Premier League
om 2h32m
Premier League
om 2h32m
Premier League
om 2h32m
Premier League
om 2h32m
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Mixcloud titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Mixcloud är en streamingplattform som du kanske inte har hört talas om. Det ger ett utrymme för oberoende radiovärdar / DJs / podcasters att crowdsourca sitt innehåll till lyssnare som du. Det är definitivt värt att kolla in! Läs min recension idag för att lära dig mer om Mix Cloud!

Mixcloud

www mixcloud com login

mixcloud login

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

mixcloud.com

Med så många nya musikströmningstjänster som släpps hela tiden kan det vara lite svårt att sticka ut från resten. För att vara unik och nödvändig måste en musikströmningsapp göra något som ingen annan har gjort tidigare. Eller så måste den åtminstone göra något på ett sätt som aldrig har gjorts förut.
Vissa människor har försökt att föra radio in i den digitala tidsåldern genom att bara erbjuda en livestream av lokala radiostationer. Andra har tagit delar av radiolyssningsupplevelsen och förskönat eller förbättrat dem och gjort det mesta av dem i modern tid. Ett exempel skulle vara iHeart Radio eller Pandora, som gör det möjligt för lyssnaren att skapa anpassade radiostationer, skräddarsydda efter sin egen unika smak och intressen.
Nya webbplatser som dyker upp i musikutrymmet fortsätter bara att komma, men de verkar alla blekna i jämförelse med varandra. Även de mer populära samtida snurrarna på den traditionella radiomodellen känns trötta vid det här laget, när vi går in i 2020. Lyckligtvis snubblar du alltid på en ny webbplats som erbjuder något helt annat än andra musikströmningsplattformar. Denna fräscha syn på en gammal relik av radio är något du inte ser varje dag.
Webbplatsen jag pratar om är naturligtvis Mix Cloud - en brittisk streamingtjänst som lyckades hitta en ny och intressant vinkel i världen av musikströmningstjänster.
Mix Cloud är ett socialt nätverk där människor kan dela sina favoritradioprogram. Det har varit en döende konstform, men Mix Cloud har gett det ett nytt liv genom att göra det socialt.
Tidigare fick radiostationer bara sända program baserat på var de befann sig. Med Mix Cloud har detta förändrats så att vem som helst kan komma åt oberoende radioprogram från hela världen och sedan också skapa sina egna sändningar. Vi kommer in på allt vad Mix Cloud möjliggör senare. För nu, låt oss utforska hur det kom till.

Historia

Mix Cloud började som en startup 2008. Grundarna, Nico Perez och Nikhil Shah, träffades på campus vid University of Cambridge. Kort därefter lades utvecklarna Sam Cooke och Mat Clayton till i teamet.
Webbplatsen Mix Cloud upplevde lite av en meteorisk ökning i popularitet inom bara fem år. Inom den tiden kunde Mix Cloud generera över 3 miljoner aktiva användare, tillsammans med cirka 500 000 användare som registrerade sig via Facebook. Och i oktober 2017 tecknade Mix Cloud ett licensavtal med Warner Music - vilket gör det klart att detta företag inte kommer att sakta ner någon gång snart.

Design

Slutligen är allt på webbplatsen lätt att komma åt och navigera, oavsett om du letar efter ny musik att lyssna på eller bara vill se vad dina vänner gör. Låt oss se ... hur kan jag mest exakt beskriva Mix Clouds webbplatsdesign? Hmm... Jag tror att det förmodligen bäst skildras som en slags korsning mellan Sound Cloud och Facebook. Vad jag menar med detta är att Mix Cloud använder ett milt blått och vitt tema med ett mycket framträdande nyhetsflöde längst fram och i centrum för all aktivitet på webbplatsen. Det är dock musikbaserat och en ljudströmningsapp, så när du klickar på profiler hittar du en lista över spelbart ljud som påminner mycket om Sound Cloud. Slutligen är allt på webbplatsen lätt att komma åt och navigera, oavsett om du letar efter ny musik att lyssna på eller bara vill se vad dina vänner gör.
Webbplatsen är mycket intuitiv och enkel att använda. Speciellt för alla som redan är bekanta med sociala nätverkssajter och / eller webbplatser som Sound Cloud. På höger sida av ditt nyhetsflöde hittar du några föreslagna personer att följa. Ju fler människor du följer, desto smartare blir dessa förslag. Till vänster om ditt nyhetsflöde kan du snabbt navigera i en webbplatsmenyrad och användarverktygslåda som består av följande alternativ: Feed, New Shows, Favorites, History, Listen Later, Playlists och Trending.
Det finns inget att gräva på den här webbplatsen - den är utformad bra och ger enkel åtkomst till vad du än behöver. Det är fantastiskt att se på en webbplats som denna, vilket kan göra det enkelt att gå vilse i ett kaninhål. Det är alltid trevligt att ha en snabb länk hemma.

Innehåll

Mix Cloud är en musikströmningstjänst som skiljer sig från andra tjänster på marknaden. I innehållet som det tillhandahåller fokuserar Mix Cloud på att vara ett unikt format som vänder sig till människor som gillar att ha fullständig kontroll över sin lyssningsupplevelse. Om du är någon som föredrar att ha mer kontroll över din musik- och ljudströmningstjänst kanske Mix Cloud inte är det bästa alternativet för dig.
MixCloud är en webbplats där DJs och radioprogramvärdar kan sätta ihop block av programmering som mestadels är musik eller mestadels pratar. Om du tror att du har vad som krävs, var noga med att lägga din programmering på Mix Cloud och se hur många fans du kan samla.
MixCloud är ett utmärkt sätt för amatörer och podcasters att få erfarenhet. Faktum är att om du är begåvad och kunnig nog kan du potentiellt finansiera din radiodröm via MixCloud. Så inte bara kan människor helt enkelt följa din sida som ett socialt mediekonto, men om de verkligen gillar vad du gör kan de prenumerera på ditt innehåll för X dollar per månad (programföretaget ställer in priset).
Det här är bra nyheter för DJs, värdar och podcasters eftersom det utnyttjar crowdsourcing. Men det är också bra nyheter för lyssnare eftersom du inte behöver betala för tjänsten i allmänhet, bara det innehåll som du verkligen tycker om och vill stödja.

Skrivbords- och mobilupplevelse

Jag är ett stort av skrivbordsupplevelsen. Jag tycker att det är ett bra exempel på intuitiv webbplatsdesign (vilket inte alltid är lätt att dra av när din webbplats har en social media-komponent till den). Du kan enkelt bara rulla ditt Facebook-konto till ett Mix Cloud-konto också, vilket är väldigt bekvämt.
Trots att det är en väldesignad app finns det många fel och buggar att kämpa med som gör lyssningsupplevelsen frustrerande.
Ibland kan pausa en blandning få dig att förlora din plats i blandningen, vilket innebär att du måste skrubba igenom manuellt för att hitta var du var innan du pausade. Detta är en av de brister som verkar mycket grundläggande och borde ha åtgärdats för länge sedan.

Prissättning och planer

Mix Cloud är en gratis tjänst. Om du ville kunde du aldrig betala någonting (förutom de shower du vill stödja). Den fria versionen kommer dock med begränsningar som att bara kunna söka framåt i en blandning, bara kunna spela 3 shower varannan vecka och behöva stå ut med annonser.
Premiumversionen av Mix Cloud kostar $ 7.99 per månad, och den tar bort alla begränsningar som finns i gratisversionen. Dessutom kan Premium-användare se spårlistor över radioprogram i förväg, något som gratisversionen inte tillåter.

Förslag som jag har för Mix Cloud

Jag tror att Mix Cloud behöver fixa sin app så att den fungerar smidigare. Jag gillar inte att behöva hantera fel hela tiden, särskilt om jag betalar för tjänsten.
Tror du att Mix Cloud kan lägga till en funktion där användare kan lyssna på enskilda låtar utan att behöva byta till Spotify? Det skulle vara till stor hjälp om det var möjligt, för för närvarande måste jag byta varje gång jag vill höra en ny låt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Mixcloud

www mixcloud com login

mixcloud login

Mixcloud titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Mixcloud är en streamingplattform som du kanske inte har hört talas om. Det ger ett utrymme för oberoende radiovärdar / DJs / podcasters att crowdsourca sitt innehåll till lyssnare som du. Det är definitivt värt att kolla in! Läs min recension idag för att lära dig mer om Mix Cloud!

Om oss     Villkor     Kontakta oss