Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

MyDramaList titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Min dramalista kan bara vara den bästa filmrecensionssajten som du aldrig har hört talas om. Om du älskar asiatiska filmer och tv är My Drama List förmodligen den enda filmrecensions- och betygssidan du någonsin kommer att behöva, kamma filmrecensioner, betyg och personlig organisation med imponerande sociala mediefunktioner. Om du letar efter den bästa online-communityn för att diskutera asiatisk film, leta inte längre. Kom och läs min recension idag för att lära dig mer!

Mydramalist

mydramalist

my drama list app ios

dramalist

my drama list

mydramalist app

mydramalist login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mydramalist.com

Känner du någonsin att världen av filmbetyg och recensionssajter blir lite inaktuell? Jag menar, tänk på det - när du vill lära dig mer om en film eller få en känsla av om det är eller inte är värt att titta på, vilka webbplatser brukar du besöka? Ruttna tomater? IMDb? Kanske en sajt som New York Times eller Roger och Ebert om du är sugen på att läsa en fullfjädrad riktig filmrecension? Jag vet inte om dig, men jag tror inte att samma gamla filmrecensionssidor verkligen skär det för mig längre.
Jag har blivit lite trött på de vanliga "bästa filmrecensionssidorna". Jag menar, visst, Rotten Tomatoes och IMDb kan vara bra resurser för att snabbt få en känsla för hur folk i allmänhet kände för en film, men det är ungefär där konversationen slutar. Jag menar, visst, jag skulle kunna följa upp och titta på varje enskild recension, men det finns fortfarande något av en koppling i det. Jag läser bara en persons tankar om en film, ibland år efter det faktum. Det är mest en passiv process.
Nyligen har jag längtat efter något djupare än bara information och filmbetyg. Jag vill vara omgiven av likasinnade människor som kan ha djupgående diskussioner om mina favoritfilmer och TV-program, hålla sig uppdaterade om de senaste nyheterna och dela sina egna åsikter. Den bästa filmrecensionssajten för mig kommer att vara en som ger en känsla av gemenskap, kamratskap och kamratskap - inte bara information och betyg.
IMDb och Rotten Tomatoes är ofta partiska mot västerländska filmer och TV-program. Jag är ett stort av asiatiska filmer, men jag ser ofta inte dem nämnas på dessa webbplatser. Japanska, kinesiska och koreanska filmer är enormt populära över hela världen, men de verkar inte få så mycket uppmärksamhet på några av de bästa recensionssidorna jag har sett.
Om du letar efter en bra webbplats för att granska asiatiska filmer och tv är min bästa rekommendation My Drama List. Det är inte en ny webbplats på något sätt, men det är en jag bara har upptäckt och det har verkligen imponerat på mig. Det är som om någon äntligen gav mig den perfekta filmrecensionssidan.
My Drama List är en fantastisk webbplats som kombinerar allt vi älskar med de bästa filmrecensionssidorna, som Rotten Tomatoes, IMDb och sociala nätverkssajter. Det är ungefär som en kombination av alla dessa saker som rullas in i en!
Detta är bra nyheter för ett av asiatisk film, eftersom My Drama List enbart ägnas åt denna underavdelning av bio, vilket gör den till en av de mest tätt sammansvetsade filmrecensionsgemenskaperna på webben idag.
Min dramalistas slogan är "Organisera, upptäck, diskutera asiatiska filmer." Det är en enkel premiss, visst, men ändå en djup gemenskap. Är My Drama List faktiskt den bästa filmrecensionssajten för dig? Låt oss dyka in och titta närmare på allt det har att erbjuda för att ta reda på det.

Historia

Det är fantastiskt att jag inte har hört talas om My Drama List förrän nyligen, eftersom det har funnits sedan 2011. Som ett ivrigt av asiatiskt drama och en professionell filmströmmande webbplatsgranskare kan jag inte tro att denna otroliga webbplats och online-community har lyckats flyga under min radar så länge. Alltid bättre sent än aldrig, eller hur?
Intressant nog är webbplatsen fortfarande i beta-läge. Det kan vara därför jag inte hittade den. Tydligen är människorna bakom My Drama Lists perfektionister och känner sig inte bekväma med att officiellt lansera My Drama List förrän den uppfyller deras (mycket höga) förväntningar. Som det står på webbplatsens Om-sida: "För närvarande är webbplatsen fortfarande i Beta-läge, eftersom den inte är perfekt (eftersom vi alla vet att perfektion är möjlig?)."
Trots att webbplatsen är live och tillgänglig klagar vissa människor på att den inte uppfyller deras behov. Vissa användare säger att webbplatsen är svår att navigera och saknar funktioner som skulle göra den mer användarvänlig. Dessutom känner vissa människor att webbplatsen inte har ett stort urval av filmer eller serier att granska. Trots denna kritik är webbplatsen My Drama List fortfarande en av de mest populära asiatiska filmrecensionssidorna på internet idag.

Design

Jag har lite blandade känslor om användargränssnittet för My Drama List. Jag gillar att det är rent och lätt att navigera, men jag är inte säker på att det erbjuder den bästa filmrecensionswebbplatslayouten som jag någonsin har sett.
Det är lite kaotiskt, men inte så mycket att en förstagångsbesökare inte skulle kunna räkna ut hur man använder den. Det sträcker sig över den linjen att vara intuitiv nog för nya användare, men lämnar fortfarande mycket att önska. Webbplatsens organisationsstruktur tror jag är ett förbättringsområde. Som det ser ut nu hittar du nyheter och redaktionella artiklar helt enkelt listade i en kolumn som sträcker sig över mitten av sidan. Du kan filtrera detta genom att klicka på antingen utvalda, senaste eller redaktionella. Jag skulle föredra att se dessa uppdelade i tydligt differentierade avsnitt.
Till höger om denna kolumn finns ytterligare kolumner, vilket bidrar till den något oorganiserade karaktären hos webbplatsdesignen som jag talar om. Här hittar du populära röstlistor, toppsändningsprogram, kommande shower, senaste recensioner och mest populära program. Återigen är det inte omöjligt att hitta det du letar efter, men jag tror att webbplatsen kan göras mycket lättare att navigera, mycket bättre organiserad.
Webbplatsens menyrad på My Drama List går långt. Du kan välja Hem, Utforska, Community eller Kalender för att komma åt uttömmande rullgardinsmenyer och snabbt hitta det avsnitt du önskar. Jag önskar bara att denna uppmärksamhet på detaljer också kunde ägnas åt de centrala delarna av hemsidan.

Innehåll och funktioner

Jag har redan sagt att My Drama List är som IMDb eller Rotten Tomatoes, men förstärkt med ett mycket bättre samhälle. Faktum är att samhället definitivt är kärnan i det som gör den här filmrecensionssidan så bra. Samhället är kunnigt, vänligt och mycket aktivt. De flesta film- och seriesidor har hundratals kommentarer. Varje kommentar kan besvaras och/eller ?gillas.? Du skulle vara hårt pressad, tror jag, för att hitta en bättre gemenskap tillägnad asiatiska filmer och TV-serier.
Dessutom är användarprofiler detaljerade, vilket ytterligare stärker webbplatsens sociala medieaspekter. Bläddra bland varje användares flöden, recensioner, rekommendationer, listor, artiklar, statistik med mera. Användarstatistik kommer till och med med cool grafik för att representera hur de spenderar sin tid på webbplatsen. För att slutföra de sociala mediekomponenterna i My Drama List kan du lägga till vänner och skicka direktmeddelanden för mer djupgående samtal.
Även om du inte bryr dig så mycket om att vara en del av en sådan fantastisk gemenskap av asiatiska filmfans, är My Drama List fortfarande en av de bästa filmrecensionssidorna där ute. Webbplatsen består av en enorm databas med japanska, kinesiska och koreanska filmer och serierecensioner, betyg och information. Detta är en webbplats som alla fans av asiatiska medier behöver veta om, omedelbart!

Mobil och stationär upplevelse

Det verkar inte finnas någon mobilapp tillgänglig från och med nu, men webbplatsen är väl optimerad för mobila enheter. Du kan läsa filmrecensioner, betygsätta program och hålla jämna steg med samhället oavsett var du är. Annonser kan dock vara irriterande.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mydramalist

mydramalist

my drama list app ios

dramalist

my drama list

mydramalist app

mydramalist login

MyDramaList titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Min dramalista kan bara vara den bästa filmrecensionssajten som du aldrig har hört talas om. Om du älskar asiatiska filmer och tv är My Drama List förmodligen den enda filmrecensions- och betygssidan du någonsin kommer att behöva, kamma filmrecensioner, betyg och personlig organisation med imponerande sociala mediefunktioner. Om du letar efter den bästa online-communityn för att diskutera asiatisk film, leta inte längre. Kom och läs min recension idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss