i Sverige
Premier League
in --'--''
Allsvenskan
om 2h13m
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00

Var du kan streama fotboll i Sverige

Tycker du om att titta på fotboll, men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga för att ta del av de fotbollsmatcher och evenemang som du är intresserad av? Oroa dig inte, det ska vi hjälpa dig med idag.

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Lördag, 30.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Var du kan streama fotboll i Sverige

Tycker du om att titta på fotboll, men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga för att ta del av de fotbollsmatcher och evenemang som du är intresserad av? Oroa dig inte, det ska vi hjälpa dig med idag. Du kan självklart besöka matcherna fysiskt, men många TV-kanaler visar även matcherna när de sänds. Men om du vill ha tillgång till så många matcher som möjligt och ha en stor flexibilitet, är det streaming som gäller. Vill du veta vart du kan streama fotboll i Sverige? Fortsätt läsa!

4 platser där du kan streama fotboll i Sverige

Nedan är viktiga exempel:

Hos spelbolag

Det finns faktiskt en hel del spelbolag som erbjuder streaming av vissa matcher, Unibet är ett ypperligt exempel på detta. Här hittar du dock möjligtvis inte samtliga matcher som du är intresserad av, men sannolikheten är hög för att du åtminstone får tillgång till några av dem. Allt som krävs är att du har ett spelkonto med ett positivt saldo, sedan är det fritt fram att ta del av de matcher du är intresserad av. Smidigt och enkelt. Upplösningen tenderar även att vara hög, vilket gör att du får en smidig upplevelse. Detta lämpar sig självklart extra väl om du är intresserad av odds och liveodds.

C More

Hos C More kan du ta del av en stor mängd fotboll, men lämpar sig extra väl om du är intresserad av svensk fotboll som Allsvenskan och Superettan. Du får även tillgång till både La Liga och Serie A, samt Champions League. Därmed är sannolikheten hög för att du kommer att bli nöjd med den fotboll som streamas via C More. Det kostar dock pengar att ta del av dessa matcher.

Viaplay

Hos Viaplay kan du streama en hel del fotboll, men den viktigaste ligan är Premier League. Faktum är att de är de enda som streamar denna liga i Sverige, vilket även är den mest populära ligan hos den svenska befolkningen (den spelas dock i England). Här har du självklart tillgång till livestreamade matcher i takt med att de sänds, men du kan även ta del av repriser, tillsammans med massvis med annan typ av fotbollsrelaterat innehåll. Även här måste du betala för en prenumeration för att få tillgång till matcherna.

SVT Play

Hos SVT kan du vanligtvis få tillgång till landslagsmatcher av olika slag. Fotbolls-VM 2022 kommer till viss del sändas via SVT, vilket gör att du kan streama dessa matcher, samt ta del av dem via SVT:s kanaler. Här är det dock gratis att ta del av matcherna, under förutsättningen att du har tillgång till SVT i ditt hushåll.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Var du kan streama fotboll i Sverige.

Tycker du om att titta på fotboll, men vet inte riktigt hur du ska gå tillväga för att ta del av de fotbollsmatcher och evenemang som du är intresserad av? Oroa dig inte, det ska vi hjälpa dig med idag.

Om oss     Villkor     Kontakta oss