Premier League
om 2h48m
Premier League
om 2h48m
Premier League
om 2h48m
Premier League
om 2h48m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

NOW TV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Now TV-appen kan vara en av de mest mångsidiga och omfattande streamingapparna på marknaden idag. Älskar du filmer? Vi har täckt dig. Älskar du tv-program? Vi har tusentals av dem. Älskar du sport? Testa våra olika sportpaket. Oavsett vad du letar efter har vi ett paket med speciellt kuraterat innehåll som väntar på dig. Dessutom är det en av få streamingappar som erbjuder både live- och on-demand-innehåll. Läs min recension av Now TV-appen idag för att lära dig mer!

Now TV

now tv

nowtv

now tv app

now tv gratis

now tv login

nowtv com login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

nowtv.com/devices

Vilka är några av de funktioner som alla de bästa premiumstreamingapparna har gemensamt? Tja, det kan vara delvis subjektivt, men jag tror att det finns några funktioner och funktioner som de alla verkar dela. Oavsett vilken premiumströmningsapp vi tittar på - vare sig det är Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Disney Plus, etc. - måste de bästa streamingapparna på marknaden enligt min mening kryssa i följande rutor för att vara värda din tid, pengar och utrymme på din mobila enhet.
Eller så kan du argumentera för att det bästa innehållet betyder vad majoriteten av tittarna är mest intresserade av att titta på. Oavsett vilken definition du väljer är det viktigt att ha ett rikligt och högkvalitativt urval av innehåll att erbjuda din strömmande publik. Den viktigaste aspekten för alla streamingtjänster eller appar är innehåll. De bästa plattformarna har ett stort utbud av högkvalitativt innehåll. Det här kan verka som en no brainer, men vad menar vi när vi säger "det bästa innehållet?" Detta kan tolkas på många sätt. Du kan hävda att den bästa plattformen erbjuder de mest kritikerrosade filmerna och TV-programmen, eller de med flest Oscar-nomineringar eller Emmy-utmärkelser. Alternativt kan du argumentera för att det som majoriteten av tittarna är intresserade av att titta på är den bästa kvaliteten.
Detta är definitivt ett troligt sätt att identifiera vilken streamingapp som har det bästa innehållet. Men bara för att kritiker och Oscarsdomare råkar gilla en film betyder det inte att du nödvändigtvis kommer att göra det. Så när jag hänvisar till "det bästa innehållet" menar jag det bästa innehållet, enligt din åsikt. Kommer det att kräva att du gör lite forskning innan du bestämmer dig för en premiumstreamingapp? Tja, ja - men jag tror att det kommer att vara väl värt tiden, särskilt med tanke på att du kommer att betala en avgift varje månad för vilken streamingtjänst du än väljer; därför är det viktigt att du vet om appen i fråga har programmering som du sannolikt kommer att njuta av! Annars, vad är poängen?
Om du vill hitta de bästa streamingapparna, se till att de är utformade väl. De ska ha ett snyggt, användarvänligt gränssnitt som också ser bra ut. Ingen vill spendera timmar på att försöka lista ut hur man får tillgång till innehållet i sin streamingapp, särskilt om det är de bästa sakerna där ute. När du väljer en streamingapp, tänk på hur bra den är utformad och om den också ser bra ut.
För det tredje erbjuder de bästa streamingapparna det bästa värdet för dina pengar. Med andra ord vill ingen bryta banken när det gäller deras streamingabonnemang. Och som jag är säker på att du förmodligen redan är väl medveten om kan det finnas en ENORM variation i pris när det gäller de många olika streamingtjänsterna där ute. Vissa är generöst prisvärda och ber bara om $ 5 per månad. Andra kan dock erbjuda ett oöverträffat antal filmer och TV-program (inklusive direktsändningar), men kan köra dina $ 30 eller $ 40 per månad.
Vissa människor föredrar att betala för en streamingapp som erbjuder högkvalitativt originalinnehåll utan annonser, medan andra vill ha en app som ger dem möjlighet att titta på liveprogrammering också. Netflix har funnits länge och har stannat vid samma prispunkt, medan deras bibliotek med tillgängliga titlar har fortsatt att växa. Vissa människor kanske inte gillar att de bara kan titta på förinspelade program på Netflix, så det finns andra streamingappar där ute som också erbjuder liveprogrammering.
Om det låter som du finns det gott om streamingappar att tänka på? Massor som erbjuder både on-demand-filmer och TV-program, samt live-TV och till och med live-sportmatcher. Den som vi kommer att titta på idag är dock en utlöpare av det extremt populära brittiska satellit-TV-nätverket, Sky. Deras premium streaming app Now TV kan vara precis vad du letar efter om du vill ha en solid blandning av live och on-demand streaming (och njuta av att fånga enstaka spel).

Historia

The Sky är en institution i Storbritannien. De släppte sin streamingapp, Now TV, i juli 2012. Först erbjöd streamingtjänsten on-demand filmstreaming och lade till sportinnehåll i mars 2013. I oktober samma år började de också erbjuda TV-underhållningskanaler. Dessa film- och underhållningskanaler är tillgängliga mot en extra månadsavgift. Nu är TV inställd på att vara ett idealiskt alternativ för sladdskärare och ett mycket billigare alternativ för personer som inte redan har en kabeltjänstleverantör.
Idag är Now TV-appen tillgänglig på nästan alla enheter och operativsystem där ute. Du kan njuta av Now TV-appen på Windows, Mac OS, Android, iOS, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Roku, EE TV, Apple TV, Chrome Cast, LG Smart TV, You View, BT TV och på Now TV: s egen Now TV Box. Den enda stora hårdvaran som Now TV-appen inte kan användas på är Amazon Fire TV.

Design

Nu har TV en bra appdesign. Vissa säger att hur det är utformat är bättre än Netflix och Hulu. Det är lätt att använda och ser rent ut. Dessutom introducerar appen färgutbrott som gör att den sticker ut från andra streamingappar.
Jag älskar också hur Now TV-appen är organiserad. Det finns en rullgardinsmeny för hamburgare som möjliggör snabb och enkel åtkomst till alla olika delar av appen. När du inte försöker navigera till ett nytt avsnitt försvinner den menyn helt enkelt och ägnar hela skärmen åt din streaming och surfning av titlar.
Många älskar Now TV-appen och den är inte ensam - Android-användare har gett den ett genomsnittligt användarbetyg på 4.4 av 5 stjärnor i Google Play-butiken. Detta är verkligen sällsynt eftersom Android-användare är mycket kritiska till appar, men den här streamingappen har lyckats få ett så högt betyg. Det visar hur bra det fungerar och hur bra dess design är.

Innehåll

Detta är ett annat område där Now TV-appen sticker ut. Denna app erbjuder on-demand-innehåll som Netflix, liksom möjligheten att titta på live-tv. Tillsammans med massor av blockbuster-filmer och fan-favorit-TV-program, Now TV låter dig betala lite extra per månad för att njuta av specifika live Sky-kanaler också.
Om du är ett sportfan kan du titta på liveevenemang per dag med den här appen. Betala bara en engångsavgift så är du klar! Kostnaden kan snabbt lägga till, men det finns mycket innehåll att välja mellan i denna premiumstreamingapp.

Prissättning och planer

en månadsplan, en årsplan eller en årsplan med ett längre åtagande. Det finns flera planer tillgängliga för användare: en månadsplan, en årsplan eller en årsplan med ett längre åtagande.
Cinema Pass: $ 11.99 per månad, ger tillgång till över 1,000 XNUMX filmer. Underhållningspasset: $ 8.99 per månad, och du får över 300 ?binge-värdiga boxuppsättningar? Barnen passerar: Tusentals barn? visar för $ 3.99 per månad Hayu Pass: Amerikanska reality -tv -program: $ 3.99 per månad Sky Sports Pass: 11 sportkanaler för 33,99 £ / månad, 14,98 £ / vecka eller 9,98 £ för en dag.

Förslag som jag har för tillfället TV-app

Jag tror att det skulle vara bra om Now TV kunde komma på ett sätt att göra sin app billigare för personer med eklektiska intressen. Jag förstår att det finns olika betalningsnivåer för sport och underhållning, men att skära upp olika planer för filmer, TV, barn? innehåll och dokusåpor är absurt för mig. Denna app kan snabbt bli den dyraste på marknaden om du inte är försiktig!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Now TV

now tv

nowtv

now tv app

now tv gratis

now tv login

nowtv com login

NOW TV titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Now TV-appen kan vara en av de mest mångsidiga och omfattande streamingapparna på marknaden idag. Älskar du filmer? Vi har täckt dig. Älskar du tv-program? Vi har tusentals av dem. Älskar du sport? Testa våra olika sportpaket. Oavsett vad du letar efter har vi ett paket med speciellt kuraterat innehåll som väntar på dig. Dessutom är det en av få streamingappar som erbjuder både live- och on-demand-innehåll. Läs min recension av Now TV-appen idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss