Premier League
Lö 13:30
Allsvenskan
Lö 15:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

SportLemon titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Sportlemons.com är en föråldrad sportinnehållskatalog utan sportevenemang. Fixturlistan uppdateras regelbundet, men det finns inget innehåll på webbplatsen. Så du kan omöjligt titta på en match på den här plattformen eller via länken som den erbjuder. Dessutom, när du försöker komma åt strömmarna via länken, fortsätter den bara att omdirigera dig till spel, dejting eller en spelwebbplats.

Sportlemon

sportlemon

sportslemon

sportlemons

sportlemo

sportlemon tennis

sports lemon

sporlemon

sportlemom

sportemon

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Lördag, 30.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

sportlemons.com

Vissa människor föredrar gratis webbplatser för strömmande sport med användarvänliga gränssnitt som ger kvalitetslänkar. Vi granskar dock en webbplats som inte har någon substans och bara är stil. Sportlemon är en av de värsta gratis sportströmmingssajterna där ute.

Vad är Sportlemon?

Sportlemon brukade ge omfattande sporttäckning, men nu finns det dussintals konkurrerande webbplatser som använder samma gamla design. När du försöker komma åt innehållet omdirigerar alla dig till orelaterade webbplatser.
Således har jag ingen anledning att rekommendera dig att använda den här webbplatsen för streaming men jag har tro på att utvecklarna kommer att reda ut problemen och återställa denna streamingwebbplats med en fantastisk historia. Med en stråle av hopp, här är några anledningar till varför du kanske eller kanske inte vill strömma Sportlemon.

Varför ska du streama på Sportlemon?

Sportlemon har en stor kultföljd på grund av sitt rykte inom sportströmningsindustrin. Du hittar dussintals trådar om Sportlemons glansdagar här på reddit. Bortsett från sitt arv gjorde Sportlemon ett bra jobb med att tillhandahålla en mängd olika innehåll till sin publik. Användare kunde titta på sporter som fotboll, basket, baseboll och amerikansk fotboll utan krångel.

Gratis streaming

Sportlemon har alltid varit en gratis webbplats för sina användare. Allt innehåll på webbplatsen kan strömmas gratis utan att behöva skapa ett konto eller betala för medlemskap.

Anständigt användargränssnitt

Det är roligt att många andra gratis strömmande webbplatser har antagit layouten som först introducerades på Sportlemon. Till exempel är fromHOT's inte relaterat till Sportlemon men det lånar designen och layouten från Sportlemon. Anledningen till att även nya utvecklare gillar det är att det är mycket intuitivt. Det ser enkelt ut och gör att innehållet kan placeras på ett tilltalande sätt.
Jag skulle vilja dela med mig av några anledningar till varför du kanske vill sluta streama vidare Sportlemon.

Varför ska du inte streama på Sportlemon?

Som användare på en populär forumtråd läste jag ett extremt arg inlägg från en individ som uppgav att de ständigt omdirigeras till dejtingsappar i sin Play Store och att det finns lite eller inget faktiskt strömmande innehåll på webbplatsen. Användaren verkar mycket bekymrad och jag hittade liknande toner som uttrycktes av andra forumanvändare på olika plattformar.

Inget strömmande innehåll

Jag brukade älska Sportlemon, men nu är det bara en röra. När jag besöker webbplatsen finns alla uppdateringar där, men när jag försöker titta på något innehåll omdirigeras jag till andra webbplatser. Det finns ingen sida med vanligt strömmande innehåll så om jag klickar på något på hemsidan tas jag till en ny tredjepartswebbplats.

Farligt för nya användare

Vissa människor som inte har använt streamingtjänster på ett tag och precis börjat testa vattnet kan förlora mycket pengar på den här webbplatsen. Det beror på att det finns annonser, skadlig kod och popup-fönster på den här webbplatsen. Till exempel, för några veckor sedan fick jag ett e-postmeddelande från en användare som sa att han övertalades att uppgradera sin Flash-spelare för $ 18 eftersom den var föråldrad. Nu kan erfarna streamers skratta åt detta men föreställ dig en ny streamer, som hade sin första erfarenhet av streaming visade sig vara skräppost. De skulle inte längre lita på någon gratis streamingwebbplats igen!

Hur får man tillgång till Sportlemon?

Även om jag inte rekommenderar att du kontrollerar den här webbplatsen, om du är intresserad av att prova den, se bara till att din VPN och annonsblockerare är aktiverade.

Design

Oavsett hur mycket jag kan kritisera Sportlemon, måste jag ge kredit där kredit förfaller. När det gäller design har Sportlemon varit en pionjär. Användningen av kontrasterande blå färger - Air Force Blue och Powder Blue - som vi ser idag introducerades först på denna webbplats. Den alternativa vita bakgrunden i armaturer tillsammans med effektiv användning av symboler för att indikera sport introducerades för 7-8 år sedan.

Rubrik

I rubrikavsnittet i Sportlemon hittar du en mängd olika sporter och aktiviteter. Det finns tio huvudkategorier - Hem, Fotboll, Hockey, Tennis, Basket, Baseball, Amerikansk Fotboll, Boxning, MotoGP och Övrigt. Rubriken har en gradientbakgrund som består av svartvitt som hjälper den vita texten att sticka ut.

Hjälte avsnitt

Jag gillar hjälteavsnittet på den här webbplatsen eftersom det saknar påträngande annonsbanners. Du kan säga att denna webbplats är legitim av listan över pågående matcher och de kommande. Men när du försöker klicka på en fixtur inser du att den inte har någon substans.

Kropp

Denna webbplats kroppsavsnitt har en inledande anteckning som knappast är meningsfull.

Sidfot

Sidfotsavsnittet på webbplatsen har sekretess- och DMCA-alternativ som är bättre än vad vi såg på frånHOT.s. Det finns dock inga utmärkta navigeringsalternativ som är ganska avstängningsfria.

Inre sidor

Jag kunde inte hitta några inre sidor på Sportlemon. Webbplatsen omdirigerar dig bara till en tredje parts webbplats. Jag är inte säker på om detta ens kan kallas en sportkatalog.

Innehåll

Om du tittar på matcherna relaterade till fotboll, hockey, tennis, basket, baseball, boxning och MotoGP kan du se att det inte finns några faktiska streaminglänkar eller innehåll som fungerar.

Stationär / mobil upplevelse

Jag surfade på webbplatsen på min HP 15-bärbara dator och brydde mig inte ens om att kontrollera den på min mobiltelefon. Jag ville titta på en EPL-match nyligen och därför ställde jag in Mig på Spotlemon bara för att upptäcka att förutom omdirigeringar finns det inget mycket på den här webbplatsen. Således, utan att slösa bort någon tid, såg jag Watford vs Liverpool-matchen på Stream2Watch. Min senaste erfarenhet av denna webbplats var ganska kortlivad.

Förslag jag har för Sportlemon

Jag skulle gärna se webbplatsen återställd till sin tidigare ära. Det var en fantastisk webbplats tidigare där jag har sett många fotbolls- och tennismatcher. Jag skulle vilja att utvecklarna gör detta passiva projekt till ett aktivt projekt genom att lägga till kvalitetslänkar som faktiskt kan låta tittarna titta på innehåll.

Slutsats

Sportlemon är inte lika bra som det brukade vara, så jag skulle inte rekommendera dig att kolla in det. Men om streaminggudarna lyssnar kan de lika gärna fixa allt som är fel med det.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Sportlemon

sportlemon

sportslemon

sportlemons

sportlemo

sportlemon tennis

sports lemon

sporlemon

sportlemom

sportemon

спортлимон

spolemon

sportalemon

sportlemin

aportlemon

sport lemmon

sport lemon

sportelemon

sportleamon

sportlem

sportlemln

sportlemn

sportlemo.

sportlemob

sportlemon free

sportlemone

sportlemons tv

sportlempn

sportlrmon

sportslemo

SportLemon titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Sportlemons.com är en föråldrad sportinnehållskatalog utan sportevenemang. Fixturlistan uppdateras regelbundet, men det finns inget innehåll på webbplatsen. Så du kan omöjligt titta på en match på den här plattformen eller via länken som den erbjuder. Dessutom, när du försöker komma åt strömmarna via länken, fortsätter den bara att omdirigera dig till spel, dejting eller en spelwebbplats.

Om oss     Villkor     Kontakta oss