Premier League
om 2h16m
Premier League
om 2h16m
Premier League
om 2h16m
Premier League
om 2h16m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Peacock titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Peacocktv.com är hem för den nya NBC-streamingtjänsten, Peacock. NBC är en långvarig leverantör av högkvalitativt innehåll till sina tittare, och den traditionen gäller på Peacock. Med alla dina favorit NBC-program, klassiska filmer, nytt original Peacock-innehåll, nyheter och livesport finns det mycket att älska med den här plattformen. Men är det verkligen värt dina pengar? Kom och kolla in min recension av Peacock idag för att ta reda på det!

Peacock

peacock tv sverige

peacock streaming sverige

peacock tv sweden

peacock sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

peacocktv.com

TV-industrin kämpade kraftigt för att hålla jämna steg med de förändrade tidvattnen på internet, med datorskärmar som så småningom överträffade tv-apparater som den främsta underhållningskällan för många människor.
Vissa företag, som Netflix, var angelägna om att positionera sig i framkant av streamingrevolutionen. De slösade ingen tid på att byta från att tillhandahålla DVD-uthyrning via posttjänsten till att stödja sig som företaget vars namn är synonymt med streaming själv. Oavsett om de planerar att titta på Netflix, Hulu eller Amazon Prime Video, använder människor ofta helt enkelt "Netflix" som den praktiska stenografin för streaming av TV eller filmer - bäst återspeglas i den saliga frasen "Netflix and chill?"
År 2020 har många traditionella kabelnät anpassat sig till tiden genom att bädda in live- och on-demand-TV-streaming direkt på sina webbplatser. Vissa har gått så långt som att skapa sina egna premiumstreamingplattformar för att konkurrera med Netflix. HBO är ett utmärkt exempel på ett traditionellt nätverk som var snabbt att överbrygga klyftan mellan TV och internet.
Disney Plus, NBC: s premiumstreamingtjänst, lanserades just tidigare denna månad.
Ärligt talat, om något traditionellt TV-nätverk förtjänar sin egen streamingplattform, måste det vara NBC. De har pumpat ut kvalitets-tv i nästan 100 år nu och de är en av få kanaler som jag borstar dammet från den gamla TV: n då och då. Det finns väldigt få program som jag känner mig tvungen att titta på live när de sänds, och NBC sänder flera av dem.
Peacock är mycket mer än bara NBC: s ursprungliga innehåll. Det erbjuder tusentals timmar syndikerade filmer och TV-program, vilket gör det till ett livskraftigt alternativ till Netflix eller Hulu. Faktum är att jag inte skulle bli förvånad om Peacock inte sprang iväg med en stor del av Netflix tittare - om bara för att The Office snart kommer att finnas tillgängligt exklusivt på Peacock från och med den 1 januari 2021 (när serien dras från sitt långvariga hem Netflix).
Förutom alla dina favorit NBC-originalprogram, liksom hundratals syndikerade TV-serier och klassiska filmer, erbjuder Peacock en verkligt unik blandning av innehåll - inklusive live-sportevenemang, en daglig dos nyheter (från NBC, CNBC, MSNBC och E! Nyheter) och nya original Peacock exklusiva serier. När det gäller innehåll (både när det gäller kvalitet och kvantitet) börjar Peacock se ganska tilltalande ut, eller hur?
Jag ska granska Peacock, som är en ny streamingtjänst som växer i popularitet. Det finns många saker att täcka, så låt oss börja med vad de erbjuder. De har filmer, TV-program och musik, så att du kan titta på vad du vill. Kostnaden per månad är $ 8.99, men om du registrerar dig för ett år är det bara $ 59.99. Jag tycker att det är värt att kolla in, så prova!

Design

Jag gillar verkligen Peacocks snygga, moderna design. Det är smidigt och det är ganska intuitivt. Jag älskar hur det ser ut - i själva verket skulle jag gå så långt som att säga att det är den snyggaste premiumstreamingtjänsten där ute just nu. Det ser ut ungefär som jag förväntade mig att Apple TV skulle se ut - med sina mycket rena linjer och appliknande navigeringsstil (bläddra i delarna av tjänsten genom att klicka på en av 9 flikar högst upp på sidan: Kanaler, Bläddra, Utvalda, TV-program, Filmer, Barn, Nyheter, Sport eller Latino).
Jag tror att användbarheten av Peacocks innehåll saknas lite. Det finns ingen "hoppa över" eller "nästa avsnitt" -knapp, vilket gör binging dina favoritkomfortprogram mer irriterande än det borde vara. Du måste gå igenom besväret med att återvända till avsnittslistan (som inte heller är bekvämt tillgänglig när du tittar på innehåll) varje gång du vill hoppa framåt i en serie.
Kort sagt, jag skulle säga att Peacock ser bra ut, men det kommer på bekostnad av användbarheten.

Innehåll och funktioner

Peacock kompenserar för sina användbarhetsbrister genom att tillhandahålla högkvalitativt innehåll, liksom ett brett utbud av NBC-program. Från och med nästa år kommer Peacock att vara den enda streamingtjänsten där du kommer att kunna se Amerikas två favoritkomedier: The Office och Parks and Rec. Dessutom har Peacock alla andra NBC-program du kan tänka dig.
Jag ser att Peacock erbjuder mycket innehåll, inklusive filmer, nyheter, originalprogram och levande sportevenemang. Jag tror att det är viktigare att tänka på framtiden när man bestämmer sig för om man ska anmäla sig till Peacock eller inte. De flesta NBC-program som finns på Peacock (och några av filmerna) är tillgängliga på andra streamingtjänster just nu. Så jag tror att Peacock verkligen kommer att fläkta sina fjädrar nästa år när många av dessa shower inte kommer att finnas tillgängliga någon annanstans.

Mobil och stationär upplevelse

Den här appen måste lösa några problem. Återigen ser det trevligt ut, men funktionaliteten är inte bra. Det finns till exempel ingen mini-skärmströmning som låter dig fortsätta titta på innehåll medan du letar efter något annat. Det finns också många recensioner på App Store som hävdar att livestreamingskvaliteten inte är bra.
Mitt största klagomål om tjänsten är dess enhetsbegränsningar. Det är inte tillgängligt på Roku eller Firestick, och det ser inte ut som om det finns några planer på att någon av dessa plattformar ska välkomna Peacock snart. Men om du använder en Vizio eller LG smart TV, Android TV, Xbox One eller Chromecast kan du njuta av Peacock till sin fulla potential.

Prissättning och planer

Peacock är en streamingtjänst som annonserar sin förmåga att strömma innehåll gratis utan kreditkort krävs. Den fria versionen av Peacock innehåller dock endast begränsat innehåll. Om du vill ha hela Peacock-upplevelsen måste du betala $ 4.99 / månad för Premium Plus-prenumerationsalternativet, vilket tar bort annonser.
Med andra ord erbjuder tjänsten inte månatliga betalningar, men den tar inte extra betalt för att använda livestreaming av sport.

Förslag som jag har för påfågel

Ärligt talat tycker jag att Peacock borde göra fler användbarhets- och funktionstester. Kanske till och med genomföra några fler fokusgrupper för att verkligen spika ner vad folk vill ha från sin streamingtjänst. Det är svårt att gilla Peacock oavsett hur hårt jag försöker, men jag hoppas att de under de kommande månaderna kan förbättra några av bristerna när det gäller användbarhet.
Peacock behöver verkligen arbeta med sin tillgänglighetsfråga. Uppriktigt sagt borde de ha tagit hand om detta redan långt innan de lanserade. Det faktum att jag inte kan strömma Peacock på min Roku TV är oacceptabelt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Peacock

peacock tv sverige

peacock streaming sverige

peacock tv sweden

peacock sverige

Peacock titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Peacocktv.com är hem för den nya NBC-streamingtjänsten, Peacock. NBC är en långvarig leverantör av högkvalitativt innehåll till sina tittare, och den traditionen gäller på Peacock. Med alla dina favorit NBC-program, klassiska filmer, nytt original Peacock-innehåll, nyheter och livesport finns det mycket att älska med den här plattformen. Men är det verkligen värt dina pengar? Kom och kolla in min recension av Peacock idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss