Premier League
om 2h15m
Premier League
om 2h15m
Premier League
om 2h15m
Premier League
om 2h15m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Stan

Stan titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Stan TV-appen är utmärkt för australier eftersom den låter dig titta på dina favoritprogram och filmer när du är på språng. Om du är osäker mellan Netflix och Stan, läs min recension av Stan för att ta reda på vilken som är bättre för mobila enheter. Har Stan vad som krävs för att konkurrera med Netflix? Läs min recension idag för att ta reda på det!

Stan

"ublock"

discovery plus hbo max

shudder sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

stan.com.au

Vilken premiumstreamingtjänst kommer att vara rätt för mig? Det kan vara svårt att bestämma vilken man ska välja när det finns så många fantastiska val där ute. Vissa tjänster har höga månadspriser, medan andra erbjuder mer variation. Vilken ska jag prenumerera på?
Det är därför det är viktigt att ta reda på vilka premiumstreamingsappar som är bäst innan du väljer dem. Du kan göra detta genom att titta på hur bra appen presterar och vilka som har funktioner som är värdefulla för dig. Hur hittar du då de bästa premiumstreamingsapparna? Genom att titta på appbutiken och läsa recensioner.
Jag bedömer innehållet i en streamingapp när jag överväger om jag ska köpa den. När allt kommer omkring, vad bra är en bra app om den inte har massor av fantastiska program och filmer att välja mellan? Har jag rätt? Om en app bara erbjuder program som ingen någonsin har hört talas om tidigare, skulle ingen vilja ladda ner den.
Om du letar efter en streamingtjänst med prisbelönta eller nominerade serier och filmer eller något som intresserar dig finns det många alternativ där ute. Innan du väljer en är det dock viktigt att bestämma om du vill ha en nischtjänst som erbjuder specifika innehållsintressen eller om du hellre vill ha en mer allmän streamingupplevelse som har ett stort utbud av olika typer av innehåll.
Om du letar efter en streamingtjänst med ett stort utbud av innehåll kan Stan TV vara det perfekta valet för dig. Med kontrakt som har nabbat några imponerande rättigheter är Stan TV en av de bästa streamingtjänsterna jag har stött på. Faktum är att den har kontrakt med några av de mest kända studiorna och nätverken i världen. Så om du letar efter något att titta på på väg till jobbet eller medan du kopplar av hemma är Stan TV definitivt värt att kolla in!
Men alla som är bekanta med strömmande appar vet att det finns mer att tänka på än bara innehållet. De bästa premiumstreamingsapparna erbjuder bra design, många funktioner och ett rimligt pris. Så utan vidare, låt oss dyka in och ta en titt på Stan TV och se om det är värt din tid och pengar.

Historia

Kanske skulle det bästa sättet att diskutera Stans historia vara att ta en resa genom dess innehållsförvärv. Stan TV lanserades i januari 2015, och dess release sammanföll med premiären av Better Call Saul. Stan fick också exklusiva rättigheter till Breaking Bad (som före Stan bara sändes på Foxtel i Australien). Det här var inte de enda stora namnprogrammen som Stan erbjöd från början. Det gav också användarna Transparent och Mozart i djungeln.
Stan förvärvade partnerskapsavtal med en mängd olika Sony, ABC, SBS, Viacom, MGM, BBC Worldwide, Showtime, CBS, Village Roadshow och Warner Bros.ofta i sina tidiga dagar. Framgången var nära förestående för Stan.
Den 15 december 2014 tecknade Stan TV ett avtal med ABC Commercial, som inkluderade hundratals timmar arkiverat australiskt ABC-innehåll, inklusive den populära serien Summer Heights High, Janet King, Ja?mie: Private School Girl, Jack Irish, Upper Middle Bogan, Bob the Builder, The Moodys och Angelina Ballerina (för att bara nämna några).
Den 17 december 2014 tecknade Stan icke-exklusiva avtal med Viacom för att presentera program från MTV, Comedy Central och Nickelodeon. Detta gav Stan rättigheterna att erbjuda shower som SpongeBob SquarePants, iCarly, Teen Mom, South Park, Tosh.0, My Super Sweet Sixteen, Teenage Mutant Ninja Turtles och Reno 911.
Under 2014 fortsatte Stan att växa och förvärvade innehåll från Warner Bros, Nine Network och Paramount Pictures. Under de följande åren skulle Stan konkurrera med Netflix om innehållsdominans. Något säger mig att Stan bara kommer igång när det gäller att skaffa bästa möjliga innehåll.

Design

Jag gillar verkligen designen av Stan. Den har ett snyggt och professionellt utseende. Med ett uppfriskande tema som till stor del är blått och svart är det trevligt att se ett stänk av färg på en premiumstreamingapp, eftersom majoriteten av dem tenderar att använda mörka teman, tunga på svart och grått.
Jag gillar appens layout. Stan har valt ett snyggt och mindre distraherande sätt att separera innehållet. Med en enkel rullgardinsmeny för hamburgare högst upp klickar du bara på menyn för att växla till en ny kategori (program, filmer etc.). När du inte använder menyn försvinner den, vilket möjliggör en fylligare upplevelse av appen när du bläddrar och utforskar innehåll.
Med det sagt, även om layouten och designen är bra, är appen inte alltid pålitlig. Det kraschar ofta och du kan inte minimera videor så att du kan fortsätta titta på innehåll medan du gör andra saker på din telefon (svara på texter, meddelanden etc.). Dessutom är svepningen mellan showfunktionen inte så smidig eller naturlig som den kan vara. Det är lätt att glömma ibland att appdesign inte bara handlar om utseende. Funktionaliteten är också viktig. Tyvärr är Stan inte den bäst fungerande streamingappen som finns.

Innehåll

Du kan inte argumentera med de program och filmer som Stan har att erbjuda. Den har gott om fanfavoriter, kultklassiker och hitprogram och filmer att titta på. Dessutom hjälper Stan originalprogrammering som No Activity, Plonk, Wolf Creek, Romper Stomper, Bloom, The Other Guy, The Gloaming och The Commons att skilja den från tävlingen.
Om du letar efter högkvalitativt innehåll är Stan ett utmärkt val.

Prissättning och planer

Det finns några olika planer Stan TV erbjuder beroende på dina behov. Här är en snabb uppdelning av vad de är: Planen du väljer beror på vilken streamingkvalitet du vill ha, antalet samtidiga strömmar du behöver och hur många offlineenheter du vill ha.
-Stan erbjuder tre månatliga streamingpaket: Basic-paketet till $ 10 / månad för standarddefinitionsströmning och en samtidig ström, standardpaketet till $ 14 / månad för HD-streaming med tre samtidiga strömmar och Premium-paketet till $ 17 / månad för 4K-streaming med fyra samtidiga strömmar och fem nedladdningsenheter.
Så novellen är att om du vill få ut det mesta av Stan TV-appen måste du betala ett ganska öre.

Förslag som jag har för Stan TV App

Om Stan verkligen vill bli en stor konkurrent för Netflix måste de erbjuda mer för sin prenumerationsnivå på $ 10 / månad. Upplösningen är bra (antar jag?), men där mitt problem ligger är i bara en samtidig ström för det priset. Jag tror att minst två skulle ge Stand mer konkurrensfördelar i rymden. De måste också, en gång för alla, fixa alla dessa irriterande buggar och kraschproblem i appen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Stan

"ublock"

discovery plus hbo max

shudder sverige

Stan titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Stan TV-appen är utmärkt för australier eftersom den låter dig titta på dina favoritprogram och filmer när du är på språng. Om du är osäker mellan Netflix och Stan, läs min recension av Stan för att ta reda på vilken som är bättre för mobila enheter. Har Stan vad som krävs för att konkurrera med Netflix? Läs min recension idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss