Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mubi titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Mubi.com kan bara vara den bästa filmstreamingtjänsten som du aldrig har hört talas om! Mubi erbjuder en expertkuraterad filmströmningsupplevelse till skillnad från alla andra, och är en spännande ny och unik premiumfilmströmningswebbplats. Med bara de bästa kultklassikerna och samtida mästerverk är Mubi perfekt för den inre filmfantasten i dig. Kom och kolla in min recension av denna unika webbplats idag för att lära dig mer om varför jag tycker att det är ett så bra val för filmälskare!

Mubi

mubi sverige

mubi pris

mubi login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mubi.com

Tror du att det bara är jag, eller börjar andra människor bli lite trötta på samma gamla innehåll från premiumstreamingtjänsterna? Oavsett om det är Netflix, Hulu, Prime Video eller till och med nyare tjänster som Peacock - det känns som om det finns alldeles för mycket överlappning idag (särskilt jämfört med varje tjänsts ursprungliga innehåll). Det pågår bara för mycket upprepning (förutom varje tjänsts ursprungliga innehåll förstås).
Jag tror inte att många av de mest populära premiumstreamingtjänsterna är så bra när det gäller kvalitet. Netflix verkar växla mellan att släppa fantastiska filmer som får utmärkelser och producera skräp som inte ens förtjänar att kallas en trailer.
Med streamingtjänster som Netflix och Hulu som nu tillgodoser ett bredare utbud av tittare med mer vanligt innehåll verkar det som om det finns en växande trend att visa mindre substantiellt innehåll till förmån för fler visningar. För varje kvalitetsprogram som Queen's Gambit finns det till synes fem Turn Up Charlies som knappt har något intresse för tittarna.
Jag pratar naturligtvis om Mubi, streamingtjänsten som bara är för de allvarligaste cinephiles runt om i världen. Om du aldrig har hört talas om Mubi tidigare, förbered dig på att göra lite utrymme i din månatliga streamingbudget för vad som bara kan vara den bästa filmströmmingssajten av dem alla - så länge vi kan använda termen ?best? att betyda en streamingwebbplats som specialiserat sig på att bara tillhandahålla de bästa filmerna.
Ubis kurationsteam väljer bara de bästa filmerna från legendariska och kommande filmskapare som ska visas upp på deras webbplats. De är stolta över sin expertis när det gäller att välja de bästa filmerna från hela världen.
Vissa människor kan säga att Mubi är en anti-Netflix eftersom deras strategi handlar om kvalitet istället för kvantitet. Mubi har ett stort urval av filmer, men de bryr sig mest om filmer av bästa kvalitet och originalinnehåll.
Mubi lägger till en ny film till sin tjänst varje dag, så du kommer aldrig att få slut på högkvalitativt innehåll att titta på. Låt oss faktiskt inte använda ordet "innehåll". Netflix lägger ut "innehåll", medan Mubi producerar kapital-F-filmer. Om du är trött på subpar kanske det är dags att du prenumererar på en premiumstreamingtjänst som gör genialitet till sin M.O.
Det finns många faktorer att tänka på när du väljer en ny streamingtjänst, och numera finns det så många att välja mellan. Det kan vara svårt att bestämma vilken som är bäst för dig, men låt oss ge Mubi ett försök och se vad den har att erbjuda.

Historia

Mubi var tidigare känd som The Auteurs, och är en filmströmmingssajt som grundades 2007 av Efe Cakarel. Han började arbeta med Mubi efter att ha blivit besviken över att han inte kunde se In the Mood for Love en dag medan han var på ett kafet© i Tokyo.
Mubi, en distributör och producent av filmer, grundades 2013 av Alexandra Patsavas och Michael Patsavas. De erbjuder en kuraterad filmupplevelse med produktionskrediter till Mubi sett i Port Authority, Farewell Armor, Tickled och Our Men. Mubi fokuserar på att ge en förhöjd filmströmningsupplevelse med en ny personalkurerad film per dag.

Design

Mubi har ett gränssnitt som är lika snyggt, dynamiskt och användarvänligt som några av de största streamingtjänsterna i blocket. Med ett svart, vitt och grått tema dyker filmminiatyrer upp. Du hittar ett sökfält, navigeringsmeny och en överflödesmeny som innehåller många inställningar och funktioner om du behöver dem. Huvudmenyn erbjuder dock 5 val: Nu visar, bibliotek, flöde, anteckningsbok och din profil. Då och då kan det också finnas en Live-flik (för de tillfällen då Mubi är värd för livestreamade evenemang).
Slutligen, nedanför är filmens betyg och recensioner. Överst i Now Showing hittar du dagens film. Nedan finns flera avsnitt av sidscrollande filmminiatyrer att välja mellan, åtskilda efter kategori (som är det anpassade med premium streamingwebbplatsdesign). Slutligen, nedanför är filmens betyg och recensioner.
Jag gillar Mubi-designen - den är intuitiv, användarvänlig och den ser bra ut. Det gör allt som bra design ska göra: det gör det enkelt att komma åt webbplatsens många funktioner.

Innehåll och funktioner

Dessutom erbjuder webbplatsen också en mängd olika resurser för filmfantaster. Om du letar efter information om en viss film- eller filmgenre har Mubi täckt dig. Slutligen erbjuder Mubi användarna möjligheten att betygsätta och granska allt innehåll som de ser. På tal om det finns många bra funktioner om Mubi. För det första, som jag nämnde tidigare, är Mubi värd för sina egna livestreamade evenemang. Det innebär att du som medlem får ett meddelande om när dessa händelser kommer att inträffa. I allmänhet inkluderar dessa evenemang prisutdelningar, filmfestivalfilmer och mer. Dessutom har Mubi en mängd olika resurser för filmfantaster. Om du letar efter information om en viss film- eller filmgenre har Mubi täckt dig. Slutligen erbjuder Mubi användarna möjligheten att betygsätta och granska allt innehåll de ser.
Mubi har också sociala funktioner som är oöverträffade i filmströmningsutrymmet. Två sådana nya funktioner inkluderar The Notebook och Feed. Flödet, som du hittar på alla gamla sociala medier, är ett liveflöde av inlägg på sociala medier och användarrecensioner av Mubi-filmer. Även om detta inte visar sig vara den mest användbara funktionen när det gäller att upptäcka nytt innehåll, är det roligt och lägger till en viss nivå av gemenskap till Mubi som jag har längtat efter i andra filmströmningstjänster.
Anteckningsboken är en inbyggd filmblogg som ger recensioner och redaktionellt innehåll skrivet av filmfantasterna som arbetar på Mubi. Detta lägger till ett trevligt extra lager till Mubi-upplevelsen, vilket ger expertinsikt i vad och hur man tittar.
Din profil på Mubi är mycket kraftfull och du kan komma åt många olika funktioner på den. Du kan till exempel se din bevakningslista, betyg, recensioner och favoritlista. Detta är bra för att hitta innehåll att titta på eller läsa recensioner av filmer som du kanske är intresserad av. Om du vill att dina filmutlåtanden ska förbli privata tillåter Mubi dig att göra det också.

Mobil och stationär upplevelse

Mubi är tillgängligt på många enheter, inklusive stationära datorer, smartphones, smarta TV-apparater och mer. Det är alltid lätt att komma åt dina favorit Mubi klassiker, oavsett var du är.
IOS-mobilappen är fantastisk! Det är smidigt, intuitivt, snabbt och felfritt - vilket förmodligen förklarar dess genomsnittliga betyg på 4.8 på App Store. Dessutom kan du ladda ner filmer till din telefon och titta på dem när du är utan WIFI eller mobiltjänst.

Prissättning och planer

Om du är på staketet om du ska registrera dig för Mubi eller inte, finns det en gratis 7-dagars provperiod. Om du i slutet av den tiden inte tror att det är för dig, ingen stor sak - avbryt bara inom den första veckan och det finns ingen kostnad. Men om du efter att ha provat Mubi bestämmer dig för att det passar perfekt för dig, kommer det att kosta $ 10.99 / månad. Alternativt, förbinder dig till 1 år får du 36% rabatt och kommer till $ 83.88 / år.
Studenter kan prenumerera på Mubi för bara $ 6.99 / månad, vilket erbjuder hela tjänstens omfattning till denna rabatterade ränta.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mubi

mubi sverige

mubi pris

mubi login

Mubi titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Mubi.com kan bara vara den bästa filmstreamingtjänsten som du aldrig har hört talas om! Mubi erbjuder en expertkuraterad filmströmningsupplevelse till skillnad från alla andra, och är en spännande ny och unik premiumfilmströmningswebbplats. Med bara de bästa kultklassikerna och samtida mästerverk är Mubi perfekt för den inre filmfantasten i dig. Kom och kolla in min recension av denna unika webbplats idag för att lära dig mer om varför jag tycker att det är ett så bra val för filmälskare!

Om oss     Villkor     Kontakta oss