Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Sky Sports titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Sky är den mest populära betal-TV-tjänsteleverantören i Storbritannien. Med över 20 miljoner prenumeranter representerar den en av de två bästa sportinnehållsföretagen i Storbritannien. Den erbjuder fantastisk 4k-kompatibilitet så att du kan titta på sport var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Sky Sports

svt text topptipset resultat

svt text topptipset

europatipset svt text

svt topptipset resultat

topptipset text tv

text tv topptipset resultat

topptipset svt

topptipset svt text

europatipset svt

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

skysports.com

Sky Sports är det mest populära sportnätverket i Storbritannien och Irland. Det är go-to-kanalen för fans som följer cricket, fotboll, rugby, golf och någon annan sport. Sky Sports har funnits i 30 år och har förändrat hur människor konsumerar sportinnehåll. Från kabel-TV-nätverk till satellitkanaler till sitt eget streamingnätverk har Sky Sports verkligen kommit långt.
Sammantaget erbjuder nätverket tio kanaler, varav de flesta inkluderar den dedikerade Sky Sports News-kanalen och Sports F1-kanalen. Bortsett från dessa två viktiga erbjudanden finns det exklusiv Premier League-täckning och rugby och cricket.

Vad erbjuder Sky Sports?

Sky Sports erbjuder en mängd olika premiumsportkanaler som inkluderar exklusiva sändningar av sportevenemang. Du kan komma åt dessa kanaler antingen via Sky TV-nätverket eller BT TV, TalkTalk TV eller Virgin Media. Alla dessa streamingtjänster fungerar på kontraktsbasis, men du kan kringgå detta genom att använda NOW TV-mobilappen.

Historia

Sedan 1991 har Sky Sports varit centrum för den brittiska sportens kommersialisering. Under åren har det fått rättigheter att sända några av de ledande sporttävlingarna, inklusive Premier League som bröt sig ur Football League 1992.
Sky Sports är en långvarig leverantör av sportprogrammering i Storbritannien, och dess popularitet har orsakat intresse från andra länder. För några år sedan köpte Comcast nätverket, som fortsätter att vara populärt bland sportentusiaster.
Sky Sports är en stor leverantör av sportprogrammering. Deras portfölj innehåller Cricket,Golf, Action och Arena, F1 och Premium League-paket som en del av grundpaketet. Med dessa tjänster kan du titta på Sky Sports Racing, Sky Sports News och Sky Sports Mix.

Design

Sky Sports webbplats är en del av det större Sky Network, och så används färgkombinationen på hela webbplatsen. Den röda och lila paletten syns på banners på hemsidan såväl som på de inre kategorierna.

Hjälte avsnitt

Du kan hitta en statisk banner med videor av olika sporter som spelas på TV: n under hjälteavsnittet på hemsidan. Textplaceringen och grafiken är briljant gjord, vilket gör att du stannar kvar och tittar på hjältesektionen ett tag. På prissidan kan du ta reda på hur mycket varje kanal kostar samt andra funktioner i nätverket så att du inte behöver besöka någon annan sida för mer information.

Kropp

Om du bläddrar ner hittar du sju vertikala miniatyrbilder som markerar olika kanaler som inkluderar Sky Sports, Sky Sports Football, Sky Sports Cricket, Sky Sports F1, Sky Sports Action och Sky Sports Golf. Om du bläddrar vidare hittar du samma banners med prissättning till höger med CTA som föreslår "Lägg till komplett sport?" i knappen.
När du bläddrar längre ner hittar du kommande sportevenemang med scheman nedan som kompletteras ytterligare med uppslukande banners som markerar USP: erna.

Innehåll

I det här avsnittet skulle jag vilja diskutera de sju viktigaste anledningarna till att sportälskare ställer in Sky Sports. Först och främst har BT Sport framträtt som en formidabel konkurrent till Sky Sports när det gäller sändningsförmåga. BT-nätverket kommer snabbt ikapp och Sky vill utöka sin innehållsportfölj varje år. För det andra sänder Sky Sports ett brett utbud av sporter inklusive cricket, amerikansk fotboll, rugby union och tennis. För det tredje är kommentatorerna för Sky Sports några av de bästa i branschen. För det fjärde är Sky Sports-apparna otroligt användarvänliga och ger tillgång till all deras programmering oavsett om du är hemma eller på språng. För det femte händer det alltid något på Sky Sports som du inte vill missa. För det sjätte, även om det kanske inte är nummer ett på listan,Sky Sports har ett massivt tittarantal jämfört med andra nätverk som BT Sport och BBC Sport. Sjunde och slutligen, om du inte har kabel- eller satellit-TV är det din bästa insats för direktsända sportevenemang att vända dig till Sky Sports.

Main Event

Sky Sports Main Event-kanal erbjuder högkvalitativa höjdpunkter av händelser som händer i nätverket. Om du vill titta på fantastiska bilder och andra bitar är den här kanalen ett bra ställe att börja.

Elitserien

Premier League är stjärnattraktionen i nätverket. Så det finns en dedikerad kanal som sänder Premier League-matcher live. När det gäller den aktuella säsongen har Sky rättigheterna att sända 128 matcher med 124 av dem tillgängliga i 4K-kvalitet.

Fotboll

Till skillnad från Premier League finns det 128 fotbollsmatcher som omfattas av denna kanal. Detta inkluderar 15 EFL-slutspelsmatcher och andra turneringar som EFL Trophy, EFL Cup och UEFA Nations League. Utöver detta kan du också titta på MLS-spel på den här kanalen. Således har du mer innehåll från lägre divisioner än från Premier League.

Syrsa

Sky Sports har en dedikerad cricketkanal som sänder exklusiva matcher som händer i landet. Det täcker ODI, tester, T20s, County Championship, One-Day Cup, T20 Blast, Women's Super League, Caribbean Premier League och ICC Cricket World Cup. Således är cricketkanalen verkligen omfattande.

F1

Sky har blivit den exklusiva tv-kanalen för Formel 1-täckning i Storbritannien. Alla lopp är nu tillgängliga i 4k och Sky erbjuder också tävlingshöjdpunkter, analys före och efter loppet tillsammans med andra utvalda dokumentärer.

Golf

Sky Sports Golf erbjuder live-täckning av golfevenemang, inklusive Ryder Cup, PGA, European Tours, The Open och US Open. Således ger det tittarna en inblick i alla stora golfturneringar som händer runt om i världen.

Action och Arena

Denna kanal har en mängd olika sporter, inklusive brottning, rugby league, rugby union, basket, tennis, dart, simning, boxning och motorsport.
Förutom de stora kanalerna finns det andra stödjande kanaler som Sky Sports Mix, Sky Sports News och Sky Sports Racing som har dedikerade program och höjdpunkter från andra kanaler under hela dagen.

Stationär / mobil upplevelse

Alla Sky Sports -kanaler finns i högupplöst format. Högupplöst är standardkvaliteten, men det mesta av den stora täckningen erbjuder dig att titta på innehåll i 4K om din enhet är kompatibel. Om du vill ha en mellanväg mellan HD och 4K kan du till och med välja ultrahög upplösning med tanke på att du har lämplig utrustning. För ren 4K-upplevelse behöver du en 4K-TV tillsammans med Sky Sports-paket och Sky Q-låda eftersom det är standardboxen genom vilken 4K-visning är möjlig.

Mobil upplevelse

Sky Sports på mobilen är en fantastisk upplevelse. Användargränssnittet är riktigt väl utformat och strömmarna är av hög kvalitet. Jag älskar att titta på Premier League-matcher på min Pixel 3a när jag är på språng, och jag har aldrig haft några klagomål om kvaliteten. Det är helt enkelt förstklassigt.
Många har frågat om det finns några billigare sätt att titta på Sky Sports. Jag kan förstå det, eftersom nätverket är ganska dyrt jämfört med BT Sport. Det är inget fel med att du vill hitta alternativa sätt att titta på Sky Sports, så nedan är några sätt du kan komma åt dem:
Jag gillar NOW TV-nätverket eftersom det ger Sky Sports Pass, vilket gör att du kan komma åt alla Sky Sports-kanaler utan kontrakt. Passet fungerar månadsvis och förnyas automatiskt om du glömmer att avbryta det. Du kan välja hur länge passet varar, i en månad eller för en enda dag - perfekt för ett evenemang som ett sportevenemang.

Kompatibilitet

Sky Sports är tillgängligt på ett brett utbud av plattformar, inklusive iPhones, Amazon Fire-surfplattor och Android-telefoner via appen. Jag skulle rekommendera att du går till Mini Q-lådor om du inte har en 4K-TV eftersom de är ett utmärkt sätt att binda alla TV-apparater i ditt hem med en huvudanslutning och små stödanslutningar.

Planer och prissättning

Sky Sports är dyrt och mycket av det beror på miljarder dollar som nätverket spenderar på sändningsrättigheter. Du kan börja din Sky Sports-resa med ett 18-månaderskontrakt för 23 £ / månad eller så kan du betala 30 £ / månad för inget kontrakt. Bortsett från detta, om du vill betala mindre, kan du betala för en enda kanal dedikerad till en viss sport. Så om du vill anpassa enligt dina behov är det möjligt. Jag tror dock inte att enskilda kanaler hjälper till att spara en betydande summa eller erbjuda bättre värde.

Förslag jag har för Sky Sports

Jag tror inte att nätverket har mycket att erbjuda mig specifikt. De går bra på de flesta områden, men prissättningen stör mig. Men med tanke på hur mycket de tar betalt för sändningsrättigheter måste det översättas till höga prenumerationspriser.

Slutsats

Om du letar efter en one-stop-shop som uppfyller dina sportinnehållsbehov är Sky Sports det perfekta alternativet. BT Sport har dock blivit en tuff konkurrent på senare tid och främjar en djupare koppling till sin publik tack vare bättre kvalitetstäckning. Så om du vill titta på brottning eller UFC kanske du vill tänka två gånger innan du fattar ett beslut.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Sky Sports

svt text topptipset resultat

svt text topptipset

europatipset svt text

svt topptipset resultat

topptipset text tv

text tv topptipset resultat

topptipset svt

topptipset svt text

europatipset svt

sky sports f1 sverige

skysports stream

svt topptipset

text tv topptipset

topptipset resultat idag

topptipset resultat text tv

Sky Sports titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Sky är den mest populära betal-TV-tjänsteleverantören i Storbritannien. Med över 20 miljoner prenumeranter representerar den en av de två bästa sportinnehållsföretagen i Storbritannien. Den erbjuder fantastisk 4k-kompatibilitet så att du kan titta på sport var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Om oss     Villkor     Kontakta oss