Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

STARZ titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Vissa säger att Starz.com inte har fått tillräckligt med uppmärksamhet från andra premiumstreamingtjänster, men det är ett utmärkt alternativ med ett billigt månadsabonnemang, en stark samling klassiska filmer och nya serier och ett användargränssnitt som är enkelt och trevligt. Det är troligt varför HBO och Showtime tittar på Starz.com med oro - det är en utmärkt streamingtjänst!

Starz

starz com login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

starz.com

Det finns en tid i varje människas liv där han måste göra ett val som kommer att ha stor inverkan på hans framtid. Detta beslut kan sträcka sig från små saker, som vilken film du ska titta på, till större val, som om du ska gifta dig med någon eller inte. Det kan få honom att skratta och gråta, beroende på hur han väljer att tolka det.
Jag pratar om att bestämma vilken streamingtjänst jag ska förbinda mig till. Jag vet, jag vet. Jag kan redan höra den svidande tillrättavisningen från Tyler Durden i mitt öra. Men innan du hånar, låt mig rättfärdiga dessa grandiosa, mestadels tunga-i-kind-påståenden.
När du tänker på det är streamingtjänster typ av en stor sak. Inte bara har de mycket att erbjuda när det gäller vilka program och filmer de är värd för, men hur du tittar på dem kan verkligen påverka vilken typ av liv du leder. Om du till exempel väljer en streamingtjänst framför en annan blir det en del av din vardagliga rutin och du börjar se den tjänstens berättelser och karaktärer som en del av ditt liv. Detta gäller särskilt idag med alla fantastiska TV-program och filmer där ute. Så när du funderar på vilken du ska välja, var noga med att överväga alla alternativ noggrant eftersom det finns många bra där ute.
Så jag ville ta en titt på styrkorna och svagheterna i STARZ: s premiumstreamingplattform. Med så många konkurrenter där ute vill jag ta reda på vad det goda, dåliga och däremellan är. Plus, är det värt att spendera pengar på? Efter att ha undersökt saken, här är mina resultat.

Hur det började

Streamingtjänster som Netflix och Hulu blev mer populära, och STARZ utnyttjade det genom att köpa dessa företag. Eftersom STARZ har funnits i många år har det haft olika iterationer. Denna tillväxt sammanföll med tillkomsten av internet, även om de inte var direkt kopplade. Först var STARZ olönsam och gjorde miljontals förluster varje år. Men de fick så småningom ihop det och saker började se bra ut när digital kabel blev allmänt antagen i hela USA i början av 2000-talet. Streamingtjänster som Netflix och Hulu blev mer populära, och STARZ utnyttjade det genom att köpa dessa företag.
STARZ, som hade vuxit snabbt, befann sig på rätt plats vid rätt tidpunkt när leverantörerna nu hade mer utrymme för nya kanaler. STARZ var en attraktiv kandidat eftersom den erbjöd tittarna en mängd olika programmeringsalternativ.
Nätverket förvärvades av Lionsgate i mitten av 2010-talet och STARZ lanserade samtidigt en ny app. Sedan dess har det blomstrat som en direkt konkurrent till nätverk som HBO och Showtime.

Hur det fungerar

Kunderna kan välja mellan att prenumerera direkt via STARZ eller att få en prenumeration via Amazons Prime Video. Båda portalerna erbjuder samma innehåll, vilket inkluderar STARZ: s nuvarande och bakre katalog över programmering, samt TV-serier och filmer som för närvarande sänds på Encore. Oavsett om du prenumererar via Prime Video eller direkt med STARZ, kommer medlemskapet att kosta dig $ 8.99 / månad, vilket är billigare än både Showtime ($ 10.99 / månad) och HBO ($ 14.99 / månad). Beroende på årstid kan du kanske få en buntad affär som sparar pengar. Annars erbjuder STARZ ibland kortsiktiga gratis provperioder så att du kan prova tjänsten innan du ställer upp den första månadens betalning.
När du har slutfört ditt avtal kommer du att få tillgång till STARZs bibliotek. Du kan titta på den på en stationär eller mobil via STARZ: s webbklient, eller så kan du ladda ner appen och titta på den på streamingenheter som stöds som Roku eller Chromecast. Vissa människor där ute kanske redan har tillgång till STARZ via sitt kabelpaket. Om du är en av dessa personer bör du veta att du också kan använda appen eller webbklienten när du vill.

Vad ingår

Nu sätter vi igång. Den viktigaste delen av denna ekvation är vad STARZ är värd för. Du vill veta, i klartext, vad de har och om det räcker för att intressera dig. Så låt oss ta en titt.
- etc. Till att börja med bör du förstå STARZs affärsmodell. I stället för att fungera som ett centralt nav för alla typer av media från alla håll, fokuserar STARZ på att erbjuda ett mindre urval av högkvalitativ programmering. Många av filmerna på plattformen är exklusiva för nätverket, så det är något att tänka på. STARZ har också ett ganska imponerande utbud av blockbusters - särskilt klassiker - vid varje given tidpunkt. Faktum är att de till och med konkurrerar med Netflix och Hulu i detta avseende. Här kan du bläddra bland vilka filmer som för närvarande finns tillgängliga, men för att ge dig en idé: - Casino - The Big Lebowski - Call Me by Your Name - Back to the Future - My Cousin Vinny - Fargo - Reservoir Dogs - The Girl with the Dragon Tattoo - The Truman Show - etc.
När listan fortsätter blir det tydligt att de gör ett utmärkt arbete med 90-talets nostalgi-era-innehåll, men kanske inte är lika bra med samtida filmer.
Medan STARZ kanske inte har så många högprofilerade program som HBO, är deras serier ändå några av de bästa där ute. I synnerhet kan du beskriva mycket av deras innehåll som "mindre kända pärlor". urrection, en anpassning av namnromanen av Neil Gaiman, är ett bra exempel på detta. Dessutom är Ash vs. Evil Dead, som har en kultliknande följd som backar upp det, också en bra show.
Några andra populära serier inkluderar Counterpart, Black Sails och Spartacus. Här kan du se hela samlingen.

Webbplatsens utformning

Du kan också söka efter titel, skådespelare eller regissör. När du loggar in på STARZ via webbklienten ser du först en stor banner i bildspelsstil som visar utvalt innehåll. Denna banner tar upp mycket av skärmen och förutom att det är lite irriterande är det opraktiskt eftersom du måste klicka en efter en genom varje titel för att bläddra igenom den presenterade katalogen. Så vad jag gör och vad jag föreställer mig att de flesta gör är att jag hoppar rakt förbi den högljudda banderollen. Under den hittar du en ganska vanlig rutnätsorienterad skärm som du kan växla igenom mycket lättare. Varje rad kategoriseras annorlunda, där den första sorteras efter vad som är populärt, och nästa, originalserie endast på STARZ?, etc. Ganska vanliga grejer. Du kan också söka efter titel, skådespelare eller regissör.
Om du letar efter något specifikt är sökfältet högst upp på sidan, där det alltid är lätt att hitta. Du kan också välja att hoppa direkt till film- eller serieportalen genom att klicka på en direktlänk högst upp på målsidan.

Mobil upplevelse

Om du letar efter en användarvänlig mobil streamingapp kan STARZ vara något för dig. Den erbjuder standardfunktioner och funktionalitet, tillsammans med Chromecast-kompatibilitet och nedladdningsbart innehåll. Gränssnittet är snyggt och enkelt att använda, och att navigera runt är så enkelt som du skulle hoppas.
Ett problem som vissa användare har klagat på är att det kan vara svårt att aktivera eller avbryta sitt abonnemang via mobilklienten. Oavsett anledning är detta ett vanligt problem. Du kan föreställa dig hur arg vissa människor är när de försöker avbryta en tjänst och ta reda på att de måste betala för en extra månad. även om det här problemet är relativt ovanligt, finns det fortfarande, så varnas.

Prime Videos styrkor

Så STARZ är ett stort värde för pengarna. Det är billigare än HBO och Showtime, och du kan avbryta och prenumerera igen när du vill.
STARZ har en stor samling klassiska filmer, särskilt från 1970-1990-talet. Dess ursprungliga serier är något dunkla, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak. Ibland är mainstreamens smak intetsägande. Personligen tycker jag att serier som Ash vs Evil Dead och American Gods är fantastiska, och några av de andra serierna är också bra. Och vi måste upprepa att den STARZ-exklusiva kollektionen är imponerande.

Prime Videos svagheter

Även om STARZ har sina brister är det fortfarande en ganska bra tjänst. Det största problemet är det samtida filmvalet, vilket är lite nedslående. Men de nostalgiskt sinnade kommer att uppskatta de gamla filmerna. Och när det gäller populära serier finns det inte många, men det kanske inte är en dålig sak beroende på dina preferenser.
Många användare har problem med att hantera sitt abonnemang på mobilklienten. Detta bör (och förhoppningsvis) lappas ihop snabbt, så vi får se hur det spelar ut.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Starz

starz com login

STARZ titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Vissa säger att Starz.com inte har fått tillräckligt med uppmärksamhet från andra premiumstreamingtjänster, men det är ett utmärkt alternativ med ett billigt månadsabonnemang, en stark samling klassiska filmer och nya serier och ett användargränssnitt som är enkelt och trevligt. Det är troligt varför HBO och Showtime tittar på Starz.com med oro - det är en utmärkt streamingtjänst!

Om oss     Villkor     Kontakta oss