Premier League
om 2h22m
Allsvenskan
Lö 15:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Premier League
Lö 16:00
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

LiveTv titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Livetv.sx är en webbplats som de flesta aldrig har hört talas om tidigare? Men det är en som alla sportfans borde bli bekanta med. Erbjuder massor av liveströmmar från massor av internationella sporter, liksom det senaste inom poäng och resultat, Live TV är definitivt värt din tid. Läs min recension av Live TV idag för att lära dig mer om webbplatsen som kan bli din nya standardwebbplats för livestreaming av sport!

Livetv

livetv

sx live tv

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Lördag, 30.September 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

livetv.sx

Som många sportfans vet kan det vara svårt att hitta liveströmmar av de stora spelen. Och att hitta livestreamar av de mindre kan ibland vara näst intill omöjligt. Även om spelen regelbundet schemaläggs på kabel-TV lever vi i en värld där traditionell kabel-TV blir allt svårare att få tag på. Fler och fler av oss har bytt in den gamla kabelboxen för allt det fantastiska innehållet som vi har till hands online. Personligen kunde jag inte ens lista å ena sidan alla människor som jag känner som fortfarande har vanlig kabel.
Det finns alltid möjlighet att få ihop killarna och gå till baren för att titta på matchen. Detta är verkligen ett roligt och hedervärt tidsfördriv, där uppe med själva sporterna som vi samlas på pubar för att titta på. Men vi har inte alltid tid och energi att göra detta. Det sista jag vill göra efter en särskilt stressig dag på jobbet är att gå till en fullsatt bar och kämpa för en plats inom ögonen på TV: n som råkar sända spelet som jag vill se. Visst, det här kan vara en trevlig helgaktivitet, men det är långt ifrån en idealisk lösning på problemet med att vara utan tillgång till levande sport hela tiden.
Ibland vill du bara titta på spelet själv utan att behöva gå ut ur ditt sätt att umgås. Det är det perfekta sättet att dekomprimera.
Det finns några saker att tänka på när du letar efter en streamingwebbplats som erbjuder sportåtkomst: se först till att webbplatsen har ett bra urval av levande sportevenemang; För det andra, var noga med att leta efter webbplatser med låga minimikrav för prenumeration och / eller inga kontraktskrav; och slutligen, se till att webbplatsen har användarvänliga funktioner så att du enkelt kan navigera runt den.
Dagens webbplats har den passande och tydliga titeln "Live TV".

Historia

Det finns inte mycket historisk information tillgänglig på Live TV-webbplatsen. Allt jag kan säga är att webbplatsen har varit i drift sedan 2006, vilket är en imponerande körning för en gratis live-TV-webbplats.
En annan indikator på webbplatsens långa historia av tillförlitlighet kan skymtas i dess forum. Jag litar alltid på en webbplats 10 gånger mer när jag ser att den har ett aktivt forum. Detta talar volymer för Live TV: s livslängd och pålitlighet som en gratis streamingtjänst under det senaste decenniet och ett halvt år.

Design

Det är här webbplatsen börjar förlora poäng för mig. Jag förstår att webbplatsen är gratis och därför förmodligen inte har den största budgeten i världen, men designen ser väldigt daterad ut. Även om vi antar att det först byggdes 2014, skulle platsen ha sett malplacerad ut då också. Titta, jag säger inte att Live TV ser hemskt ut eller något, det är verkligen användbart, det ser bara inte så professionellt eller skarpt ut som det kanske kunde.
Webbplatsen är grundläggande och inte för mig personligen. Det är rörigt och förvirrande - ögat kan inte riktigt bestämma var man ska titta när man tittar på det. Det finns vilseledande information och text överallt. Och färgschemat är överallt. Enligt min mening ser det ut som om det designades av en mycket obeslutsam webbdesigner. De kunde bara inte bestämt sig för vilken riktning de ville ta webbplatsen i.
Med det sagt tycker jag att webbplatsen fungerar tillräckligt bra. Webbplatsens menyrad gör det till exempel lättare att hitta det du letar efter. Här kan du välja mellan sändningar, liveresultat, resultat, videoarkiv, vadslagning eller fanklubbar. Och att titta på en livestream är lika enkelt som att klicka på en matchning och vänta på att strömmen ska visas i ett fönster som läggs över själva webbplatsen. Det här är smart eftersom även om strömmarna själva är värd för andra webbplatser tvingar de dig inte att besöka några tredjepartswebbplatser - istället tar de det strömmade liveinnehållet till dig för ultimat bekvämlighet.

Innehåll

Det finns mycket livestreaming tillgängligt för sportsändningar om du letar efter dem. För europeiska och nordamerikanska sporter är det vanligtvis lätt att hitta dem på Live TV, men det finns också en bra blandning av liveströmmar från mer populära sporter som NHL-spel, NCAA-basket, NBA, NFL och FIFA samt mer obskyra sporter som handboll, professionell badminton, volleyboll och vintersport.
Med det senaste tillskottet av liveresultat och resultat har Live TV blivit ännu mer värdefullt för fans av sport. Inte bara kan du följa spelet när det utvecklas, men du kan också hålla dig uppdaterad om all den senaste informationen genom att kontrollera Live TV för uppdateringar. Detta gör det till en bekväm resurs för alla som är intresserade av att titta på sina favoritspel.

Mobil och stationär upplevelse

Tyvärr har Live TV ingen app. De rekommenderar dock att användare laddar ner en webbläsare som heter Puffin för sina Android- och iOS-telefoner. Detta innebär att det kommer att vara det mest kompatibla för livestreaming av innehåll. Så det faktum att du måste ladda ner en extra webbläsare för en optimal mobilupplevelse är lite av en downer, men åtminstone har de en lösning på problemet.

Förslag som jag har för Live TV

Mobiloptimering och en hel design makeover skulle vara bra steg i rätt riktning. Dessutom, om användare kunde följa sina favoritlag och få uppdateringar relaterade endast till de lag och sporter som de bryr sig om, skulle det vara perfekt. Kanske är ett premiumalternativ värt att överväga?
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Livetv

livetv

sx live tv

LiveTv titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Livetv.sx är en webbplats som de flesta aldrig har hört talas om tidigare? Men det är en som alla sportfans borde bli bekanta med. Erbjuder massor av liveströmmar från massor av internationella sporter, liksom det senaste inom poäng och resultat, Live TV är definitivt värt din tid. Läs min recension av Live TV idag för att lära dig mer om webbplatsen som kan bli din nya standardwebbplats för livestreaming av sport!

Om oss     Villkor     Kontakta oss