Premier League
om 2h37m
Premier League
om 2h37m
Premier League
om 2h37m
Premier League
om 2h37m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Paramount Plus titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Paramountplus.com precis lanserats och alla ställer samma fråga: är det värt det? Paramount Plus erbjuder en unik blandning av filmer, TV-serier, livestreaming och sport och är verkligen inte din typiska filmströmningswebbplats. Vissa säger att det kan vara den bästa filmströmmingssajten på marknaden just nu. Är det sant? Kom och läs min recension idag för att ta reda på det!

Paramount Plus

paramount plus

paramount plus sverige

paramount plus sverige utbud

paramount plus utbud

paramount plus pris

paramountplus

gratis paramount plus

paramount plus sverige pris

paramount+ sverige utbud

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

paramountplus.com

Den mest efterlängtade nya filmströmmingssajten 2021 är officiellt här! Det stämmer, Paramount Plus lanserades den 3 mars i år, och det har redan lyckats generera en hel del hype bland både film- och TV-älskare. Som passionsprojektet för en av de mest respekterade och längsta filmstudiorna i världen, Paramount Pictures, lovar Paramount Plus att bli en framgång över en natt och omedelbart skjuta i höjden i konversationer från de bästa filmströmmingssajterna. Utan tvekan, i slutet av året, när människor diskuterar de bästa tillgängliga filmströmmingssajterna, kommer de att lista de vanliga misstänkta - Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, etc. - men Paramount Plus kommer sannolikt också att kastas i mixen.
Jag är övertygad om att Paramount Plus kommer att vara bland de stora eftersom de redan har meddelat något högprofilerat exklusivt och originellt innehåll. Detta inkluderar återkomsten av Mike Judge's Bevis och Butthead med en ny film, en omstart av det älskade SpongeBob SquarePants-universumet, en TV-serie baserad på de otroligt populära Halo-videospelen och en uppdaterad syn på Avatar: The Last Airbender. Dessutom kommer A Quiet Place 2 och Mission Impossible 7 båda att komma ut samtidigt som deras teaterutgåvor.
Paramount Plus är en ny streamingtjänst som kommer komplett med massor av klassiker och fanfavoriter. Till att börja med kommer CBS All Accesss mycket eftertraktade Star Trek-katalog att finnas tillgänglig när Paramount Plus lanseras den 3 mars 2021. Dessutom kommer en mängd CBS-syndikerat innehåll att finnas tillgängligt på Paramount Plus.
Dessutom kommer denna streamingwebbplats också att ha oöverträffad tillgång till populär TV-programmering via sina märkeskanaler. Prenumeranter kan räkna med att njuta av några av sina favoritprogram som är svåra att hitta från nätverk som MTV, BET, VH1, Comedy Central och mer. Åh, och nämnde jag att användare också kommer att få tillgång till hela katalogen med Paramount Pictures-filmer? Kanske är den en självklarhet, men det är inte mindre en lockande funktion.
Om du letar efter en streamingtjänst med ett anständigt urval av live-TV-kanaler kan Paramount Plus vara ett bra alternativ. Jämfört med andra live-TV-streamingtjänster kan det ha färre kanaler, men det kanske inte är ett problem för tittare som bara vill ha vissa typer av innehåll. Vi kommer att förklara mer om tjänsten på djupet senare.
Jag tror att det är säkert att säga att Paramount Plus är en av de bästa filmströmmingssajterna där ute idag. Det är unikt när det gäller dess tittarupplevelse, och det erbjuder högkvalitativa filmer som definitivt är värda att titta på. Dessutom har den en mycket låg månatlig prenumerationsavgift, vilket gör den till ett prisvärt alternativ för många människor. Så har Paramount Plus verkligen vad som krävs för att kallas den bästa tillgängliga filmströmmingssajten? Tja, vi måste ta en närmare titt och se själva. Men baserat på vad vi har sett hittills är jag ganska säker på att det gör det!

Design

Paramount Plus slogs nyligen samman med Viacom CBS, vilket har gett konglomeratet en mycket större budget än de flesta andra filmströmmingssajter. Detta är definitivt uppenbart i paramount Plus eleganta, dynamiska och nästan felfria webbplatsdesign.
Vissa människor kanske säger att Paramounts filmströmmande webbplatsdesign är ganska perfekt. Hemsidan ser till exempel väldigt bekant ut för personer som använder premiumfilmströmmingssajter som Netflix och Hulu. Du ser en stor banner högst upp på sidan och under den kan du bläddra igenom rader med innehåll organiserat efter genre och kategori.
En mindre skillnad mellan Paramount Plus och de flesta av dess konkurrenter är att banner- och surfmenyerna är avskilda av en rad kanaler, så att du snabbt kan navigera mellan webbplatsens nav om du vill. Klicka på MTV, BET, VH1, Comedy Central, Nickelodeon, etc. för att transporteras till din valda kanals sida där du hittar vad som potentiellt är mitt enda designklagomål.
Vissa människor kanske tycker att naven är lika användarvänliga, intuitiva och snygga som resten av webbplatsen, men jag tror att det skulle vara trevligt om de erbjöd alternativ för ytterligare filtrering av innehåll. Om jag till exempel är på MTV-sidan skulle jag vilja kunna bläddra enkelt efter genre - reality -tv -program, musikprogram, tävlingsprogram etc. Men istället måste jag bläddra igenom allt som erbjuds av MTV för att hitta vad jag är på humör för. Det är inte mycket meningsfullt för mig varför naven inte heller är ytterligare organiserade; trots allt erbjuder de viktigaste filmerna och TV-sidorna en sådan layout.

Innehåll och funktioner

Eftersom Paramount Plus erbjuder cirka trettio tusen TV-program och hundratals filmer kommer kvantitet inte att vara ett problem med denna filmströmningstjänst. Tidigare hade jag berört det faktum att mycket av innehållet här är av hög kvalitet tack vare en unik blandning av originalt och syndikerat innehåll och exklusiva utgåvor i horisonten.
Vissa människor kan tycka att bristen på tillgång till lokala nyheter och dagtidsprogrammering begränsar när det gäller live-TV-streaming, men för dem som bara letar efter CBS livestream är den här tjänsten definitivt värt att överväga.
Paramount Plus kompenserar för sin svagare live-sporttäckning genom att ha imponerande live-sporttäckning. Till skillnad från många andra streamingtjänster tar Paramount Plus inte extra betalt i utbyte mot tillgång till livestreaming av sport. Oavsett vilken plan du väljer kan alla titta på alla spel som sänds på CBS TV och CBS Sports Network.
Det betyder att prenumeranter från och med nu kan titta på utvalda NFL -spel (till och med Super Bowl under de år som CBS sänder det), många NCAA March Madness -spel, collegehockey och Masters -golf. Om du är ett fotbollsfan, frukta inte; Paramount Plus erbjuder en imponerande uppställning av EUFA-matcher, liksom National Women's Soccer League. Paramount Plus kommer förmodligen inte att vara den enda streamingwebbplatsen du behöver för att få alla dina sportbehov tillgodosedda - det finns många andra strömmande webbplatser där ute - men det kommer att få dig mycket närmare än de flesta andra filmströmmingssajter på marknaden.

Mobil och stationär upplevelse

Det borde inte komma som en överraskning alls att Paramount Plus har mobilappar tillgängliga för både Android- och iOS-enheter. Apparna är lika intuitiva, användarvänliga och effektiva som skrivbordssidan. Paramount Plus släppte bara sin app på Apple App Store under en dag, men den har redan över 171,000 4.5 betyg och ett genomsnittligt användarbetyg på XNUMX av XNUMX.
Du kan komma åt Paramount Plus på bokstavligen vilken enhet som helst, från Roku till Xbox och allt däremellan. Det skulle faktiskt vara lättare att berätta vilka enheter Paramount inte är kompatibelt med eftersom det bara finns några få: LG Smart TV, Nintendo Switch och Wii.

Prissättning och planer

Det blir allt vanligare att de bästa filmströmmingssajterna erbjuder två prenumerationsnivåer: en som innehåller annonser och en som är annonsfri. Detta är också fallet för Paramount Plus. Om du inte har något emot att stå ut med annonser före och efter att du har strömmat filmer kostar Paramount Plus dig $ 5.99 / månad. Om du, som jag, inte kan magannonser alls är kostnaden för tjänsten ganska genomsnittlig, $ 9.99 / månad. Oavsett vilken plan du väljer är den första månaden gratis (för tillfället).
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Paramount Plus

paramount plus

paramount plus sverige

paramount plus sverige utbud

paramount plus utbud

paramount plus pris

paramountplus

gratis paramount plus

paramount plus sverige pris

paramount+ sverige utbud

a quiet place stream sverige

app paramount plus

ett anständigt liv stream

paramount gratis

paramount login

paramount plus app

paramount plus filmer

paramount plus gratis

paramount plus innehåll

paramount plus viaplay

paramount plus xbox sverige

paramount pris norge

paramount+ gratis

paramount+ utbud

tv2 paramount pris

Paramount Plus titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Paramountplus.com precis lanserats och alla ställer samma fråga: är det värt det? Paramount Plus erbjuder en unik blandning av filmer, TV-serier, livestreaming och sport och är verkligen inte din typiska filmströmningswebbplats. Vissa säger att det kan vara den bästa filmströmmingssajten på marknaden just nu. Är det sant? Kom och läs min recension idag för att ta reda på det!

Om oss     Villkor     Kontakta oss