Premier League
om 2h38m
Premier League
om 2h38m
Premier League
om 2h38m
Premier League
om 2h38m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Qobuz titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Qobuz.com är inte din typiska musikströmningstjänst. Det ger en helt annan typ av lyssningsupplevelse, en som ligger närmare vinylens dagar än den massproducerade digitala streamingåldern idag. Den kombinerar bekvämligheten i vår digitala värld med intimiteten och ljudkvaliteten från CD-skivornas och skivornas dagar. Om du letar efter kvalitetsljud är Qobuz definitivt värt att kolla in!

Qobuz

qobuz sverige

qobuz login

qobuz log in

qobuz pris

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

qobuz.com

Det verkar som om varannan månad kommer en ny musikströmningstjänst ut. Eller, mer exakt, du hör om en musikströmningsapp som du aldrig har hört talas om tidigare. De fortsätter bara att sammansatta ovanpå varandra, och listan fortsätter att växa och växa utan tecken på att stoppa eller sakta ner. Det finns Spotify, Tidal, Google Play, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music, Pandora, iHeart Radio - listan kan göras om.
Det verkar som om musikstreaming blir mer populärt för varje dag. Och av goda skäl? Musik är en av de former av media som är konsekventa, och det har alltid varit en pålitlig inkomstkälla. Det är en av de mest konsekvent populära formerna av konst och underhållning, oavsett hur olika andra branscher gör - som film, tv och pratradio - så det finns alltid en stor efterfrågan på musikströmning.
Människor relaterar till musik på en annan nivå än de relaterar till andra konstformer. För vissa verkar det som om musik talar till deras själ; det drar in dem och får dem att känna saker som de inte riktigt kan beskriva. Många nämner kopplingen de har till musik som en av anledningarna till att den konsekvent efterfrågas.
Vi använder ständigt musik för att ljudspåra våra liv. Vi arbetar med det, vi tränar till det, vi sörjer det, vi festar till det, vi dansar till det, vi älskar det och vi lagar mat till det - men det finns några ögonblick i livet som inte blir bättre av musik. Det är därför det är särskilt viktigt för oss att hitta den perfekta musikströmningstjänsten. Det motiverar oss och håller oss i rörelse genom våra svårigheter.
Så många streamingtjänster där ute att välja mellan, var och en med sina egna styrkor och svagheter. Det kan vara knepigt att ta reda på vilken som är rätt för dig. Men nyckeln, tror jag, är att tänka på hur man lyssnar på musik. Varje streamingtjänst tillgodoser ett annat sätt att lyssna, så det är viktigt att veta vad du föredrar. Idag ska vi se hur Qobuz står sig mot konkurrenterna.

Historia

Qobuz (uttalas "co-buzz") är en streamingtjänst som grundades 2007 av Yves Riesel. Företaget har gradvis expanderat sina marknader till att omfatta Storbritannien, Nederländerna, Spanien, Tyskland och Italien. Från och med maj 2019 står Qobuz inför rätta i USA.
Jag skulle säga att Qobuz är närmare anpassat till Tidal än det är med Spotify. Det vill säga de värderar ljudkvalitet över allt annat. Om du är en seriös audiofil tror jag att du kommer att hitta mycket att vara upphetsad över med Qobuz. Dessutom, som en relativt ung musikströmningsplattform, finns det många riktningar kvar för att denna skrotiga streamingtjänst ska växa. Vem vet vart vägen kommer att leda till Qobuz?

Design

Om jag var tvungen att sammanfatta Qobuz webbplatsdesign med ett ord, skulle jag förmodligen behöva säga att det är dynamiskt. Den använder ett enkelt, minimalistiskt tillvägagångssätt som inte känns mindre modernt än det borde. När du bläddrar ner på sidan upptäcker du att layouten är vackert enkel (elegant till och med), men grafik och text studsar och hoppar ut på dig för att fånga ditt öga på ett smakfullt sätt - precis tillräckligt för att vara interaktiv utan att vara ostliknande eller känna sig sophomorisk på något sätt.
Qobuz marknadsförs uppenbarligen mot proffs, vilket framgår av webbplatsens bilder som visar individer i mogna omgivningar och njuter av frodiga ljudlandskap.
Webbplatsen bara flyter och flyter ner på sidan, vilket skapar en smidig webbupplevelse. Detta resulterar i en webbplats som matchar lyssningsupplevelsen. Qobuz handlar om att fly, låta sig uppslukas av musiken. Och hemsidan speglar detta väl, tycker jag.

Innehåll

Qobuz är en fantastisk streamingapp som slår ut andra populära alternativ. När det gäller antalet låtar har de 40 miljoner spår vilket är mer än Spotify och YouTube Music. Dessutom kan du antingen strömma eller köpa enskilda låtar för att njuta av offline om du vill.
Qobuz ger en trevlig lyssningsupplevelse med kuraterade spellistor, samt premiumåtkomst till nya utgåvor. Det finns också många spellistor som fokuserar på osjungna hjältar av världsmusik, vilket ger en intressant och unik lyssningsupplevelse.
Qobuz verkar vilja sätta upp sig som vinylens motsvarighet till en digital streamingvärld. Dess strategi för att dra av detta ligger i innehåll - förutom 40 miljoner + låtar i studioströmningskvalitet kan användare också njuta av exklusiva intervjuer med artister och digitala häften med album, skrapa nostalgikloppen för alla som saknar läckerheterna med att ha fysiska album.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Webbläsarspelaren verkar vara lika väl utformad som själva appen när det gäller kvalitet, streaming och design när det gäller att lyssna på Qobuz. Oavsett vilken enhet du lyssnar på kan du garanteras en fantastisk lyssningsupplevelse med expertljudkvalitet, felfri streaming och vacker design.
Jag håller med om att Qobuz är en bra lyssningsupplevelse. Dess genomsnittliga betyg på App Store är 4.7 av 5 stjärnor, och det har 2,600 XNUMX betyg. Det är fantastiskt att ha den intima Qobuz-lyssningsupplevelsen med dig vart du än går, oavsett hur litet utrymmet kan vara.

Prissättning och planer

Det är här saker börjar gå fel, jag är rädd. Som jag sa tidigare verkar Qobuz marknadsföras mot sofistikerade proffs, och priset verkar skräddarsytt för den målgruppen. Oavsett vilken prenumerationsnivå du går för kommer det att kosta mer än tjänster från vår konkurrent. Priserna fluktuerar ganska ofta, men för närvarande är det kostnaderna:
Studio Premiere är en ny månatlig streamingtjänst som erbjuder högupplöst streaming, offline-lyssning, exklusiva intervjuer och innehåll och den första månaden gratis.
Sublime Plus är en månatlig prenumerationstjänst som erbjuder tillgång till allt som Premiere erbjuder, samt rabatter på inköp och exklusiva erbjudanden. Den första månadens medlemskap är inte gratis, men efter det är det bara $ 24.99 per månad.

Förslag som jag har för Qobuz

Jag tror att det skulle vara en bra idé för Qobuz att försöka få ner prispunkterna. Ett alternativ på $ 10 / månad skulle vara en bra start. Alternativt kan Qobuz erbjuda en freemiummodell med annonser och begränsade funktioner eller hoppar över för att få fler intresserade. Just nu känner jag dock inte många som är villiga att betala $ 15 / månad för en streamingtjänst utan några garantier.
Jag tror att Qobuz prissättningsnivåer måste omprövas. Jag menar, till $ 25 per månad får du verkligen bara rabatterade nedladdningar. Dessutom är en del av poängen med att använda en musikströmningsapp att inte behöva ladda ner filer, eller hur? Prisnivåerna måste vara mer rimliga enligt min mening.

Slutsats

Jag tror att Qobuz har mycket potential. Den har bra varumärke, webbplats- och appdesign, utmärkt ljudkvalitet och en kant som ingen annan konkurrentapp matchar. Men det måste sänka priset eller erbjuda fler funktioner för det aktuella priset.
Om du letar efter en lyssningsupplevelse som kommer så nära vinyl som du kommer att komma i den digitala tidsåldern, är Qobuz det.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Qobuz

qobuz sverige

qobuz login

qobuz log in

qobuz pris

Qobuz titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Qobuz.com är inte din typiska musikströmningstjänst. Det ger en helt annan typ av lyssningsupplevelse, en som ligger närmare vinylens dagar än den massproducerade digitala streamingåldern idag. Den kombinerar bekvämligheten i vår digitala värld med intimiteten och ljudkvaliteten från CD-skivornas och skivornas dagar. Om du letar efter kvalitetsljud är Qobuz definitivt värt att kolla in!

Om oss     Villkor     Kontakta oss