Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mixer titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Meta: Mixer är en streamingplattform för videospel. Det gör att streamers och tittare kan ansluta i realtid. Webbplatsen har hundratals innehållsskapare som strömmar spel. Plattformen tillåter riktiga människor att ställa in och skapa sina egna strömmar. Webbplatsen växer snabbt och ger en stor källa till underhållning. Det finns några brister, men totalt sett är Mixer en underbar webbplats.

Mixer

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mixer.com

Mixer är en streamingplattform som spelare kan använda för att titta på videor av andra som spelar videospel. Under de senaste åren har Mixer intensifierat sitt spel, och fler streamers har bytt till webbplatsen nyligen. Mixer skiljer sig från Twitch, men på ett bra sätt!
År 2017 samarbetade Beam med Microsoft och döpte om sin streamingwebbplats mixer. De gjorde en större designöversyn på logotypen, som nu känns igen på olika plattformar.
En av de största överraskningarna som företaget har dragit av är att landa en affär med Ninja, en populär streamer. Han tecknade med Mixer den 1 augusti 2019 och har sedan dess streamat exklusivt på Mixer, vilket driver upp trafiken avsevärt för webbplatsen.

Webbdesign

Jag älskar designen av Mixer eftersom den är så enkel och lätt att navigera. Det flyter snyggt och är väldigt riktat, vilket gör det till en bra plattform för alla som försöker titta på strömmande videospel.
En annan bra sak med Mixer är dess konsekventa design. Jämför detta med de olika designerna för stationära plattformar kontra mobila. Medan Mixer ser väldigt lika ut på båda versionerna.
Sidans organisation faller i mitten. De första kategorierna är bra. Att bläddra för att se fler kategorier är inte dåligt och låter dig se en mängd streamers. Jag gillar dock underkategorier att filtrera igenom. Detta är dock mest en personlig preferens.

Innehåll

Även omMixers primära fokus definitivt är videospel, finns det några streamers som gör flera saker som cosplay, spela videospel och visa konstverk som pågår. Vissa människor har klagat på att innehållet på Mixer är för varierat, men det verkar totalt sett vara en bra plattform för streaming.
Plattformen erbjuder e-handel som heter "Ember" för att stödja favoritskapare. Det finns också prenumerationer. En bra egenskap hos strömmande webbplatser som "Mixer" är att du kan interagera med dina favoritinternetpersonligheter i realtid.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Jag tyckte att skrivbordswebbplatsen var mycket användarvänlig. Det blå färgschemat är glädjande för ögonen, och kategorierna är lätta att rulla ner. Utvalda, Partner Spotlight och Up and Coming är några av de kategorier du hittar. Om du vill sortera igenom dina favoritspel är fliken Spel lätt att hitta. Den inbyggda brose-funktionen erbjuder en guide till de bästa strömmarna i realtid.
Den mobila surfupplevelsen är mycket lik den stationära webbläsaren. Appen är väl optimerad för mobil användning och upprätthåller varumärket. Konsistensen i designen mellan alla versioner är stor! Upplägget i appen frågar tittarna om deras likes och ger rekommendationer baserade på dem, vilket är en annan cool funktion.

Positiva

Sammantaget tycker jag att Mixer gör ett bra jobb med att designa sin webbplats. Det finns många positiva saker med Mixer. För det första är deras webbdesign bra och lätt att använda. Kategorierna är enkla och uppdelade på fliken Spel. Detta gör det enkelt att surfa på populära strömmar. Dessutom placerar webbplatsen alla toppströmmar på en central plats - fliken Bläddra. Sammantaget tycker jag att Mixer gör ett bra jobb med att designa sin webbplats.
Det finns inga annonser när du använder Mixer, vilket är en välbehövlig lättnad jämfört med webbplatser som ständigt kör annonser. Om webbplatsen behåller den här funktionen kommer det att vara ett bra tillägg.
Streama på Mixer! Det är superenkelt att skapa ett konto och börja sända ditt favoritinnehåll. Det finns massor av genrer och kategorier att välja mellan, så oavsett om du är en streaming nybörjare eller ett proffs, har Mixer något för dig. Gemenskapen är super välkomnande, och jag har haft bra interaktioner med dem hittills.
En av mina favoritfunktioner om Mixer är att den har markerat kategorier för partnerstreamers. Varje streamer har sin egen lilla sektion att bläddra igenom, vilket är bra eftersom jag kan undvika att spela mina spel med dem och se deras professionella headshots istället! Profilerna ser också väldigt bra sammansatta ut.
Slutligen är Mixers subs mycket prisvärda. Ett enkelt sätt att stödja innehållsskapare är att prenumerera på dem. För endast $ 4.99 tittare kan göra ett köp och låsa upp saker som uttryckssymboler och andra speciella sätt att interagera i chatten.

Negativ

Trots att det är en kommande webbplats har Mixer lite växtvärk. Det finns fortfarande några funktioner i beta-läge, och det ser ut som att teamet fortfarande räknar ut några saker. Majoriteten av de negativa uttalanden jag har om plattformen beror på växtvärk.
Sökfältet på målsidan är inte lätt att känna igen, vilket gör det till ett problem för mig. Om du börjar bläddra ner på sidan visas den i det högra hörnet och svävar. Ett annat sätt att hitta sökningen genom att klicka på bläddringsfältet eller spelkategorin.
Mångfalden av innehåll på webbplatsen är lite begränsad. Nästan alla kategorier är relaterade till videospel. Några av de mer populära spelen saknar dock streamers. Detta beror till stor del på plattformens växande popularitet. Om företaget fortsätter att fokusera på stora namn streamers, kommer fler tittare sannolikt att konvertera. Jag hoppas att mångfalden av strömmar kommer att öka snart. Jag skulle vilja se fler artister, cosplayers och crafters online. Jag skulle också vilja se fler bordsspel på webbplatsen.
Jag har ett litet klagomål om bristen på censur. Jag är inte säker på om alla strömmar är så här eller inte, men vid ett par tillfällen såg jag några förbannelseord dyka upp i chatten. Det här är ingen stor sak för mig, eftersom jag är vuxen. Men om plattformen vill marknadsföra sig som en webbplats för alla är censurering till viss del nödvändig.

Förbättringar behövs

Webbplatsen kan använda mer trafik för att förbättra dess prestanda. Det kommer dock sannolikt att ta lite tid innan detta händer.
En annan stor förbättring för Mixer skulle vara att underteckna fler stora namn streamers. Företaget bör inte bara förlita sig på de få större namn som de har. Att aktivt övertyga andra stora streamers att använda sin webbplats exklusivt skulle vara bra. Återigen, eftersom företaget växer är detta en uppgift som kommer att ta tid. Jag är säker på att Mixer redan arbetar med detta och det kommer bara att ta lite tid tills vi ser fördelarna.
Slutligen skulle jag gärna vilja ha mer variation i innehållet. Över sextio procent av strömmarna på Twitch är videospel, men det är bara en liten droppe i hinken. Om artister, cosplayers och DIYers presenterades oftare på webbplatsen skulle det dra in mycket mer trafik.

Sammanfattning

Sammantaget är jag nöjd med Mixer. Sammantaget tycker jag att Mixer är en bra streamingplattform. Det finns gott om positiva saker, och bara några få negativa egenskaper. Historien bakom Mixer är intressant; företaget lyckades fånga en av de bästa spelströmmarna i världen och fortsätter att imponera på tittarna. Sammantaget är jag nöjd med Mixer!
Några av de positiva aspekterna av Mixers webbdesign och konsistens är dess utseende, användarvänlighet och övergripande varumärke. Webbplatsen är visuellt tilltalande och använder konsekventa färgscheman på alla versioner, inklusive stationär dator, mobilwebbläsare och mobilapp. Dessutom lyckas webbplatsen förbli ren och organiserad trots frekventa uppdateringar.
Några negativa funktioner i Mixer är bristen på kategorier utöver videospel och placeringen av sökfältet. Sökfältet som svävar efter rullning är besvärande, men inte en deal-breaker. Webbplatsens mångfald är också förlåtlig. Det kommer utan tvekan att växa som webbplatsen gör.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mixer

Mixer titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Meta: Mixer är en streamingplattform för videospel. Det gör att streamers och tittare kan ansluta i realtid. Webbplatsen har hundratals innehållsskapare som strömmar spel. Plattformen tillåter riktiga människor att ställa in och skapa sina egna strömmar. Webbplatsen växer snabbt och ger en stor källa till underhållning. Det finns några brister, men totalt sett är Mixer en underbar webbplats.

Om oss     Villkor     Kontakta oss