Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 15:00
Premier League
Sö 17:30
Få nu€100 i gratis spelpengar. Begränsat utbud!
Regler och begränsningar gäller. Kontrollera villkoren för den enskilda platsen och leverantören. Erbjudandet kan ha löpt ut vid tidpunkten för inlösen. Spelande kräver ansvarsfulla åtgärder. Måste vara 18 år eller äldre för att lösa in.
De kommande matcherna i helgen fran fredag till sondag.

KissCartoon titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022)

Kiss Cartoon är en streamingtjänst som är inriktad på tecknade serier och animerade filmer. Webbplatsen har ett bibliotek med över 5400 unika titlar, och skrivbordswebbläsaren är det enda sättet att komma åt den här webbplatsen. Det finns inget appstöd och den mobila webbläsarversionen ändras inte för att passa användarnas behov. En stor redesign av webbplatsen kan ge Kiss Cartoon den ansiktslyftning den förtjänar. Webbplatsen kan vara glitchy, men den erbjuder en betydande mängd videoströmmar.

Kisscartoon

kisscartoon

kiss cartoon

kisscarton

kisscartoon autoplay

kisscartoon pro

kisscartoon.net

kisscartoon.se

liga mx kisscartoon

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Senast uppdaterad: Söndag, 03.December 2023
Författare Biografi
Hej. Jag heter Nicole Sommer. Jag är en stor fotbollsentusiast och gör mycket forskning kring det enklaste sättet att titta på fotboll på TV och online över hela världen.

kisscartoon.is

När det gäller streamingtjänster som visar tecknade serier är Kiss Cartoon ett av de bästa alternativen där ute. Det är dedikerat till att ge användarna ett brett utbud av animeringar, inklusive tecknade filmer som vanligtvis inte finns på andra streamingplattformar. Medan andra tjänster som Nickelodeon och Boomerang är bra på sina egna sätt, sticker Kiss Cartoon ut som den mest dedikerade till att tillhandahålla ett brett urval av tecknade filmer.
Webbplatsens historia är svår att spåra; information om skaparna är knapp. Det finns några systersajter relaterade till KissCartoon. Varumärket erbjuder också strömmande innehåll i anime, manga, k-drama och filmer. KissCartoon har inte samma tekniska support som dess anime-motsvarighet har.

Webbdesign

Hemsidan har också en stor "skjutreglage" på vänster sida, som tar dig till olika sidor på hela webbplatsen.
Jag tyckte att webbplatsens tema och stil var nattläge. Webbplatsen använder monokromatiska mörka färger som är attraktiva på grund av deras gråskaletema som accentueras av pops av orange.
Den kan användas för att hitta tecknade serier efter titel, karaktär eller nyckelord. Webbplatsen är välorganiserad med en liknande layout som deras anime-webbplats. Det högra sidofältet har en lista över genrer som tittarna kan välja mellan. Den ytterligare organisationen läggs till i form av menyer. Som standard sorteras teckningarna efter alfabetet. Sökfunktionen är ett annat positivt organisationsverktyg som kan användas för att hitta tecknade serier efter titel, karaktär eller nyckelord.

Innehåll

De erbjuder också ett brett utbud av tecknade filmer, inklusive tecknade serier för vuxna. Webbplatsen Kiss Cartoon erbjuder ett stort urval av tecknade filmer, med över 5400 titlar att välja mellan. Färdiga och pågående serier är båda tillgängliga, liksom ett brett utbud av animationer som passar alla åldrar. Vuxna tecknade filmer finns också på webbplatsen.
Video- och ljudkvaliteten är okej. Det finns några annonser på sidan, men de är inte mitt i showerna, vilket är ett stort plus. Ljudkvaliteten är ganska bra, men videokvaliteten kan ibland bli pixelerad.
Om du letar efter webbplatser relaterade till Kiss Cartoon men inte ser vad du letar efter på huvudsidan föreslår jag att du kolla in deras systerwebbplatser. Det finns många olika webbplatser med olika innehåll som alla är relaterade till Kiss Anime, som är en populär streamingwebbplats för anime. De andra webbplatserna har drama, manga, filmer och mer. De är alla lättillgängliga på den första menyn som dyker upp när du klickar på sorteringsmenyn.

Tillgänglighet för stationära och mobila enheter

Även om webbplatsen kan vara glitchy, är skrivbordswebbläsaren fortfarande ett bättre alternativ att titta på Kiss Cartoon. Flera skäl förklarar detta, men den största är att den inte är lika glitchy som webbplatsen. När folk väl har vant sig vid det är det inte så illa.
Tyvärr finns det ingen mobilapp för denna webbplats. Den mobila webbläsarversionen av webbplatsen är inte bra. Det är en nedskalad version av webbplatsen, men den har inga ändringar för att optimera webbplatsen för telefoner. Om du öppnar Kiss Cartoon på mobilen, var beredd att kisa; texten är så liten att den kommer att anstränga tittarna? ögon.

Positiva

Kiss Cartoon erbjuder många funktioner som är positiva. Det stora biblioteket fullt av tecknade serier är förmodligen det största positiva på webbplatsen. Biblioteket är värd för mer än 5400 unika titlar.
Webbplatsen erbjuder en gratis adblocker för användare som registrerar sig för premiummedlemskap. Även om detta är ett användbart alternativ tror jag att det finns bättre sätt att blockera annonserna istället för att betala för något som tittarna inte borde behöva oroa sig för. Jag är villig att satsa på samma adblocker subreddit för Kiss Anime fungerar också med Kiss Cartoon, eller att subreddit kan peka tittarna i rätt riktning för att hitta en.
Det finns ett kommentarsfält på avsnittsvideorna, vilket är bra för att få kontakt med andra fans och ha diskussioner.

Negativ

Det finns definitivt utrymme för förbättringar av videokvaliteten på denna webbplats. Början av strömmar kan vara glitchy, men de släpper så småningom ut. Även efter det är kvaliteten inte alltid bra jämfört med andra strömmande webbplatser.
Även om de tillagda kommentarerna till avsnittslistan kan vara positiva kan de också vara negativa. Ofta publicerar folk spoilers i kommentarer. Så vad som än händer, läs dem inte förrän du är klar med avsnittet.
Det olyckliga negativa med webbplatsen är att det inte finns någon autoplay-funktion. När du har tittat på ett avsnitt har du möjlighet att spela upp det igen. Annars måste du avsluta och gå tillbaka till avsnittslistor för att spela nästa. Det är inte en deal-breaker, men med tanke på hur glitchy webbplatsen kan vara kan det vara frustrerande.
Webbplatsen har en organiserad avsnittslista. Men när de klickar på showtitlar dirigeras användarna till en sida som är full av otäcka annonser. Annonserna skulle inte vara ett problem om de placerades på rätt sätt, men webbsidan får det att se ut som om du inte har något annat val än att klicka på dem. I stället måste tittarna bläddra längre förbi för att se en avsnittslista i textform. Dessutom använder webbplatsen obscena annonser på en tecknad webbplats där minderåriga sannolikt kommer att titta på.
Webbplatsen har många fel, som inte är små och är mycket frekventa. Användare uppmanas ofta att klicka flera gånger innan webbsidan laddas och när användare klickar på de första gångerna dyker annonser upp som galna. Problemet är ihållande på hela webbplatsen, även när användare försöker komma åt sökfältet. Det kan finnas en lösning och adblocker för det här problemet, men jag är inte villig att ladda ner mycket programvara på min dator. Min största oro är att min dator blir smittad av ett virus från en webbplats som denna.

Förbättringar behövs

Det finns några förbättringar Kiss Cartoon kan göra på deras webbplats för att förbättra tittarupplevelsen. Innehållet som erbjuds är trevligt, men riskerna med att komma till det är ogynnsamma. De bör fokusera på att förbättra navigeringen och användarvänligheten på webbplatsen.
En av de första sakerna jag skulle arbeta med är glitchesna. Om annonser är nödvändiga skulle det vara trevligt att erbjuda en gratis annonsblockerare i någon form. Att erbjuda en guide om hur man använder webbplatsen i en mer optimal takt kan också vara en bra lösning.
En annan förbättring som bör göras direkt är att utveckla en app. Mobilvisning är mycket populär bland användare, så webbplatsen saknar mycket trafik genom att inte utveckla lämpliga applikationer. Om en mobilapp är utesluten kan det vara en bra kompromiss att överväga en större översyn av mobilwebbläsaren.

Sammanfattning

Sammantaget tycker jag att Kiss Cartoon är ett anständigt val för streamingtjänster. Det finns definitivt bättre plattformar där ute, men i Cartoon nischalternativ är begränsade. Så innan jag skulle rekommendera några andra liknande webbplatser skulle jag först rekommendera Kiss Cartoon.
Webbplatsen erbjuder otroligt mycket innehåll. Massor av titlar och många sätt att söka igenom dem - det är det som gör det så bra! Sökfunktionerna och organisationssystemen fungerar tillsammans för att hjälpa användarna att hitta de saker de letar efter, oavsett hur djupt de går.
När det gäller funktionalitet kommer Kiss Cartoon till korta. Problemet med att klicka på titlar flera gånger innan rätt sidladdning är ett problem. Det är avskräckande för användare att sprängas i ansiktet med annonser överallt. Några av annonserna tar form i textform och förvirrar användarna att klicka på dem istället för de riktiga titlarna.
Webbplatsen Kiss Cartoon är någonstans i mitten jämfört med andra strömmande webbplatser. Det finns både positiva och negativa aspekter på denna webbplats, även om det är värt att prova innan du skriver av den. Glöm inte att kolla in systerwebbplatserna medan du är där! Mellan dessa webbplatser finns det ett omfattande bibliotek med underhållning.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer är ett riktigt fotbollsfan och lojal supporter till FC Arsenal och 1.FC Köln. Hon spelar aktivt själv som central forward i damernas aquad i TuS Köln i Tyskland. På fritiden tillbringar hon mycket tid online, inklusive forskning om fotbollsströmningsutrymmet. Hennes forskning har publicerats i flera fotbollstidningar på nätet.
Snabbaste livescore
 • ✓ Snabbaste grindlarm
 • ✓ De flesta ligor
 • ✓ Snabb poänginformation
 • ✓ Kvotintegration
Andra webbplatser
 • — Ingen livescore
 • — Lång fördröjning till grindlarmet
 • — Ingen spelare info
 • — Inga odds
Bästa fotbollsvideor
 • ✓ Snabba målberättelser
 • ✓ Internationella överföringar
 • ✓ Sammanfattningsvideor
 • ✓ Alla livestreamar i korthet
Andra webbplatser
 • — Inga målvideor
 • — Endast lokala TV -kanaler
 • — Inga sammanfattningar
 • — Ofta olagliga strömmar
Kompakt information
 • ✓ Alla konstellationer
 • ✓ Realtidsspelstatistik
 • ✓ Levande bord
 • ✓ Fotbollsprognoser
Andra webbplatser
 • — Inga utställningar
 • — Ingen spelare infos
 • — Föråldrade tabeller
 • — Inte lämplig för vadslagning

Populara sokfragor

Kisscartoon

kisscartoon

kiss cartoon

kisscarton

kisscartoon autoplay

kisscartoon pro

kisscartoon.net

kisscartoon.se

liga mx kisscartoon

KissCartoon titta gratis? Info om login, app, pris, alternativ (2022).

Kiss Cartoon är en streamingtjänst som är inriktad på tecknade serier och animerade filmer. Webbplatsen har ett bibliotek med över 5400 unika titlar, och skrivbordswebbläsaren är det enda sättet att komma åt den här webbplatsen. Det finns inget appstöd och den mobila webbläsarversionen ändras inte för att passa användarnas behov. En stor redesign av webbplatsen kan ge Kiss Cartoon den ansiktslyftning den förtjänar. Webbplatsen kan vara glitchy, men den erbjuder en betydande mängd videoströmmar.

Om oss     Villkor     Kontakta oss