Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Shudder titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Shudder är en webbplats för skräckfans som erbjuder originalinnehåll och exklusiva filmer. Deras låga pris och temawebbplats får tittarna att känna sig som hemma. Mys och titta på dina nya och gamla favoriter på Shudder!

Shudder

shudder sverige

shudder sweden

shudder svenska

kommer shudder till sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

shudder.com

Att hitta bra skräckfilmer och serier på populära streamingwebbplatser kan vara en utmaning. För det mesta grupperas skräckmedia som en genre. Men riktiga skräckfans vet att detta inte är rättvist. I skräckgenren finns det flera undergenrer som spelar en viktig roll för att välja din show. Det är där Shudder kommer in.
Shudder är en streamingwebbplats skapad för skräckfans. Det är som Netflix, men med mer blod. Tack och lov för tittarna är Shudders webbplats förvånansvärt lätt att använda!
Streamingwebbplatsen, AMC Network, lanserades fullt ut 2016. Det ger innehåll för alla skräckfans, både avslappnade och superfans. De älskar den snabbast växande horror-streamingtjänstleverantören på webben.

Webbdesign

Shudders webbdesign är utformad för att fokusera på betraktarens perspektiv. Faktum är att webbdesignen påminner mig om en annan strömmande webbplats i synnerhet. Shudder efterliknar liknande mönster som Netflix, på några sätt.
Shudder-logotypen är på samma plats som Netflix N, och deras meny är inställd på samma sätt. En annan likhet är att dess bibliotek visas i lådor nästan på samma exakta platser.
Trots att webbplatsen verkar vara en rip-off av en annan, är den faktiskt mycket lämpad. Jag skulle kalla Shudder för skräckens Netflix. Webbplatsen fungerar på samma sätt och lägger upp äldre innehåll, tillsammans med att tillhandahålla sitt eget originalinnehåll också.
Min favorit sak med webbplatsen är navigationssystemet med skräcktema. När du håller muspekaren över orden på menyn snurrar deras text som TV-statisk skulle göra. Det finns också olika andra påskägg runt webbplatsen, som deras länkar till sociala medier. Förutom deras Facebook-, Instagram- och Twitter-länkar är en liten "Stalk Us" textad.

Innehåll

Det finns många olika filmer och serier tillgängliga på Shudder. Det finns cirka 500 titlar på webbplatsen.
Några av filmerna som finns på Shudder är exklusiva. De har en lång lista med objekt som är exklusiva för deras webbplatser som Todd and the Book of Pure Evil, Channel Zero: Candle Cove och Haunt. Webbplatsen producerar sitt eget originalinnehåll som heter Shudder Originals. Alla program som Creepshow, Monster Vision och The Wrath kan bara ses på Shudder.
En av de stora sakerna med Shudder är hur curatorerna har brutit ner genren ytterligare i undergenrer. Du hittar kategorier som Creature Features, Unhappy Holidays, Smart Slashers och Flesh-Eating Frenzy. Det finns många fler roliga kategorier samt samlingar kuraterade av gäster på webbplatsen - vanligtvis kändisar.
När du registrerar dig för den här webbplatsen får du tillgång till en annan del av innehållet - ett live-tv-flöde av skräck. Det är ett bra sätt att fånga något slumpmässigt, och det uppdateras alltid med de senaste skrämmorna.
Shudder-bloggen uppdateras ständigt. Människor kan ta reda på vilka nya saker som kommer snart och också få exklusiv information om vad som händer bakom kulisserna.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Skrivbordstillgängligheten är bra. Jag nämnde tidigare att Shudder känns nästan exakt som Netflix. Den stora skillnaden är innehållet. Videorna spelas bra. Ljudkvaliteten är mycket bra.
Den mobila webbläsaren är en kopia av skrivbordswebbläsaren. Det fungerar på samma sätt som skrivbordswebbläsaren. Det finns inga uppenbara problem med det, men det är svårt att hitta en knapp för att ladda ner appen, så istället sökte jag bara efter den i appbutiken.
Appen är riktigt bra. Den har mer smak än webbplatsen och den laddas snabbt. När du öppnar den är det första du ser en gammal vägg som ser ut som tapeten skalar. Appens layout är annorlunda än på webbplatsen, men det är bra.
Appen ser bra ut och har optimerats för effektivitet. Uppe till höger finns inställningarna och längst upp till höger är sökfältet. Den nedre menyn är enkel, visuellt tilltalande och lätt att använda. Från vänster till höger läser menyn utvalda, ryser tv, samlingar och bläddrar. Varje kategori har en liten ikon som motsvarar dess namn. Min lista och Nyligen tillagda är de första horisontella listorna i sikte.

Positiva

Det finns många bra saker med att använda Shudder. Det är en mycket användbar streamingtjänst, särskilt för skräckfanatiker. Layouten är vacker och strömlinjeformad. Det är en lättanvänd webbplats och applikation. Det totala priset på tjänsten är bra! $ 4.99 per månad om du köper årligen är otroligt.
Om du inte känner semesterjublet kan du alltid kolla in Shudder TV: s andra alternativ. Istället för att titta på en slumpmässig ström kan du till exempel välja att se Ghoul Log. Det är dekorerat som Halloween och har några skrämmande ljud inkluderade.
De nya navigeringsknapparna är ett bra komplement. Nära länkarna till sociala medier står det "Stalk Us", så det var smart. Toppmenyn har statiska bokstäver när du håller muspekaren över den, precis som TV. Logotypen är intressant - det är Shudder-texten med alla kepsar i en text som liknar det trasiga spegelglaset. En del av texten blir också blodröd när du håller muspekaren över den.
Bloggen är fantastisk. Att kunna hålla jämna steg med allt originalinnehåll är fantastiskt. Bakom kulisserna titta på shower du gillar är coolt.
Det finns några bra och dåliga saker med webbplatsens titellista. Vissa titlar, som "The Shining" eller "Psycho", är välkända och många kanske föredrar att se mer vanliga skräcktitlar på webbplatsen. Det finns dock också några obskyra titlar på webbplatsen, som är bra för skräckfans som vill utforska något nytt. Sammantaget är det en blandad påse.
De mycket kuraterade samlingarna är fantastiska. Skaparna handplockar titlarna som går in i dem. Som gäst på webbplatsen har du också en speciell plats på webbplatsen. Filmskapare, skådespelare och skräckikoner skapar listor över sina favoritskräckfilmer och serier att dela med tittarna.

Negativ

Det finns verkligen få negativa med Shudder. De har en väl sammansatt webbplats med några fantastiska funktioner. En sak som jag har märkt är att deras bibliotek inte är precis litet. De har över 500 titlar, men vi hoppas att det fortsätter att växa i framtiden. Det skulle vara fantastiskt att se dem lägga till några mer vanliga titlar till sin lineup.
Fortsätter på bibliotekets punkt, det finns många dunkla och oerhörda titlar. Detta kan vara bra eller dåligt. I vissa fall är det en bummer att inte se mer minnesvärda titlar. Kategorisering gör det dock enkelt att hitta något att titta på.
Det finns ingen autoplay-funktion i serien, vilket kan vara lite besvär för vissa.
Sökfunktionen är inte särskilt bra. Med få undantag söker strömmande webbplatser som Shudder bara efter nyckelord i filmer eller titlar som är relaterade. Så om du letar efter en specifik film måste du antingen skriva filmens namn direkt i sökfältet eller leta efter titlar med ordet du söker efter i den.

Förbättringar behövs

Några potentiella förbättringar för Shudder inkluderar att optimera sökmotorn för att vara mer användarvänlig, öka biblioteksinnehållet och mer.

Sammanfattning

Om du är en skräckentusiast bör du definitivt prenumerera på Shudder. Webbplatsen har bra webbläsar- och appdesign, och de har alltid nytt och spännande innehåll.
Det finns många bra saker med att använda den här webbplatsen. För det första har den ett stort antal funktioner som kan anpassas för att passa dina behov. Några av mina favoritfunktioner inkluderar gästsamlingar, undergenrer och Ghoul-Log.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Shudder

shudder sverige

shudder sweden

shudder svenska

kommer shudder till sverige

Shudder titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Shudder är en webbplats för skräckfans som erbjuder originalinnehåll och exklusiva filmer. Deras låga pris och temawebbplats får tittarna att känna sig som hemma. Mys och titta på dina nya och gamla favoriter på Shudder!

Om oss     Villkor     Kontakta oss