Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

OpenSubtitles titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Opensubtitles.com är en stor online-community av undertextnedladdare och fans av undertexter. Om du letar efter en webbplats som erbjuder ett stort urval av gratis undertexter för alla dina favoritfilmer är Öppna undertexter definitivt webbplatsen för dig. Intresserad av att lära dig mer om denna fantastiska resurs? Jag har skrivit en recension av Öppna undertexter som du kan läsa idag!

Opensubtitles

opensubtitles

opensubs

opensubtitles login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

opensubtitles.org

Utmärkta undertexter är viktiga för döva och hörselskadade. Om det inte vore för dem skulle de som är hörselskadade inte kunna njuta av filmer och TV-program till fullo. Lyckligtvis har det dock aldrig funnits en tid i filmens eller TV: s historia där undertexter var mer allmänt tillgängliga. Var det genom lättillgängliga undertexter på live-TV, förskrivna undertexter på flera språk på streamingplattformar som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, etc., anständiga undertexter är vanligtvis inte så svåra att hitta.
Några av er vet redan att undertexter kan vara felaktiga. Faktum är att de ibland kan ha helt fel. Jag vet för ett faktum att jag har sett alldeles för många filmer och program där undertextstexten är fel. Skådespelaren säger en sak, och undertexten säger en annan.
Det är svårt att mage när undertexter och undertexter är fel - stavning, grammatik och allt. Det är bara inte meningsfullt att döva och hörselskadade ska behöva titta på en annan film eller show från alla andra på grund av det. Det här är ju 2020.
Därför är det viktigt att hitta den bästa nedladdningssidan för undertexter. Du kanske inte ens har vetat att undertextswebbplatser fanns före idag, men det finns många av dem - och de är inte alla skapade lika. Vissa erbjuder naturligtvis fler undertexter än andra. Vissa tillgodoser ett mer varierat utbud av språk. Andra har undertexter av bättre kvalitet och mer exakta översättningar. Hur kan du vara säker på att du kommer att kunna hitta den bästa undertextssidan? Tja, du kom till rätt ställe!
Jag är extremt passionerad för att hjälpa dig att hitta de bästa gratis film- och TV-streamingwebbplatserna och de bästa premiumstreamingtjänsterna. Jag bryr mig också djupt om att se till att du kan komma åt undertexterna för dessa webbplatser. Så undertextssidorna som jag granskar testas noggrant för att se till att de är av högsta kvalitet.
Även om du inte är döv kan undertexter göra en ENORM skillnad när det gäller film- och TV-tittande. Det finns utan tvekan stunder när du inte riktigt förstår vad som sades? en undertext låter dig läsa med, så du behöver inte spola tillbaka för att höra det igen. Kanske har en skådespelare en särskilt tjock accent som du kämpar för att förstå. Voila! En undertext gör det kristallklart vad som sägs när du inte är säker.
Utländska filmer är ofta textade på engelska, men detta utelämnar många människor som inte kan engelska eller vars engelska inte är tillräckligt bra för att följa filmen. Undertextswebbplatser, varav de bästa vanligtvis befolkas av översättare, är som en online-gemenskap av människor som lägger ner mycket arbete så att alla kan njuta av underhållning.
Om du främst streamar dina filmer och TV-program med Netflix egna undertexter kan en nedladdning av undertexter vara fördelaktig. Speciellt om du gillar att ladda ner dina filmer eller strömmar. Ett annat fall där en undertextsfil kan vara till hjälp är om filmen eller serien har fel språks undertexter.
- Men ofta, när du laddar ner en film, innehåller filmappen inte ens en undertextsfil alls. Så genom att besöka en av de bästa undertextswebbplatserna kan du ha en högkvalitativ undertext för dina favoritfilmer på några sekunder. Sedan kunde det inte vara enklare därifrån. Ladda bara upp din undertextsfil till din mediaspelare - VLC är en gratis som stöder alla codecs, filtyper och undertexter utan problem; Jag rekommenderar det starkt? men det finns andra.
Mot bakgrund av vad du nu vet om undertexter och var du hittar dem verkar det som om det är dags att ta en titt på en av internets mest omtalade samhällen: Öppna undertexter. Denna webbplats har massor av innehåll att erbjuda, inklusive massor av platser att hitta och dela undertexter. Låt oss dyka rätt in, ska vi?

Design

Tyvärr måste vi börja vår recension på en relativt negativ anteckning. Design är inte den starkaste aspekten av öppna undertexter. Det kan faktiskt vara den här webbplatsens akilleshäl. Jag vill dock inte avskräcka dig; Jag tror verkligen att designfel åt sidan, det kan vara en av de mest effektiva och användbara undertextssidorna på webben. Så låt oss bara få de största negativa kommentarerna ur vägen först - antar jag.
Jag märkte att Öppna undertexter har en liten textstorlek. Det är svårt att läsa. Webbplatsen är utformad på ett sätt som gör att det ser ut som att din webbläsare har zoomat ut. Det är det inte. Webbplatsen har blå hyperlänkar utspridda över en vit och limegrön design.
Det finns några länkar högst upp på sidan till associerade webbplatser, till exempel Klassiska filmer, BRAVE, Engelska undertexter och Release Log. Under det hittar du en webbplatsmenyrad med ett glest urval jämfört med vissa andra webbplatser. Här bläddrar du genom att klicka på antingen Sök, Ladda upp, Begär, Forum, Blogg eller Spelare (mer om dessa funktioner om ett ögonblick).
Sökfältet till vänster är enkelt och effektivt. Skriv in filmen eller showen du letar efter och välj ditt språk från en rullgardinsmeny till höger. Du kommer då att vara i affärer. Fortsätt rulla ner så hittar du rutor med undertexter i dem och erbjuder utvalda, nya, månatliga toppuppladdare, veckovisa mest nedladdade, senaste forumämnen, senaste bloggartiklar, begärda och senaste kommentarer.

Innehåll och funktioner

För det andra är webbplatsen väldigt lätt att navigera och har till och med en automatisk undertextssökfunktion. Slutligen erbjuder Open Subtitles ett brett utbud av undertexter för en mängd olika språk och filmer.
Öppna undertexter arbetar på en snyggare, mer lyhörd webbplats som fortfarande pågår - Opensubtitles.com. Du kan också lägga till deras Chrome- och Firefox-tillägg, vilket ger mer intuitiv och strömlinjeformad undertextsökning och nedladdning.
Forumet på webbplatsen är ett bra tillägg som bidrar till gemenskapsaspekten av webbplatsen. Här kan användare diskutera filmer, översättningar, förfrågningar, de bästa undertexterna etc. Lär känna likasinnade människor som delar dina passioner.
Det finns en blogg som inte uppdateras så ofta som man kan hoppas. Artiklarna är fascinerande och diskuterar ämnen som AI i textning, Oscarsgala, varför textare har ett av de svåraste jobben inom TV, etc. Några värdiga läsningar finns här inne.
Dessutom kommer varje undertext med sitt eget kommentarsfält, vilket är ett utmärkt sätt för användare att självpolisera kvaliteten på innehållet. Om en undertext är särskilt dålig, låt bara andra veta i kommentarfältet!
Som du kan se finns det mycket information här. Detta är en av de få undertextssidor som jag faktiskt vill spendera längre perioder på!

Mobil och stationär upplevelse

Den mobila webbplatsen kan behöva förbättras. Det finns många annonser och det är inte helt optimerat för telefoner och surfplattor. Texten är, återigen, liten. Men i en nypa kan det göras på din telefon.

Prissättning och planer

Webbplatsen erbjuder ett VIP-medlemskap som blir av med annonser. Donera helt enkelt $ 15 och du kommer att njuta av detta VIP-medlemskap för livet!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Opensubtitles

opensubtitles

opensubs

opensubtitles login

OpenSubtitles titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Opensubtitles.com är en stor online-community av undertextnedladdare och fans av undertexter. Om du letar efter en webbplats som erbjuder ett stort urval av gratis undertexter för alla dina favoritfilmer är Öppna undertexter definitivt webbplatsen för dig. Intresserad av att lära dig mer om denna fantastiska resurs? Jag har skrivit en recension av Öppna undertexter som du kan läsa idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss