Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Metacritic titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Metacritic är en go-to-resurs när det gäller nya filmer, tv, musik och videospelrecensioner. Genom att i genomsnitt göra poäng av de mest betrodda underhållningsgranskarna i världen ger Metacritic en korrekt och tillförlitlig kritisk översikt över varje ny utgåva. Läs min recension av Metacritic idag för att lära dig mer!

Metacritic

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

metacritic.com

I dagens hypertempo värld där filmer, album, låtar, videospel och tv-program pumpas ut med mer frekvens än någonsin tidigare kan det vara svårt att hänga med. Dessutom, för varje ny mediarelease, finns det hundratals recensioner som omedelbart strömmar ut från alla håll tillsammans med dem. Oavsett vilken typ av underhållning du föredrar kan det vara överväldigande att försöka hålla sig uppdaterad och få en känsla av vad som är värt att titta på, lyssna på eller spela och vad som inte är det.
Internet har många bra alternativ för att spendera vår fritid, men det är svårt att säga vilka recensioner som är trovärdiga och vilka som inte är det.
Dessutom, när det gäller konstnärliga medier som musik och film, kan det vara svårt att ta reda på vilka granskare (eller till och med vilka webbplatser, för den delen) som mest sannolikt har tillräckligt med smak för dig för att motivera förtroende för deras åsikter.
Om det bara fanns en webbplats som gav en aggregerad översikt över allmän kritik av ett visst TV-program, film, album eller videospel inom några sekunder. Tack och lov för filmfantaster, musikälskare, TV-bingers och seriösa spelare finns det en sådan webbplats. Och den sajten heter Meta Critic.
Kanske har du hört talas om Meta Critic tidigare. Kanske har du till och med varit beroende av ett av deras betyg för att bestämma vilken film du ska titta på. Meta Critic är en av de mest pålitliga auktoriteterna på mediekritik eftersom Meta Critic inte ger betyg från en granskare.
Istället för att behöva söka efter enskilda recensioner samlar den här webbplatsen alla ansedda recensioner av en ny utgåva och genomsnittar dem till en poäng. Detta är mycket lättare än att hitta varje recension separat och det är ett utmärkt sätt att få en snabb och pålitlig översikt över den kritiska framgången för något.

Historia

Meta Critic skapades av en bror-systerduo och en juridikstudent, Marc Doyle, Julie Doyle Roberts och Jason Dietz, 1999. Det lanserades inte officiellt förrän i januari 2001.
Först varierades återkopplingen om webbplatsens natur. Många trodde att det var för likt en webbplats som redan fanns, Rotten Tomatoes. Doyle, Roberts och Dietz trodde dock att deras webbplats kunde skilja sig tillräckligt från Rotten Tomatoes för att göra det till en värdig strävan.
Dessa tre visionärer startade en webbplats som aggregerar och genomsnittliga film-, TV-program, videospel, musik och bokrecensioner. Sajten har sedan dess fasat ut sina bokrecensioner.
Webbplatsen Meta Critic köptes av CNET 2005 och förvärvades senare av CBS Corporation 2011. Idag är det en stor auktoritet på medierecensioner och citeras ofta av underhållningsjournalister och fans dagligen.

Design

Det här är mitt första och stora grepp om Meta Critics design - den behöver en uppfräschning. Återigen kan detta bara vara en fråga om personlig smak, men jag tycker inte att webbplatsen alls är lätt att navigera eller intuitiv att skanna. Det är för mycket som händer, enligt min mening, och så har ögat svårt att lista ut vart man ska gå.
Innehållet på Meta Critic-webbplatsen är något organiserat i rutor, men det är inte lätt att bläddra. Det sätt på vilket dessa textrutor är organiserade är förvirrande och klumpigt. Det finns inte mycket av en strömlinjeformad webbupplevelse här. Den skyldige, enligt mig, är att Meta Critic förlitar sig för mycket på text och inte tillräckligt med användarupplevelse. Att gå igenom den här webbplatsen är ungefär som att bläddra igenom sidorna i en lärobok.

Innehåll

Om du letar efter showbetyg är de precis där. Och slutligen, för att ta det ett steg längre, genom att klicka på "Vad andra säger" öppnas en hel värld av pratsamma kommentatorer som alltid är glada att dela sina tankar om ett visst innehåll. Meta Critic ger genomsnittliga poäng för musik, filmer, TV-program och videospel. Så det är huvuddelen av innehållet som finns här. Nya utgåvor rankas efter deras Meta Critic-poäng av 100%, och dessa diagram finns direkt på hemsidan åtskilda av mediet. Förutom att bara tillhandahålla de genomsnittliga poängen, men Meta Critic kopplar dig också till alla nödvändiga medel för att följa upp och gräva vidare på ett visst projekt som att klicka på en filmtitel kommer att ta dig till den filmens sida om du letar efter showbetyg de är precis där. Och slutligen klickar på "Vad andra säger?" öppnar en hel värld av pratsamma kommentatorer som alltid är glada att dela sina tankar om ett visst innehåll
Det är här du kommer att kunna ge ditt eget betyg på filmen (vilket innebär att du kan hitta både en Meta Score och en User Score för varje utgåva), klicka på länkar till alla refererade professionella recensioner som gick in i att skapa den aggregerade poängen och läsa på om alla filmens detaljer och krediter. Meta Critic är verkligen en av de mest användbara källorna för att läsa på om filmer, shower, album och spel.
Utöver allt detta publicerar Meta Critic listor över det bästa innehållet, kuraterade och redaktionella av sin egen personal av medietyckare och journalister. Dessutom håller de dig uppdaterad om alla kommande utgåvor, läser underhållningsnyheter och tittar på trailers så fort de släpps. Meta Critic är verkligen som en one-stop-shop för allt som rör underhållningsvärlden. Det kan till och med göra en perfekt hemsida om du är besatt av musik, filmer och tv som jag!

Skrivbords- och mobilupplevelse

Som jag redan har nämnt hämmas den övergripande upplevelsen av Meta Critic något av dess mindre än idealiskt klumpiga och texttunga webbplatsdesign. Detta är naturligtvis fallet för både dess stationära version av webbplatsen och dess mobilversion. Ett annat klagomål som jag har när det gäller användarupplevelse är det faktum att Meta Critic fortfarande inte har en app tillgänglig. Kanske att släppa en, om den skulle utföras effektivt, kan vara Meta Critics svar för de av oss som föredrar en mer minimalistisk inställning till webbdesign.
En annan faktor att tänka på: annonser. Det finns ett stort antal annonser på den här webbplatsen, och de kan ibland försämra upplevelsen av att använda webbplatsen. Men med tanke på att Meta Critic är en helt gratis tjänst, kanske du kan förbise denna fråga.

Prissättning och planer

Meta Critic är som sagt helt gratis att använda. Det finns inga ?pro? eller ?premium? uppgraderingar för att locka dig att dra ut din plånbok. Detta är en webbplats som verkligen vill ge användarna en korrekt översikt över media. Använd den här webbplatsen så ofta du vill utan att någonsin behöva konfrontera en betalvägg.

Förslag som jag har för metakritiker

Personligen tror jag att Meta Critic verkligen kan använda en fullständig översyn av webbplatsdesignen. Om webbplatsen skulle bli mindre klumpig och onaturlig att navigera, tror jag att jag förmodligen skulle besöka den en gång om dagen. Jag skulle till och med överväga att göra det till min hemsida, eftersom det är en så bekväm resurs. Det är synd att all denna fantastiska information måste förstöras av undermålig användarupplevelse.
Jag hoppas att Meta Critic släpper en app under det närmaste året eller så. Jag är förvånad över att de inte redan har en - det är trots allt 2020 ?har inte alla en app?

Slutsats

Sammantaget tycker jag att Meta Critic är en bra webbplats för att ge korrekta och trovärdiga medierecensioner. Genom att i genomsnitt betyg baseras på det bästa av det bästa inom mediekritik kan Meta Critic tillhandahålla pålitliga metapoäng för utgåvor. Dessutom gör Meta Critic ett bra jobb med att länka användare till all efterföljande information, krediter och recensioner som finns tillgängliga på en viss utgåva. Om du letar efter en av de bästa informationskällorna när det gäller medieutgåvor, leta inte längre än Meta Critic.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Metacritic

Metacritic titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Metacritic är en go-to-resurs när det gäller nya filmer, tv, musik och videospelrecensioner. Genom att i genomsnitt göra poäng av de mest betrodda underhållningsgranskarna i världen ger Metacritic en korrekt och tillförlitlig kritisk översikt över varje ny utgåva. Läs min recension av Metacritic idag för att lära dig mer!

Om oss     Villkor     Kontakta oss