Premier League
om 2h54m
Premier League
om 2h54m
Premier League
om 2h54m
Premier League
om 2h54m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Rotten Tomatoes titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Rottentomatoes.com blir snabbt en ansedd auktoritet på underhållningsrecensioner. Tack vare deras mycket exakta system med aggregerade recensioner och rankningar har det blivit go-to-webbplatsen för alla som letar efter information om vad de ska titta på. Om du letar efter en pålitlig informationskälla om vad som är värt att titta på, läs min recension av Rottentomatoes idag!

Rotten Tomatoes

der pass rotten tomatoes

rotten tomatoes app

rotten tomatoes login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

rottentomatoes.com

Idag genomförs film- och tv-seriekritik av allmänheten. Detta skifte beror på att crowdsourcing har blivit normen i många branscher.
Ända sedan Wikipedia bröt ut på scenen 2001 har trenden med informationsdelning uppifrån och ner långsamt minskat. Genom att introducera världen till den första encyklopedin någonsin som skapats, uppdaterats och övervakats helt av medborgarvolontärer har detta skifte för alltid förändrat hur vi har delat och underhållit information.
Denna modell av ett mer peer-reviewed system för att dela information har blödit in i nästan alla större branscher - från restaurangrecensioner (tack vare Yelp) till mer medborgarbaserade former av journalistik (a la Twitter). Film- och tv-recensioner har också revolutionerats tack vare detta genombrott. Medan auktoriteter i ämnet, som Roger och Ebert brukade dominera filmkritiken, faller den plikten idag på vanliga biobesökare och TV-konsumenter.
Många har olika åsikter om huruvida detta nya sätt att recensera film och tv har varit mer eller mindre korrekt. Vissa säger att det har skapat ett mer exakt system där massornas åsikter beaktas, medan andra hävdar att det har resulterat i svagare kritik och en lägre nivå av sofistikering.
Oavsett vilken sida av debatten du faller på kan det inte förnekas att sajter som Rotten Tomatoes, Meta Critic och IMDB helt har påverkat hur vi tänker kring film- och tv-kritik. Till den grad att auktoriteten på filmer och serier nästan helt beror på ett projekts Rotten Tomatoes betyg, snarare än en enda kritikers. Expertutlåtanden i detta avseende har blivit nästan föråldrade - mer som grädde på moset än faktisk information.

Historia

Rotten Tomatoes är en webbplats som samlar film- och tv-recensioner. Det grundades av tre studenter vid University of California, Berkley 1998. Webbplatsens namn kommer från den historiska praxisen att publikmedlemmar kastar tomater på scenartister för att indikera deras missnöje.
1998 började UCLA-studenten Senh Duong arbeta med ett projekt som heter Rotten Tomatoes. Webbplatsen var ursprungligen bara för recensioner av Jackie Chans första Hollywood-film, Rush Hour. Duongs motivation för att skapa webbplatsen var att göra en aggregerad recensionssida för alla amerikanska recensioner av Rush Hour, som skulle släppas i augusti 1998.
Duong kodade webbplatsen på bara två veckor och hade den igång i tid för släppet (som försenades). Detta köpte Duong lite tid att börja inkludera icke-Jackie Chan-filmer till Rotten Tomatoes recensionsdatabas. Och precis så blev webbplatsen en omedelbar framgång. Under den första veckan efter lanseringen tog Rotten Tomatoes emot mellan 600 och 1 000 unika dagliga besökare.
I juni 2004 förvärvade IGN Entertainment Rotten Tomatoes. 2005 förvärvade Fox IGN, som i sin tur så småningom sålde webbplatsen till Flixster 2010. Ett år senare, 2011, förvärvade Warner Brothers Rotten Tomatoes och höll fast vid det fram till 2016, då Comcasts Fandango-avtryck äntligen köpte det. Under den tiden hade Warner Brothers en minoritetsandel i Rotten Tomatoes.

Design

Rotten Tomatoes tillkännagav en rebrand i mars 2018 på South by Southwest (SXSW) -festivalen. Detta var första gången under företagets 19 år som de skulle ge ut nya logotyper, ikoner och webbdesign. Omprofileringen fick totalt sett ett mycket mer lättillgängligt och massmarknadsvänligt utseende. Det behöll fortfarande de färgglada och något Nickelodeon-Esque tomatstänk och höga teckensnittsval; det var dock bara ned tonat ner lite och fick ett mer professionellt utseende och känsla.
Webbplatsen i sig är väl utformad. Det är mycket organiserat och lätt att använda, med alla delar av webbplatsen tydligt utformade och lätta att navigera. Det finns en flerfaldig banner högst upp på sidan som hjälper besökare att enkelt bläddra bland trendiga och utvalda artiklar och listor. Under detta finns en omfattande samling meddelanden och statistik som hjälper dig att hålla dig uppdaterad om vad som händer i film och tv. Checka snabbt in på filmer som öppnar den här veckan, de bästa kassahitsen, vad kommer snart till teatrarna, vad är nytt på TV ikväll, de mest populära programmen på Rotten Tomatoes just nu och de bästa DVD- och strömmande filmerna just nu.
Webbplatsens "Certified Fresh Picks: nya filmer och program med ett Rotten Tomatoes -betyg på 75% och högre" ligger under det. Sedan hittar du webbplatsens "Hollywood-nyheter genom att bläddra i avsnittet Videor och trailers, Nyheter och funktioner eller Topprubriker."

Innehåll

I grund och botten aggregerar Rotten Tomatoes recensioner från kritiker för att ge en övergripande poäng. Kritiker betygsätter de filmer och TV-program de har sett, vilket gör poängen tillförlitlig.
Rotten Tomatoes erbjuder en mängd kompletterande läsmaterial, inklusive listiklar och tankestycken, vilket ger webbplatsen en mer professionell journalistisk känsla. Dessutom är deras nyhetssektion en av de största och mest uppdaterade som finns.
Detta är en av mina favoritsajter på Rotten Tomatoes. Jag tycker att det är riktigt underskattat och har några bra bitar på nuvarande media såväl som retrospektiva bitar. Om du gillar att läsa tankeväckande och väl undersökta bitar, skulle jag definitivt rekommendera att lägga till Rotten Tomatoes i din läslista. Och glöm inte: du kan alltid leta upp biljetter och showtider på Rotten Tomatoes också!

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag nämnde är skrivbordsupplevelsen av Rotten Tomatoes nästan perfekt. Detta är en av de webbplatser som har lyckats packa massor av information i ett lättnavigerat, rent och mycket organiserat format. Dessutom erbjuder webbplatsens menyrad stora och strömlinjeformade rullgardinsmenyer som inte hindrar användarupplevelsen alls.
Mitt enda problem hittills med Rotten Tomatoes är att de inte har någon app. Tyvärr kan jag inte prata för mycket med mobilupplevelsen eftersom det inte finns någon mobilupplevelse att tala om. Med det sagt fungerar webbplatsen bra på mobila webbläsare - den är lika optimerad för smartphone-webbläsare, verkar det, utan anmärkningsvärda fel eller påträngande annonser, som du kan hitta på andra mobila webbplatser.

Prissättning och planer

Jag är glad att kunna rapportera att Rotten Tomatoes är 100% gratis att använda. Det här är inte en freemium-tjänst - de tar helt enkelt inte betalt för medlemmar (eller gäster) för att göra någonting på webbplatsen. Så gläd dig!

Förslag som jag har

Jag tror att det skulle vara en bra idé för Rotten Tomatoes att utveckla en app. Det skulle göra användarupplevelsen ännu bekvämare genom att tillhandahålla ett ännu bekvämare sätt att anpassa innehåll, få uppdateringar och njuta av allt som denna film- och TV-granskningstjänst har att erbjuda.

Slutsats

Sammantaget, när det gäller det bekvämaste sättet att få en korrekt glimt av film- och tv-recensioner och betyg, är Rotten Tomatoes vägen att gå. Dessutom, om du vill hålla dig uppdaterad om allt som händer och nytt i film- och TV-världen, behöver du sannolikt inte någon annan webbplats i dina bokmärken. Här är att hoppas att de lägger till en app till sin repertoar snart!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Rotten Tomatoes

der pass rotten tomatoes

rotten tomatoes app

rotten tomatoes login

Rotten Tomatoes titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Rottentomatoes.com blir snabbt en ansedd auktoritet på underhållningsrecensioner. Tack vare deras mycket exakta system med aggregerade recensioner och rankningar har det blivit go-to-webbplatsen för alla som letar efter information om vad de ska titta på. Om du letar efter en pålitlig informationskälla om vad som är värt att titta på, läs min recension av Rottentomatoes idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss