Private Internet Access
Premier League
om 2h34m
Premier League
om 2h34m
Premier League
om 2h34m
Premier League
om 2h34m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Private Internet Access titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Privateinternetaccess.com förstår att det är viktigt att behålla din integritet online. Så, med ett rykte att upprätthålla, erbjuder de virtuella privata nätverk med några av de snabbaste lokala krypterade anslutningarna i världen! Om du letar efter en VPN som gör dig praktiskt taget omöjlig att upptäcka och skyddar din streamingaktivitet är privat internetåtkomst ett bra alternativ att överväga. Läs min recension för att lära dig mer och avgöra om denna VPN passar dig!

Private Internet Access

cmore maximalt antal strömmar

private internet access

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

privateinternetaccess.com

VPN är ett utmärkt sätt att skydda din integritet och hålla dina data säkra. Utan en VPN är dina data synliga och läsbara av alla med kunskap, och din IP-adress är också synlig, vilket innebär att vem som helst kan spåra dig baserat på din onlineaktivitet. Men med en VPN kan du säkra din integritet och hålla dina data säkra.
Nästan allt du sänder på internet kan ses (och med all sannolikhet blir) sett av någon, så var försiktig med vad du delar.
Det kan vara en oseriös hackare, det kan vara din Internetleverantör (ISP), eller det kan vara din egen regering. Det är väl dokumenterat vid det här laget att en majoritet av Internetleverantörerna öppet och skamlöst samlar in sina användares internetdata och aktivitet och sedan säljer dem till tredjepartsföretag. Så här riktar företag dig i annonser (ja, ett av sätten). Internetleverantörer tenderar också att vara ofta i ditt företag, särskilt när det gäller P2P-fildelning och i vissa fall gratis streaming över sina servrar. Jag för min del har fått ett antal upphörandebrev för detta. Personligen får det mig inte att känna mig bekväm att veta att min ISP övervakar varje drag på internet.
Nästan alla länder runt om i världen spionerar på sina medborgare, även USA. Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Italien är särskilt skadliga om detta.
Kanske har du hört talas om ett internationellt råd som kryptiskt kallas "14 Eyes?" Detta är en koalition av länder som har gått med på att spionera på sina medborgares onlineaktivitet och sedan dela den informationen mellan varandra. Så inte bara är dina data inte säkra från ditt eget land, det är inte heller säkert från utländska regeringar.
Om du vill vara anonym när du surfar på internet måste du kryptera dina data. Vissa människor använder starka krypteringsprogram som VPN för att skydda deras integritet, men det är svårt att veta vilken som är rätt för dig utan att prova dem alla. Det finns många VPN-tjänster där ute, så hur vet du vilken som är bäst?
Jag är här för att hjälpa. Jag granskar gratis filmströmmingssajter, gratis TV-streamingappar och premiumstreamingtjänster, men jag tar mig också tid att göra mina läxor om virtuella privata nätverk så att du kan strömma säkrare, snabbare och enklare än någonsin. Mina val för de bästa VPN: erna för streaming finns specifikt för att de är de bästa VPN: erna för streaming; de låter dig inte använda Netflix, garanterat.
Med detta sagt finns det några saker att ta hänsyn till när man utvärderar kvaliteten på ett virtuellt privat nätverk. I allmänhet kan alla VPN kritiseras baserat på integritet, servernummer och platser, hastighet, prestanda, användarvänlighet och pris.
Internet Private Access blir snabbt ett populärt alternativ. Men kommer det att leva upp till hypen?

Design

VPN-tjänsten Internet Private Access erbjuder enkel, strömlinjeformad programvara och appdesign. Gränssnittet är enkelt att använda och ger snabb åtkomst till funktioner.
När du väl har dragit upp huvudkontrollcentret för privat internetåtkomst hittar du en gigantisk strömbrytare och en meny som gör att du snabbt och enkelt kan byta serverplats. Gränssnittet är väldigt enkelt. Jag litar på att även min mormor kunde använda den med få (om några) problem.
Under den överdimensionerade strömbrytaren hittar du en karta över världen. Platsen för servern som du är ansluten till visas på kartan med en grön prick. Detta är bara en rolig estetisk twist, men hej, det är en av de saker som gör Internet Private Access unikt.

Innehåll och funktioner

Privat Internetåtkomst har en lång lista med funktioner, av vilka jag inte har sett på andra VPN. Låt mig lista dem för dig: Privat Internetåtkomst har en lång lista med funktioner, av vilka jag inte har sett på andra VPN. Jag kommer att lista dem för dig: Privat Internetåtkomst har en lång funktionslista, varav många är nya för mig. Dess funktioner inkluderar: Privat Internetåtkomst har en lång funktionslista, varav många är nya för mig. Några av dess funktioner inkluderar: Många VPN-leverantörer erbjuder få eller inga funktioner som tilltalar kraftanvändare eller torrenters - Privat Internetåtkomst är en av få leverantörer som erbjuder omfattande alternativ för båda grupperna. Förutom att ha de vanliga VPN-funktionerna (som att kryptera din trafik och dölja din IP-adress), ger privat internetåtkomst också tillägg som dedikerade servrar för streamingtjänster och Tor över VPN-stöd - som båda är särskilt användbara för personer som vill kringgå geoblockering och undvika statligt spioneri. Många VPN-leverantörer erbjuder få eller inga funktioner som tilltalar kraftanvändare eller torrenters - Privat Internetåtkomst är en av få leverantörer som erbjuder omfattande alternativ för båda grupperna. Kraftanvändare kommer att uppskatta det stora utbudet av funktioner som finns i de flesta privata Internetåtkomstplaner, inklusive dedikerade servrar för streamingtjänster och Tor över VPN-stöd. Torrenting fans kommer också att hitta mycket att älska, med stöd för dussintals protokoll och serverplatser runt om i världen.
Säker VPN, toppkryptering och integritet - Krypterade WiFi-anslutningar - P2P-stöd - Använd på tio enheter samtidigt - Annonsblockerare, trackerblockerare, malwareblockerare - Flera gateways - Obegränsad bandbredd - Levereras med SOCKS5-proxy - Inga trafikloggar - Installationen är omedelbar - 3 300+ servrar - Servrar i 47 länder
Efter att ha gått igenom denna spretiga lista med funktioner blir det klart att privat internetåtkomst kommer med nästan allt du vill ha i en VPN. Vissa kan dock ta problem med bristen på servrar och räckvidd som VPN har, jämfört med andra VPN.
Med detta sagt är privat internetåtkomst både P2P och streamingvänlig. Du kan strömma Netflix i andra länder, HD-videor och dra nytta av några av de snabbaste VPN-hastigheterna på marknaden. Faktum är att enligt Top 10 VPN är Private Internet Access den snabbaste VPN (för lokala anslutningar) som testades. Internationella förbindelser var dock lite på den långsammare sidan (men detta är att vänta).

Mobil och stationär upplevelse

Privat internetåtkomst är också tillgänglig på nästan alla enheter. Förutom fristående programvara finns det också ett webbläsartillägg och en app tillgänglig. Privat Internet Access erbjuder snygg och enkel att använda appen för både Android- och iOS-enheter.
Privat internetåtkomst möjliggör maximal integritet oavsett var du är. Detta är ett negativt märke, eftersom vissa VPN-tjänster tillåter obegränsad integritet och anonymitet på enheter.

Prissättning och planer

Privat Internetåtkomst erbjuder tre betalningsalternativ: ett månatligt alternativ, ett långsiktigt alternativ som kräver att du betalar i förskott och en årlig plan som är billigare men kräver att du betalar i förskott.
-Du kan betala för din prenumeration med kreditkort eller PayPal. -Vi erbjuder ett 12-månaders prenumerationsalternativ och ett 2-årigt prenumerationsalternativ.
-6-månadersplanen kostar $ 5.99 / månad och kommer att uppgå till $ 35.95 efter att de sex månaderna är slut.
) -Månadsvis: $ 2.85 / månad ($ 39.95 / år) - Varje vecka: $ 7,35 / vecka ($ 138,90 / år)

Förslag som jag har för privat internetåtkomst

Mitt råd för privat internetåtkomst är att flytta sitt huvudkontor så snart som möjligt mot bakgrund av de senaste regeringslagarna som kan göra det möjligt för USA att få tillgång till data från företaget.
Med det sagt finns det många andra VPN-tjänster där ute som finns på mer integritetsvänliga platser. Till exempel Jungfruöarna. Jag skulle dock gärna se att Private Internet Access expanderar lite mer. Det finns VPN på marknaden som har nästan dubbelt så många servrar som Internet Private Access.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Private Internet Access

cmore maximalt antal strömmar

private internet access

Private Internet Access titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Privateinternetaccess.com förstår att det är viktigt att behålla din integritet online. Så, med ett rykte att upprätthålla, erbjuder de virtuella privata nätverk med några av de snabbaste lokala krypterade anslutningarna i världen! Om du letar efter en VPN som gör dig praktiskt taget omöjlig att upptäcka och skyddar din streamingaktivitet är privat internetåtkomst ett bra alternativ att överväga. Läs min recension för att lära dig mer och avgöra om denna VPN passar dig!

Om oss     Villkor     Kontakta oss