Premier League
om 2h41m
Premier League
om 2h41m
Premier League
om 2h41m
Premier League
om 2h41m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Plex titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Om du letar efter en fantastisk webbplats som erbjuder omedelbar tillgång till massor av filmer, är Plex.tv den perfekta webbplatsen för dig! Det erbjuder inte bara filmströmning, utan det fungerar också som ett bibliotek för all din musik, podcaster, program och filmer. Om du vill strömma dina media på ett ställe är Plex definitivt lösningen för dig! Jag recenserade Plex idag - se till att kolla in det om du är intresserad!

Plex

omlogin

plex login

viaplay plex

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

plex.tv

Vi har ständigt olika mediekällor som tävlar om vår uppmärksamhet. Detta kan vara en underdrift, eftersom vi i grunden är översvämmade av dessa olika mediekällor. Tekniken har blivit så integrerad i vårt dagliga liv att den har blivit en förlängning av oss själva.
Vi tar alltid in någon form av media, även om vi inte är medvetna om det hela tiden - oavsett om det är musik, filmer, tv-program, bilder, videor, podcasts, webbplats, sociala nätverk etc. - och de flesta av dessa aktiviteter och nöjen är obekvämt spridda över många plattformar och enheter och operativsystem. Skulle det inte vara trevligt om det fanns en enda mjukvara som gjorde det möjligt för oss att enkelt komma åt alla våra media utan att behöva öppna en miljon olika appar och fönster och flikar och skärmar hela tiden?
Lyckligtvis finns det en programvarusvit tillgänglig för användning. Det kallas en programvarusvit och det finns många olika att välja mellan. Att välja rätt handlar bara om att ta reda på vilken layout vi gillar bäst, vilket gör att vi kan konsumera de medier som vi vill se på det sätt som vi vill se det och vilken som är mest prisvärd!
Vill du ha en programvarusvit som kan hålla jämna steg med dig? En som fungerar, felfritt och pålitligt, oavsett var du är eller vilken enhet du använder den på? Plex kan göra just det! Med nyare program som Plex är det enkelt att förvandla vilken enhet som helst till en smart TV. Så oavsett om du är på din telefon, bärbara dator, stationära dator, surfplatta eller tittar på din favorit binge-värdiga serie på TV, har Plex allt du behöver för att hålla dig underhållen.

Historia

I december 2007 byggde Plex-skaparen Elan Feingold en DIY media center-app för sin Apple Mac-dator. Plex geni sparkade sedan in - Feingold bestämde sig för att porta den populära XBMC-mediaspelaren till sin app.
Feingold märkte också hur mycket framsteg Cayce och Scott gjorde med att porta XBMC till Mac OS X, kontaktade dem direkt och erbjöd support och finansiering för sitt projekt.
I januari 2008 samarbetade Feingold, Ullman och Olechowski för att börja arbeta med projektet. Trion grundade Plex Inc. i december 2009, men detta var till stor bestörtning för många populära streamingplattformar.
Plex skapade ursprungligen appar för servrar som Hulu och Netflix, men många streamingtjänster var inte nöjda med detta. Hulu ändrade till exempel sin HTML så att Plex inte längre kunde analysera den. Denna kontrovers ledde till att Plex inte längre erbjuder Hulu och Netflix som en del av deras app.
Med detta sagt har Plex lyckats skapa goda relationer med innehållsproduktionsföretag. Från och med november 2019 tillkännagav Plex till exempel en lista över 19 produktionsbolag som de skulle samarbeta med, inklusive stora namn som MGM, Lionsgate och Legendary. Plex har också samarbetat med Tidal 2018 och erbjuder musik- och podcaststreaming till sin miljö. I augusti 2019 meddelade Plex också att det hade träffat en överenskommelse med Warner Brothers som öppnade dammluckorna för massor av tv-innehåll.
Plex är ett bra exempel på ett teknikföretag som stod inför många utmaningar år efter att redan ha etablerat en affärsmodell. Trots dessa utmaningar var Plex segrande och relativt oskadd till slut. Det visar sig att Plex inte behövde Netflix eller Hulu för att hitta framgång trots allt! Idag gör Plex livet för hundratusentals användare så mycket enklare genom att erbjuda massor av innehåll och ett sätt att komma åt sina egna filer i molnet, allt från en bekväm plats.

Design

Jag tycker att Plex har en riktigt cool design. Det är skarpt och professionellt. Det sticker ut och jag älskar det grå och gula temat det använder (en sällsynt färgkombination för ett tekniskt varumärke, verkar det). Det ser bara bra ut. Det finns en viss "fysikalitet" i det, om det är vettigt, med hur Plex är utformat - det känns nästan som om det finns en slags matt finish på det. Det är en lugn, minimalistisk design som inte kommer att göra dig besviken.
Jag ställde nyligen in Plex och det kunde inte vara enklare. Föreställ dig Netflix och iTunes på något sätt att ha en programvara baby tillsammans. Resultatet skulle bli Plex. Du kan bläddra bland dina media - filmtitlar, serier, album etc. - genom att nyligen sett, ?on deck,? eller efter genre. Detta är Plex huvudskärm. Till vänster om det här webbläsarfönstret hittar du också en iTunes-liknande navigeringsmeny. Härifrån kan du bläddra efter medietyp: musik, filmer, bilder, videor, podcaster etc. Skapa till och med spellistor med vilken typ av innehåll du vill! Det är en riktigt kraftfull layout.

Innehåll

Så innehållet i Plex är i princip bara en fråga om vilka konton du länkar det till och vilket innehåll du väljer att lägga till det. Du kan tänka på det som en slags personlig mediebibliotek / streamingtjänstaggregatorhybrid. Allt du vill komma åt (spara för dina Netflix- och Hulu-konton) kan du lägga till i Plex.
Plex erbjuder ett stort urval av gratis filmer som du kan titta på utan att behöva betala eller prenumerera. Dyk bara rätt in och njut av tusentals titlar från hela världen!
Plex har samarbetat med Tidal för att ge användarna en sömlös streamingupplevelse med tillgång till upp till 60 miljoner låtar och ytterligare podcasts. Du behöver inte längre växla mellan appar för att komma åt olika typer av innehåll - du kan gå från ditt favoritavsnitt av The Office till ett fotoalbum av ditt jubileum, till att stöta på ditt favorit Jay Z-album utan att någonsin lämna Plex mediacenter.
plex erbjuder också möjligheten att strömma live-tv och DVR dina favoritprogram. Återigen, gratis! Så länge du har en kompatibel antenn kan Plex låta dig komma åt lokala TV-kanaler och strömma liveprogrammering. De erbjuder också massor av webbkanaler att välja mellan - vare sig det är GQ, PC Gamer, Conde Nast eller Engadget - nu kan du njuta av alla dina favoritwebbserier på storskärmen genom att surfa på dessa webbplatser nästan som om de vore kabel-TV-kanaler.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Plex är en bra app på alla enheter - användare har betygsatt den 4 i Google Play Store, 4.7 på Apple App Store och 4.1 på Roku App Store. Jag tror att människor som klagar på att det är bra oavsett vilken enhet de använder är lite nitpicky enligt min mening.

Prissättning och planer

Japp, vi har redan pratat om hur bra Plex är - det är en gratis tjänst med många funktioner OCH en betald prenumerationsversion också!
Plex erbjuder avancerade ljudalternativ som rabatt på Tidal, avancerade ljudblandningsalternativ, hybridcachning, tystnadskomprimering och albumkonstverk och artistbios av högre kvalitet. Det erbjuder också premiumfoton med automatisk taggning, tidslinjevisning och automatiska uppladdningar. Slutligen ger Plex en teaterliknande film- och TV-upplevelse med filmtrailers före huvudevenemanget och extrafunktioner som skådespelar- och regissörsintervjuer och bakom kulisserna.
Om du vill ha Plex Premium kostar det dig $ 4.99, $ 39.99 eller en livstidsprenumeration för $ 119.99 per månad, år eller livstid.

Förslag som jag har för Plex

Det skulle vara bra om Plex kunde rätta till sitt förhållande till Netflix och Hulu. Jag tvivlar dock på att detta kommer att hända eftersom det förmodligen inte är i Netflix eller Hulus bästa intresse. Men hej, en kille kan drömma!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Plex

omlogin

plex login

viaplay plex

Plex titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Om du letar efter en fantastisk webbplats som erbjuder omedelbar tillgång till massor av filmer, är Plex.tv den perfekta webbplatsen för dig! Det erbjuder inte bara filmströmning, utan det fungerar också som ett bibliotek för all din musik, podcaster, program och filmer. Om du vill strömma dina media på ett ställe är Plex definitivt lösningen för dig! Jag recenserade Plex idag - se till att kolla in det om du är intresserad!

Om oss     Villkor     Kontakta oss