Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

MovieZine titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Moviezine.se är inte din genomsnittliga filmrecensionswebbplats. Det är mer som en blandning av många olika saker - en bra filmrecensionssida, men också en nyhetssajt, en databas och en online-community, för att bara nämna några. Om du är nyfiken på den här webbplatsen rekommenderar jag att du läser hela min recension idag!

Moviezine

movie zine

bet365 skådespelare

moviezine

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

moviezine.se

Filmzine är svaret på frågan om vad som skulle hända om Rotten Tomatoes och IMDb fick ett svenskt kärleksbarn. Det är en del filmgranskningswebbplats, en del filmklassificeringswebbplats, en del film- och skådespelardatabas, en del underhållningsnyhetssajt och en del socialt nätverk för filmälskare.
Denna filmgranskningswebbplats har sett mycket tillväxt sedan lanseringen 2003. Från och med 2014 hade den 500 000 unika månatliga besökare. Webbplatsen anser sig vara mer än bara en bra filmrecensionswebbplats; det är en online-tidning. Och från och med 2012 började Movie Zine publicera en gratis papperstidning för att följa med webbplatsen. Nya nummer släpptes var tredje månad då.
Så som du kan se är Movie Zine inte lätt kategoriserad. Det är många saker på en gång. Erbjuder användarbetyg och recensioner tillsammans med professionella, officiella, detta är en filmgranskningswebbplats för den avslappnade filmbesökaren och den kräsnaste filmstudenten. Oavsett om du vill läsa recensioner, betygsätta filmer själv eller följa dina favoritfilmer, filmskapare och skådespelare, har denna svenska webbplats potential att bli din nya go-to-resurs för filmkritik, samhälle och nyheter.
Så mycket att täcka, dock. Jag vill inte slösa bort din tid. Låt oss gå direkt till det då. Låt oss se om Movie Zine kan vara den bästa filmrecensionssajten för dig!

Design

Jag gillar verkligen designen på Movie Zines hemsida. Det är snyggt, intuitivt, välorganiserat och användarvänligt. Den här webbplatsen har många av de funktioner som jag vill ha från en bra filmgranskningswebbplats. Det fungerar bra som ett arkiv med recensioner och skådespelardatabas, underhållningsnyhetssajt och mer. Layouten är lätt att använda och ser väldigt bra ut. Jag har sett massor av filmrecensionswebbplatser som är röriga, kaotiska och helt enkelt röriga, men Movie Zines gränssnitt är i huvudsak perfekt.
Jag gillar verkligen designen av Movie Zine. I början av att diskutera deras webbplatsdesign och användarupplevelse mer ingående kan jag inte nog betona hur skarp och på en mycket grundläggande nivå hur estetiskt tilltalande den här porrsidan är. Det kanske inte verkar som om en webbplats ytliga utseende påverkar användarupplevelsen så direkt som till exempel layout eller funktionalitet, men det gör en enorm skillnad. Webbplatsens vita bakgrund, smarta användning av negativt utrymme och svart och krickt tema ger den både en känsla av distinkt varumärke och ett professionellt utseende.
Nu när vi har fått det ur vägen, låt oss prata om de mer praktiska elementen i MovieZines webbplatsdesign som gör det till en av de bästa filmrecensionssidorna på webben. Det bästa stället att börja kanske skulle vara webbplatsens menyrad som naturligtvis ligger högst upp på varje sida. Detta ger inte bara ett extremt bekvämt och praktiskt sätt att snabbt bläddra igenom hela webbplatsen, men detta erbjuder också ett dynamiskt erfarenhetselement.
När du bläddrar ner på sidan svänger hela webbplatsens menyrad smidigt något åt höger och ersätter bannern som sitter ovanför den när du är högst upp på sidan. Movie Zine-logotypen flyttas också sömlöst från den här bannern till menyraden. Återigen kan detta verka som en liten detalj, men enligt min mening är det ofta de små sakerna som gör en värld av skillnad. Hoppa omedelbart runt på denna stora webbplats genom att klicka på nyheter, recensioner, kalender, "biotopen", trailers, streamingtips, butik och mer.
Hemsidan för Movie Zine består av rutor och lådor, var och en innehåller snyggt organiserat innehåll. Det sätt på vilket dessa rutor och lådor är ordnade ger en underbar känsla av tempo och intriger till webbplatsen. Många filmrecensionssajter saknar enligt min mening denna känsla av tempo och intriger. Movie Zine gör ett bra jobb med att erbjuda mycket innehåll utan att det känns rörigt eller som om något konkurrerar för mycket om din uppmärksamhet.
Själva filminfosidorna är också bra gjorda. Ovanför dessa sidor hittar du en banner som fungerar som en länk till filmens trailer. Det här är en smart idé, men om jag bara kan vara lite kräsen ett ögonblick tror jag att det här är en missad möjlighet. När jag först noterade ?play? -knappen mitt i bannern antog jag att bannern helt enkelt skulle börja spela trailern; eller åtminstone att det skulle ge en popup-mediaspelare. Istället kommer du dock till en separat sida specifikt för trailern. Återigen är det inte en stor sak, men med så lite att klaga på på den här filmrecensionssidan var jag tvungen att hitta något, eller hur?
Resten av filminformationssidorna presenterar det varumärket Movie Zine-layouten jag pratade om - bra tempo, tydliga etiketter och lätt att navigera. Bläddra i rollistan, bildgalleriet, filmnyheterna, den officiella Movie Zine-recensionen, användarrecensioner, betyg och till och med IMDb-poängen för filmen. Denna webbplats är utmärkt utformad och integrerad. Okej, jag ska sluta forsa nu, jag lovar.

Innehåll och funktioner

Movie Zine är en bra recensionssida med många funktioner som hjälper dig att få den information du behöver om filmer. Du kan betygsätta filmer, följa filmer, följa skådespelare, ?gilla? skådespelare, granska filmer och prata om dem med andra användare. Om du är van vid att använda en av de populära filmbetygs- och recensionssidorna, som Rotten Tomatoes eller IMDb, är det dags att kolla in Movie Zine. Den har alla funktioner på de bästa webbplatserna i kombination med några extrafunktioner som gör det ännu bättre.
Vad jag menar med detta är att Movie Zine är som IMDb, en enorm film- och skådespelardatabas. Men det har också ett "användarbetyg" som liknar Rotten Tomatoes. Detta är användbart eftersom det ger två viktiga perspektiv på varje film. Vad de "professionella" filmkritikerna har att säga kontra vad tillfälliga biobesökare och entusiaster tycker om det. Jag gillar hur detta demokratiserar och decentraliserar filmkritik - en annan anledning till att Movie Zine snabbt blir en av de bästa filmrecensionssidorna i mitt sinne.
Som jag redan har nämnt erbjuder Movie Zine också några lätta sociala mediefunktioner, till exempel att "gilla" och följa skådespelare, filmer etc. Movie Zine-gemenskapen är dock inte riktigt lika aktiv eller utbredd som andra liknande filmrecensionssajter där ute. Men det är inte heller en spökstad. Det finns naturligtvis förmåner till ett mindre samhälle. På Movie Zine är diskussionerna inte överdrivna eller överfulla. Alla har en röst att höra.
Dessutom är Movie Zine en bra resurs för underhållningsnyheter, ta reda på vilka streamingtjänster som har vissa filmer (tack vare avsnittet "streamingtips" på webbplatsen) och delta i konversationer med likasinnade filmälskare tack vare webbplatsens forum. Det finns till och med en butik där du kan köpa filmrelaterade kläder och memorabilia.
Även om jag verkligen gillar Movie Zine-recensionerna måste jag säga att jag är lite besviken över deras innehåll. Helst skulle en bra filmgranskningssida ha mer djupgående analys av varje film.
Många filmrecensioner på den här webbplatsen är ganska korta, som sex eller sju stycken. Även om detta kan vara en styrka för vissa (jag förstår att inte alla är så långrandiga som jag), föredrar jag att mina filmrecensioner snedvrider mer litterära, mer frågande, mer substantiella. Jag tror också att den här filmgranskningssidan kan dra nytta av att utöka sin personal av författare (och, ja, jag är tillgänglig). Det finns bara en handfull röster som kritiserar alla filmer.

Mobil och stationär upplevelse

Sammantaget är mobilwebbplatsen ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om alla de senaste filmrecensionerna. Movie Zine erbjuder inte en mobilapp, vilket är ganska sällsynt för även den bästa filmrecensionssidan. Med detta sagt är den mobila webbplatsupplevelsen perfekt optimerad och eftermonterad för mindre skärmar. Movie Zine är lika roligt att använda på din mobila enhet som på din stationära eller bärbara dator. Det kommer att finnas några annonser här och där, men detta kan förväntas med alla gratis onlinetjänster. Sammantaget är mobilwebbplatsen ett utmärkt sätt att hålla sig uppdaterad om alla de senaste filmrecensionerna.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Moviezine

movie zine

bet365 skådespelare

moviezine

MovieZine titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Moviezine.se är inte din genomsnittliga filmrecensionswebbplats. Det är mer som en blandning av många olika saker - en bra filmrecensionssida, men också en nyhetssajt, en databas och en online-community, för att bara nämna några. Om du är nyfiken på den här webbplatsen rekommenderar jag att du läser hela min recension idag!

Om oss     Villkor     Kontakta oss