Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

Letterboxd titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Webbplatsen Letterboxd har blivit en go-to-resurs för filmspårning och granskning. Med sina olika funktioner - vissa praktiska, andra bara roliga - har den allt en filmfan behöver för att hålla sig uppdaterad. Oavsett om du letar efter recensioner, diskussioner, nya filmer att titta på eller bara för att träffa några andra cinephiles online, har Letterboxd allt och gratis.

Letterboxd

letterboxds

parasite stream sverige

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

https://letterboxd.com/

I dagens värld är mediekonsumtion namnet på spelet. Vart du än går bombarderas du med media av alla slag - TV-annonser, radiojinglar, nyhetssändningar, politiska tweets och så vidare. För att inte tala om internet, som innehåller en nästan oändlig ström av videor, låtar, foton, idéer och nästan allt annat du kan tänka dig. Och våra vanor förstärker detta; i genomsnitt spenderar internetanvändare 6Â1/2 timmar om dagen online. Och det här är inte en liten delmängd av hardcore-spelare eller någonting - vi pratar om 4,4 miljarder internetanvändare över hela världen som spenderar mer än 6 timmar online varje dag.
Även om du inte insåg det, lever vi i en tid där överflödet av media är överväldigande. Det faktum att vi har så många saker att titta på är lite roligt när du tänker på det. Även om det kan vara stressigt när du öppnar telefonen och ser hur lång listan över filmer och program är, är det inte ett hemskt problem att ha.
Många av oss är angelägna om att få lite ordning i våra liv. Gå in på en webbplats som Letterboxd, som är både en filmspårningstjänst och ett nav för sociala medier. Om du är bekant med Goodreads är Letterboxd ganska lika. Det låter dig inte bara diskutera och upptäcka nya filmer, men det hjälper dig också att hålla reda på de flicks du redan har tittat på.
Jag kommer att utforska tjänsten Letterboxd i detalj i den här recensionen. Vad är dess bästa användning? Och kan det hjälpa till att organisera ditt kulturliv? Det som lockade mig till Letterboxd var tanken på att jag kunde hålla reda på allt filmrelaterat på ett ställe och i slutändan minska min mentala röra. Så jag vill utforska om det verkligen är så, och se hur du kan använda det bäst själv.

Hur det började

Det har nu över 120 miljoner månatliga aktiva användare och fortsätter att växa. Brevlådewebbplatsen lanserades först i beta-läge i slutet av 2011 på Brooklyn Beta, där den snabbt blev populär bland programutvecklare. I början av 2013 blev webbplatsen offentlig med en större användarbas och en nivåindelad medlemsstruktur som erbjöd både gratis- och premiumabonnemang. För närvarande har webbplatsen över 120 miljoner månatliga aktiva användare och fortsätter att växa snabbt.

Hur det fungerar

När du har att göra med en tjänst som är lika delar filmdatabas och ett gemensamt diskussionsforum kan det vara lite skrämmande att ta reda på hur webbplatsen fungerar. I grund och botten går det ungefär så här: Låt oss säga att du funderar på att titta på en ny film och du vill se om online-communityn ger tummen upp. I stället för att ta itu med Rotten Tomatoes rankningssystem (som delar publikens betyg från kritiker?), Kan du gå till Letterboxd och se vad samhället tycker om det. Letterboxd kombinerar betyg från både stora kritiker och vanliga människor som jag. Till exempel, just nu, Parasite har ett 4,6 av 5-stjärnigt betyg med tusentals och tusentals recensioner.
Slutligen finns det en fullständig spoilerfri filmrecension. Bläddra ner för att läsa en sammanfattning av filmen och ta reda på mer om skådespelarna och besättningen. Det finns också nya och populära recensioner nedan, utan något dolt. Slutligen har vi fullständiga filmrecensioner.
Sedan möter vi en av Letterboxds bästa funktioner. Under titelns miniatyrbild högst upp på sidan ser du en liten ? Var ska man se? flik. Denna fantastiska funktion visar dig vilka streamingtjänster och / eller nätverk filmen för närvarande är tillgänglig på, och om du kan hyra eller köpa filmen där. Den här funktionen är ett resultat av ett nyligen partnerskap med JustWatch. I stället för att studsa mellan var och en av dina streamingtjänster manuellt, låter den här funktionen dig titta utan ett ögonblick bortkastat.
Hur som helst, när du är klar med att titta på din film kan du spara den och lägga till den i din dagbok. Med tiden kommer du att samla en ganska retrospektiv som du kan återvända till på din fritid. I din dagbok hittar du filmerna du loggade in, datumet du loggade in dem på och ditt betyg och recension (om du gav en). Alla dessa parametrar kan göras offentliga eller privata. Du kan också sortera igenom dem med hjälp av filter som "decennium", "genre" eller "betyg"? Personligen är detta min favoritdel av Letterboxd, eftersom det hjälper mig att konsolidera mina tankar.
En annan fantastisk egenskap hos Letterboxds konsortium av funktioner är dess listavsnitt. Här kan användare gruppera samlingar av filmer och dela dem med andra användare. Dessa listor kan följas, delas, gillas etc. Eftersom det är en så populär funktion lägger användarna mycket arbete på att odla sina listor. När jag bläddrar nu är några exempel på listor ångestinducerad film; High Art Genre Filmer; och A24 - Komplett filmografi. Bläddra i några minuter så hittar du ett halvt dussin listor som kommer att fånga ditt intresse och få dig upphetsad över att se de nya filmerna.
Så vad vi har på Letterboxd är en webbplats som täcker alla baser för filmälskare. Från början av din filmsökning till slutet kan du hitta diskussion, analys och reflektion här. Dessutom har den ett community-baserat rankningssystem, kommentar-och-liknande plattform för sociala medier, IMDb-liknande databas och användarkuraterade listor. Det är svårt att föreställa sig en bättre utformad webbplats än den här.

Mobil upplevelse

Jag förväntade mig det värsta när jag öppnade Letterboxd på min telefons Chrome-webbläsare för första gången. Men förvånansvärt nog hade jag fel och för en gångs skull glad över att ha fel. Webbplatsen är så omfattande med sina allomfattande funktioner, men överraskande nog var det enkelt att implementera detta rent på mobilen. Och Letterboxd-appen är också ren som ren blir.
Det finns verkligen inte mycket att klaga på när du använder appen eller webbplatsen - båda är lätta att använda och navigera. att logga filmer du har tittat på är väldigt enkelt, och gränssnittet i Letterboxd är lika intuitivt på en stationär klient. Det är imponerande att appen skapades för 10 år sedan men den ser fortfarande modern och ren ut.

Letterboxd Pro/Patron

Patronmedlemskap kommer med alla Pro-funktioner plus en mängd andra fördelar, till exempel inbjudningar till VIP-visningar och möten, tidig tillgång till nya funktioner och ett anpassat omslagsfoto. Beroende på dina behov och budget kan du välja mellan ett gratis medlemskap och en betald medlemsplan på Letterboxd. Pro-medlemmar har ytterligare funktioner, inklusive statistik för granskning år, mer kontroll över filter i aktivitetsflödet och andra numeriska uppdelningar. Dessutom får Patron-medlemmar bonusar som inbjudningar till VIP-visningar och möten, tidig tillgång till nya funktioner och ett anpassat omslagsfoto.
Sedan finns det Patron-medlemskapet som kostar en bra bit mer än Pro. För $ 49 per år kommer ett Patron-medlemskap att ge dig en massa funktioner som du förmodligen inte behöver. Detta inkluderar att få tidig tillgång till betafunktioner, ha ditt namn i lampor på Letterboxd Patron-sidan och ha en speciell insignier för att beteckna ditt elitmedlemskap på din profil. Uppenbarligen är detta avsett för människor som uppskattar det arbete Letterboxd har gjort och vill ge tillbaka genom att stödja tjänsten med ett monetärt bidrag.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Letterboxd

letterboxds

parasite stream sverige

Letterboxd titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Webbplatsen Letterboxd har blivit en go-to-resurs för filmspårning och granskning. Med sina olika funktioner - vissa praktiska, andra bara roliga - har den allt en filmfan behöver för att hålla sig uppdaterad. Oavsett om du letar efter recensioner, diskussioner, nya filmer att titta på eller bara för att träffa några andra cinephiles online, har Letterboxd allt och gratis.

Om oss     Villkor     Kontakta oss