Premier League
om 2h30m
Premier League
om 2h30m
Premier League
om 2h30m
Premier League
om 2h30m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Popcornflix titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Popcornflix-appen är inspirerad av framgången för streamingwebbplatsen. Den har ett rent och väldesignat användargränssnitt som låter dig hitta innehåll sömlöst. Du kan titta på ditt favoritinnehåll - filmer och TV-program i SD-kvalitet. Det finns också en barnversion av appen där du kan hitta tecknade serier och animerade filmer. Om du registrerar dig kan du till och med använda video till GIF-funktionen för en interaktiv och kreativ streamingsession.

Popcornflix

popcornflix sverige

popcornflix danmark

popcornflix

popcorn flix

popcornflix app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

popcornflix.com

De gratis, annonsstödda streamingtjänsterna tar flest ögonbollar idag och tävlar om att bli ett omfattande sladdskärningsalternativ.
Dessa strömmande appar och nätverk är dock gratis ett utmärkt sätt att hålla sig underhållen. De har ett lättanvänt gränssnitt och ser bra ut med sina iögonfallande mönster. Idag ska vi granska en sådan app som har blivit mycket populär på senare tid, den är känd som Popcornflix. Denna app låter dig titta på TV-program, filmer, lokala filer på en mängd olika enheter.

Vad är Popcornflix?

Popcornflix är en gratis streamingplattform som låter dig titta på filmer och TV-program i standarddefinition. Du behöver inte skapa ett konto för att använda denna plattform. Oavsett om du använder webbplatsen eller appen kan du strömma innehåll utan att ge bort någon personlig information. I den här recensionen pratar vi specifikt om appen, så allt nedan kommer att vara apprelaterat.

Vad kan du förvänta dig av Popcornflix-appen?

Popcornflix finns på många enheter. Först kan du ladda ner den på dina Android- eller iOS-mobiltelefoner. Annat än det kan du hitta appen på Amazon Fire TV, Xbox 360, Roku, BlackBerry, Samsung och spelkonsoler som Xbox 360 och Xbox One. Popcornflix-appen stöder Chromecast så om du är intresserad av att titta på innehåll på din Smart TV kan du göra det omedelbart.

Fantastisk upplevelse i appen

Innan jag skrev den här recensionen ville jag kolla in varje version av Popcornflix som skapats för olika plattformar. Jag måste säga att deras app var bäst i jämförelse med webbappen och webbplatsen. Gränssnittet var elegant och annonsplaceringen var inte påträngande. Dessutom är innehållsupptäckten i appen fantastisk tack vare sökfältet och många filteralternativ för att begränsa innehållshinken. Den mest framstående aspekten var den dolda menyn högst upp på skärmen som gjorde det möjligt för hjältesektionen och kroppsdelen av appen att sticka ut mer.

Innehåll i överflöd

Popcornflix är otroligt populärt bland all demografi på grund av dess stora utbud av innehåll. Du hittar en rad genrer, som komedi, action, thriller, familj, drama, mysterium, old school klassiker, stand-up komedi och dokumentärer. Filmer har delats upp baserat på dessa genrer, så du behöver inte sortera ut innehåll för att hitta den perfekta titeln. Om du bara är ute efter de senaste filmerna, se till att kolla in avsnittet Nyanlända.

Unik videospelare

Jag lockades av Popcornflix på grund av dess unika videospelare. Dess spelare låter dig skapa GIF -filer från en video, och du kan lägga till kommentarer till specifika delar av videon - liknande de på SoundCloud. Dessa kommentarer är ett utmärkt sätt att mäta andra tittares åsikter om vissa scener, dialoger och övergripande manus. Du måste dock skapa ett konto för att prova dessa funktioner.

Saknar vissa funktioner

Till skillnad från andra gratis streamingplattformar som tillåter användare att växla undertextalternativ har Popcornflix helt missat den här funktionen. De enda växlingsalternativen du hittar är volymkontroll, helskärmsknapp och videorörelse. Även om jag är lite besviken över bristen på undertextalternativ, kan jag fortfarande uppskatta ? Teaterläge? efter helskärmen som gör att jag kan fördjupa mig i videon.

Flera appar

Vet du att Popcornflix erbjuder flera appar? Det finns en vanlig app för vuxna och sedan finns det en app för barn. Det är en ganska tankeväckande gest från utvecklarna. Även om Popcornflix Kids bara har barnfilmer, tillåter det föräldrar att andas lätt utan att oroa sig för innehållet i den vanliga appen. Användargränssnittet och designen på båda apparna är ganska lika och även om du bara skulle följa med dina barn för en animerad film har du inte svårt att använda appen.

Information om Popcornflix-appen

Popcornflix-appen har installerats över en miljon gånger och är en av de mest populära apparna för innehållsströmning på Android. Den är lätt, körs på en 4.53.0-version och uppdateras varje månad. Om du har Android KitKat eller ett operativsystem som släpptes efter det borde du inte ha några problem med att strömma innehåll i den här appen.

Hur får man tillgång till Popcornflix?

Du kan komma åt Popcornflix från ett brett utbud av enheter, inklusive din TV med Chromecast, spelkonsoler eller din Roku-enhet. För att hitta appen, sök bara efter termen "Popcornflix-app?" och du skulle sannolikt hitta den i Google Play Store som sannolikt kommer att vara den första länken i sökresultatet. Du kan till och med installera appen direkt på din andra enhet än din telefon med bluestacks eller VirtualBox.

Design

Denna app har ett intuitivt och enkelt gränssnitt. Den dolda menyn ger ett utökat andrum som gör navigeringen ännu bättre. Innehållet är välorganiserat baserat på genrer på rekommendation och miniatyrerna sticker ut på grund av det mörka temat.

Appens hemsida

Slutligen finns det ett sökfält som gör att du snabbt och enkelt kan hitta det du letar efter. Rubrikavsnittet har en rullgardinsmeny till vänster, logotyp i mitten och Chromecast / sökfältet till höger. Under rubrikavsnittet kan du växla mellan två flikar - Filmer och TV-program. Om du klickar på filmer kommer miniatyrerna att innehålla alla typer av filmrelaterad information som rolllistor, plotsammanfattningar och mer. Under huvudbannern hittar du avsnitt som ? Nyanlända?? Mest populära?, och annan genrebaserad innehållsdiversifiering. Slutligen finns det ett sökfält som gör att du snabbt och enkelt kan hitta det du letar efter.

Inre sidor

Om du håller muspekaren över ? Spela mer? -knappen ser du listan över shower med motsvarande trailers. Om du klickar på någon titel på hemsidan omdirigeras du till den inre sidan. Jag älskar hur enkel men ändå effektiv den här sidan är. På hemsidan finns en liten banner följt av titeln, genren och knappen "Spela mer". Under det har du en kort sammanfattning följt av information relaterad till skådespelare och besättning. För varje show finns det information om dess skådespelare och besättning precis under förhandsgranskningarna av videoklippet. Om du håller muspekaren över knappen "Spela mer" ser du en lista över program med motsvarande trailers.

Innehåll

Titta, när det gäller strömmande innehåll kan du inte ställa in dina förväntningar högt på en gratis streamingplattform. Om du gör det kommer du att bli besviken. Popcornflix är ingenstans nära streamingkvaliteten eller innehållsfunktionerna som erbjuds av Netflix och Prime Video, men det är gratis. Därför måste vi kompromissa lite på dessa områden. Det finns ett anständigt innehållsbibliotek som täcker ett brett spektrum av genrer men förvänta dig inte något extravagant. En sak jag kan säga säkert är att den här appen har något för alla. Du skulle till och med hitta animerat innehåll för vuxna som går tillbaka till 90-talet på Popcornflix.

Stationär / mobil upplevelse

Popcornflix fungerar i allmänhet bra på de flesta kompatibla plattformar, men jag vill låta dig veta att du inte får högupplöst eller ultra HD-klarhet från den här appen. Visst, det är mycket bättre än den pixilerade webbappversionen, men det är inte något extraordinärt. Annat än det, om du strömmar på Roku, kan du strömma bekvämt på standarddefinition.
Det finns annonser i appen som gör det svårt att njuta av streamingupplevelsen. Du måste titta på 15-20 sekunders annonser före varje ström. Det är inte annonserna som stör mig, utan antalet annonser som gör att du vill studsa och avinstallera appen direkt. Men om du vill titta på innehållet är det avvägningen.
Även på Pixel 3 mötte jag vissa buffrings- och laddningsproblem. Videorna spelades inte ens ibland och stannade och buffrade i flera minuter innan de kom tillbaka på rätt spår. Vid 32 MBPs anser jag inte att mitt internet är ett hinder, men om du strömmar, förvänta dig problem som dessa.

Förslag jag har för Popcornflix

Om Popcornflix vill konkurrera med de företagsstödda apparna som Crackle, behöver det verkligen upp sitt spel. Åtminstone behöver streamingkvaliteten förbättras enormt. Jag skulle uppmana utvecklarna att göra rättvisa åt det fantastiska gränssnittet genom att säkerhetskopiera det med imponerande streamingfunktioner.

Slutsats

Sammantaget tycker jag att Popcornflix är en ganska bra streamingapp. Den har många bra titlar och anständig streamingkvalitet. Dessutom är den mycket kompatibel med enheter. Så om du gör om med Crackle och letar efter ett alternativ rekommenderar jag att du provar Popcornflix. Jag är dock inte säker på om den här appen kommer att tillfredsställa dina streamingönskningar, men det är ingen skada att prova den.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Popcornflix

popcornflix sverige

popcornflix danmark

popcornflix

popcorn flix

popcornflix app

Popcornflix titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Popcornflix-appen är inspirerad av framgången för streamingwebbplatsen. Den har ett rent och väldesignat användargränssnitt som låter dig hitta innehåll sömlöst. Du kan titta på ditt favoritinnehåll - filmer och TV-program i SD-kvalitet. Det finns också en barnversion av appen där du kan hitta tecknade serier och animerade filmer. Om du registrerar dig kan du till och med använda video till GIF-funktionen för en interaktiv och kreativ streamingsession.

Om oss     Villkor     Kontakta oss