Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Nickelodeon titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

NickSplat är en streamingkanal som är värd för VRV. Webbplatsen påstår sig vara värd för enorma mängder nostalgiska titlar och throwbacks. Prissättningen är betydligt billig, men känns fortfarande som för mycket om du inte köper hela paketet för värdens streamingwebbplats. Låt inte deras påståenden om att ha ett massivt bibliotek lura dig; För närvarande finns det bara 8 titlar tillgängliga på webbplatsen.

Nickelodeon

nickelodeon play svenska

nickelodeon play appen

nickelodeon play-appen

gamla nickelodeon program

nickelodeon app

nickelodeon stream

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

nick.tv

90-talets barn jublar! Nickelodeon har nu en utsedd streamingkanal. Du kan hitta program som All That, Catdog och mer på NickSplat. Streamingkanalen är tillgänglig via VRV, som är en streamingtjänst som du kan använda på ditt VR-headset.
Det finns också några specialerbjudanden tillgängliga för prenumeranter. VRV är en strömmande prenumerationstjänst som tillåter användare att komma åt kanaler. Några av de kanaler VRV tillhandahåller är NickSplat, Boomerang, Crunchyroll, Cartoon Hangover, Hidive, Mondo, Rooster Teeth och VRV Select. Det finns flera sätt att prenumerera. Du kan välja vilka kanaler du vill ha individuellt för cirka $ 4.99 per månad eller bunta dem alla för $ 9.99 per månad. Det finns också några specialerbjudanden tillgängliga för prenumeranter.
VRV, moderströmningsvärden för NickSplat's, skapades 2016 som en plats för anime, animering, sci-fi, komik och tekniska fans att ansluta. Under åren har VRV fortsatt att utöka sitt utbud av kanaler med några anmärkningsvärda exklusiva som Shudder och Nerdist. Shudder och Nerdist har dock båda sedan dess lämnat VRV tillsammans med Geek och Sundry och Funimation.

Webbdesign

Jag kan inte hitta det jag letar efter. Webbdesignen på moderstreamingtjänsten är fruktansvärd. Den är gråskalad med några färgklickar och varje kanal har sin egen motsvarande färg. NickSplat är naturligtvis tilldelad orange. Huvudmenyn är en röra - jag kan inte hitta det jag letar efter.
NickSplat-logotypen sitter på en rullgardinsmeny som låter tittarna välja kanal. VRV-logotypen är fram och mitt, och till höger finns symboler som motsvarar bevakningslistan, sökningen och profilen. Tyvärr vet du inte riktigt vad symbolerna betyder om du inte klickar på dem. Vid första anblicken trodde jag att bevakningslistan var en symbol för att visa hela biblioteket.
En rad ikoner sitter under huvudmenyn med ett utvalt program som tar upp större delen av skärmen. Texten som beskriver programmet är i fokus, men jag önskar att bilden var i fokus och beskrivningen dök upp när du svävade över bilden eller lämnade texten tills du klickade på visa. Raden med ikoner under som har ett begränsat antal NickSplat -tv -program.
Det verkar inte finnas någon etablerad rytm eller flöde till matningen på huvudsidan. Grupperingarna av showerna på huvudsidan är inte alfabetiska, och det finns bara en riktig kategori - Populär och uppdaterad. Att sikta igenom programmen från hemsidan kan se kaotiskt ut, men när du klickar på visa allt sorterar det alfabetiskt.

Innehåll

Det mesta av innehållet på NickSplat kanal är endast för prenumeranter, men det finns några program och avsnitt som tittarna kan titta på gratis. VRV, NickSplats värdströmtjänst, är endast tillgänglig i USA just nu.
Nickelodeons hemsida och VRV själva hävdar att det finns ett stort bibliotek med program att titta på på deras hemsida. Tyvärr fann jag att så inte var fallet. Att bläddra igenom hemsidan kan se lovande ut, men när man tittar på hela biblioteket var siffrorna bara inte där.
Tanken på att ha hundratals Nickelodeon-shower att välja mellan får mig på gott humör, medan NickSplats bibliotek med bara åtta titlar får mig att känna mig besviken. Förmodligen låter deras webbplats dig se vilka nya shower som kommer till Nickelodeon, men jag kunde inte hitta något som såg lovande ut. I slutändan är deras bibliotek glest och inte så omfattande som jag hoppades på.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Den här webbplatsens stationära version är inte en trevlig upplevelse. Å ena sidan är webbdesignen funky och intetsägande, medan å andra sidan videorna inte släpar efter och ljudkvaliteten är anständig. Men i det stora systemet faller den här webbplatsen någonstans i mitten. Navigeringen på skrivbordet är förvirrande.
VRV:s mobila webbläsare tar dig till en webbsida där du uppmanas ladda ner appen och skapa ett konto. När jag klickade på NickSplat-kanalen fick det mig att prova en 30-dagars gratis provperiod. Istället laddade jag ner appen.
VRV-mobilappen heter NickSplat och har en ljusgul, svart och vit logotyp och färger. Min första reaktion på appen är positiv. Jag skapade ett konto och det fanns en snygg funktion som gjorde att du kunde skaka din telefon för att få ett slumpmässigt användarnamn. Några av förslagen var mycket smarta och konsten för ikonerna var fantastisk.
Hemsidan för appen är väl sammansatt men NickSplats kanal är fortfarande en röra. Organisationen av bottenmenyn är renare och mer användbar. NickSplat-matningen är dock fortfarande mycket oorganiserad och överallt.

Positiva

Det finns få positiva aspekter av NickSplat. Moderstreamingtjänsten VRV är något jag inte är van vid att se. Designen är inte särskilt användarvänlig. NickSplay-kanalen i sig är inte en bra upplevelse.
En av de få fördelarna med priset är att det är $ 4.99 per månad för bara NickSplat-kanalen. För under fem dollar låter det bra - men det finns en hake. Biblioteket är väldigt litet. Det finns ett alternativ att bunta alla kanaler för $ 9.99, vilket inte är en dålig affär om du gillar innehållet från de andra kanalerna.
Slutligen är det coolaste att några av våra favorit gamla program är tillgängliga just nu. Program som Rocket Power, Catdog, All That, Rocko's Modern Life och några fler är tillgängliga just nu. Det finns inte bara många avsnitt tillgängliga, men några av dem är gratis för personer som inte har prenumerationer. Det är definitivt ett plus.

Negativ

Det finns många problem med NickSplat. Det har varit mer av en irriterande upplevelse än en positiv. Ett stort problem är att roten till de flesta av problemen är svår att lösa.
Jag tror inte att VRV är den bästa streamingtjänsten eftersom deras webbdesign inte är användarvänlig och deras gråskaletema inte är tilltalande.
Webbplatsens navigering är förvirrande. Om du inte vet vad du letar efter tar det några minuter att räkna ut det. Webbplatsens flöde är inte bra; det finns inget mönster för kategorierna eller utvalda program som är blockerade.
Bristen på organisation på NickSplat-kanalen är verkligen frustrerande. Det ser ut som att lite tanke eller ansträngning har lagts på det, och det finns ingen rim eller anledning till huvudflödet. Du kan bara se program om du besöker fliken "visa alla shower", som är alfabetiskt. När du väl kommer dit är det dock ganska organiserat.
En annan fråga är att det belopp du betalat för antalet titlar du får. Det finns för närvarande bara 8 titlar på NickSplat. Nickelodeon och VRV hävdar att det finns ett massivt bibliotek av nostalgisk godhet. Det är dock en underskattning. I min gruva finns ett stort bibliotek uppåt 100 unika titlar, gärna fler.
Jag blev verkligen besviken när jag besökte Nickelodeons hemsida. Färgerna var väldigt tråkiga och saknade livfullhet. Dessutom fanns det inget Splat-konstverk på sidan alls. Det kändes som om all energi hade dränerats från kanalen.

Förbättringar behövs

Det finns många sätt att förbättra NickSplat-strömmen. Några enkla ändringar inkluderar att lägga till fler titlar i strömmen, rotera program regelbundet och lägga till mer grafik för att få kanalen att kännas mer som Nickelodeon.
Om Nickelodeon skulle använda alla titlar som är tillgängliga för dem kan de skapa en bra streamingtjänst.

Sammanfattning

Som NickSplat står nu är det en mardröm. Prissättningen för prenumerationen på kanalen kan vara liten, men det är inte värt det.
Biblioteket med titlar tillgängliga för prenumererade medlemmar på Nickelodeon och VRV är ganska litet, med bara några avsnitt av program tillgängliga åt gången. Denna brist på variation gör det svårt att komma igenom en hel kanaluppställning, och jag skulle inte rekommendera att prenumerera om du bara vill titta på några specifika program. Om inte förbättringar görs rekommenderar jag att du undviker denna streamingtjänst helt och hållet.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Nickelodeon

nickelodeon play svenska

nickelodeon play appen

nickelodeon play-appen

gamla nickelodeon program

nickelodeon app

nickelodeon stream

Nickelodeon titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

NickSplat är en streamingkanal som är värd för VRV. Webbplatsen påstår sig vara värd för enorma mängder nostalgiska titlar och throwbacks. Prissättningen är betydligt billig, men känns fortfarande som för mycket om du inte köper hela paketet för värdens streamingwebbplats. Låt inte deras påståenden om att ha ett massivt bibliotek lura dig; För närvarande finns det bara 8 titlar tillgängliga på webbplatsen.

Om oss     Villkor     Kontakta oss