Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Pandora titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Pandora är den äldsta levande musikströmningsplattformen i världen. Det har funnits sedan 2000 och erbjuder en fantastisk, unik och strömlinjeformad ljudupplevelse som inte liknar någon annan. Om du vill ha skräddarsydda radiostationer som växer och utvecklas med dina lyssningsvanor är Pandora freemium-tjänsten för dig. Läs våra strömmande webbplatser? recension av Pandora idag för att lära dig mer!

Pandora

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

Hitta rätt ljudströmningsplattform för dina behov

Det finns så många olika streamingplattformar för oss att välja mellan när det gäller musik. Men för att hitta rätt för våra egna unika behov och önskningar kan det vara mycket svårare än att hitta en streamingplattform som är lämplig för att titta på TV och filmer. Transparensen i streamingtjänster som TV och film Netflix verkar i sig ha när det gäller musik verkar saknas på många av de musikströmningsplattformar som finns.
Detta beror sannolikt på att de större streamingplattformarna ständigt fluktuerar sitt innehåll och tillkännager dessa ändringar offentligt. Dessutom är det mycket mer troligt att du faktiskt ser en vän eller familjemedlem som använder Hulu eller Netflix, eftersom det ofta sänds framför dig, än att du ser någon som faktiskt använder, säg, Spotify eller Tidal. Människor tenderar att detta mer privat. Och därför är det enda sättet, vanligtvis, att ta reda på om en musikströmningstjänst är bättre för dig genom antingen mun till mun eller faktiskt registrera dig för ett provmedlemskap till en av dem och se själv.
Men uppenbarligen, om du kan undvika att registrera dig för ett provmedlemskap, desto bättre, eller hur? Jag kan inte ens börja berätta hur många gånger jag har skapat ett konto hos en prenumerationstjänst på provbasis och säger till mig själv, "den här gången kommer du ihåg att avbryta innan medlemskapet förnyas automatiskt.? Men jag kommer naturligtvis aldrig ihåg att göra det. Som ett resultat har jag fastnat med att betala för minst en månad av en tjänst som jag inte har något intresse av att fortsätta använda. Det är precis så de får dig. Och exakt varför streamingtjänster erbjuder provmedlemskap. De vet att 99% av människorna kommer att glömma att avbryta i tid.
Men tänk om jag sa till dig att det fanns ett sätt att ta reda på på bara några minuter om en tjänst är bra för dig eller inte? Det är precis vad jag är här för att göra. För låt oss inse det, vi har inte tid att testa alla dessa olika appar och strömmande webbplatser för att se om de är värda våra surt förvärvade pengar. Så låt mig göra det åt dig.
Nu när du vet lite mer om vad du ska leta efter på en ljudströmmingswebbplats är det dags att bestämma vilken som är bäst för dig. Om du vill ha massor av spellistor kuraterade av komplexa algoritmer baserade på dina lyssningsvanor, kanske Spotify är det rätta valet för dig! Om du vill ha tillgång till exklusiva låtar och liveframträdanden (samt musikvideor) kan Tidal vara rätt app för dig. Och om du bryr dig om bekvämlighet kan Apple Music vara din bästa insats.
Men hur är det med oss som saknar att lyssna på radio? Jag menar, de goda delarna av att inte lyssna på radio. Spänningen i att veta vad som kommer att spela härnäst. Spänningen du känner när din favoritlåt kommer på. Möjligheten att upptäcka ny musik utan att behöva jaga den själv. Tja, om det är vad du vill ha ut av strömmande musik, kanske du kommer att ha det bäst med Pandora.

Den äldsta musikströmningsplattformen på marknaden

Det finns en god chans att du redan är bekant med Pandora, eftersom det är en av de äldsta (om inte de äldsta) ljudströmningsplattformarna som fortfarande finns idag. Och före tillkomsten av appar som Spotify, Tidal, Apple Music var Pandora något av go-to-webbplatsen för musikälskare. Det var verkligen en av de mest nya metoderna för musikströmning när den först kom ut. Och uppriktigt sagt skulle de flesta av de stora musikströmmingsföretagen som dominerar branschen idag inte existera om det inte hade varit för Pandora som banade vägen.
Pandora grundades år 2000. Men den Pandora vi känner idag skiljer sig mycket från de tidiga prototyperna. Faktum är att man kan säga att den allra första iterationen av Pandora faktiskt bara var en webbplats för Music Genome Project, som erbjöd en visuell resa genom din favoritmusik. Webbplatsen såg ut som ett släktträd, med varje låt i sin egen bubbla. Att gilla eller ogilla den låten skapade nya bubblor som växte fram ur den ursprungliga. Därifrån kan du visuellt grafera din lyssningsupplevelse, från artist zero och framåt. Det är här Pandora-algoritmen så småningom skulle komma ifrån.
Idag är Pandora-upplevelsen mycket mindre visuell. Allt du behöver göra på Pandora är att välja en artist eller en låt och låta webbplatsen eller appen skapa en radiostation baserad på den. Allt det komplicerade arbetet med hur varje låt tonmässigt och stilistiskt förhåller sig till nästa görs bakom kulisserna. Allt du behöver göra är då, som lyssnare, luta dig tillbaka och njuta av din personliga radiostation. Att gilla eller ogilla en låt, som var fallet med Music Genome Project, kommer att förändra din radiostations gång, och en station som är mer exakt efter din smak kommer att skapas.
Om du har använt Pandora tidigare kanske du kommer ihåg hur irriterande annonser var. Detta var en av de främsta anledningarna till att vi vände oss till traditionell radio i första hand. Pandora har dock nu två olika sätt för dig att njuta av annonsfri anpassad lyssning.

Freemium med två prisvärda betalningsplanalternativ

Pandora är en gratis tjänst. Du kan alltid bara gnugga tänderna och bära annonserna som förekommer ungefär varannan till var tredje låt. Om du är villig att lägga till en ny streamingtjänst till dina månatliga räkningar kan du välja att uppgradera antingen till Pandora Plus eller Pandora Premium.
Pandora Plus är ett utmärkt sätt att njuta av Pandora utan annonser. Du kan också lyssna på podcaster, ha obegränsade hopp och hålla kontakten offline. Om du vill ha hela Pandora-upplevelsen med alla funktioner kan du betala $ 9.99 per månad.

Ett relativt litet musikbibliotek

Pandora saknar de andra stora ljudströmningstjänsterna när det gäller antalet låtar. Tidal har 60 miljoner spår, medan Spotify påstår sig ha hälften av det på 30 miljoner. Apple Music faller precis i mitten med 45 miljoner. Pandora har dock bara 2 miljoner låtar.
Detta är en besvikelse av flera skäl. Men mest för att musiken på Pandora Radio inte är så mångsidig eller anpassningsbar som den kan vara, oroar jag mig för det potentiella problemet med upprepning. Dessutom, så vitt jag vet, kan artister inte ladda upp sin egen musik till Pandora på det sätt som de kan på Apple Music eller Spotify - vilket innebär att av dessa 2 miljoner låtar kommer majoriteten av dem förmodligen att bestå av mer populära, välkända artister. Så det kommer inte att finnas mycket i vägen för att upptäcka nyare, mer underjordiska eller kommande artister.
Pandora är förmodligen den mest intuitiva och användarvänliga musikströmningstjänsten där ute. Detta beror mest på att det mesta av arbetet görs för dig. Allt du behöver göra är att välja en konstnär och låta Pandora skapa din station från den. Allt du behöver göra är att trycka på tummen upp-knappen när du gillar en låt och tummen ner-knappen när du inte gör det. Detta resulterar i en mycket minimalistisk app- och webbplatsdesign som ser lika bra ut som den känns att använda.
För $ 5 per månad erbjuder Pandora Plus en rolig och unik lyssningsupplevelse som inte kräver något av arbetet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Pandora

Pandora titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Pandora är den äldsta levande musikströmningsplattformen i världen. Det har funnits sedan 2000 och erbjuder en fantastisk, unik och strömlinjeformad ljudupplevelse som inte liknar någon annan. Om du vill ha skräddarsydda radiostationer som växer och utvecklas med dina lyssningsvanor är Pandora freemium-tjänsten för dig. Läs våra strömmande webbplatser? recension av Pandora idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss