Champions League
Nu
Champions League
Nu
Champions League
Nu
Eliteserien
Nu
(02.)
1
(15.)
1
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De viktigaste fotbollsmatcherna denna vecka fran mandag till torsdag.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

NFL Game Pass titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

NFL Game Pass är en streamingtjänst som erbjuder fans tillgång till förinspelade spel från NFL. Så fort ett spel sänds blir det tillgängligt i tjänstens enorma och ständigt växande arkiv. Dessutom erbjuder NFL Game Pass några riktigt coola och exklusiva funktioner som kan bli ett måste för alla fans av NFL. Om du är en fotbollsfanatiker rekommenderar jag starkt NFL Game Pass!

NFL Game Pass

nfl game pass pris

nfl game pass sverige

game pass pris

nfl gamepass

nfl gamepass app

nfl gamepass login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Fotbollsexpert Senast uppdaterad: Onsdag, 06.Juli 2022 — 3min read

nflgamepass.com

Amerikansk fotboll är en sport som får fansen upphetsade. Det finns ingen annan liga som kommer i närheten av att underblåsa den nivå av spänning och hängivenhet som NFL gör. När folk går till baren för att titta på spelet tar de vanligtvis några öl och beställer några vingar. Det är ett bra sätt att tillbringa en kväll med vänner. Men vi kan inte alltid fånga spelet. Tyvärr har vi alla liv utanför att titta på fotboll. Alla mindre viktiga saker - som arbete, familj, betydande andra - kan komma i vägen. Om du någonsin har varit tvungen att missa spelet vet du hur hemskt det kan vara. Speciellt med tanke på att spelen sänds live, och utan att DVR-ing det för när du kommer hem, kan det vara mycket svårt att hitta en inspelning av de spel du vill se om du inte kan se dem spela ut i realtid.

NFL Game Pass gör det möjligt för dig att se spelet senare, efter att det har sänts.

Varför bry sig om att komma ikapp med höjdpunkterna på ESPN när du bara kan titta på matchen när du går av jobbet eller om du slutar ta din flickvän ut för en natt på stan? Du kan välja från ett massivt arkiv med förinspelade spel och se till att du inte missar något av händelserna med NFL Game Pass!

Historia

NFL brukade erbjuda gratis strömmar av spel efter att de hade sänts, men 2002 insåg de att de gick miste om vinster och slutade göra det. 2002 var också året då internetradions byst fick full effekt. Detta fick ligan att gå med i Real One Super Pass-systemet - en prenumerationstjänst som brukade tillhandahålla ljudsändningar av spelen på begäran mot en avgift. NFL är naturligtvis inte längre en del av Real One? Men detta drag ledde till att enheten skapade något liknande (om än mycket bättre) för sig själv.

NFL Audio Pass skapades, vilket gör det möjligt för människor att lyssna på alla NFL-spel som redan har hänt online efteråt. Den här funktionen lades precis till i listan över tjänster när League lanserade NFL Game Pass - en allt-i-ett-plattform för video- och ljudströmning online. Idag fungerar NFL Game Pass på samma sätt? Du kan titta på (eller lyssna på) vilken NFL-säsongsmatch som helst så snart dess direktsändning har upphört. Åtminstone är det fallet för nordamerikanska abonnenter. På andra håll kan användare strömma säsongsmatcher live. Men för nordamerikaner kan du bara se live försäsongsmatcher på grund av kontraktskomplikationer med flera stora kabelnät.

Design

Beviljas, den här tjänsten är gratis, men det är inte precis något som kommer att wow dig. Jag tycker inte att NFL Game Passs design är alltför imponerande - i själva verket kan vissa kalla det ganska lat. Allt du får är en svart bakgrund med ett grundläggande gränssnitt - välj spelen till vänster, se spelet till höger (byt uppenbarligen till helskärm om du vill) och se statistik längst ner. Beviljas, den här tjänsten är gratis, men jag tror inte att det är något som kommer att wow dig. Vid närmare eftertanke är kanske lat inte en rättvis bedömning av NFL Game Pass design. Kanske kommer Spartan närmare en korrekt skildring. Det är dock mycket lätt att använda och kräver liten eller ingen inlärningskurva för att bläddra i den som ett proffs. Så om du är den typ av person som inte bryr sig om en tjänst som erbjuder ett snyggt utseende eller några erfarenhetsbaserade klockor och visselpipor, kommer du förmodligen inte att bli störd av NFL Game Pass design ett dugg.

Men om du är som jag, och du verkligen uppskattar den utsökta webbdesignen som finns i NFL Game Pass, kanske det inte är det bästa alternativet för dig. Med det sagt får det jobbet gjort. Och om du är ett seriöst fotbollsfan är chansen stor att du inte bryr dig om mycket utöver att få tillgång till spelen och statistiken så snabbt som möjligt. Så det kan vara rättvist att säga att NFL Game Pass är utformat perfekt för att helt enkelt ansluta sina användare direkt till vad de vill ha - spel, höjdpunkter och statistik ? och det gör det mycket effektivt.

Innehåll

Det är här NFL Game Pass börjar bli riktigt intressant, enligt min mening. Det skulle vara en sak om den här tjänsten helt enkelt erbjöd tidigare sända spel och statistik, men det går utöver det. Användare kommer också att kunna se kondenserade versioner av spel, som har destillerats ner till cirka fyrtio minuter styck, vilket ger dig bara åtgärden ? inget av väntan, inget av halvtidsnonsenserna - bara de tyngsta slagögonblicken. Återigen, för NFL-fansen på språng, game pass är ett måste. Fans kan ställa in livespel genom att strömma ljudet via appen eller webbplatsen. Även om du inte kommer att kunna titta på något av spelen när de inträffar, är detta bättre än ingenting eftersom allt är bättre än ingenting när det gäller att följa ett stort spel.

Det finns några spännande bonusfunktioner med NFL Game Pass, till exempel möjligheten att se kommentarer på spelhjul som tidigare var exklusiva för användare. En av mina favoriter är det faktum att du kan bryta ner kända pjäser och spel, ner för ner, med de mest kunniga spelarna och tränarna som förklarar varje steg på vägen. Dessutom finns det ett robust arkiv med några av de mest legendariska spelen i NFL-historien när som helst på dygnet eller dagen på året. Denna tjänst saknas inte när det gäller funktioner.

Skrivbords- och mobilupplevelse

NFL Game Pass fungerar bra på alla enheter, strömmande innehåll på bärbar dator, stationär dator, telefon, surfplatta, Roku eller smart TV utan problem. Gränssnittet är användarvänligt och designen är densamma på alla enheter.

Prissättning och planer

En bra sak med NFL Game Pass är att det erbjuder en gratis provperiod! Detta är något som är mycket sällsynt i världen av sportströmningstjänster, eftersom du inte kan registrera dig för tjänsten för att titta på ett enda spel gratis och sedan avbryta. Så det finns verkligen ingen anledning att inte prova - särskilt eftersom du alltid kan avbryta om du inte gillar det. Om du till och med är lite nyfiken på den här tjänsten rekommenderar jag starkt att du testar den i en vecka! Om du bestämmer dig för att fortsätta din prenumeration på NFL Game Pass kostar det $ 24.95 per månad. Du kan avbryta när som helst utan straff. När du jämför den här tjänsten med andra streamingalternativ är det inte billigt. Men om du är ett seriöst fotbollsfan eller är en hardcore fantasy fotbollsspelare är det värt att prova för provperioden.

Förslag som jag har för NFL Game Pass

Jag tror att en prenumerationsavgift på $ 15 / månad för NFL Game Pass skulle vara mer lämplig. Om det naturligtvis inte finns live-spel under säsongen som sänds. I så fall kan det aktuella priset vara värt det.

Slutsats

Om du är ett fotbollsfan kanske du vill överväga att registrera dig för NFL Game Pass. Jag tror dock att det bara är för de mest dedikerade fansen som är villiga att betala $ 25 / månad för de nischfunktioner som denna tjänst erbjuder.

Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser + NFL Game Pass
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser + NFL Game Pass
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser + NFL Game Pass
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

NFL Game Pass

nfl game pass pris

nfl game pass sverige

game pass pris

nfl gamepass

nfl gamepass app

nfl gamepass login

NFL Game Pass titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

NFL Game Pass är en streamingtjänst som erbjuder fans tillgång till förinspelade spel från NFL. Så fort ett spel sänds blir det tillgängligt i tjänstens enorma och ständigt växande arkiv. Dessutom erbjuder NFL Game Pass några riktigt coola och exklusiva funktioner som kan bli ett måste för alla fans av NFL. Om du är en fotbollsfanatiker rekommenderar jag starkt NFL Game Pass!

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Om oss    Villkor     Kontakta oss