Premier League
om 2h45m
Premier League
om 2h45m
Premier League
om 2h45m
Premier League
om 2h45m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Showtime titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Sho.com är nära toppen i världen av premiumstreamingnätverk. Även om det måste kämpa med HBO, har det en imponerande samling originalinnehåll som också inkluderar offline-tillgänglighet och inga reklamfilmer. Det är inte billigt, men det är en helt imponerande tjänst.

Showtime

showtime sverige

twin peaks stream sverige

dexter stream sverige

homeland stream sverige

showtime stream sverige

sky showtime sverige

streama dexter sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

sho.com

Funderar du på att prenumerera på Showtime? I så fall kanske du inte känner till allt som det har att erbjuda. När allt kommer omkring bleknar dess popularitet i jämförelse med Netflix och Hulu. Men det finns goda skäl till varför människor prenumererar på Showtime - nämligen plattformens unika funktioner och värde. Låt oss titta närmare på vad dessa funktioner är och om de är värda kostnaden eller inte.

Hur det började

1976 var Showtime ett premium-tv-nätverk som hade ett brett utbud av programmering, inklusive teaterutgivna filmer, original-TV-serier, sportevenemang och stand-up komedi. I början av 2000-talet lanserade de Showtime on Demand för att konkurrera med HBO. 2010 släppte de Showtime som en fristående tjänst som sedan dess har blivit en kraft att räkna med på premiumstreamingarenan.

Hur det fungerar

Om du har en Amazon Prime-prenumeration kan du också komma åt Showtime när som helst via Prime Video-appen. Men om du bara har ett Amazon Prime-konto har du inte tillgång till Showtime Anytime-appen. Många människor är ofta förvirrade över skillnaderna mellan Showtime och Showtime Anytime. Så här är affären: Om du prenumererar på Showtime via en deltagande TV-leverantör har du tillgång till Showtime Anytime-appen utan extra kostnad. Om du prenumererar på Showtime via Amazon Prime kan du också komma åt Showtime när som helst via Prime Video-appen. Men om du bara har ett Amazon Prime-konto har du inte tillgång till Showtime Anytime-appen.

Vad ingår

Så du undrar vilken typ av innehåll Showtime erbjuder, och om det kan konkurrera med de stora pojkarna. Tja, snarare än att skryta med ett stort bibliotek som Netflix, Hulu och Prime Video, fokuserar Showtime mer på att utveckla högkvalitativ originalprogrammering. Filosofin här är definitivt kvalitet framför kvantitet. Medan bibliotekets storlek är liten jämfört med branschjättarna, betyder det att det finns mindre skräp. Låt oss titta på några av de serier som tillhör Showtime. Redo? - Shameless - Ray Donovan - Twin Peaks - Dexter - Vem är Amerika? - Kidding - Avsnitt - Homeland
Biblioteket har ett bra urval av filmer, och de erbjuder också en mängd olika sportprogrammeringar. Om du vill bläddra i biblioteket kan du kolla in det här. Du kan ladda ner allt från biblioteket för offline användning, och du behöver aldrig oroa dig för reklam som avbryter din favoritshow.
Vissa människor kan tycka att detta är en nackdel eftersom de kanske inte kan hitta sina favoritprogram eller filmer på Showtime. Men de som uppskattar kvalitetsprogrammering kommer att vara nöjda med urvalet.
Denna pickiness har en uppsida: snarare än att spendera timmar på att bläddra igenom ett enormt bibliotek, med Showtime, är det du ser vad du får. Du behöver inte vada genom den digitala murken för att hitta något bra. Tillbringade fem minuter med att surfa, och du kommer mer eller mindre att se allt som finns att se. Det här är bra - det finns väldigt få saker som är mer frustrerande än att sitta ner för att njuta av lite stillestånd framför TV: n, bara för att bli förlamad av de oändliga möjligheterna på Netflix eller Hulu.
Om du är intresserad av streamingtjänster som betonar minimalism är HBO ett bra alternativ. Det liknar Showtime, men många tror att HBO har bättre programmering. Det har vissa nackdelar, men det är värt att läsa mer om det innan du bestämmer dig för om det är rätt val för dig.

Webbplatsens utformning

Showtimes målsida är enkel och snygg. Det är enkelt och rent, vilket gör det användarvänligt. Det finns en enda rullgardinsmeny som visar alla underkategorier du vill ha: serier, filmer, sport, komedi, dokumentärer etc.

Mobil upplevelse

Enligt de senaste användarna har människor haft problem med det villkorsavtal du måste samtycka till när du laddar ner Showtime Anytime. Många anser att detta avtal ger för mycket makt till Showtime och är överdrivet. Jag vet inte specifikt vad Showtime gör med dessa data, men jag tycker att du borde vara medveten om det.
Sammantaget tror jag inte att Showtime Anytime är så bra. Det är integration är lite jobbigt, och prestationen är inte alltid bra. Dessutom kan det vara svårt att integrera med en Smart TV, och det kan ta flera försök att få det att fungera korrekt. Slutligen, även om du länkar det till ditt konto, kräver appen ofta att du loggar in igen vilket är irriterande. Showtime bör åtgärda problemet så snart som möjligt.
Jag har ett kabelabonnemang och standard Showtime-appen fungerar bra för mig. Nedladdningshastigheterna är bra och jag har inte haft några buffringsproblem, men gränssnittet kan vara lite förvirrande ibland. När saker och ting fungerar smidigt har jag inga klagomål.

Prime Videos styrkor

Så nu när jag har gett Showtime en kort översikt, låt oss sammanfatta dess styrkor. Jag gillar verkligen programmeringen som detta nätverk erbjuder, och även om vissa föredrar HBO, kommer jag att hålla fast vid mina vapen och sida med Showtime. Serier som Kidding, Who is America?, Shameless och Homeland är tillräckligt unika för att vinna min nick av godkännande. Kombinerat med reklamfritt, nedladdningsbart innehåll, en intuitiv webbklient och några anständiga liveprogrammeringsalternativ finns det mycket att gilla här.

Prime Videos svagheter

Fortfarande, även om Showtime inte är den mest populära streamingtjänsten där ute, finns det en anledning till att den inte är den mest populära. Biblioteket är ganska litet, och om du inte gillar Showtimes originalserie är det osannolikt att dess filmer, dokumentärer eller komedispecialer kommer att räcka för att sälja dig. Dessutom är det $ 10.99 / månad vilket inte är billigt. Dessa obekväma mobilappar gör det också svårt att använda.

Förslag

Uppdelningen mellan Showtime Anytime och Showtime (den fristående tjänsten) gör det svårt för användare att få ut mesta av båda plattformarna. Vi förstår att det skulle vara vettigt att skapa separata portaler för dem som använder en kabelleverantör kontra de som går direkt via Showtime, men kanske kan företaget hitta ett sätt att integrera alla sina abonnenter i en enda plattform. Som det ser ut måste Showtime dela upp sina resurser mellan de två apparna för att hålla dem uppdaterade och felsöka problem. Jag tror att ha en enda app skulle resultera i en experttillverkad slutprodukt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Showtime

showtime sverige

twin peaks stream sverige

dexter stream sverige

homeland stream sverige

showtime stream sverige

sky showtime sverige

streama dexter sverige

Showtime titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Sho.com är nära toppen i världen av premiumstreamingnätverk. Även om det måste kämpa med HBO, har det en imponerande samling originalinnehåll som också inkluderar offline-tillgänglighet och inga reklamfilmer. Det är inte billigt, men det är en helt imponerande tjänst.

Om oss     Villkor     Kontakta oss