Premier League
om 2h53m
Premier League
om 2h53m
Premier League
om 2h53m
Premier League
om 2h53m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Pluto TV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Pluto TV är en app där användare kan titta på nyheter, filmer, TV-program och sporthöjdpunkter gratis. Det finns hundratals kanaler i nätverket och över tusen timmar on-demand-innehåll. Eftersom appen är gratis kommer du definitivt inte ångra att du tittade på många videoannonser under strömmen. Förutom det finns det inget dåligt med appen!

Pluto TV

pluto tv tablå

tv pluto es gratis

gratis tv app

pluto tv premier league

plutotv

pluto tv sverige

hesgoal chromecast

vad är pluto tv

pluto tv app

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

pluto.tv

Det kan också köpas utöver andra betalda tjänster. Stora företag inser potentialen hos globala streamingplattformar och idag hittar du streamingtjänster som Netflix och Prime Video catering till publik från hela världen. Efterfrågan på premiumströmmande innehåll har ökat avsevärt och mediekonglomerat vill få ut det mesta av denna möjlighet. En särskild plattform som ligger rätt i mixen av de bästa streamingapparna är Pluto TV av ViacomCBS. Pluto har placerats som en gratis mobil TV-visningsapp som gör det möjligt för användare att titta på innehåll gratis. Det kan också köpas utöver andra betalda tjänster.

Vad är Pluto TV?

Pluto TV är en app som tillåter användare att titta på gratis livestream av mer än 100 kanaler, inklusive premiumkanaler som MTV, Nickelodeon och Comedy Central. Ägarna har lyckats hålla appen gratis genom att använda pre-roll-annonser. Som användare som letar efter gratis innehåll kan du säkert bära med annonser om du vill titta på premiumkanaler som MTV, Nickelodeon och Comedy Central gratis. Med Plutos on-demand-tjänst kan användare titta på filmer, TV-program och nyheter från 100+ TV-kanaler.
Med Android-appen kan du få en tv-liknande upplevelse direkt på din mobilskärm. Inte bara det, du kan faktiskt använda appen för att casta innehåll på din TV med olika TV-appar och Chromecast-enheter.

Vad kan du förvänta dig av Pluto TV?

Pluto TV erbjuder utmärkt kompatibilitet och jag är säker på att du har minst en enhet som du kan använda för att titta på innehåll i den här appen. Även om det kan strömmas via en webbläsare kan du ladda ner och strömma direkt från appen på iOS- och Android-plattformar. Inte bara det, Pluto har en dedikerad lokal och internationell version av appen för att möta publikens behov. Förutom bärbara datorer och mobiltelefoner kan du använda Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Chromecast och PlayStation 4 för att komma åt appen. Om du har smarta TV-apparater från Samsung, Vizio och Sony kan du också strömma på dessa enheter!

Innehåll på begäran

Denna punkt är en välsignelse i förklädnad. Även om Pluto TV inte saknar on-demand-innehåll, är tjänsten inte tillgänglig på alla plattformar. Till exempel, bland alla kompatibla enheter som nämns ovan, saknar PlayStation 4 innehållsfunktionen på begäran. Så om du har Fire TV, iOS, Roku, Android eller Apple TV är du bra att gå men om det är Sonys spelkonsol får du inte tillgång till on-demand-funktionen.

Uppdatera gränssnitt

Pluto TV-appen har ett rent användargränssnitt. Det mörka temat följer det du vanligtvis ser på de bästa strömmande webbplatserna. Tack vare den intuitiva designen är det sömlöst att komma åt olika genrer som nyheter, sport, filmer, komedi och underhållning. Med bara ett klick kan du komma åt vilket innehåll du vill. Video-on-demand har samma UI-funktioner tillsammans med den traditionella TV-guidefunktionen som låter dig hålla koll på allt som sänds på plattformen.

Massivt innehållsbibliotek

Eftersom Pluto TV är ett samarbete mellan Viacom och CBS kan du vara säker på att det kommer att finnas en uppsjö av innehåll på denna plattform. Några populära kanaler som du hittar i appen inkluderar The Addams Family, Fear Factor, Criss Angel Mindfreak, Hillsong Channel, MTV Bloc Party, American Gladiators. Förutom dessa nätverk hittar du Awesomeness TV, VH1: s olika kanaler och Pluto TV Sci-Fi. Lita på mig vi har inte ens skrapat på ytan med dessa namn, det finns gott om andra toppkanaler också.

Information om Pluto TV-appen

Den senaste uppdateringen för streamingappen släpptes bara för några dagar sedan den 8 april 2020. Det är en mycket populär tjänst med över 10 miljoner installationer på Android-enheter. Om du har de senaste Android-versionerna kan du streama i appen. Appens storlek varierar beroende på vilken enhet du använder den på.

Hur får jag tillgång till Pluto TV?

För att komma åt Pluto TV, ladda bara ner appen på din enhet. Den är tillgänglig på Android-mobila enheter, Android TV samt iOS-enheter. Du kan surfa på plattformen och till och med strömma innehåll utan att behöva registrera dig.

Design

Pluto TV-appen är ett måste för dem som vill utforska de senaste innehållsalternativen. Pluto TV-appen gav en fullständig översyn i mars 2020 som ändrade hela gränssnittet. Tidigare var användarna skyldiga att krångla igenom kanalerna och hitta dem manuellt. Men med den senaste uppdateringen har hela processen effektiviserats, vilket gör uppspelning och innehållsupptäckt mycket mer sömlös nu. Med en intuitiv design är navigering över olika kategorier som sport, nyheter, filmer, komedi och underhållning problemfri. Du behöver inte längre gå igenom över 250 kanaler och kan spara klippen, markera program och lägga till innehåll i din bevakningslista. Pluto TV-appen är ett måste för dem som vill utforska de senaste innehållsalternativen.
Med växlingsalternativen kan du kolla in andra kategorier medan du strömmar. Den genrebaserade sorteringsfunktionen är ett värdefullt tillskott. Och slutligen ger kanalguiden plattformen ett modernt utseende som var välbehövligt.

Innehåll

Jag gillar Pluto TV eftersom den har många bra filmer, kultklassiker och blockbusters som Shutter Island, Batman Begins, Purple Rain, Bill & Ted's Excellent Adventure, Legally Blonde, Hellraiser, Overboard, Two Night Stand, Child's Play och Rango. Det finns tusentals on-demand-filmer och TV-program tillsammans med 17 exklusiva kanaler som du inte hittar någon annanstans.
På den här plattformen kan du titta på filmer av alla slag, oavsett om du letar efter explosiva actionfilmer eller frossar i ryggraden med skräcktitlar. Utmärkta dokumentärer, romantiska flicks, djärva indiefilmer, komedi och klassiker - you name it - finns alla tillgängliga på denna plattform. Du hittar inte bara engelska filmer utan också hundratals spanska titlar.
Denna app erbjuder en mängd olika innehåll, inklusive mer än 100+ topp-TV-kanaler. Du kan titta på on-demand-filmer och livekanaler, liksom annat innehåll gratis.

Kanaler

Eftersom CBS är ombord kan du förmodligen förutsäga nyheterna. Användare kan komma åt nyhetskanaler hela dagen. Visst, det är inte värd för hela programmeringen och du hittar bara viktiga höjdpunkter, kondenserade klipp som fångar nyckelsegmenten eller kommentarer om ett ämne. Listan över nyhetskanaler i appen inkluderar NBC News, CBSN, CNN, Bloomberg, Cheddar News, Court TV, WeatherNation, Newsmax TV och Best of the Today Show.
Sport: Tja, som du kan se finns det inga livesportkanaler här. Du kan dock titta på höjdpunkter och kondenserade klipp från de faktiska händelserna på dessa kanaler - Fox Sports, NFL Channel, Red Bull TV och Major League Soccer.
Underhållning: Med Pluto TV kan du komma åt olika kanaler från nätverk som "Comedy Central", "MTV", "Nickelodeon", "VH1", "Spike TV", "Entertainment Tonight?", "CMT" och "BET". Kom ihåg att du inte har tillgång till hela kanalbiblioteket, men du får titta på klipp och avsnitt.

Stationär / mobil upplevelse

Jag är inte säker på att jag håller med innehållsmässigt, men jag har några klagomål med annonserna. Det finns alldeles för många pre-roll-annonser som förstör streamingupplevelsen. Faktum är att titta på Pluto TV känns som om du strömmar på någon traditionell kanal. För varje 30 minuters streaming måste du titta på fyra kommersiella pauser. Varje paus rymmer 5-7 annonser på 20-30 sekunder vardera. Visst, reklamfilmerna är inte lika repetitiva som vi såg på Crackle men det är bara för mycket.

Förslag jag har för Pluto TV

Jag skulle uppmana utvecklarna att få ner antalet reklamfilmer i varje slot på Pluto TV. Det är en fantastisk plattform, men den bombarderas med annonser som kan leda till att människor hittar alternativa streamingappar.

Slutsats

Annonserna är inte hemska, men de finns där. Om du kan hantera annonserna och bara vill titta på höjdpunkter och hålla dig uppdaterad med det senaste innehållet, kommer du inte ångra att du strömmade på Pluto TV. Även om kvaliteten på strömmen är bra är den förstörd av annonser. Så om du strömmar på plattformen och tror att du tittar på en vanlig TV-kanal kommer du inte att bli besviken. Annonserna är inte hemska, men de finns där.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Pluto TV

pluto tv tablå

tv pluto es gratis

gratis tv app

pluto tv premier league

plutotv

pluto tv sverige

hesgoal chromecast

vad är pluto tv

pluto tv app

pluto tv chromecast

pluto tv free

pluto tv kanaler

pluto tv sverige tablå

pluto tv sweden

pluto tv tabl\xE5

gratis tv-app

login pluto tv

pluto tv

pluto tv sverige tabl\xE5

är pluto tv gratis

app gratis tv

canal pluto tv gratis

casta pluto tv

es gratis pluto tv

investigation discovery tablå

plute tv

pluti tv

pluto stream

pluto streaming gratis

Pluto TV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Pluto TV är en app där användare kan titta på nyheter, filmer, TV-program och sporthöjdpunkter gratis. Det finns hundratals kanaler i nätverket och över tusen timmar on-demand-innehåll. Eftersom appen är gratis kommer du definitivt inte ångra att du tittade på många videoannonser under strömmen. Förutom det finns det inget dåligt med appen!

Om oss     Villkor     Kontakta oss